Az M1 Híradója hétfő este arról számolt be, hogy információi szerint a bajai időközi választással kapcsolatban készült videofelvételt Király György, az MSZP sporttagozatának alelnöke rendelte meg.

A Híradó úgy tudja, hogy Király Györgynél folyamatosan lobbizott egy férfi, aki létre akarta hozni az MSZP sporttagozatát Baján. Ő azt remélhette, hogy ha szívességet tesz Király Györgynek, akkor megszerezheti a támogatását. A Híradó információi szerint ezt használhatta fel Király György, aki megkérte férfit, készítsen egy – úgymond – oktatófilmet arról, hogy a Fidesz miként vásárol szavazatokat Baján. A mobiltelefonon rögzített felvételt egy dunaharaszti számítástechnikai üzletben íratták ki CD-re. A lemezt Király György – egy pártbeli középvezető társával együtt – vitte el az MSZP székházába.

Király Györgyöt tanúként hallgatták ki a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon. A Híradó úgy értesült, a nyomozók elsősorban a videó készítésének körülményeiről kérdezték. A rendőrök korábban már hat tanút kihallgattak az ügyben, Király Györgyöt most ezekkel a vallomásokkal szembesítették – hangzott el a Híradóban.

A nyomozók főleg arra voltak kíváncsiak, hogy kinek és miért volt szüksége egy ilyen filmre, de igyekeztek tisztázni azt is, hogy a CD milyen módon került az MSZP székházába. A Híradó úgy tudja, a jogász végzettségű Király György minden kérdésre válaszolt.

Az MSZP szóvivője az MTI megkeresésére korábban azt mondta: a felvételt Király György, az MSZP sporttagozatának alelnöke átadta Szakács Lászlónak, Mesterházy Attila pártelnök kabinetfőnökének, aki azt Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettessel együtt nézte meg. Harangozó Tamás ezután az MSZP nevében feljelentést tett – tette hozzá Török Zsolt.

Török Zsolt korábban azt mondta, hogy nem a szocialisták rendelték meg a felvételt, és nem vettek részt a készítésében sem. A szóvivő akkor nem nevezte meg, hogy ki vette át a videofelvételt a párt székházában, csak annyit mondott, hogy az illető nem politikus.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Egyertelmuen a trafidesz all a video mogott. Nekik allt erdekeben egy ilyen film elkeszitese, hogy eltereljek a figyelmet az egyeb kenyes ugyeikrol.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Szerencsétlenek, ezek olyan hülyék, hogy a Fidesznek meg sem kell szólalnia, nem kell ide semmi lejáratókampány, meg elmútnyócév, éppen elég tökkelütöttek anélkül is...

Megint beigazolódott, hogy egy szocit egy másik szoci tud a legjobban lejáratni :DDD
Yoda69
Egyertelmuen a trafidesz all a video mogott. Nekik allt erdekeben egy ilyen film elkeszitese, hogy eltereljek a figyelmet az egyeb kenyes ugyeikrol.
swastika666
A sport tagozat elnöke "Fair play Hungary" díjas lesz? A szociknál csak a név változott a módszerek még mindig olyan olyanok, kicsit Kun Bélás kicsit Csermanekes kicsit Mesterszarházis.
Sajnos Magyarország, következmények nélküli ország. Itt egy politikus bár mit megtehet következmények nélkül. Nos az ilyen mocskok, szarkupacok bélyegzik meg a másikat.Ezek rasszistáznak fasiztáznak , ezek a politikusok akik átgázolnak mindenkin miközben Ők az ország rákfenéi. A rendszer váltó pártok ismérvei, ide tartozik a fidesz is.
Yoda69
@swastika666: Te meg agymosott a bolsevik trafidesztol.
swastika666
@Yoda69: soha nem voltam se komcsi sem zsideszes, a Te szóhasználatodban, fasiszta rasszista, nyilas. Amúgy nemzeti és magyar.
Vizual
Ez tipikus FIDESZES húzás. Várjuk meg a végét. Mert ugye, nem azt, nem úgy, nem akkor és nem az. De majd a végén meglátjuk. Azért az furcsa, hogy agyhalottaknál a FIDESZES mocsok mennyire nem számít. Nem látják mert...
eperfagyi
Az egész videóról első nézésre meg lehetett állapítani, hogy megrendezett, de azt is, hogy a baloldal a megbízó. Tegnap este Szanyi kapitány a vörös szőnyegig hazudta magát a HÍR TV-ben, a rendőrségi bizonyítékok ellenére. Már a Szerkesztő Asszony szégyelte magát ... ezt a pofátlanságot látva. Egy szavukat se lehet elhinni - 1945 óta, akármilyen elnevezést is használnak >>> MKP_MDP_MSZMP_MSZP_DK_PM_EGYÜTT 2014
Yoda69
@eperfagyi: Erdekes, nekem meg az jutott eszembe, hogy jobboldali a megbizo. Igy terelik el a figyelmet az ezernyi botranyrol, csalasrol es mutyizasrol amit muvelnek mar evek ota.
Gondolod ha a baloldal valoban krealni egy videot, akkor azt ilyen gyatran csinalnak?
Es a masik ellentmondas, ha ok csinaltak volna, akkor egybol a rendorsegre rohannak egy ilyen gyatra takolmannyal, amirol barki megmondja hogy megrendezett? Ugyan.
Ez a csalo armanykodas csakis egy trafideszes agyban szulethetett meg, valoszinusitheto hogy kubatov, vagy valamelyik naci tarsanak agyaban.
RÁKOS
@leszúrt rittberger: te egy hülye vagy!!!
nahát
@Yoda69: vér ciki ez a maszopnak, de látom neked is csak ez maradt amit a szóvivő úrnak nem nevezhető zsírdisznó- traktált: a fidesz akarta lejáratnia maszopot ezzel a videóval. Nagyon szánalmas és átlátszó!
GeoCravker
propeller.hu/itthon/2803080-video-osszeeskuveselmelet "Pusztán feltevésként ugyanis eljátszhatunk azzal a gondolattal is, hogy a bajai videón valós jelenség került megörökítésre, de szerepet játszó szereplőkkel. Ebben az esetben, akár a valós megrendelő tekintetében megvezetve a készítőket, de a Fidesznek is érdeke lehetett a felvétel elkészülte. "
human
Bár kétségem sincs afelől, hogy a videó a valóságot utánozza csak le, de mint minden hamisítást ezt is elítélem. A videón szereplő személyek remélem a lehető legsúlyosabb büntetést kapják ami kiszabható. Ha pedig az mszp-ben volt aki tudta, hogy megjátszott a felvétel, azt nagyon gyorsan takarítsák ki a pártból. Olyan pártra nem fogok szavazni, aki meghamisít. Akkor sem, ha ő az egyetlen ellenzéki jelölt.
GeoCravker
@human: A mondandód másdok feléhez előbb igazolni kelleen, hogy ők hamisították.
lajospapa
A felvételről egy perc alatt látható volt, hogy primitiv koholmány, mely a sugallt célt, a Fidesz lejáratását nem érheti el. Innét kezdve a felvételnek két célja lehetett, főleg azért látszik így hogy a választás után készült. Az egyik: jó pénzért eladni. A másik. beugrasztani az MSZP-t. Ez utóbbi nagyon sikerült.Ha igaz, hogy azonnal feljelentést tett, mi érdeke fűződött volna ilyen koholmány elkészíttetéséhez és ügyetlen felhasználásához? Majd valamikor tisztázza magát talán jogilag, de ez már akkor alig jut el valakihez. Addig meg jót lehet rajta acsarogni, meg röhögni. A jogász kollégiumi szoba megint jól működött.
Yoda69
@nahát: Ugyan miert? Nem latod hogy az egyeduli nyertese a videonak a trafidesz?
Ha valoban az MSZP allna mogotte akkor azonnal a valasztas utan hoztak volna nyilvanossagra, amikor meg lett volna ertelme.
Szerintem az szanalmas, ahogy a jobboldal sardobalozik es minden aljas trukkot bevet a hatalomban maradasert.
human
@GeoCravker: Igaz, lehet hogy előreszaladtam. De fenntartom, hogy az ellenzék részéről semmilyen csalást nem vagyok hajlandó tolerálni. Akár igaz a vádaskodás vagy sem.
Yoda69
@lajospapa: Igaz. Azonnal feljelentest tettek, amint kezhes kaptak CD-n a videot.
Nezd meg Mesterhazy beszedet az Egyenes beszedben (www.at.hu). Erdemes.
rugacs
@GeoCravker: Tegnap este - nyilván merő véletlenségből - "felszólították" K.Gy.-t, hogy hagyja el az mszp-t.
De biztos, nem azért mert köze lenne a videóhoz.
Ez fel sem merülhet egy ilyen megbízható és becsületes aktivistáról!
K.Gy. inkább áldozat, aki fairplay díjat érdemelne azért, mert önszántából hősiesen magára vállalta az áldozati bárány szerepét!
Ő csak jót akart! Igazi hazafi!

Egy igaz ember, politikus, akinek szobrot kellene állítani, hiszen a Fidesz aljas lejárató trükkjét is magára vállalta, hogy megmentse a pártok becsületét!

Minden más hazugság, ármány, trükk, megtévesztés, csalás, stb., stb., stb. Kimerült a szókészletem.

Ennek a nagyszerű és hazafias önfeláldozó embernek minimum egy jó nagy szobrot kellene állítani!!

És Mesterházy-t szintén ki kellene tüntetni, amiért ilyen hihetetlen gyorsan megoldotta a Fidesz ármánykodását, rájött erre a szélhámosságra és rávilágított ama cselszövésre, amely arra lett volna hivatott, hogy lejárassák ezt a nagyszerű és hazafias pártot!

Hajrá Mesterházy, hajrá mszp!!

Csak így tovább, meg lesz az eredménye az erőfeszítéseiteknek!!!
karaj
Ez egy igazi kommunista (értsd fideszes) akció volt. A választás után Zsigó már jelezte, hogy lesz vmi.
Hellcat
A fütyisz csinált egy videót, majd előadta, hogy mszp-s rágalmazás az egész és már el is hiszik a hülyék, hogy nem volt csalás...mesteri átbaszás és propaganda el kell ismernem...Ehhez a szardobálós rágalmazós propagandához a szocik még nagyon kevesek...ehhez képest sehol sem tartanak...
coni
Szeretném felhívni a korlátoltabb hozzászólók figyelmét, hogy a hír úgy kezdődik, hogy az M1 úgy tudja, hogy...,
és hogy információi szerint...

A rendőrség és a hivatalos szervek nem erősítették meg.
rugacs
@karaj: Jó hogy zárójelben megmagyaráztad, Te momentán kit tartasz komcsinak:-))))
Azért ha kicsit lesz időd, olvasd el Mesterházy elvtárs kongresszusi beszédét!
Aminek adhatjuk azt az alcímet is, hogy vissza a kommunizmusba!
Hogy jobban megértsd, hogy miről is van benne szó, egy baloldali elemző lefordította a gyengébbek kedvéért:

URL to article: nepszava.com/2013/10/velemeny/bartus-laszlo-moricka-programot-hirdet.html

Ha sikerült átrágnod magad az egészen, légyszi' majd áruld el utána, hogy most akkor ki a komcsi, JÓ?!
excep
teljesen mindegy a fidesz egy féreg így is úgy is
JAJMÁR
Érdekes, minden cikk az MSZP-ről szól, mert hogy oda vitték. A Dk-s emberről is szól a média, de nem szól a többi szereplőről. Vajon miért? Érdekesek azok is, itt hívom fel a figyelmeteket újságírók!!!
Arra is felhívom a figyelmeteket, hogy egy hamisított bizonyíték nem takarhatja el az elkövetett törvénysértéseket, bűncselekményeket.
Remélem a videón szereplők és az azt készítők megkapják a büntetésüket, mert ők az elkövetők.
magyarbakancs
Az MSZP rendel egy videót és miután megkapja feljelentést tesz.
Arra lenék kíváncsi a feljelentés az ért történt mert választási csalásgyanúja történt vagy azért mert nem hiteles a felvétel?
Az amatörizmus teteje ez a párt.
Bal oldalisághoz annyi köze van az MSZP-nek mit dobostortának az ütem érzékhez.
Dr. Felipe
Csak most már jó lenne ha a fideSSes elvtársak is magyarázatot adnának arra az egyszerű tényre hogy Baján az összes rejtett erőforrás miért szavazott a fideSSre. Mit kaptak érte cserébe?
Jó lenne ha tájékoztatnák a lakosságot ez ügyben és ne próbálják elterelni a figyelmet mindenféle hókuszpókuszokkal a választási csalásukról mert bizony a magyar emberek többsége nem hülye és pontosan tudja mi történt Baján. A fideSS javára megvásárolt rejtett erőforrások szavazatai döntötték el a választást. Ennyi.
Abban egyetértek a jobbikkal hogy a megvásárolható rejtett erőforrásokat ki kell zárni a választásokból mert veszélyeztetik a választások tisztaságát.
Vizual
Mintha egy pár "úr" elfeledkezett volna arról, hogy a főszervező FIDESZ identitású, a helyi kisebbségi FIDESZES rokona.
A többi meg úgy marhaság ahogy írják egyesek. Még ítélet sincs és ez a jobb szélsőség már ítéletet mond. Befolyásoljátok az igazságszolgáltatást ? Mint a Magyar Nemzet, Blikk és egy két "hiteles".
hattorihanna
Nincs mit szépíteni,ezt becumizta az Mszp,függetlenül attól hogy a választás valójában valószínűleg így történt.Inkább maradok Fletónál vagy Bajnainál ha már választani kell,nekem már nem szimpatikus ez az mszp,pedig legutóbb még rájuk szavaztam.Mondjuk az is érdekes az ügyben hogy ilyenkor milyen gyorsan "őröl az igazság malma",mindjárt fel van göngyölítve az ügy,alkalmazhatnák gyakrabban a mindennapokban is.
leszúrt rittberger
Na hogy harapnak a komcsi fórumozók :) Helyes, helyes.

Ti még akkor is fideszes összeesküvés elméletről szajkóztok, amikor már kvázi bevallotta az MSZP-s, hogy ő rendelte meg a videót... Menthetetlen agyhalottak.
GeoCravker
@rugacs: "Tegnap este - nyilván merő véletlenségből - "felszólították" K.Gy.-t, hogy hagyja el az mszp-t. "
Forrásod?
A fórum-szájhagyományokat hagyd ki. Konkrét közleményre mutató linket lécci.
A tanukihallgatás még nem vád, és nem is felszólítás.
Alkalmasint persze senki nem mondta, hogy szent lenne az egész társaság.
GeoCravker
@human: én senki részéről nem vagyok hajlandó csalást tolerálni. De előbb bizonyítsák a csalást.
A videó eredetéről nincs biztos adat jelenleg.
A Fidesz választási manipulációjáról (1. forduló), bírósági döntés van.
Dr. Felipe
@leszúrt rittberger: Attól még a tény tény marad hogy a megvásárolt roma szavazatokkal nyert a fideSS Baján. Persze kell ez a hamis videó a fideSSnek mint egy falat kenyér hogy tudanak terelni a bajai gyalázatos választási csalásukról.
leszúrt rittberger
@Dr. Felipe: Apró, már-már az MSZP hívőknek fel sem tűnő különbség, hogy a fideszes "roma szavazatvásárlásról" nincs semmilyen hiteles bizonyíték.
Vizual
Mostanra kiderült, hogy nem derült ki semmi. Király nem ismeri el, hogy köze van hozzá. Mesterházy pedig azt, hogy amikor megnézte a videót azonnal feljelentést tettek.
De talán téjünk vissza arra amit állandóan beszélünk. A FIDESZ lenyúlásait az Eu.-pénzekből, a kábítószeres gyanús, a XIV kerületi botrány a 100 millió forinttal, és ...sorolhatnám, a földmutyi folytatásával, (bio kertészet szétcseszése)
De a választás után a FIDESZRŐL derült ki, hogy csalt, és erről papírja is van.
Vizual
@leszúrt rittberger: an ! Videó a beismerésekről, Fa, pénz és egyebek, meg közmunka géret. ( ATV híradó )
rugacs
@GeoCravker: Megkövetem magam, elismerem, hogy tévedtem a neveket illetően, mert nem K. Gy.-t kérték fel a távozásra, hanem K.G-t (Kőrös Gusztávot):

"Kőrös Gusztáv kilépett a DK-ból

A Demokratikus Koalíció tagja volt Kőrös Gusztáv, vagyis az a férfi, akit a Híradó információi szerint megkért az MSZP sporttagozatának elnöke, hogy készítse el a videót. Kőrös Gusztávot azóta megkérték, hogy lépjen ki Gyurcsány Ferenc pártjából - ő ezt meg is tette."

www.hirado.hu/Hirek/2013/10/21/20/Hirado_a_szocialista_Kiraly_Gyorgy_volt_a_video.aspx

Az a fránya "y"...
leszúrt rittberger
@Vizual: Hát ha azok hiteles infók, akkor ezt a videót meg maga George Lucas forgatta.

Érdekes ez a szelektív valóságértelmezés, hogy ami az ATV-n a Fideszről elhangzik, azt csont nélkül, első szóra benyelitek, az úgy van, az szentírás, fel sem merül kétely... Ha meg egy lúzer MSZP-s csinál egy lejárató kamu-videót, az meg akárhogy kapálózhat, még ha maga ismeri is be, akkor is óbégattok tovább, hogy nem is ő volt :DD
RÁKOS
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bencemacska
@leszúrt rittberger: No ezt még nem olvastam - rajtad kívül . sehol:

"Ha meg egy lúzer MSZP-s csinál egy lejárató kamu-videót, az meg akárhogy kapálózhat, mégg ha maga ismeri is be, akkor is óbégattok tovább, hogy nem is ő volt :DD ""

Azt viszont olvastam : a romák a Fidesz "rejtett tartaléka".
A tartalék pedig azért van, hogy ha szükséges mozgósítsák!

Valamikor a polgári körök töltötték be ezt a szerepet: "Ha mozdulni kell..."
Vizual
@leszúrt rittberger: Mivel az érintettek elismerték...Bár igazad van. Egy fideszestől...
De amúgy ez egy fideszes bűncselekmény menete. Ezután már csak egy tripla axel jön.
Vizual
@bencemacska: Igen. És ennek a KG-k meg fideszes kisebbségi csoportvezető a rokona. A pénznek nincsen szaga. Még pártberken belül sem.
Hagy offoljam: Amikor a FIDESZ harcolt az uzsora ellen jót röhögtem. Ma hogyan is áll ez a harc ? Csak ugye ...Meg látjuk ugye. Nincs harc.
GeoCravker
@rugacs: Kavarni, csak pontosan szépen. A DK-s labda tegnapi. Az MSZP-st pedig jelenleg a rendőrség sem erősítette meg.

@leszúrt rittberger: A kérés hozzád is, amin kollegád már kissé félrevérzett.
"Ha meg egy lúzer MSZP-s csinál egy lejárató kamu-videót, az meg akárhogy kapálózhat, még ha maga ismeri is be,"
Pontos forrás? Link?
rugacs
@GeoCravker: Ha tudnád, mennyire hidegen hagy most az eszement politika...zenét hallgatok!
Inkább művelődj Te is:

www.youtube.com/watch?v=Ot6pSrKT1oc
Dr. Felipe
@leszúrt rittberger: Hát az épp elég bizonyíték hogy az összes roma a fideSSre szavazott a körzetben. Talán nem véletlenül. Ráadásul a lungo dromos szavazatszámláló faszinál volt mobil telefon és nézte a névjegyzéket és értesítette a fuvarosokat hogy kiket kell még beszállítani. Gondolom meg is nézte hogy a fideSSre adták e le a szavazatot.
Na meg zsigó elvtárs már urnazárás előtt tudta a végeredményt. Hát ennyi.
GeoCravker
@rugacs: A művelődés sosem árt az biztos. Csak mókás, hogy amikor tényszerűen kellene valamiről megemlékezned, amit ráadásul Te hozol fel, akkro terelsz és művelődsz :-)
gibgab
Ez az egész videó-ügy egyértelműen a fidesz érdekeit szolgálja, és igen nagy valószínűséggel az ő műve. Kellett valami, amivel el lehet bizonytalanítani a baloldallal szimpatizáló embereket, és meg lehet nyerni, sőt fel lehet hergelni a jobboldaliakat. Az előbbi célja, hogy távol tartsák az embereket a 23-i baloldali rendezvényektől, az utóbbié, hogy tömegeket mozgósítsanak a jobboldalra, a békamenetre. A téma is adott, lesz miről beszélni, mocskolódni, mert lám-lám beigazolódott, hogy...(és jön a fröcsögés)
Na és persze megint van egy nagy érdeklődésre számot tartó ügy, amit a közmédiák "hathatós" közreműködésével jól ki lehet aknázni. @coni: figyel, de sajnos sokan nem! És el lehet adni a hülyeséget bizonyított tényként.
hetöndöe
Tegnap este még valami DK tagról volt szó,akkor most mi van?
Szokásos üres vádaskodás tények helyett?
Kb annyi igaz belőle, mint Papcsák kartárs 1500 feljelentéséből.
karaj
@rugacs: Én nem is beszéltem Mesterházyról,csupán lazán lekommunistáztam a FIDESZ-t. Valami sejtelmem van a kommunista módszerekről , mig neked sztem nincs (talán korod miatt). Hogy itt és most miért készült az ominózus film azt nem fogjuk megtudni.Mindenki csak mondja a magáét politikai hovatartozásától függően, s az istenadta nép csömöre egyre nől. A rendszreváltozás hajnalán hallottam a mondást, hogy a politika úri huncuttság. Vmikor az lehetett , ma már gazemberek hangoskodása.
Pálinkafőző Rézüst
Igen! :))) tegnap dk, ma mszp...És holnapra ki van betervezve, Sanyi bácsi elvti?? :))
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: "És holnapra ki van betervezve"- ha így haladunk akkor MI itten!!:-))
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: le vagyunk csekkolva, az tény! Bár esetemben nagyon mellényúlt az itteni lesmester...:))
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: nana:-)) Ne légy ily titokzatos a lesivel:-)) hát hol marad akkor néki a prémcsi??mert ha nem teljesíti a tervet akkor mi lészen a zsével??:-)) (vagy pályázat megkapásával ??:-) )
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: úgy tűnik, hogy van akinek ez a tevékenység szexuális élményt okoz..:)
Nah ne offoljunk, mert megrendeli a radírt..:))
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Hát de Mi csak a lesi videósról beszélünk, és hát azért abból a fajtából van bőven, és hát a cikk erről szól végül is:-)) (na de lehet az írás tudó is persze, meg szájról olvasó stb. de a lényegen nem változtat )
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: jaaaa, tényleg! Most, hogy mondod...:))
Olyan telóval, amit mutattak, nemtom hogy csináltak ilyen minőségű felvételt. Ahhoz nagyon értett akkor valaki.
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Jól van na! Az űrtechnika van beleépítve álcázva:-)))
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: szép egy katyvaszt hozott össze valaki..:) Addig sem a költségvetésről, és a növekvő államadósságról megy a duma. Kinek is jó ez,? nem bírok rájönni...:)
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Ne is idegeskedj rajta , mert úgyis kitaláljuk:-) Persze a választásokig lesz még egy millió ilyen és hasonló eset, sőt lesz itt még sokkal durvább is.
Mára úgy is már némileg lecsillapította a jó nép egy részét , hogy csendesebb legyen az újabb rezsicsökkentés megszavazásával, az ingyen atm-es pénzfelvétellel, kártyahasználattal stb ami mind kamu de szemkiverés!!!
mátmar
Nagyban megy a szarkeverés! Én nem hiszek a FideSS-nek ! Amilyen aljasak, valószínű, hogy ők találták ki az egészet!
szablyafűrész
Itt egy kis logikai értékelés:

"Ki az a hülye, aki ilyen videót csinál? Nyilván nem ismeri a hazai közállapotokat: egy ilyen pancser ügyletet a Fidesz rendőrsége – hétvégét, fáradságot nem kímélve – gyorsan kinyomoz. Egy politológus szerint olyan ember állhat a videó mögött, aki hasonló módszerekkel ügyeskedik az élet más területein is. Jó illusztrálta ezt a videó „főszereplője”, aki 300 ezerért lett volna hajlandó nyilatkozni.

A bajai választás kapcsán előkerült egy másik videó és hangfelvétel is. Ezen az az Ajtai Tibor, Lungo Drom-os vezető mesél, aki most Baján szervezte a szavazók utaztatását (emiatt ítélte el a Fideszt a bíróság). Elmondja, hogy 2010-ben nemcsak utaztatták a választókat, hanem még lánc-szavaztatták is őket (ami a legdurvább választási csalások közé tartozik.).

Bajai_valasztas_Ajtai_ul.jpgAjtai is videón beszél a választási csalásairól, de ezt még nem nyomozta ki a rendőrség

Erről följelentést is tett az MSZP az év elején. A rendőrség ezzel a videóval nem boldogult olyan gyorsan, azóta annyi hír van róla, hogy a nyomozást Bács-Kiskunból áttették Tolnába. Egyébként Ajtait már tavaly októberben is följelentették, akkor uzsoráztatásért. A rendőrség itt is csak addig jutott, hogy átette az ügyet egy másik megyébe.

Így működik a rendőrség, többek között ezért is kellene kormányváltás: De.
szablyafűrész
Ez nem magyarázza meg az MSZP pancser óvatlanságát, ahogy az videóval bánt. Az rutinos jogi lépés volt Harangozótól, hogy még múlt csütörtökön leadta a rendőrségen a videót. De ki ne ismerné a Fideszt, ha nem a szocik, hogy ezt a videót aligha hagyják ellenlépés nélkül – hiszen a legártatlanabb megmozdulást is erőszakos összeesküvésként tudják beállítani. (Emlékezzünk csak az alkotmány-tüntetésre a Fidesz-székháznál, ahol negyvenkilós lányok ellen vetettek be ultrákat, köztük a gyilkos Sz. Ferencet, majd a tüntetést hetekig „törés-zúzás”-ként emlegették és „Bajnai-összeesküvés”-ként.) Most nem volt szükség ilyen ’bonyolult’ fideszes kommunikációs akcióra: a zűrös és pitiáner figurák, akik a videót készítették, maguk garantálták a lebukást.

A többi itt olvasható:- fideszfigyelo.blog.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok