Papcsák Ferenc, Zugló fideszes polgármestere feljelentést tesz "a zuglói baloldal rágalmazásai és hazug állításai miatt, amellyel szándékosan akarják megtéveszteni a zuglói polgárokat". A politikus ezt pénteken közleményben tudatta az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
Budaörsön a közmunkaprogram keretén belül, aláírást gyűjtenek a rezsicsökkentés továbbfolytatásáért!!.Megkérdeztem, hogy ez benne van a programba és azt felelte, hogy igen! Szép "kis" társaság, ha már erre is felhasználják őket.
bencemacska
Gondolom ez az a kiadvány, ami itt van előttem.
Ez Rozgonyi elleni kampány, a lényege az, hogy őt a jelenlegi polgi marionett figuraként rángatja, és felsorolta, miben vett részt. Amit én hiányolok: Rozgonyi nem kell, de helyette kit válasszunk, arról egy betű sincs!
(Felelős kiadó és szerkesztő: Török Zsolt)
Senara
"Karácsony Gergelynek ezúton üzenjük: nem fogjuk engedni, hogy Budáról rárontsanak Zuglóra és tanácsadói szerződésekre, mutyikra és pártfinanszírozásra költsék a megtakarított pénzt. Ez a pénz a zuglóiaké" - fogalmazott Papcsák Ferenc...Tehát ebből gazdagodtak egyesek :-(((( Ezért szeretnék megnyerni az önkormányzati választásokat ?
Hellcat
Ti már csak tudjátok milyenek a "rágalmazások és hazug állítások , amellyel szándékosan akarják megtéveszteni a polgárokat"...nagy benne a gyakorlatotok...
Toby
Egy, csak egy legény van
Talpon a vidéken,
Hogy jól pofán b****ák
Már megérett régen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.