A Sport TV riportere, Petur András Felcsúton járt. A videóból az is kiderül, hogy Orbán Viktor háza mindössze tíz méterre van az épülő arénától.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
@nyanya001: Én kikérem a Mont Saint Michel nevében, hogy Felcsúttal hasonlítagassák!
dömdödöm
A jövő dönti majd el zseniális vagy katasztrófális . Az ott footballozók eredményességétől fog függeni ! Minden esetre elég extrém elgondolás és megvalósítás :-(
sokanvagyunk
Stílusos... - a szenteket ilyen helyeken szokták leginkább emlegetni :))
joopapa
"Itt a felcsúti stadion, ami majdnem templom" Nem majdnem hanem az is!!!Itt fog hálaadó misét celebrálni a semmilyen zsótika , orbánia keresztyén helytartója a haza "megmentője" tiszteletére!Volt már ilyen:hvg.hu/itthon/20130416_Szentmise_lesz_Orban_Viktor_szuletesnapja
lajospapa
Na bumm! A fáraóknak ennél sokkal nagyobb kulipintyókat húztak fel! ( Csak zárójelben: az akasztói stadion építője most szeretne a börtönből hazamenni. Szinte halaszthatatlan okból.)
Mobil123
@joopapa: Hát hallod lehet neki lesz az új munkahelye?? :-)) Vasárnaponként délelőtt misét fog tartani és délután meg szurkolni fog a vezírnek meccsen:-)))És kiabálja"El ne essss vezííírem!!!":-))
pacsni
kivolt az a hulye arkhitetto aki ezt tervezte, antiesztetikus. Biztos felvett egy csomo pènzt, ès lehet, hogy nincs is meg az iskolàja, lehet, hogy valami ovodàs gyerek csinàlta a rajzot.
varrólány
Nálunk ilyesmi a buszpályaudvar, hát persze hiszen Makovecz tervezte!
joopapa
@Mobil123: Akár:) De én szivesebben látnám, csíkos ruhában:-)) Vagy ő lenne a vezir masszőrre, csak ő nem a lábát masszírozná hanem az ánusz rózsáját:)
Mobil123
@joopapa: Te és ha ez lesz a börtönük?? Felőlem masszírozhatják egymást ahol tetszik!:-)) Fukoshatnak csíkos ruhában itt is csak legyen betonfal a kapuk helyén. (sőt lehet felőlem olyan betonból is ami környezetkímélő )
joopapa
@Mobil123: Hu de elszaladt a fantáziánk:-)) De igaz ami igaz orbán baba és a negyven rablója megérdemelne némi bezártságot, a mértékét a tisztelt bíróság határozná meg! Na nem ez a szájerné handó tüncis, normális!!! De sajna ez csak vágy állom marad!!!
Mobil123
@joopapa: Hát legalább a fantáziánkkal nincs baj mint a megélhetésünkkel. Igaz annyi rezsicsökkentést kaptunk már hogy hajaj! De majd jönnek a sanyarú napok és sokszorosát fogják rajtunk behajtani. Én szívesen leszek bíró (igaz nincs végzetségem hozzá na de ebben az országban sok nagyfejünek nincs azt mégis rendelkezik Rólunk.)
joopapa
@Mobil123: A fantázia jó dolog, főleg ha nem sekélyes! Nekem az a talár tetszik olyan méltóságos! Egy vicc: Hogy szólitják a don vittoriot ha csíkos öltöny van rajta? A vádlott álljon fel!!
Mobil123
@joopapa: ::-)))))))))))) de basszus vehetünk neki csíkos öltönyt mert én még csak abban qrva kékben láttam eddig:-))
joopapa
@Mobil123: Ezeknek, semmit, kizavarni őket egy szál bugyiba a hidegbe! Egy vicc: Betelefonálnak a rendőrségre hogy egy falu határában négy politikus egy autóban felborult. Kiküldenek egy járőrt a helyszínre, ott áll egy parasztbácsi egy ásóra támaszkodva az üres kocsi mellett. Hát a politikusok? Eltemettem őket! Miért meghaltak? Há nyöszörögtek hogy élnek! De ki hisz ezeknek már!!
human
Először sok nagy stadiont kell építeni, és majd akkor megtanulnak focizni a fiúk. Lóóógikus.
Mobil123
@joopapa: :-)))) És jogos :-))) Ki hisz ezeknek már?.-)))
Dr. Felipe
Én inkább ravatalozónak nézem. Itt fogják temetni a magyar futballt.

A legújabb szög a koporsóba. Barátságos U17 es labdarúgó mérkőzés: Olaszország - Magyarország 6:0
karma1
@pacsni: Makovecz , de mar meghalt, az utodai fejezik be az epuletet. Az epulet szerintem nagyon szep, valamint esztetikus is, DE nem focipalya! Sok minden masra jo lehetne majd, de az ido meghozza a rendelteteset is,... talan? Merthogy ide majd ugy kell a kiskatonakat meg a rabokat beultetni, hogy tele legyen a nezoter, ahogy orbanvitya vizionalta a kezdetekkor...
hattorihanna
@dömdödöm: Nem valószínű,ez a két kifejezés nálunk,mint futball és eredményesség,nagyon régóta és még nagyon sokáig nem kapcsolódik össze.Sajnos...
hattorihanna
Egyébként,megdöbbentő számomra ez a rengeteg faanyag amit felhasználtak..Szép,mert ennyi fa más nem is lehet,de nagyon nem passzol sportlétesítményhez,arról már nem is beszélve hogy mint tudjuk a fát nagyon gondosan ápolni kell,ha azt szeretnénk hogy megtartsa szépségét.Hát,szép kis meló és lóvé lesz ezt az egész tetőszerkezetet 3-4 évente lekenni...valószínűsíthető hogy a mai modern stadionokat sem azért nem fa tetőszerkezettel építik,mert nincs rá lóvé vagy mert nem esztétikus.
Szóval olyan igazi tanyasi stadion,nem is érdekelne ha saját zsebéből szponzorálta volna a csúti törpe..
pacsni
@karma1: jò amit mondtàl, igazad van, lehet, hogy valami tàborlesz belole a kèsobbiekben
pacsni
@POBOTHNK: nanà hogy lesz metro, elobb a repuloteret kell megèpiteni.
kkalman
Ilyen seggnyaló riportot régen láttam már.
Maga az épület funkcionalitását tekintve nem tudom mennyire felel meg egy stadionnak, ezt az idő majd eldönti, de mint építészeti alkotás, látványnak kiváló.
tavaszi
...szegénységi bizonyitványt állit ki magáról...aki a xxl. században egy ilyen gyönyörű épitményt fikázni próbál. rossz lehet az ilyen embernek, aki tényleg csak néz ...néz...és nem lát...gratulállok a tervezőnek...kivitelezőknek.
Yoda69
@tavaszi: Egy megaloman beteg elme torzszulottje.
joopapa
@Dr. Felipe: Mert a magyar focisták barátságosak voltak nem akarták őket megsérteni:)
törökbasa
Az egészség várólistája,nyomorgó emberek,utcára tett családok,éhező gyerekek,a hajléktalanok üldözése.Nagyon jó elosztások jó hozzáállások a Nép lehetőségének javítási érdekébe.Gazdagodik a Magyar,jól megy a Népnek és téves felsorolás hogy milyen (szarul)él a Magyar.Ha Felcsúton ezt meglehet tenni akkor csak a rossz nyelvek uszítják a Magyar Népet Orbán Viktor ellen.Rossz a tájékoztatás,mert lázítás folyik az ország megzavarása érdekébe.Igaz hogy jó Magam is alacsony színvonalon élek de még nem tudtam hasonlatot venni a két életszínvonal között.Viszont kezdem érteni hogy sok mindenre miért nincs pénz és miért írják hogy a koldusok országa leszünk,vagy már azok is vagyunk??Na de se baj,legalább már látni miért nincs pénz sok mindenre és miért élünk ilyen jól.Végezetül szavazni kell az összefogásra,vagyis a bal oldalra,de még jobb ha a Fidesz nyeri meg a választást.A szebb jövőt és a jobb életet azt nem mert az radikális,viszont amit ez a két párt csinált velünk,négy év kivételével az jó,mert legalább újra eljutottunk oda hogy nem a zsömle kicsi a pofátok nagy.Azok akik nem szavaznak azoknak jól van úgy ahogy van,csak magukkal törődnek.Győzzön a Jobbik előre a szebb jövőért.
mate03
@lajospapa: Ceaușescu is épített kis falujába ! Hát igen nagy emberek közös mániája!
berkabela
Ne sopánkodjatok, beleölhette volna a pénzünket egy" extrapártház" létesitésébe is. Annyit megérdemel,hogy a felcsútiak szobrot emeljenek neki hálából.(Nem hungarocellből)
Cicamama55
Itt rendezik meg a Fidesz kiszavazó showt!
kiskutyauto
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
varrólány
@tavaszi: Itt a városban is szinte minden új középítmény ilyen . Olyan egy kaptafára készülnek.
öcsi55
Döbbenetes ! ELSZÁMOLTATÁST!!!AZONNAL !!!
Desischado
@Mobil123: Mobil, én is beülök az esküdtek testületébe, vagy ha az isten ne adja, véletlenül akadályozva lennél, boldogan elnöklök a bírói székben! Végzettségem nekem sincs hozzá, de úgy elítélem az egész bandát, hogy abban semmi hiba nem lesz! Megígérem, egy felkent bíró sem csinálná külömbül! Nyanya és Tündi bündije képviselhetnék a vádat! Na, mit szólsz az ajánlatomhoz?
bakegya
Ez egy ortodox suffni-most aranyozza simicska atyus a felcsuti maradona aranyláncait amivel a trónhoz kötözi orbán királyt!
Csizmás Kond
Azt mondja a riporter, hogy nem stadionszerű...na de mi a stadionszerű ?
Naki
És ha nem válik be mint stadion, jó lesz wellness üdülőnek s az "igazgató úr" lehet, nem lakik majd messze.
vörösfuvalat
Volt egy román vezető az is stadiont építettet a szülőfalujába. Ő nagyon rosszul járt.
miazavalami
Hát na! nem Isten háza lesz , hanem orbán háza. Oda gyűlnek a hívek imádkozni.
Nakimaga
A magyar címeres mezre való eskütétel itt zajlik majd !
Desischado
@Mobil123: Bocsi, már az agyam is elszáll a rózsaszínű ködtől, ha csak rágondolok! Természetesen azt akartam írni, hogy akkor ezt megbeszéltük!
bundi
Ágota Spiller ja és még valami... ha egy stadiont nem közpénzből építenek, akkor az szép dolog...
de...
"az építtető alapítványhoz befolyt több milliárdos társasági adókedvezmény közpénznek számít."
forrás:
atlatszo.blog.hu/2013/08/14/felcsuti_stadion_nem_csak_maganadomanybol_epul
tehát ha az adót ön befizeti, az fasza dolog,... innentől közpénz... és ha 1 százalékával támogat alapítványokat vagy valamely sportágat az szép dolog... de ezt az adójából teszi, és nem az adózott nyereségéből...
mert ha abból tenné, az tényleg magánügy... de így nem...
tehát, ha ön azt mondja, hogy az adója egy részét a látványsportágaknak adja, és nem a hazájának, az már az adójából, tehát a közpénzből, történik...
bocs a kissé lebutított példáért, de úgy látszik bizonyos szint alatt ez szükségeltetik...
tehát folytatva, ha ön az adója egy részéről úgy dönt, hogy azt a focira fordítja, ez akkor is az adója, és nem a magánvagyona... és ha az egyszemélyes vezetés (lásd. orbán viktor mindenki miniszterelnöke) úgy dönt, hogy ezt a pénzt, egy olyan alapítványnak adja, ami a sajátja, a saját telkén (mégha azt kölcsön is adta egy időre a saját alapítványának) stadiont épít az adóforintokból, ami,ha lejár a kölcsönadás, visszakerül saját használatába, az kissé neccesnek tűnik... nem gondolja?
bár a jelek szerint ez a gondolkodás nem igazán erőssége...
tehát ha lenne kedves felvilágosítani miről is beszél, megköszönném
valamint:
endresz györgy emlékmű:
47° 27' 30.6864" N, 18° 35' 9.7836" E
reptér:
47°26'47.0"N 18°33'22.0"E
jó a szeme
csapnivalo
Jó ez az épület. Pl. a Mad Max 8 arénajelenetéhez a barbár jövőben díszletnek. Makovecz és csapata amúgy hagyományosan jó munkát végzett, nem az ő hibájuk a hely, az idő és a módszer.
evacica
@tavaszi: Nem az építménnyel van a baj, ha nem a megrendelővel! Ez az épület nem futball pályának való, de hát ilyen a megrendelő ízlése, na de már csak nem mindegy, hogy az ember fia kijön a házából akkor mit lát, na meg a saját tulajdonú telkére mit építenek!Ez egyébként tényleg templom, Orbán szent éjje.
nezelodo
Azt mondja a riporter, hogy inkább templomnak nézte elsőre. Van áthallás a dologban, nekem az ellopott perselypénz ugrott be elsőnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.