Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes képviseli Magyarországot Nelson Mandela, volt dél-afrikai államfő ünnepélyes állami búcsúztatásán kedden Pretoriában – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A Nobel-békedíjas Mandela csütörtökön helyi idő szerint 20 óra 50 perckor halt meg johannesburgi otthonában családja és néhány barátja jelenlétében.

A dél-afrikai kormány szombaton közölte, hogy egyhetes gyász után vehet végső búcsút a világ és hazája Nelson Mandelától, a Dél-afrikai Köztársaság első fekete elnökétől. Hétfőn a dél-afrikai parlament mindkét kamarája összeül, hogy különleges ülésen vegyen búcsút a 95 évesen, hosszú betegeskedés után elhunyt Mandelától.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Én igazán nem akarok telhetetlennek látszani, de sokkal jobban tetszett volna, ha a Mandela vesz részt a Semjén temetésén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@kedwes: épp ezt mondom ! Mandela temetése : No Johannesburgi foci VB döntő : yes
Nagy pfátlan szélhámos ez a fickó ?
sbl
@dömdödöm: A Dél Afrikaiakat nem kell megosztani!
Megosztották már Mandela és bandájának hatalomra kerülése óta saját maguk is.
A volt gyarmatosítók az "apartheidet" gyakorlók meg hátradőlnek otthon, a házi-mozi előtt és kérnek az inastól, vagy a szobalánytól egy dupla-whiskyt jéggel...
Hofipisti
Tömjén Semjén barátunk meg összeköti a protokollt egy kis vadászattal - ha már arra jár egy "Fővadász"! Egyébként is végre talált magának (vagy találtak neki?) egy konkrét feladatot. Az, hogy Szeretett Vezetőnk nem veszi a fáradtságot, én nem csodálom. Nagyon peinlich lenne a tisztes társaságtól lemaradva, egyedül kullogni úgy, hogy senki nem hallgatja meg győzelmi jelentését.
szablyafűrész
Oda kell szólni Dél-Afrikának,hogy érkezik egy Dr.rasszista, Dr. büdös, Dr. disznó Dr.-,aki röhögni megy a temetésre...
hallgatag
Gondolom tömjénzsóti büdös csuhás lóháton ment...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.