A Fidesz bevándorló-ellenes kampánya a magyar nép legalantasabb érzéseit hívja elő, innen kezdve pedig csak az a kérdés: a kormánypárt remek társadalomismeretről tett-e tanúbizonyságot, vagy amúgy normális emberek válnak szélsőségesen elutasítóvá a jól átgondolt pánikkeltés hatására. A kutatások ugyanis azt mutatták ki, hogy a magyarok a kisebbségek közül eddig épp a bevándorlókkal szemben voltak legkevésbé elutasítóak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ennek a patkány orbáncnak - a gecinek ! - lételeme az állandó hadbanállás, a konfliktus keresése, az állandó feszültség- generálás és annak fenntartása, hogy elterelje a figyelmet a mértéktelen mocskosságaikról, harácsolásaikról, megbukott hazugságaikról, parasztvakításaikról !
justhpeter
Az igaz, hogy Orbán normális "civilpolitikára" szellemileg, alkatilag alkalmatlan. Egy töketlen polgári idegenlégiós, aki állandóan harcolni akar, de csak abban a háborúban és azzal az ellenséggel, aki nem tud visszalőni, mert ellentámadásnál azonnal megadja magát és kapitulál. A legjobb az az ellenség, akinek muníciója sincs.
Ám van két alapprobléma. Az egyik, hogy miért nem látják ezt a szavazói, ami azért sem érthető, mert a harc költségeit ők is viselik, a másik, hogy miért szavaznak még mindig, a veszteségeik ellenére a fidSSre. Az primitív álindok, hogy nincs más.
És van még egy, az Orbán hívők még nem értesültek róla, hogy nincs háború. Ez viszont őket minősíti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.