A Fidesz szerint a „bukott baloldal” politikusai nem tesznek mást, mint személyes ambíciók alapján osztozkodnak a hatalmon.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
@Csizmás Kond: Előbb megnézzük ki írta-hol írta... MNO--igen. Na jó hagyjuk inkább. Ez az izé jelentette meg a " HIVATALOS IMF KÖVETELÉSLISTÁT". Erről 2 nap alatt derült ki, hogy kamu az egész. Aztán nemrég a kiküldött tudósító--egy csőszkunyhóban hallotta a nemmondommegkitől---hogy micsoda összesküvés folyik a dagadt pávatáncos és bandája megbuktatása céljából odakinnt. Újabb két nap kellet hogy kiderüljön, mekkora kamu az egész. Úgyhogy ennyit ezeknek a "hitelességéről".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Ezzel a kijelentéssel az MNO is csak a fitymasz szavazótáborának a primitívségét,hiszékenységét értékeli.
Jól tudja ezt a jobboldal értelmesebbje is.
gabrella
Ám legyen! A benzin ára 150 ft, akkor oké.
Hellcat
Kiszivárgott :D:D De ki ám...a fidesz irodájából, mert hogy az ellenzék nem talált ki iylen baromságot az kurvaélet :D MNO vicclap megint megtréfálja az olvasókat
human
1. A cikk címe eleve hazugság. A cikkből idézve: 32 ezer forinttal CSÖKKENTENÉK. Csak el kell olvasni a cikket.
2. Ha a bérek TERHEIT pl 32 ezerrel csökkentjük az azt jelenti, hogy több pénz marad a dolgozónál és a munkaadónál, mert a TERHEKET csökkentjük és nem a nettó fizetést.
3. "A kormánypárti szóvivő kifogásolta, hogy a csütörtöki bejelentésekből semmi nem derült ki az ellenzékiek programjából". Akkor meg mit jönnek azzal, hogy ez mag az lesz, ha a demokratikus összefogás győz?

Kicsit gondolkodjanak már el ezen a fideszes posztolók mielőtt lejáratják magukat a kormány kampányhazugságaival.
Maszlag
Nékem úgy tűnik, mintha magukról beszélnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.