Gyorsított eljárásban öt embert állítanak hétfőn bíróság elé a péntek este megrendezett Magyarország-Románia labdarúgó mérkőzést biztosító rendőrök elleni támadásokkal összefüggésben – közölte a fővárosi főügyész.

Ibolya Tibor a közleményében azt írta, hogy a Budapesti Nyomozó Ügyészség tizenkét embert hallgatott ki csoportosan és felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt. Az őrizetbe vett gyanúsítottak közül hét ember előzetes letartóztatásnak elrendelését indítványozza az ügyészség. A kényszerintézkedésekről ugyancsak hétfőn dönt a bíróság.

Hiába okoztak milliós kárt, a randalírozók többsége megúszta a felelősségre vonást

A főügyész közleményéből az is kiderül, hogy harmincháromra nőtt az intézkedés során megsérült rendőrök száma, közülük többet kórházban ápolnak. A rendőrökre támadó csoport által különféle értéktárgyakban okozott kár összességében milliós nagyságrendű.

A Készenléti Rendőrség, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és több más megyei rendőrkapitányság egyenruhás rendőrei a péntek esti órákban a futballmeccs biztosításával kapcsolatos feladataikat teljesítették. Eközben egy egyre erőszakosabb nagy létszámú szurkolói csoport már a mérkőzés megkezdése előtt, majd azt követően szervezetten támadta a rendőröket – ismertette a főügyész. Hozzátette: ennek során az élet kioltására is alkalmas eszközökkel, így kövekkel, beton- és fadarabokkal, üvegpalackokkal, pirotechnikai eszközökkel dobálták a rendezvényt biztosító rendőrsorfalat.

A rendőrség szombaton azt közölte: összesen 51 ember állítottak elő a magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező helyszínének környékén történt rendbontások miatt. Az előállítások többségében garázdaság, hivatalos személy elleni erőszak, rongálás, pirotechnikai eszközzel való visszaélés, illetve jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt történtek. Bűnügyi őrizetbe 20 embert vettek, 22 pedig szabálysértési őrizetbe került.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, négy román szurkoló is van az előállítottak között, náluk pirotechnikai eszközöket találtak. Előállításukat követően szabálysértési bírsággal sújtották őket.

A gól nélküli döntetlennel végződött Eb-selejtező során több atrocitás történt a környéken. A zavargásokat nem sokkal éjfél után sikerült felszámolni a Groupama Arénánál.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Amint ez várható volt, O.V. péntek reggeli adásban
a szárnyai alá vette a kis romboló " csapatát " ...
Pontosabban azt monta ( szomoru arccal )
hogy - Nem ezt kértem, nem ezt vártam a
szurkolóinktól...Mint 2006- ban, ugye ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ez tényleg egy qrva ország !
A fiaméknál kidőlt fa hulladékát akarták elégetni, a jóindulatú
szomszéd menten hívta a rendőröket akik több százezres bírsággal fenyegetőztek
környezetszennyezésért !
Többet nem is írok erről, mert nem szeretnék átmenni anyázóba !
verum
Kedves jobbikos- és fidesz fanok, szerintetek mit is érdemel, aki rendőrre támad (pláne válsághelyzetben!!!) és aki milliós kárt csinál sokadszorra?
Saját törvényeitek szerint mehetnének Szerbiába büntető táborba!
Bár Putyin atyuska bizonyára megoltalmazná ott is mindannyiukat.
Láncos kutyák, akik engedelmesen akkor és ott őrjöngenek, amikor és ahol hagyják.
volvós
Amint ez várható volt, O.V. péntek reggeli adásban
a szárnyai alá vette a kis romboló " csapatát " ...
Pontosabban azt monta ( szomoru arccal )
hogy - Nem ezt kértem, nem ezt vártam a
szurkolóinktól...Mint 2006- ban, ugye ???
papa.49
Az egész bagázst össze kellett volna fogni és az utolsó petákig kifizettetni velük a kárt!!!)))))))))
verum
@verum: - bocsi, nem Szerbiát, hanem Szibériát akartam írni, de talán kitaláltátok közben!
eszegfu
@nyanya001: 12:37 Egyetértünk! Nálunk is, ha a 30 q fát leraknak a kerités elé, a fedett vizelvezető árokra, ami nem az uttest, (amit mi csináltattunk) és 72 órán belül nem tudjuk behordani, akkor területfoglalást kell kérnünk és fizetnünk, vagy feljelent a mezőőr(?!) vagy milyen őr járkál...
adrenalink
@volvós: Na jó, ezt a "kis" rendbontást nem kérte, de lehet, hogy egyszer majd megint kér tőlük valamit, úgyhogy kéretik kesztyűs kézzel bánni velük...
dr. prédikátor
Na má mégis hogy gondújátok??? A viktor szopkin fattyait megbüntetni???!!!A rendőrök a hibásak mert nem engedték szegényeket hogy egy kis gyerekcsinyt kövessenek el.!!! Ők csak egy kicsit akartak randalírozni, pár autót felgyújtani kukát törni borogatni meg a kötekedő járókelőket megkergetni!!!Viktor szopkin!!! Ez is a te lelketlen pofádon szárad!!!
Csizmás Kond
..tehát a fociultrák csak jobbikosok és fideszesek...na ezt új.
Knapp75
@Csizmás Kond: Miért? Az ultrákon DK-s kitűzőket szoktál látni, vagy a magyar szélsőjobb szimbólumait? (árpádsávos zászló, Nagy-Magyarország térkép, militarista öltözet, nemzetiszocializmust éltető tetkók)
Vagy szerinted a roma-, zsidó- és menekültellenes emberek mely pártokban találják meg a "lelki társaikat"? ;)

Persze az ultrák egy része még a Jobbiktól is jobbra van.
Knapp75
@Csizmás Kond: Csak a te kedvedért egy idézet a pénteken történtekről, az ultráktól:

"Érdemes megállni az egyik nagyon fontos és örömteli dolog mellett: a harcok során az első sorokat szinte kizárólag fiatalok alkották. Olyan 16-22 éves srácok, akik ezen a két napon váltak szurkolói értelemben is nagykorúvá. Erről egy nagyon jó rövid írást találtunk egy HVIM-es bajtársunk tollából, mely sokkal szebben fogalmazza meg a lényeget, mint azt mi bármikor is tudnánk: “Az elmúlt két este tapasztalata: felnőtt a magyar szurkolóknak (ultráknak és huligánoknak) egy új generációja akik még nemhogy a kilencvenes években, de még a 2000-es évek második felének emlékezetes eseményein (tv székház ostrom, nemzeti ünnepek gyurcsány alatt, buzifelvonulások elleni fellépés stb.) sem voltak ott koruknál fogva. Viszont tele vannak energiával, tettvággyal, még “éhesek”. Ügyeik meg nincsenek vagy jóval kevesebb. Ugyanolyan hazafias gondolkodásúak mint az öregebbek, ugyanazok az érzések munkálnak bennük, mint bennünk. Büszke vagyok rájuk, él még a magyar virtus!”"

ultrasliberi.hu/magyarorszag-romania-ahogy-mi-lattuk/

Javasoltam már neked régebben is, hogy a netet tájékozódásra is használhatod, úgy kevesebb meglepetés fog érni! :)
Toby
2006-ban a csubakka, politikai érdekből, kiengedte szellemet a palackból - most akkor szopjon is érte ! Akit nem tesznek le előzetesbe, az jó lesz a fidesznyik fészek őrzéséhez !
Amint az bűnözői körökben megszokott !
wagabund
-ha valamelyik pofázni mer a 2006-os üzletünkről, annak több ezer óra közmunka, és eltiltani a körügyektől legalább pár évre...
-aki kussol, azt engedjétek el...irassatok alá velük egy okos papírt..
-végeztem.
Csizmás Kond
@Knapp75: Nem szoktam látni, mert nem járok focimeccsre, de még a tv-ben sem követem...amúgy itt kimondottan fociultrát említettem, tehát nem hiszem, hogy minden meccsre csak a jobbik és a fidesz randalírozoi járnának sőt azt sem hiszem, hogy minden kitűzős az amit a kitűzője mutatni akar.
JAJMÁR
A focihuligánok egyértelműen és erősen nagyon "magyarok", nem kérdés, hova tartoznak ideológiailag. Íme a bizonyíték a liberalizmus ellenzőinek, hogy nem a libsi a "gyökér" :)))
(Én pedig eddig is tudtam)
Ja, és elvárom, hogy mindet, nem hetet, nem tizenkettőt, hanem az összes randalírozót bíróság elé állítsák és büntessék meg, főleg, a hivatalos személy ellen fellépőket.
nemjoezigy
Mint ahogy a cím írja: "Hiába okoztak milliós kárt, a randalírozók többsége megúszta a felelősségre vonást"
Ezt a Magyarország vezetésére a pártokra és a milliárdos vállalkozókra is lehetne írni.
Mi a különbség? írja már meg valaki, ha csak az nem, hogy ez rövid ideig tartott a "magasan levő gazemberek meg évekig csinálhatják és csinálják is, ÉS SAJNOS ők IS BŰNTETELENÜL!
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 14:43

Aki már 2006-ban is élt és látott (HÍR TV- keresztül) annak nem új. Akkor a Jobbik még MIÉP névre hallgatott.
bencemacska
@Toby: ma, 15:49

A többi is ott lesz, amikor börtönkarrierje véget ér!
Csizmás Kond
@bencemacska: ...:)...nekem meg az volt a meggyőződésem, hogy a jobbik 80%-a az mszp-ből kiábrándult alakok alkotják...:)illetve alkották az alakuláskor.
Csizmás Kond
@bencemacska: kimaradt a java...szóval akkor focidrukker más nincs is csak jobbikos és fideszes...?
bencemacska
@Csizmás Kond: Nem tudom, mert nem ismerem egyik tábort sem.
Ismerem viszont pólyás kora óta az egyik vezető Jobbikost és a barátait, akik korábban a MIÉP oszlopos tagjai voltak.
Abban az időben még kedves fiatalok voltak az öreg MIÉP-esek között! ( nem értettem velük egyet, de beszélgettünk, nem gyilkoltuk egymást!)
glorianna
@Csizmás Kond: Alighanem tévedsz. Vona ugyanannak a polgári körnek volt alapító tagja, amelyiknek OV. Nyugtázhatod: a miép és az OV köpönyegéből bújtak elő.
A randalírhoz: a kárt, amit okoztak, az utolsó fillérig meg kellene téríttetni velük. Hátha legközelebb csak kisebb értékű kukákat borogatnának... mert leállni nem fognak.
Csizmás Kond
@bencemacska: Nem gondolod hogy elég vérszegény érvelés, hogy ismersz néhány volt miépes alakot és ebből azt akarod kisütni, hogy az egész fociultra randalírozó jobboldali gazember
?
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 16:45

Már megint nem figyelsz.
A focidrukkerek a stadionban nézték a meccset a vezírrel együtt. A focidrukkereknek becézett szabadcsapatok meg randalíroztak.
Munkamegosztás is van!
Csizmás Kond
@bencemacska: @glorianna: Mégegyszer megkérdezem lassan...ha nem erre válaszoltok én befejeztem...mindenik randalírozó jobikos vagy fideszes volt-e ???
solidedge
Az ultrákkal nagyon finoman kell bánni, mert még nagy szükség lesz rájuk, ha a Fidesz hatalma veszélybe kerül. Rájuk lehet főleg számítani, ha békés tüntetőként Molotov koktélokkal és kövekkel ismét szét kell verni Budapestet.
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 17:06

Nem akárkit ismerek!
De ha "fejreállsz és ketyegsz", akkor sem árulom el a nevét!
PONT.
Knapp75
@Csizmás Kond: "Nem szoktam látni, mert nem járok focimeccsre, de még a tv-ben sem követem...amúgy itt kimondottan fociultrát említettem, tehát nem hiszem, hogy minden meccsre csak a jobbik és a fidesz randalírozoi járnának sőt azt sem hiszem, hogy minden kitűzős az amit a kitűzője mutatni akar."

Akkor megosztok veled egy információt: ezek az ultrák már Magyarországon sem járnak meccsre - "felháborodtak" a kártyarendszeren, amivel minden szurkoló azonosítható, ha esetleg rendbontást követ el - most sem véletlenül nézték a stadion közelében, de azon kívül a meccset: oda volt szervezve a balhé. ;)
Szóval a focihoz és a szurkoláshoz kb. ennyi közük van, a meccs csak egy ürügy.

A Jobbikot meg főleg a kisebb településeken tényleg sok volt baloldali (MSZP) szavazó támogatja, akiket sikerült megszólítani főként a cigányozással, de ettől még a "hazafias" ultrák sosem voltak baloldaliak.
Egyébként meg az első üzenetemben is írtam neked, hogy az ultrák egy része még a Jobbiknál is szélsőségesebb, így vagy nem a szavazójuk, vagy csak jobb híján. Aki viszont szavazni akar, az "kénytelen" a Jobbikhoz tenni az ikszet, esetleg meghálálni Orbánnak a 2006-os vandálkodás után adott amnesztiát. ;)

Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy mikor belinkelem az oldalt, ahol az ultrák a jól szervezett bulival dicsekednek és nosztalgikusan felidézik 2006-ot, akkor mit lovagolsz még azon, hogy melyik "oldallal" szimpatizálnak?!

Hja és ha hajlandó lennél elolvasni a linkelt cikket, azt is olvashatnád, hogy miként írnak a stadionban bent lévő "sima" szurkolókról, illetve hogy mi hiányzott belőlük: "a poztív értelemben vett hazafias szellemiség, amit mi, magyar ultrák képviselünk, amikor összefogunk".
Szóval az ultra és a "sima" szurkoló között a magyarkodás a különbség. :)

Na ezt a hazafias lókolbászt kapják meg az ultrák a nemzetieskedő pártjainktól, a Fidesztől és a Jobbiktól.
Aztán vagy elég nekik, vagy nem, de ha szerinted az ultrák két meccs között megfésülködnek (miután hajat...
nyanya001
@volvós: Nem merte jobban megfenyíteni őket, mert menten felhoznák
a 2006-os balhét, hogy akkor jók voltunk ?
Most pofa be, ott, és akkor törünk zúzunk, amikor úri kedvünk úgy tartja !
Knapp75
Aztán vagy elég nekik, vagy nem, de ha szerinted az ultrák két meccs között megfésülködnek (miután hajat növesztettek) és csendes, toleráns, empatikus, Európa-barát baloldali szavazókká vedlenek át és a "köztudottan hazaáruló" hazai baloldalt támogatják, akkor bizony én tévedtem! :)
nyanya001
Csak egyszer szabaduljanak be a csuti arénába...
Remélem azt is átrendezik !
enslaved
Elég idétlen a cím, elvégre sok a hülye meg agresszív ember, na de hogy az mind Fideszes vagy Jobbikos lenne...
justhpeter
@Csizmás Kond: focidrukker nem csak fideSS-jobbik hívő lehet, viszont csak fideSS-jobbik garázda és támad rendőrre. Gondolom a magas kultúra nevében.
bencemacska
@enslaved: ma, 18:25 elvégre sok a hülye meg agresszív ember, na de hogy az mind Fideszes vagy Jobbikos lenne..

Talán fordítsunk egy kicsit rajta, hátha az jobban tetszik: A Fideszes és jobbikos emberek között, sajnos nagyon sok a hülye és agresszív.
patkószeg
Ez a Vég kezdete. Himnuszba belesülő ordítozó jobbikosokat és eszemínusz fociultrákat tudni magunk mellett "szilárd" bázisként - na ez maga a politikai halál.
Toby
@Csizmás Kond: A balhézók zöme nyilván libsi, illetbe ballibsi, sőt kommunista volt, de volt néhány lmp-s is, meg dk-.s !
Elvégre ők szoktak az idióta stadionjaiban balhézni ! Nem így tudod ?
human
@Toby: Á. Csizmás nekem meg azt kezdte bizonygatni, hogy a szlovák rendszámú porschés attól még, hogy magyarul beszélt, nem volt magyar :)
Toby
@human: Mond meg neki, hogy tényekkel igazolja az álláspontját és akkor vita sem lehet ! Egyébkélnt akár magyar volt, akár nem, semmi joga nem volt feltépni egy idegen autó ajtaját, semmi joga és köze nincs ahhoz, hogy ki kit vesz fel a kocsijába, még megkérdezni sincs joga, mert milyen alapon, a gránátos fenyegetés meg tiszta ügy !
human
@Toby: És ezek után teljesen megértem, hogy a migránsok félnek, hogy mérgezett vízzel kínálják őket. Ha egy magyar képes másik magyarra támadni, akkor egy idegent gondolkodás nélkül megölne.
Toby
@human: Én is ezt gondolom ! Agyon kellett volna csapni ezt a gyökeret a helyszínen, amennyiben nem nők vannak a kocsiban, ha nem két jól megtermett gorilla, akkor is ennyire Ulán-Bátor lett volna ez a tapló ?
enslaved
@bencemacska: Nem pártfüggő, hogy ki milyen. Mit nem lehet ezen megérteni?
human
@Toby: A teljes apátia amit a többi autós mutatott Orbán nagy szerencséje. Ezért mer egyre többet lopni a haverjaival, mert tudja, hogy mindenki félti a kis összekuporgatott egzisztenciáját. Inkább meghúzzák magukat.
Toby
A csubakka rezsimjét csak a félelem és a mértéktelen ajándékozás tartja egyben ! Ha valamelyik tényező meggyengül kérheti a menedékjogot !
human
@Toby: Majd mikor már csökken az EU támogatás, akkor lesz kényelmetlen Orbánnak a sok éhes száj, amit meg kell tömnie a hűségért. És akkor még válthat az orosz támogatásra, ami nem pénzt jelent, hanem katonait. Persze akkor már nem leszünk EU tagok.
Cicamama55
Miért fut úgy a szalagcímen, hogy Orbánék fociultrái?
kkalman
Kevés az az öt randalírozó selejtes DNS halmaz, akiket bíróság elé állítanak. A többi előállított csak véletlenül került be a rendőrségre? Vagy ők az erős bástyái a focibuzinak, és a rendőrök parancsba kapták, hogy el kell engedni őket.
vukkocska
És hány rendbontó van kórházban? Egy sem. A rendőrség folyamatosan videózza az eseményeket, miért is nem lehet bizonyítani ennek a csőcseléknek az akcióját? Nem azokat a 20-25 éves, rendőri- és intézkedési tapasztalattal nem rendelkező gyerekeket tartom hibásnak, hanem azt az elmebeteg politikát, amelyik beleszól a rendőri munkába. Ha 120-140 randalírozót csak éjfélkor sikerült megfékezni, mit kezdenének egy komoly tömeggel úgy, hogy - Lázár kijelentése szerint - az egész rendőri állomány szolgálatban volt. A 2006-os bandának nagyon meg van köszönve az akkori tombolásuk és rombolásuk, hogy kilenc év elteltével sem nyúlnak hozzájuk. Szégyen és gyalázat.
Desischado
@Csizmás Kond: Bocsi, téves lájk! Mindenesetre az biztos, hogy nekik szabad rombolni, randalírozni ugye? Ha én csinálnék ilyet, a már azonnal elvinnének, és fizethetném a kárt is! De szerinted ez rendben van?
Yoda69
@Cicamama55: Mert a fideSS penzeli oket, kubatovgabor altal. Tobbek kozott ezek az ultrak felelossek a 2006-os zavargasokert is. Jo reggelt.
nezelodo
Tisztességes adófizető polgárok, mondta róluk a vonakonda egyik kanásza a tv-ben. Igen, messziről világít a tisztesség.
Toby
@human: A csubakka Európa tálibja ! Ennek ellenére nem vitatom, hogy alkalmanként vannak jó meglátásai ( vagy a mellette unatkozó habonyoknak) de már az első intézkedésivel elásta magát nálam, az illiberális baromságával meg végleg.
human
@Desischado: A demonstráló ápolónőt 30 perc alatt lekapcsolták. Az ultrások a nép, az ápolónő népellenség Orbán számára.
Hellcat
A focihuligánok miatt többet szívtam pénteken a hazajutásommal mint a migránsok miatt...
vukkocska
@Csizmás Kond: (tegnap 14.43.) Nem, nevezhetjük őket egyszerűen CSŐCSELÉKNEK. (16.44) Te is onnan mentél át a Jobbikba?
bencemacska
@enslaved: Akkor természetesen a te baráti köröd annyira különböző, hogy még nem is egy nyelvet beszéltek?!
Az én véleményem szerint: Similis simili gaudet!
Freewolf
Miért nem verték szét őket a rendőrök?
bencemacska
@Hellcat: Pont akkor volt OV magánhadseregének a jelenése ott, amikor a buszod indult. Éppen erre gondoltam, több kellemetlenséget okoznak az ultrák, mint a menekülők!

De látom szerencsésen átjutottál!
Bercifiu
@volvós: Ez egy geci. Jól mondta a volt haverja.
coyote3
Zkd szerint ők az igaz magyar emberek...:)
volvós
@Bercifiu: De milyen igazmondás !!!
Majd " lenyeli " valaki !!
Hellcat
@bencemacska: Nem egyszerű kis út volt de hazaértünk.
bencemacska
Amikor írtad, hogy milyen utazásra készülsz, lejátszódott előttem az én "kalandom" a magyar migránsokkal.
1957. jan. 14-én 23 órát kellett várnom Sz.fehérváron az átszállásra. (Csak 1 vonat indult Komáromba naponta, a távolsági busz ismeretlen fogalom volt!) Kb félóránként jöttek igazoltatni katonák,aki nem tudta papírokkal igazolni, hogy miért megy nyugat felé, azt fel tették egy nyitott teherautóra és visszavitték Bp-re-.

Ahogy nézem a menekülők képeit, mindig ez jut eszembe. Azok a csoportok is fiatalokból álltak!
Csak akkor tél volt!!!
mate03
@vukkocska! Azt az öt személyt azért helyezték eljárás alá,mert ők még nem voltak ott a 2006-város szétverésnél! Ők nem érdemlik meg, a felmentést! A többi ott volt,tehát jó elvtárs!:
Csizmás Kond
@vukkocska: Én nem vagyok járkálós típus.
Csizmás Kond
@Desischado: Rombolni senkinek sem szabad, és nem is mondtam soha azt.
Csizmás Kond
@justhpeter: ...neked csak eddig ér az eszed...
Csizmás Kond
@Toby: Általában minden sporteseményen készülnek fotók, úgy a meccsről mint a közönségről na meg a stadionok körüli eseményekről...
ugyanúgy készülnek felvételek párteseményeken, tüntetéseken stb.
...tehát van hasonító anyag csak használni kéne.
Toby
@Csizmás Kond: " Csizmás Kond
@bencemacska: @glorianna: Mégegyszer megkérdezem lassan...ha nem erre válaszoltok én befejeztem...mindenik randalírozó jobikos vagy fideszes volt-e ???
tegnap, 17:06 "

Erre adtam neked ezt:

" Toby
@Csizmás Kond: A balhézók zöme nyilván libsi, illetbe ballibsi, sőt kommunista volt, de volt néhány lmp-s is, meg dk-.s !
Elvégre ők szoktak az idióta stadionjaiban balhézni ! Nem így tudod ?
tegnap, 20:47"

Ugyanis határozott álláspontom szerint, amennyiben csak 1 darab ismert balos művelné azt, amit ezek a simaagyúak tesznek, attól zengene a Csubakka Idők című szatírikus úttörő újság !
Csizmás Kond
@Toby: ...lehet nem jól fogalmaztam...
ezek nem balosok vagy jobbosok ezek azok a gazemberek akik a mi kell azok...pontosabban fizetett bajkeverők...most érthető ?
Toby
@Csizmás Kond: Rezzenéstelen arccal konyveld el magadnak, hogy ezek a szarháziak orbánc, vagy vona bérencek, 2006-ban is jelen voltak minden gennyes hőbörgésnél, az persze nem biztos, hogy pont ugyanezek, Idő és türelem kérdése összevetni az akkor készült videófelvételeket a mostanival.
Toby
@Csizmás Kond: Akár így is lehet, ahogy véled, de erős a gyanúm, hogy nem tévedtem nagyot.
justhpeter
@Csizmás Kond: Igazad van, egy kicsit már buggyant vagyok, akkor ezért kell majd azt a leamortizált 21 rendőrautót a közös pénzünkből pótolni. Nem volt elég, hogy a stadionokra már adtunk ? Azért akármennyire vagyok öreg és hülye ezt nem gondolom rendjén valónak.
Csizmás Kond
@justhpeter: ...hagy ezt a közös marhaságokat...
Toby
@Csizmás Kond: Miért, szerinted majd mészéros & mangalicza fizeti ki a rendőrkocsik javítását/cseréjét ?
papa.49
Ha nincsenek meg az ,,ultrák,, akkor fizesse a Planetárium helyreállítását az mlsz. vagy a piCsányi))))))))))))
solidedge
Az ultrák szétverték a Planetáriumot is. A kár csillagászati.
Szeparepa-
Én nem tudom hogy ezek a viktátor saját különbejáratú fizetett zsebultrái voltak vagy sem... van aki ezt gyanítja, van aki kétli.. ugyanazok biztos nem voltak, akik egy évtizede balhéztak (mert vannak akik ezt is állítják)... akárhogyis, az ilyen súlyos vádakat nem ártana bizonyítani... mert szubjektív spekulációk alapján ilyen állítást kijelenteni, hogy ezek orbáni ultrák voltak, nem más, mint RÁGALOM...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.