Andy Vajna – aki vagy a TV2 új tulaja vagy nem - is szóba került a Magyar Jégkorongszövetség megüresedett elnöki posztjára – tudta meg a hvg.hu.

A filmügyi kormánybiztossal tovább folytatódna a sportélet "simicskátlanítása", hiszen a májusban leköszönt vezető, Németh Miklós, a Közgép vezére volt. Azóta Kovács Csaba szakmai alelnök vezeti megbízott elnökként a jéghokiszövetséget, de a tisztújítást még az ősszel megtartják.

A Vajna melletti többi jelölt sem ismeretlen a kormány számára:

- Soltész Miklós (KDNP): egyházi, nemzetiségi és civil ügyekért felelős államtitkár
- Cser-Palkovics András (Fidesz): Székesfehérvár polgármestere
- Such György: az Országgyűlés Hivatalának főigazgatója, a Kanadai–Magyar Hokiklub elnöke

Vajna előnye viszont, hogy erős kormányzati támogatottsága van és üzleti érdekeltségei, kapcsolatai révén képes nem állami pénzeket is szerezni a sportágnak.

A hvg.hu információi szerint pont az utóbbi miatt mondott le önként Németh Miklós: miután a Közgép állami megrendelései visszaestek, úgy látta, már nem lesz akkora bevétele, hogy abból – a sportcélú támogatásokra nyújtott társasági adókedvezményt (tao) kihasználva – elegendő támogatást tudjon becsatornázni a sportágnak – írta a lap.

Frissítés: Andy Vajna sajtóirodája a cikk megjelenése után azt közölte:

Valóban felkérték, vállalja el a Magyar Jégkorong Szövetség elnöki tisztségét, a megtisztelő felkérést azonban nem fogadta el tekintettel arra, hogy egyéb elfoglaltságai miatt nem tudna elegendő időt fordítani erre a fontos feladatra.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
'56-os disszidens! Rohadt, albínó hörcsög!
Mikor égett a talpa alatt a föld, elette e fene, most visszaténfergett.
Az USA nem tűrte a lopását, haza menekült a cigány vajda kegyeltjeként!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
A Mikulás bácsi szabadidejében általában jégkorongozni szokik, hiszen ezt mindenki tudja!
nemkati
Aztán még mi a fene lehet ez a jóember Magyarországon? Az égvilágon mindenhez ért? Legyen csak producere a válogatottnak, az elnök meg egy szakember.
karma1
Szerintem horcsogpofa andynek meg az is sikerulhet, ami Brezsnyevnek sosem (egesz eleteben ez volt a legnagyobb szomorusaga dusszemoldoku orosz bonvivannak): sosem lehetett a Szovjetunio Hos Anyja erdemerem tulajdonosa, ...

De meg ez is sikerulhet hori-arcunak, orbanisztanban szemesnek all a vilag ... (na meg az amerikai adocsaloknak...:o))))
Hellcat
Terjeszkedik a gazdasági hazavándorló...
zöldszem
'56-os disszidens! Rohadt, albínó hörcsög!
Mikor égett a talpa alatt a föld, elette e fene, most visszaténfergett.
Az USA nem tűrte a lopását, haza menekült a cigány vajda kegyeltjeként!
human
Ha egy fideszes elnök lesz egy sportszövetségnél, akkor az automatikusan több százmilliós állami támogatással is fog járni, amit az új fideszes elnök a párthűségnek megfelelő bölcsességgel el is fog költeni. Mondjuk akár saját adósságának törlesztésére, ahogy nemrég is történt.
Csizmás Kond
Minden sporton az látszik mennyire hozzáértő vezeti azt.
Kalmár Károly
@karma1: Brezsnyev nem kapta meg a "HŐS VÁROS " kitüntetést se !!!
papa.49
Hokizzon avval amije van, már ha egyáltalán előtudja még venni)))))))))))
karma1
@Kalmár Károly: Pedig de szerette volna!...:o))))
karma1
@Csizmás Kond: Szerinted melyik reszehez fog erteni? Korizni fog tudni Jakabhazi szintjen, vagy labdaerzeke lesz, netan o lesz a legjobb verekedo a tomegbunyokban? Ne haragudj, de egyik szerepben sem tudom elkepzelni...:o((((
Csizmás Kond
@karma1: Ma minden a pénzről szól, még a sport is és annak elnöki széke is.
Vajna egy spekuláns aki szeret játszani a pénzel és ha látott volna benne valami jövedelmezőt biztosan elfogadja az ajánlatot.
Toby
Vajna-dagi megbukott ! A "szakvizsgán" a mélyhűtőben kereste a korongot, merthogy jégről is szó van !
karma1
@Csizmás Kond: Ha - minden ertelemben - a "sajatjaval" jatszana, akkor senki sem karosodna,... A baj az, hogy kozpenzekkel jatszik, hitelbe dozsol, az adofizetes mar Amerikaban sem tartozott a kedvenc idotoltesei koze...

Jatsszuk azt, hogy mi lenne ha... EGY PROFI JEGHOKIS lenne a Jegkorongszovetseg elnoke? Egy olyan, aki a jegcsinalastol kezdve a vedooltozekig , a korizastol kezdve a legjobb tamadasig, vedelemig mindent ismer, mert esetleg meno hokisbol "erett" magasabb beosztasba.

Miert a penznek kell eldonteni, hogy egy hokijatekos tehetseges lesz-e , legyen-e, vagy olyan falabu, mint ahogy a jelenlegi focistakepzes , utanpotlas neveles folyik?
Ezzel engem senki nem tud meggyozni, mert sztem a foci is azert tart ott, ahol, mert penzemberek es nem szakemberek tulajdonoljak a legnagyobb focicsapatokat...

Egyszer probaljanak meg vegre valamit SZAKERTELEMMEL, es ne penzzel elintezni, nem gondolod?
Csizmás Kond
@karma1: Sajnos ma ez van. Amúgy elnöknek nem biztos, hogy egy volt hokis jobban megfelelne mint egy közgazdász viszont bárki kerül oda annak értenie is kéne a sportághoz és szeretni az mert ha nem akkor nem tudja összetartani azt.
Utánpótlás meg játékos mindig kerül, mert azért még sokan szeretnek játszani viszont már nagyon meglátszik a sablonosság és a kiszámított vagy elszámított játék, azért is veszít a varázsából. ...és nem rajtunk múlik, hogy mi hová tart, mi csak sodródunk az árral.
Csizmás Kond
@nemkati: Szerintem neki itt is lassan be fog telni a pohár...
eszegfu
@Csizmás Kond: Csacska macska! Pontosan tudod miért irtam!
Csizmás Kond
@eszegfu: jó jó de attól függetlenül ?...:)
eszegfu
@Csizmás Kond: Jó jó, de én ebben az összefüggésben irtam, nem függetlenül!:))
Toby
@Horizont: Persze, hogy bennünket választott, a jenki NAV.-osok már szaglásztak utána, valszeg nem kártyapartira hjívták volna meg !
papa.49
@simmering73: A hazugovics és a belső kompánia az biztos hogy polihisztor, a SZÁJÁVAL))))))))))
yazo64
Jeget életében csak a viszkijében látott... már alkalmas is a posztra?
paolo006
@zöldszem: huhhh. Egyre vadabb vagy. Tetszik.
Fradigege
A kuglifejű kitanulta az álláshalmozás ősi technikáját. Parókás, operatőr, kaszinós, rendező, hokis, palácsikot molesztáló, sármőr, köcsög, bibsi, 56-os, minden gyerekek...
karma1
@Csizmás Kond: A szakmaisag MELLE kell a financialis vezetes, dehat ez mindenhol igy van: ezert vannak a konyvelok, gazdasagi vezetok.
Ne akard megmagyarazni nekem, hogy a Jeghokiszovetseg elere egy eltolcsi kell, konyokvedosen (na, ezt legalabb tudna hasznalni a jeghokiban is), mert ez nem igy van. Eppen eleg dilettans ul mar a kormanyban, miert kell meg ezt is elb#szni?
zöldszem
@paolo006: Tényleg kihozta az "úrinőt" belőlem ez a gazdasági bevándorló!
Maholnap a negyed Magyarország az övé! Milliós adókedvezmény, más ha 1000 ft-al tartozik, vagy a 70 éves Mari néni számla nélkül adja el a kérges kezével megtermelt zöldségét, lerohanja a TEK...
A gyerekek éheznek , a kórházak összedőlnek...ezek a tetvek, meg élik világukat a mutyikból befolyt milliós fizetésükből.
Ez a menekült nem akarja, hogy Andy, helyett magyarul hívják(András) a patkány hazaáruló haverjai? Ha már a magyar embereken élősködik. Pfújj, hányinger kerülget, ha meglátom a képét. Én sem vagyok egy matyóhímzés, de ez a majom a se***mre sem kellene foltnak!
paolo006
@zöldszem: maximálisan egyetértek Veled, de úgy látom ez néhányunkon kívül nem zavar senkit. Rossz helyre születtünk. Pedig ugyanennyi energiával mint amit ez az Ország gyűlölködésre és pártoskodásra fordít meg lehetne szabadulni az ingyenélőktől a hazug tolvajoktól és építhetnénk egy jóléti államot. De most már én is azt mondom, hogy el kell innen menni. Dögöljön bele ez a sok elmebeteg a törpepatkány imádatába. Sötét betegg halálra ítélt nép.
Desischado
----------------az isten lova sem elég ezeknek a férgeknek. A lényeg, hogy hithű nyalonc legyen, orbánnak csak ez számít! Hogy rohadnának meg! Szétlopják az országot is, a birka nép megtűri! Igaza van Paolónak, innen menni kell, annak aki teheti!
Csizmás Kond
@paolo006: ügy gondolkodsz mint egy menekült "Rossz helyre születtünk."
Azért születtél, hogy tegyél is valamit azért ahol élsz és ne mindent készen várj. mint aki úgy érzi csak jogai vannak.
A folyton menekülő patkányok csak a betegséget hordozzák, kiélik a más által létrehozott dolgokat majd továbbállnak.
Az ingyenélők is az ilyen patkányokból fejlődnek ki, csak ők valamivel több intelligenciával rendelkeznek mint az átlagpatkányok, ezért annyival veszélyesebbek, hogy nem csak felélik a környezetet hanem el is hordják amit meg tudnak fogni...szóval így állunk a patkányokkal. meg a nyavalygókkal.
Csizmás Kond
@karma1: dehogy akarom neked megmagyarázni mi a hoki...tudsz legalább korcsolyázni ?
karma1
@Csizmás Kond: Persze hogy tudok...:o)) Altalanosban a Jakabhazi Laszlo volt a tesitanarunk, telen felontottuk az iskola oriasi udvarat vizzel, es a nagyobbik palyan a jol korcsolyazok futottak, a kisebbik darabon meg a kezdok, meg az elso-masodik osztalyosok... Tudod, akkor meg komoly telek voltak, (szenszunetunk is volt, nem is egyszer), es a tanaraink imadtak bennunket, mikozben kivalo pedagogusok is voltak... Mas volt, mint most, az tuti...
Csizmás Kond
@karma1: ...akkor már csak a bot hiányzik a kezedből...:)...meg a fogsorvédő...:)))
karma1
@Csizmás Kond: Na meg a jeg sem elhanyagolhato...:o))) Az meg nincs,... Bar van egy jegcsarnokunk (egy oriasi fedett sator, )de ez is inkabb a hidegben muxik, mikor konnyebb a jeget hidegen tartani,...:o))
Csizmás Kond
@karma1: ...de hát jön a tél...nálatok nem ?
silber13
Mintha most Új-Zélandon a tavasz jönne, nem a tél. De lehet, tévedek!:-)))
eszegfu
@Csizmás Kond: 8:34 Hidd el én teszek valamit a jobb életemért! Sőt azzal, hogy befizetem az adómat -- 1 Ft-ot sem csalok! -- azt gondolom "rendes" állampolgár vagyok. Vagyis én nem "nyavalygok"! Abban igazat adok, hogy az "ingyenélő patkányok hordozzák a betegséget"! Ezt látom a Fidesznél!:(((
Csizmás Kond
@eszegfu: ...ha jobban körbenéznél többet látnál...:)
eszegfu
@Csizmás Kond: Hidd el pontosan azt látom, ami van...szemüveges vagyok!
Csizmás Kond
@eszegfu: ..ma a szemüveg nem garancia hanem pártállás...:))
paolo006
@Csizmás Kond: nem tudom, hogy miért érzed te különbnek magadat mint bármelyik menekült. Szerintem egyik sem nagyobb patkány nálad. Agyad sem sok lehet,mert úgy látom az anyagiakon kívül nem ismérsz más problémát. El sem tudod azt képzelni, hogy valaki nem az anyagi helyzete miatt érzi rosszul magát ebben az országban hanem a hozzád hasonló pökhendi tolvajokat éltető, ajnározó csizmás kondásoktól.
Yoda69
Na varjuk ki a veget. A TV2-re is azt mondtak vajnae, aztan sismicska kozbeszolt.
sokanvagyunk
Most akkor a Fidesz jégre teszi az öreget? :)
paolo006
@papa.49: bár ne lenne. Ha egyszer eljutnánk odáig, hogy az orrunknál tovább látnánk, megváltozna minden. Tudod, nem jobb vagy bal hanem becsület, emberség. Nagyon egyszerű a képlet.
eszegfu
@Csizmás Kond: 13:50 Szerintem azért garancia a szemüveg, mert akkor tisztán látok... pont nem a "pártállás" miatt hordom!
dömdödöm
Beáll a kapuba nem kell rá maszk ,arcáról lepattan minden korong :-)
Csizmás Kond
@paolo006: ...ha már így áll a helyzet akkor fogadj szót Ferencnek...
Csizmás Kond
@eszegfu: Nem hordok állandóan szemüveget de minden szükséges esetnél használom. Nekem három van (napszemüveg kivéve), de mind a három különböző, van közéllátó,közepes távolságú és távollátó...amit tisztán akarok látni ahhoz a hozzá való szemüveget használom.
...pártálláshoz ezért nem használok szemüveget...:)
lampa laz
Ez a puhatestü féreg tud korcsolyázni?
paolo006
@Csizmás Kond: nem ismerem Ferencet. Szótfogadó sem vagyok. Vannak önálló nézeteim, gondolataim, ideáim, véleményem. Nincs rá sem ígényem sem szükségem, hogy óriásplakátokkal mutassák az utat fogyatékos elmebetegek. Arra sincs semmi szükségem, hogy önjelölt szabadságharcosok megvédjenek. Hazug, korrupt, álszent, tolvajbandára pedig végképp nincs szükségem. Talán átment valami a beszűkült értelmedbe.
vitriol
...és mi minden lehetne még andy vajnából, csak a fantázia szabhatna határt. Emberek, lehet ötletelni!
papa.49
@lampa laz: A seggén biztosan)))))))))
Csizmás Kond
@paolo006: Dehogy nem, ha csak valaki a neve kezdőbetűit írja le már kilóg a nyelvetek a szátokból...
eszegfu
@Csizmás Kond: 17:57 Akkor már ketten vagyunk, aki a pártálláshoz nem használ szemüveget!:))
Csizmás Kond
@eszegfu: Minden olyan tényt utálok ahol valaki vagy valami nevével kell megvédeni a tetteket.
Mindenki cselekedjen a maga nevében, a pártot vagy bármilyen más tömörülést csak arra használják, hogy összetudják számolni hányan vannak de az nem legyen se álca se menedék a felelősséggel szemben.
Grafix69
Lehet előbb megkoronázzák mint Viktorkát, a nagy Nemzeti Arany Hörcsög.
eszegfu
@Csizmás Kond: 8:26 Elgondolkodtató, amit irsz... értelmezhetem ugy, hogy teljesen mindegy melyik párthoz, "tömörüléshez" vonzódsz, akkor is az a véleményed: az emberek a cselekedeteik során ne használják "pajzsként" a pártjukat? Azaz akár MSZP, akár KDNP, vagy Fidesz kormányzás alatt ne abból éljenek, hogy a regnáló pártot "nyaldossák"?
Csizmás Kond
@eszegfu: Nekem az a meggyőződésem, hogy minden emberben van jó és rossz, amit úgy és akkor alkalmaz ha a helyzet olyan felületre sodorja ahol megteheti. Érvényes az a a vallásra is.
Egyetlen a törvény az ami mindentől függetlenül egy meghatározott szabályt kötelez mindenkire, tehát ha annak a tiszteletében élsz akkor megfelelsz mindenhol.
paolo006
@Csizmás Kond: ha jól sejtem most gyurcsányozol. Elővetted a buta fideSShorda titkosfegyverét. Hát szánalmas kis figura vagy a hittársaiddal együtt. Aki nem orbánc seggét nyalja az gyurcsányét. Megsúgom neked, ennél azért egy kicsit bonyolultabb a dolog. Ne is próbáld megérteni. Nem fog menni. Kellemes diktatúrát. Az a neked való, nem kell döntéseket hozni a szeretett vezető mindent eldönt helyetted. Csak annyi dolgod marad, hogy helyeselj és túrjad a farát. Gondolom a szobád falán ott lóg a képe és naponta háromszor szent dalokat énekesz a hős keresztény nemzet és világmegmentő tiszteletére.
Csizmás Kond
@paolo006: Persze az előbb is azt tettem de neked csak másodszori magyarázkodásra eset le...és ezzel nincs mit kérkedned.
...és nem kell sajnálj te engem, semmilyen körülmény között...és ne gondolkodj ha az csak ilyen badarságok kiötölésére vagy képes.
eszegfu
@Csizmás Kond: 8:50 Ez a megállapitásod nekem már egy kicsit "gázosabb". Az rendben van, hogy mindenkiben van jó és rossz, de ezt -- szerintem -- nem akkor kell alkalmaznia, ha éppen "megteheti". Körbe kellene először néznie, hogy ezt most megtehetem, vagy sem?! A csudát! Én bizony -- a türelmem ellenére -- ha ugy gondolom, akkor nem várok az "engedélyre". Jól elmentünk ezzel a filozofálgatással a témától... nem? Javaslom: fejezzük be... és nem azért, mert nem akarlak meghallgatni, vagy válaszolni. Rendben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.