A Fidesz nem érte be azzal, hogy aláírást gyűjt a menekültkvóta ellen, már kihasználva kormányzati pozícióját közpénzen is összemossa a terrorizmust a migrációval.

A hvg.hu arról számolt be: több napilapban is egész oldalas hirdetést tett közzé a kormány.

Átlag 12 másodpercenként érkezik egy illegális bevándorló Európába. Nem tudjuk, hogy kik ők és mik a szándékaik. Nem tudjuk, mennyi közülük az álcázott terrorista

- szól a rettegést keltő üzenet. Íme egy fotó is róla:

Egész oldalas hirdetéssel riogat a kormányKép: hvg.hu

124 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Freewolf: És te meg tudod mondani hány terrorista jött át az országon a bevándorlókkal? Mert így, konkrétumok nélkül csak a kormány ijesztgetését mantrázod!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Idióták... Aki összemossa őket, azok is. De hát mit is várunk tőlük?
Freewolf
Idióták! Meg tudjátok mondani, hány terrorista jött át az országon?
human
Tehát nem tudnak semmit, de félelmet kelteni azt igen. Én már csak a TEK logóját hiányolom a plakátról.
kutyahűség
Csak azt tudnak: riogatni - mert maguk vannak kutyául berezelve -, és gerinctelenül lopni, csalni, hazudni. De egyszer csak teli lesz végre az emberek hócipője, Fiúk. Lehet betojni!
IEN
@Freewolf: A terroristák a migránsok nélkül is be tudnak jönni, ha akarnak..A fidesz ellenséggyártása, rémhírterjesztése csak az ő mocskos lopásairól, a gazdaság pocsék állapotáról tereli el a figyelmet!
F_Viktor
@Freewolf: És te meg tudod mondani hány terrorista jött át az országon a bevándorlókkal? Mert így, konkrétumok nélkül csak a kormány ijesztgetését mantrázod!
nezelodo
Van ilyen, mint ahogy mi sem tudtuk kik ezek amikor hatalomra törtek, de most már lassan megértjük a "bemutatkozásukat".
Freewolf
@F_Viktor: Volt terrorista merénylet Párizsban! Elég a liberális maszlagból, hogy ezek menekültek. Ezek terroristák és gazdasági bevándorlók papírok nélkül. Melyik ország engedheti meg magának, hogy ilyen vadak beözönlését nyakló nélkül tűrje?
Háborús övezetből nem tudjuk kik, de özönlenek! Azonnal haza az összeset!
magyarbakancs
Gazdasági sikertelenséget felváltja kommunikációs riogatás.
Nem azért nem kedvelem az arabokat, mert terroristák és mindenkit annak hiszünk.
Hanem azért mert kultúrájuk, magatartásuk teljesen eltérő a mienktől.
silber13
@F_Viktor: Oh. ez a csökött agyú ordas hosszú kiképzés és száűjbarágás után esetleg képes elvonyítani a vélt, bemagolt igazságát! Na, wolfika? Mondjad szépen, szerintetek mennyi is az annyi?:-))))
Hellcat
Egész oldala hírdetés, hogy a fidesznyikek tovább retteghessenek!
pbalage
Vajon milyen íze lehet ennek a hirdetésnek? A bal alsó sarka epres? A teteje pedig csokoládés? Valaki nyalogassa meg, léccilécci!
IEN
@Freewolf: Sajnállak,hogy ennyire korlátolt vagy!
A robbangató,lövöldöző terroristák európában születtek, nem az idei migránshullám termékei! De neked ez magas!
F_Viktor
@Freewolf: Írod:
"Volt terrorista merénylet Párizsban!"

És volt Münchenben, Madridban, Londonban...
Ők mégsem péciztek ki egy népcsoportot terroristának, ne adták fel európai értékrendjüket, nem kerítették körbe magukat szögesdrótokkal, nem rémisztgették saját polgáraikat!
Logikád szerint irány a feudalizmus, építsen Európa pl. kővárakat?

Írod:
"Ezek terroristák és gazdasági bevándorlók papírok nélkül."

Újra felteszem a kérdést, egy terroristát mutass az 1 millió menekültből!

Írod:
"Melyik ország engedheti meg magának, hogy ilyen vadak beözönlését nyakló nélkül tűrje?"

Ha figyelted volna a világ híreit, s nem csak Orbán szavaiból táplálkoznál, akkor tudnád, hogy az EU-török csúcs előtt összeültek azon európai országok képviselői, akik hajlandóak Törökországból menekülteket befogadni. Ezek:
Franciaország, Németország, Ausztria, Benelux-államok, Svédország, Finnország, Görögország.
Freewolf
@F_Viktor: Mutasd nekem, melyik nem terrorista!
Az EU képtelen megvédeni magát a vadaktól! Nem kell nekünk egy sem! Aki szeretné őket, mehet velük a sivatagba! Ide nem kell beilleszkedni képtelen, terrorista muszlim közösség!
Nem menekültek!
Freewolf
@IEN: De érdekes módon a vadak leszármazottai mind! Köszönjük, takarodhatnak haza!
silber13
@Freewolf: 11:03-ra: Képdésre kérdéssel válaszolsz. Ez jellemző itt néhány hozzád hasonlóra
F_Viktor
@Freewolf: Írod:
"Az EU képtelen megvédeni magát a vadaktól!"

Magyarország, a magyar kormány NEM AKARTA megvédeni sem Európát, sem Magyarországot a gazdasági menekültektől! Ez volt Orbán politikai érdeke!
Mert ha akarta volna, akkor ugyanúgy megtehette volna, mint 2014-ben a koszovóiakkal, albánokkal tette, akiknek 90 százaléka szintén muszlim volt:
lh3.googleusercontent.com/-zceS3nDK240/VdW-2xA3b5I/AAAAAAAAFEs/lAK7CZAcWqc/s596-Ic42/bev%2525C3%2525A1ndorl%2525C3%2525A1s.png

Figyú! Te hány muszlimot ismersz, mennyi muszlimot láttál már közelebbről, mennyivel beszéltél, hogy ilyen határozott véleményed van, mint "beilleszkedni képtelen, terrorista muszlim közösség! Nem menekültek!"?

Vagy csak a mantra megy?
DE! Azt is megkérdezem, ha ilyen EU-, globalizáció ellenes vagy, akkor miért nem adod tudtára Orbánnak, hogy semmi helyünk az EU-ba? Miért várod tördelő kézzel, no, most mit mond a Vezír, mit is kell mantráznod?
Ha nem tetszik az európai politika, akkor ki kell lépni az unióból!
Valamikor állampolgári jog volt Magyarországon, hogy népszavazást kezdeményezhess. Hajrá!
Freewolf
@F_Viktor: Ezek erőszakos, primitív hódítók! Úgy is kell bánni velük!
Én tudok olvasni, tudom milyenek a vadak.
silber13
@Freewolf: Te tudsz olvasni?:-))) A párt kiadványíait, meg a csúti szirti víziló mások által megírt, de önnönmaga írói munkásságának tekintett rémségeit! Azt elhiszem!
Freewolf
@silber13: Ha beleolvasol az újságokba és hallgatsz híreket, rájössz, hogy a vadak sehol nem illeszkedtek be! Akkor mit is vársz? Mi nem adjuk fel koszos jöttmentek miatt a hazánkat és az identitásunkat. Aki ezt kéri, eltakarítjuk, mint a kutyaszart!
nevemnick
@Freewolf: (12.23) tudod, egyre jobban az az érzésem, hogy nem a menekültek közt bejövő terroristáktól kell tartani, hanem tőled és a hasonszőrű s..nyalóktól, mivel ugyan úgy mantrázol mint a hithű muszlimok, csak ők a Koránt szajkózzák, te meg a kicsi huszár hülyeségeit.
silber13
@Freewolf: Senki nem kért speciel téged semmiféle dolgod feladására! Ami meg az utolsó mobdatodat illeti, tudod régen megmondták értelmes emberek: " Parturient montes nascetur ridiculus mus " Ha esetleg megérted ( amit kétlek ) ezen gondolkozz el!
eszegfu
@Freewolf: 12:23 Most az az érzésem, hogy "kiabálsz"... valahogy nincsenek érveid... csak a szokásos ... "vadak... primitiv... hóditók... na meg a hazánk... identitásunk...
Netán-tán nem lehetne már 1x más a "belépőd"?
Freewolf
@eszegfu: Lehetne esetleg, de akikkel eddig összefutottam ma, rezisztensek az érvekre. Így marad a meggyőződés!
Freewolf
@silber13: Neked van min gondolkodnod! Az EU épp azon dolgozik, hogy adjuk fel az identitásunkat. Kötelező elfogadni a vadakat. Többet segítenek az idegeneknek, mint a saját szegényeiknek. Sajtó és véleményterrort gyakorolnak liberálisék és hagyják követelőzni a vadakat. Már a kereszténység is csípi a vadak szemét és a disznó hús! Menjen akkor haza, ott kaphat kecskét! Nem mi fogunk alkalmazkodni!
Freewolf
@nevemnick: És a te hülyeségeid kit érdekelnek, pubi?
silber13
@eszegfu: soha nem lesz más belépője, így van idomítva! Ismered a mondást" Óvakodj az egy könyvet olvasó embertől! " Na ő pont olyan!
enslaved
@F_Viktor: Nem tudod, hova lett Knapp meg Anna Mari? Ők voltak még rajtad kívül, akik képesek lettek volna vérre is menni az iszlám államért, a muszlimokért, Anna Mari még be is fogadta volna őket. Lehet, megtette, és ez lett a veszte?:-)))
enslaved
@silber13: Az a baj, hogy nem tudhatod te sem meg én sem, hogy ki terrorista és ki nem. A francia merénylet szervezője is járt állítólag Magyarországon, szerintem jobb megelőzni, mint később majd jajgatni.
silber13
@Freewolf: Ez a mi "fajtánk " még akkor is létezni fog, mikora tieteket már harmadjára exhumálják!:-)))
eszegfu
@enslaved: Ugyan nem engem kérdeztél... Knapp itt volt kb. 2 hete, előtte sokáig "szünetet" tartott... gondolom más dolga van. Annamária pedig bizonyára él és virul... tudomásom szerint tartós kiküldetésben van valahol Afrikában. A befogadási kvóta nem azt jelenti, hogy én személy szerint a lakásomban csináljak helyet nekik, hanem mondjuk a szomszédom lenne... ilyen értelemben én is vállalom a kötelező kvóta rám eső részét. Mielőtt még "köpködnétek" rám... nem tehetek róla, de én hosszabb ideig nem vagyok képes kellő türelemmel még a saját gyerekeimet sem "kerülgetni", igy a menekültek befogadása is ezért esélytelen.
eszegfu
@silber13: 13:32 Érdekes... de lehet valami igazság benne. Az egyik gyerekem állati lusta volt a tanulásban...egyetlen könyvet olvasott az Akvarisztikát. Ezzel minden szaktanárát kikészitette az általános iskolában, mert akár fizika, akár földrajz, vagy matek órán minden feleletét azzal kezdete: "azt olvastam az Akvarisztikában..." és ebből idézve képes volt "elkanyarodni" a tárgytól. (Az hogy az osztálytársai nevettek, az még rendben is volt... de a végén már a tanári kar is ezen szórakozott.)
eszegfu
@enslaved: 13:54 Most mi a fenét csináljak, ha nem rémülök meg?! Nem vagyok felelőtlen ember, én is képes vagyok felmérni a fenyegetettséget egy "egészséges" szintig. Ezzel az erővel nem szabadna kimennem az utcára... hátha jön egy terrorista, vagy ne üljek kocsiba, mert karambolozni fogok... Sajnálom, de nekem ez nem megy...:( Természetesen elfogadom, ha valaki másképpen látja, vagy érzi.
nevemnick
@Freewolf: (13:29) nem jól áll neked az okoskodás nagyon kicsi huszár.
Toby
@enslaved: Mintha Dániában nem muszlim lőtte volna halomra az embereket, hanem árja dán állampolgár !
Mintha a jenkiknél sem a muszlimok követnék el az évi cca. 35,000 emberölést !
Mintha a kanadai ámokfutó sem muszlim lett volna !
Montha Móron sem muszlim ölt vlna 8 embert !

van kérdés ?
varrólány
Szerintem már felesleges ez a "hirdetés "már úgyis egyik magyar utálja a másikat , az európaiak többsége a menekülteket , a nagyon menekültek az európaikat .(ez látszik a mérhetetlen barátságosságukban)
Ez csak pénz pazarlás különben sem lehet megmondani hogy ki mit gondoljon hogyan érezzen !
Levthon
@Freewolf: egyszer talälkoznek veled te patkäny, szetbasznäm a fejed ami igy is mär üres. te tenyleg ugy szajkozod a focista csuti geci szöveget mint a muszlimok a Koränt, semmivel nem vagy te jobb. Mit akarod itt osztani az eszt? hülye vagy mint a segged. mennyel Orbänhoz segget nyalni te szerencsetlen, te meg a hozzäd hasonlok jo lenne ha el takarodnänak a picsäba, vigyetek a stadionotokat is aztän basszätok seggbe egymäst.
enslaved
@Levthon: Szerintem viszont ezzel a "lehengerlő" stílusoddal inkább neked kellene eltávozni még az országból is, de minimum innen.
enslaved
@Toby: Igazad van, gyilkosságot mindenféle ember követhet el, de az iszlám az egész világra veszélyt jelent, csak ezt nehezen akarjátok megérteni.
enslaved
@eszegfu: Nem is kell rémüldözni, sem félni, tenni kell ellene, ami csak lehetséges.
F_Viktor
@Freewolf: Írod:
"Én tudok olvasni, tudom milyenek a vadak."

Olvasod a szélsőjobbot, meg a kormány lapjait, ez a gond.
Azt adják be neked amit akarnak, te pedig vakon mantrázod őket.
Putyint, az oroszokat szeretted 5-6 éve?

@enslaved: Írod:
"Ők voltak még rajtad kívül, akik képesek lettek volna vérre is menni az iszlám államért, a muszlimokért..."

Senki nem megy "vérre" értük, ami engem bosszant, az az emberi primitívség, butaság.

Írod:
valasz.hu/vilag/amerika-sokkos-allapotban-muszlimok-a-kaliforniai-gyilkosok-116410
"Nincs is mit hozzáfűznöm."

Nekem van:
A Heti Válasz cikke, melynek többségi tulajdonosa a trafiktörvény közreműködője, Lézer Jani dohányos embere, a "versenytelenített” dohány-nagykereskedelem nyertese, Sánta János!
Ehhez, az ilyen cikkekhez tényleg nincs értelme mást hozzáfűzni!
Toby
@enslaved: Mintha már párszor leírtam volna a hazai iszlám közösség vezetőjének közlését, mely szerint az iszlám vallás szent könyve, egy mondattal sem buzdít terorcselekményekre !
Csak a "látáscsökkent" birkákat lehet nekivezetni a fának a vallás és a terrorcselekmények összemosásával !
eszegfu
@Levthon: 15:34 Jogod van ezt gondolni, sőt jogod van a véleményedet is leirni! De kérlek, egy kicsit fogalmazzál finomabban... kösz.
F_Viktor
@varrólány: Írod:
"...már úgyis egyik magyar utálja a másikat , az európaiak többsége a menekülteket..."

Nem ezt látom. Pár hete, Németország, benzinkút a 6-os mellett, megállt két, iskolásokat szállító busz. A 16-17 évesek között volt fehér, sárga, arab, mind együtt szórakozott, nem volt semmi kiközösítés, feszültség köztük. Gondtalanul hallgatták a zenét, közösen táncoltak, rugdosták a labdákat.

Első osztályos fiacskám 3 hónapja jár iskolába, minden gyerek szereti, mindegyik segít neki a nyelvtanulásban, már többet tud dánul, mint mi, már olyan szavakat mond itthon dánul, amit magyarul nem tudja kifejezni.
Civilizált országban senki nem utálja a másikat. Elhiszem, hogy magyar mentalitással ezt nehéz megérteni, de talán Magyarországon is hamarosan elkövetkezik ez az idő. Majd meglátod mennyivel jobb érzés úgy élni.
eszegfu
@varrólány: 15:24 Azt hiszem a kormány részéről ez nem "felesleges"... gyakorlatilag a zöldhatáron, de még a hivatalos határon sem érkeznek menekültek...most még egy kicsit "harcolunk" a kvóta ellen, de már nincs más "ellenség", elfogytak... ezért kell az ujabb plakát, nehogy egy pillanatig is megnyugodjunk, esetleg levegőt vegyünk.:(
varrólány
@F_Viktor: 16:01 A magyar mentalitást főleg itt látom olvasom. Az ismerőseim rendesek ritkán politizálunk , családon belöl meg főleg nem téma, és tényleg jobb érzés így élni!.-))
eszegfu
@F_Viktor: 16:01 Igen érdekes, hogy egy kisebb közösség, egy falu lakossága akármilyen sokszinü is, mégis egymást segitve jól megvannak egymással. Valahogy a "felsőbb szinteken" érződik inkább az ellentét. Itt pl. az általános iskolában -- és azt gondolom nem egyedi eset -- "kiközösitik" a gyerekek a kövéreket, sőt hallottam már, hogy azt az 1-2 kiemelkedően jól tanuló gyereket, vagy a fiuk a sutákat, akik nem tudnak focizni, stb.
varrólány
@eszegfu: 16:04 Nem a plakáton múlik hogy jönnek vagy nem , de még nincs vége az jövetelüknek. A nyugati országok pedig nem fogják bírni a sok ember ellátását, mondhatni a semmiért , hiszen nem tudni mennyi embert tudnak munkára serkenteni. Vagy csak úgy élnek éldegélnek ! Ennek az egész vándorlásnak a kezdete a biztos a vége az előreláthatatlan.
F_Viktor
@eszegfu: Nem régen néztem a Magyul Balóval műsort. Egyik oldalon a kormány képviseletében egyik fényező médiumának munkatársa, szemben vele olyan 6-7 újságíró, akik testközelben látták, riportokat készítettek menekültekkel Törökországban, Görögországban, Macedóniában és Szerbiában.
Érdekes módon, csak a kormány-nyalónc képviselte jobbereink véleményét (pardon, fordítva van, ezeket az orgánumokat mantrázzák a jobberek), a többiek, akiknek saját tapasztalatuk volt a menekültekkel, már az ellenkezőjéről beszéltek.
eszegfu
@varrólány: Világos! Tényleg a "vándorlás" nem a plakátoktól függ. De fenntartani a félelmet, abban bizony nagy szerepet játszik... szerintem.
eszegfu
@F_Viktor: Nem láttam ezt a müsort... komolyan kérdezem: volt a kormány képviseletében lévő embernek valami jó gondolata, vagy valami nyomós érve?!
F_Viktor
@eszegfu: Csak a szokásos, unalmas mantra, a gyűlölködés.
varrólány
@eszegfu: Lehet , bár én az egész világ eseményeit nézem átgondolva miből mi lehet és az nem túl biztató. Írhatnám én is féltem amíg éltem, már most mindegy! :-))
vadnarancs
@F_Viktor: Mit foglalkoztok azzal a féleszűvel? Fizetett troll, maga sem hiszi el azt, amit leír :)
enslaved
@Toby: A koránra gondolsz? Akkor olvasd el egyszer.
enslaved
@Toby: Csak most olvasom, hogy a vallást nem lehet egybemosni a terrorcselekményekkel vagy a háborúkkal...Most jól megmosolyogtattál.
enslaved
@F_Viktor: Gondolom, ha egymillió ember közül egyedül te akarnád, hogy a muszlimok ide betelepülhessenek, akkor az összes többi lenne a hülye, a Fideszes, a primitív, a tájékozatlan, a mély magyar, stb. Ez is egyfajta nézet, mindenki hülye, csak én vagyok az okos...
Toby
@enslaved: , 17:2

Egyszerű a dolog, tedd ide azt az idézetet, amely terrorcselekményekre buzdít !
A hazai iszlám közösség vezetőjének határozott állítása - ami ugye, elenőrizhető is ! - azért hitelesebb, mint a kurucinfó vagy a barikád nevű szennyoldalak félreveztős, birkaámító ökörsége !
enslaved
@Toby: Már belinkeltem valahova, megkeresem.
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"Gondolom, ha egymillió ember közül egyedül te akarnád, hogy a muszlimok ide betelepülhessenek..."

1) Ha figyeltél volna miket írtam már a témában, akkor tudnád, hogy:

a) nem zárkózók el a kvótától,
b) egyik tagországra sem kell(ene) az EU-nak rákényszerítenie a kvótát ha az adott ország azt elutasítja.

2) Amennyiben csak minden egymilliomodik magyar értene egyet a kvótával, akkor Orbán ki merne érni erről egy népszavazást, s nem 900 ezer aláírást lobogtatna, mert ekkor jogosan felmerülhet a kérdés, a "maradék" 7,5 millió magyar mit írjon alá, őket, a nagy többséget ki, hogyan képviseli?
enslaved
@F_Viktor: Szóval akkor minden ország szabadon dönthetne, akarja e kvótát, vagy sem. Ez így már jól hangzik. A népszavazás ellenben egy érdekes dolog, mert honnan tudná egy átlag polgár, hogy mi is lenne jó az országnak? Ennyi erővel egy vezetőnek is népszavazást kellene mondjuk arról kiírnia, hogy munkaidőben egy óra, vagy két óra lehessen a cigiszünet:-)
Toby
@enslaved: Gratula ! Ez persze nem a Koránból van, hanem azoktól, akik hitelessé akarták tenni a "Ción bölcseinek jegyzőkönyvét" melyről elég gyorsan kiderítették a hozzáértők, hogy egy megtörtént zsidó gyülés, meg nem történt, el nem hangozott és soha el nem készült jegyzőkönyvére "bukkantak" ,rögzítették" ! Mint kiderült, Szentpéterváron "szülték" a mesét !

A hazai iszlám közösség vezetőjéről mindent megtalálsz a neten, a nyiltkozatait is a Koránnal összefüggésben !
Uzsgyi, ugorj neki ! Amennyiben valóban érdekel, ha csak a mkese érdekel, akkor javasolom a Grimm-meséket !
F_Viktor
@enslaved: Írod:
"...honnan tudná egy átlag polgár, hogy mi is lenne jó az országnak?"

Jaaa, így gondolod? Akkor 2018-ban sem lesz országgyűlési választások, mert "honnan tudná egy átlag polgár, hogy mi is lenne jó az országnak"?

Vagy csak a Kubatov listán a narancsszínnel kiemeltek mehetnek majd be a szavazófülkékbe, mert csak ők tudják "mi is lenne jó az országnak"?
eszegfu
@vadnarancs: 17:02 Bocs.! De elvesztettem a fonalat... kire gondolsz?
Captain Blood
Azoknak akik az iszlám vallást egyenlővé teszik a terrorizmussal, az iszlám híveit vadaknak és különféle jelzőkkel ellátott embereknek állítják be:
1. tudják-e, hogy hány irányzata van az iszlám vallásnak?
2. tudják-e, hogy ahonnan menekülnek az emberek ott melyik irányzat a többségi?
3. tudják-e, hogy a vadaknak nevezett emberek hazájában sokkal régebbi a kultúra mint Európában?
Villon
Állítólag, van egy világszínvonalú terrorelhárító szolgálatunk. - Hát rajta fijjug! A feladat adott. felsőbb osztályba léphettek így, hogy már túl vagytok a filmes kellékek lefoglalásán.
Villon
@Captain Blood: Ezek azt sem tudják, hogy mennyi ágazata van a keresztény vallásnak. Azt pedig megbecsülni sem lehet, hogy mennyi gazember van, aki a keresztény vallást hirdeti.
csetere
@Freewolf: Magyarázza meg nekem legyen szíves, hogy II. András királyunk mit keresett a kereszteshadjáratok /gazdasági/ alatt Szíriában? Miért épített ott várat, amelynek a maradványai ma is állnak?
enslaved
@Toby: A Grimm mesék nagyon jók. Az meg már a te dolgod, hogy nem ismered el az iszlám vallási fanatizmust.
F_Viktor
@enslaved: Te megnyugodhatsz, a radikális iszlamisták is tisztelik a bolondokat :-)
1magyar
Ez nem riogatás, ezek tények. Csak ne kerülne olyan sokba, inkább a népre költené a pénzt.
Kamcsatka
@Toby: Jó,jó. De a Breivik sem volt muszlim?
enslaved
@F_Viktor: Akkor neked sincs félnivalód...
teuton
@1magyar: Milyen penzt? Amit az EU.atutalasokbol lenyulnak? Na azt lesheted, hogy te vagy barki abbol a haverokon kivül valamitis kap, inkabb ujabb uszitohadjaratot inditanak - a te zsebedre!
teuton
@Freewolf: Es te meg tudod mondani? Atment vagy 500000, ebböl nem sikerült egyet sem kiszürni? Akkor mire ez az ujabb uszitas? Vagy ha megis voltak köztük es ez utobb derül ki, akkor mi van? Kit akarsz erte büntetni, a valodi menekültet? Nem inkabb Pintert es bagazsat kellene erte nyugdijazni, mert nem tettek a dolgukat???
justhpeter
Én már olyan sokat tanultam ezen az oldalon, de valahogy még rettegni nem tanultam meg. De igyekszem. Nos. Ha jönnek a bevándorlók és van köztük terrorista, ezt értem, már majdnem rettegek, de már biztosan vacog a fogam. Azok közt, akiknek jó pénzért állampolgársággal együtt letelepedést is ad ez a tündi fideSS-kdnp kormány, nem lehet terrorista ? Azokat Tömjén hogyan válogatja ki ? Szagra ? Ízre ? Tehát pénzért akár be is nyalunk, akkor nem számít a veszélyeztetettség, azoktól nem kell rettegnem ? Megint oda jutunk, hogy csak a csórótól kell rettegnem ?
Desischado
@IEN: Pontosan! Ez a lényeg, addig sem a lopásokkal meg a korrupcióval foglalkozik a nép!
Freewolf
@teuton: Akkor ne legyél már ilyen merev! Mit kell a reptereken ellenőrizni? Úgy sem bizonyított, hogy a terrorista repülni akar, mint ahogy állítod, csak riogatás, hogy a terroristák bejönnek a vadakkael együtt. Nem érzed, hogy hülyeséget beszélsz?
kukac50
A pénz miatt riogat Orbán! meg fogja bánni hamarosan!
csetere
@Freewolf: A keresztes háborúkban mit kerestek ott a keresztények, mikor az nem az ő földjük volt, csak kirabolták őket Isten nevében?! Mit keresnek a Vatikán múzeumában az arab világ kincsei?
nevemnick
A rohadt életbe, ezek a fitymaszosok semmitől sem riadnak vissza! Ezelőtt tíz perce, ebédelés közben a lakásomba képesek becsengetni, hogy írjam alá: nem kérek a menekültekből. A vénasszonyt illedelmesen elküldtem, mondván semmit sem írok alá, de azért megkérdeztem, hogy jobban él e mint az elmúlt öt évben... kicsit zavarba jött. Menjenek a búsba.
rugacs
@nevemnick: Miért nem írtad oda, hogy te egymagad befogadnád az összest, akit Magyarországra akarnak telepíteni?! Rögtön megoldódott volna az összes problémánk...
rugacs
@teuton: Menekült? Ki? És mi elől? Nehogy már azt mond, Sziria és Magyarország között nincs egyetlen biztonságos ország, háború mentes övezet!! Vagy ezek a szegény erős és edzett fiatalok, akik a torkunk elvágásával fenyegetőztek, meg kövekkel dobálták a vonatokat, annyira megrémültek valamitől, hogy az északi sarkig meg sem állnak...?! :-D
nevemnick
@rugacs: (13:15) barátom, én a fidesznek sem, meg a többi gecinek sem írok alá semmit. Egyszer tettem ezt, így negyvenöt éve a nyakamon van az asszony.
vadsanca
Tele van gatya, vagy már készül a '18-as választásra? Persze, ha azt megéri. Lehet, hogy érez valamit?
teuton
@rugacs: Hülye vagy! Nem sertes mondom, de ez a te stilusod! Vagyis tajekozatlan, de szajozod papagaj modjara a propagandat, holott gözöd sincs semmiröl! Nemzetközi egyezmenyek alapjan kell egy orszagnak befogadni öket, ott, ahol a kervenyt beadja! Talan olvasd el elöbb a genfi egyezmenyt! Ott semmifele biztonsagos orszagrol nincs szo, az Dublin 2. De az is egy masik tema, az EU-szabalyozas, EU-sorszagra vonatkozik, onnan kivettek kesöbb Görögorszagot es beletettek mas orszagokat. Tehat mire hivatkozol? Mondj mar valami pontos tenyt vagy adatot! Mindenekelött azt, hogy hany menekült akar valojaban MO-on maradni?! Egyebkent az sincs benne az egyezmenyekben, hogy orszag, eletkor, vagy nem szerint különbseget szabadna tenni! Ugy latom, nagyon el vagy maradva a kötelezö olvasmanyokkal, mar a magyar takolmanyban is benne van, hogy az emberek egyenlök, hat meg a demokratikus orszagok alkotmanyiban! Es meg az is, hogy sem vallas, sem szexualis vagy politikai beallitottsag miatt nem szabad különbseget tenni!
teuton
@Freewolf: ??? Senki nincs az ellenörzes ellen, hanem az alapbol valo elutasitas, az uszitas, az összemosas ellen! PONTOS adatokkal tamaszd ala a hablatyoLasod! Hany menelkült akar valoban MO-on maradni? Ezek melyik orszagokbol szarmaznak, milyen a kor- es vallasi összetetelük? Mar az utolson megbuknal, mert azt sehol nem szabad nyilvantartani... Tehat neked -a kormanyproganda szerint- minden menekült terrorista? Ja, a legföbb dolog pedig az, hogy allandoan migransokrol beszelnek, holott nem azok, hanem menekültek! Olvass mar utana, mit jelent a szo...
F_Viktor
@teuton: Értelmes választ nem tudsz kicsikarni @rugacs: -ból, tarts elé tükröt, veszett kutyaként kell vele bánni, csak azt érti meg! :-))
rugacs
@teuton: Ha én hülye vagyok, az csak azért lehet, mert egy ilyen seggel szóba állok, mint amilyen te vagy...
Szerintem egyetlen migráns sem akar Magyarországon maradni.
Ha nem akar, akkor hogyan fogod kötelezni, hogy mégis itt maradjon? Ha lesz papírja, ha nem, odamegy ahova akar.
De ettől még a kormány lesz a felelős érte, de be nem zárhatja, le nem kötözheti. Ha megy, és balhét csinál akárhol, a kormányt (most Fideszest, később aki jön) teszik felelőssé érte. Érted?
Dublin2, Genfi egyezmény, Eu-s szabályozás... melyik ország tartotta be bármelyiket is az elmúlt hónapok alatt - rajtunk kívül?
Egyenlőség? A gyilkos megöli áldozatát, de az áldozat rokona nem várhatja el, hogy a kormány kivégezze a gyilkost! Hol itt az egyenlőség, az igazságosság? Tudod mikor lesz mindenki egyenlő? A temetése után!

Ja és még valami: Te az első megszólításomat úgy kezdted, hogy lehülyéztél. Mert ilyen jólnevelt vagy és főleg toleráns. És te míg a saját fajtáddal így bánsz, együtt akarsz élni a más kultúrájú és más vallású emberekkel - feltételezem békében. Hogyan fogod ezt tenni? Ha fogja magát a muszlim és rápisál a rózsádra, sátortábort ver a kertedben, felzabálja a termésedet, stb.? Békésen lehülyézed csak vagy türelmesen elmagyarázod neki arabul, pastuul, hogy ez így nem korrekt? Vagy csendben meghúzod magad az ablakod mögött, mert te egyedül leszel ők meg ott lesznek vagy 30-an... Vagy kimész közéjük és Dublin 2-re hivatkozva betessékeled őket kedvesen a házadba egy ötórai teára?
És békésen végignézed, ahogyan a muszlim bikák halálra kefélik b.nejedet meg a kedves lányodat, mert az ő hitük szerint hitetlen nőkkel ezt kell (és szabad) csinálni... és a vérfürdő után sem leszel ellenséges érzelmű velük szemben, sem a vallásuk, sem a szexuális, sem a politikai beállítottságuk miatt.
Mert te olyan jól tájékozott és kedves, barátságos és főleg toleráns ember vagy?
Freewolf
@teuton: Nincsenek menekültek! Szociális hálón élősködők, új honfoglalók és vadak vannak!
Freewolf
@csetere: Gondolkodhatnál, mielőtt beszólsz! Mond az a kifejezés valamit, hogy: Szent Föld? Ne csak a kabbalát bújd, dobd el a babonát és művelődj!
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Freewolf
@nevemnick: Neked meg a beböfögés! Pubika!
Freewolf
@silber13: Gondoskodunk a "fajtátokról"! Bizony!
nevemnick
@Freewolf: (16.48) mi van kisgyerek? Kiengedtek az pszichiátriaáról?
Freewolf
@nevemnick: Szeretném jelezni: Személyeskedő paraszt böfögéseket figyelmen kívül hagyom! Világos, korlátolt képességű?
nevemnick
@Freewolf: (17:24) paraszt böfögés? magadból indultál ki nagyon kicsi huszár? Lekophatsz.
hetöndöe
Akkor valami igaza lehet a zsidóknak,hogy aprítják a muszlimokat,vagy mégse?:-)
csetere
@Freewolf: A kabbala tanításait sajnos nem ismerem, én katolikus vagyok, de látom az egyházak hátrányait is. A nagymamám 94 éves korában halt meg, 1890-ben született. Ő mesélt nekem a papokról. Mikor nem akartam templomba menni, mindig azt mondta-mélyen vallásos volt-,hogy nem a papoknak kell hinni, hanem az Istenben, mert a papok telhetetlen papzsákok. Pénz nélkül nem eskettek és nem temettek. Ünnepekkor vinni kellett nekik a teli kosarat kajával. Most is mindig kérnek, de nem sűrűn hallok arról, hogy adnának is.
teuton
@Freewolf: Szemelyeskedö parasztböföges? Olvasd talan vissza a TE szemelyeskedö parasztböfögeseid! Normalis megszolalasod az nincs, csak a primitiv stilusod. Aki nem ert veled egyet, az hazaarulo, liberalfasiszta, zsido vagy barmi. Bizonyara sokra vitted az eletben ezzel az allando gyülöletbeszeddel. Meg szerencse, hogy itt az internet, es nem a gumiszobaban kell kitombold magad...
Freewolf
@teuton: Én mindig általánosságban írok, soha nem személyeskedek! Ha magadra veszed, az a te bajod, meg talán azt jelzi, mégis jól látom a dolgokat!
Freewolf
@csetere: Az önkormányzat ingyen ad össze? A temetkezési vállalkozó ingyen temet? Nem hinném!
teuton
@Freewolf: Magyarorszagon biztosan nem! Tehat ennyit is ersz a kormanyodnak.. Külföldön pedig meg idegenkent is megkapod azoktol a pocskondiazott liberalfasisztaktol..
teuton
@Freewolf: Altalanossagban? Hazaarulozol es primitiv sertegetesekkel szemelyes valaszokat adsz kommentekre! "Gondoskodunk a fajtatokrol!" Ki? te meg a Gestapo es a TEK? "Vilagos, korlatolt kepessegü?" Ez nem szemelyes sertegetes??? Mindenki, aki nem ert veled egyet, az minimum libsibolsi! Az összes europai vezetö liberalfasiszta, aki elarulja a sajat hazajat! Nem ezt irtad? Öket viszont nem 30% valasztotta meg 2/3-ra, hanem több szaz millio europai valasztopolgar juttata Brüsszelbe, demokratikusan...
csetere
@Freewolf: Sajnos egyik sem. Nagyon szomorú, hogy az egyházak nem Jézus tanításai szerint élnek. Ő szegény volt, az egyház gazdag. Örülök, hogy az új pápa sokkal emberközelibb, mint az elődei.
teuton
@silber13: Kommented Freewolfhoz Ne irj neki idegen nyelven, mert te is külföldi vadallatnak leszel titulalva! Egyebkent leirta magarol mar micsoda, ott all az egyik intelliges 2soros kommentje utolso mondataban: szartakarito! Hat akkor mit lehet töle elvarni? Normalis hozzaszolast biztosan nem...
silber13
@teuton: Oh, igazad lehet, de mentségül szolgáljon számomra, hogy feltételeztem, ő az ügyeletes, meg állandó zseni, akinek nem okozhat gondot némi latin!:-)))
teuton
@silber13: Hat latom nagyon optimista vagy freewolf-fal szemben. de mire ö a te 1 mondatodat kiguglizza, addigra Orban 2x megjarta Graz-ot... Aztan meg az ö szohasznalataban minden normalis sz ismeretlen, az ö lemeze ragadt a csöcselek, hazaarulo, libsibollsi, horda, stb fogalmaknal. Azonkivül ö az ügyeletes fömegmondo, es ha nem hallgatsz el, azzal fenyeget, hogy "mi majd eltakaritunk teged"... egyszoval szanalmas figura, hagyni kell, hogy kitombolhassa magat itt a neten, mert a valos eletben semmi nem sikerült neki, ezert kell az ellensegkep, a bünbak-kereses...
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Freewolf: Nagy a szád, te féreg! Milywóen jogon csőcselékezed, ocsmány bandázod le az ittenieket?
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
teuton
@Freewolf: A tökörbe nezz es tanulj illemet! Anyad ugy latszik nem rakott el idöben... Mi a francot keresel iylen oldalakon, menj a kurucinfora vagy ami neked tetszik!
Freewolf
@teuton: Mit keresel te itt? Viszont nálatok a szamár volt a fürgébb, azért lettél ilyen jól sikerült!
Csizmás Kond
Gyerekek ti mint a vásott kölykök csak civakodni tudtok...
Mi a hazugság a hirdetésben ?
teuton
@Freewolf: Latom a stilusod nem valtozik, te az elövilag olyan fajtajahoz tartozol, amelyik mellett elviharzott az evolucio, maradtal egybites.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.