A baloldal lelkén szárad a 2006-os rendőrterror - mondta Hoppál Péter az Európa Tanács azon döntésére reagálva, amellyel a napokban leszavazta a jobbikos Gaudi-Nagy Tamás által benyújtott javaslatot. "Akiknek kilőtték a szemét, vagy akiket egy éjszakán át meztelenül térdeltettek a gyűjtőfogház udvarán, nem úgy gondolják, ahogy az Európa Tanács, hogy semmiféle visszaélés nem történt" - hangsúlyozta Hoppál Péter. Hozzátette: a 2006-os események egyértelműen a baloldal lelkén száradnak. A politikus szavai szerint "Gyurcsányék, Bajnaiék, ha kellett, a rendőrterror eszközeihez nyúltak, vagy a maffiával ültek le egy asztalhoz egyeztetni a választások elcsalásáról. A módszerekben nem válogattak, és ma is azt látjuk: képesek erőszakos cselekedetekért az utcára menni és bárkivel szövetkezni. " Hoppál Péter örömének adott hangot, hogy az Európa Tanács nem indított megfigyelési eljárást hazánkkal szemben, mert úgy találta: az országban érett demokrácia van, a demokratikus intézmények jól működnek.

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Most már bezzeg imádják a rendőrterrort! Lásd Törökország!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Mint a papagájok, ezt ismétlik még akkor is, amikor a törökökkel egyetértenek!
tűzróka0919
@Nauta: No-no !! Még , hogy trottyesz fenevad ! Jó lesz az patkányhordának is .
tűzróka0919
Azért volt sürgős az ökörbékának kárpótlást fizetni , nehogy elmondja valaki az igazságot . Vagy fizetsz vagy kitálalunk ! Gyorsan meghálálta néhány millióval . A fradi drukkereknek meg új stadionnal . Tehát hoppá(l) a főnöködet vádold .
Hellcat
Mondja ezt az a párt aki azt nehezményezte, hogy a rendőrök nem éles lőszert használtak...innentől hitelét veszti a dolog.
coni
Szomorú, hogy hány olyan magyar van, aki ha Orbán bemondaná a Kossuth rádióban, hogy már nem forog a föld, kétségek nélkül elhinné. Ez az ország hatalmas tragédiája, azemberek elveszítették a józan ítélő képességüket, és az indiai elefántokat is hibáztatnák az életkörülményeik romlása miatt ha a vezír azt mondaná még
Nakimaga
Nincsen új a nap alatt,bár van,de azt a Fidesz követte el !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.