A Népszabadság megvált veterán újságírójától, aki néhány napja azzal vétette észre magát, hogy kegyeletsértő módon írt a Kiss László és tettestársai által megerőszakolt lányról, aki azóta elhunyt.Bréking: kirúgták Aczél Endrét, mert gyalázta a megerőszakolt lányt

Aczél többek között azt írta róla: "szeretett kefélni", valamint hogy szerinte nem is erőszak történt.

Kirúgását Aczél maga jelentette be a Facebookon.

„A NSZ 25 év után a »szeretett kefélni« miatt nem tart igényt a szolgálatimra. Örültök.”

- írta.

A hírt a vs.hu-nak a Népszabadság főszerkesztője is megerősítette.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bzoli
Az agyi érelmeszesedés első jelei mutatkoztak meg Aczél elvtársnál. Ilyenkor már több pihenésre lehet szüksége az embernek. Ideje volt lehetővé tenni ezt a számára.
RonaGyuri
Én csak azt sajnálom, hogy csak ezért!
RonaGyuri
@bzoli: ez nála IS már nagyon korán jelentkezett!
qrfly
érdekes...

itt - a sarki "négycsöcsű"ben él az aranyszabály: piásan komoly dolgokba NEM POFÁZUNK BELE !!!
Csizmás Kond
...és mi abban a gyalázás ha valakiről azt állítják szeret kefélni?...vagy aki nem szeret az mitől dicsőség ?
coni
Gondolom a rossz életű Aczél csak magából indul ki. Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki látta már olyan állapotban, hogy nem tudta merre kéne hazatántorogni...
Az Aczél-sodrony valóban kitűnő, de persze akárcsak Kiss-t, ez nem menti fel egyéb bűnei alól...
Megnyugtató, hogy a NSZ megtörte az "ez egy következmények nélküli ország" szindrómát.
alterego56
Se Acél se Kiss László védelmében nem akarok szólni. Viszont elgondolkodtató az a nem mellékes körülmény hogy 1961 olyan időszak része volt amikor a homoszexuálisokat verték bebörtönözték. Azt sem szabad elfelejteni hogy akkor még tartott az '56 utáni terror nem csekély bírói túlkapásokkal. Nemi erőszak akkor történt ha a nő azt állította. Nem lehet egyértelműen elítélni Kiss-t és Acélt sem. Az hogy az érintett hölgy már nincs az élők sorában, a tényeken nem változtat semmit.
Csizmás Kond
@Horizont: ...Isten nyugtassa...
de mitől komcsi Aczél Endre ?...és a faszfejeket nem szereted ?...és csak a nők nevében beszélhetsz...:)
csa-csa
helyeees!!! és remélem az ő lányát - ha van -a feleségét, közeli nő rokonát is megerőszakolják csoportosan!!!
wagabund
én speciel örülök... acél nem volt ilyen, csak a szottyadt öregsége hozza ki ezt a gusztustalan nyálcsorgó stílust...
...ez is jobban tenné, ha a teniszpálya büféjében múlatná a napot...

a Népszabinál tudták mi az etikett...
batukán
@Csizmás Kond: Volt a körítésben derogáló csak ezt emelték ki...szóval nem mindegy, hogy szeret vagy szeretett...halottról nem állítunk ilyet, mert nem tud védekezni, mert ez a nő már nem él. A mai törvények szerint ha egy prostit megerőszakolnak, megkapja az erőszakoló a büntetését. Az, hogy valaki szeretett kefélni, senkit nem jogosít fel arra, hogy erőszakkal kényszerítsék az aktusra. Egy komoly ember nem védi az erőszakolót...nem tudom Aczél így gondolná e ha a lányáról vagy unokájáról lenne szó, aki egyébként szeretett kefélni...
verum
@Csizmás Kond: - tudom, hogy az a dolgod, hogy ferdíts, de elmondom, ha érted is.
Az, hogy valaki szeret kefélni, teljesen irreleváns abból a szempontból, hogy megerőszakolták. Mert az ájulásig brutális erőszakot senki nem szereti.
A nő meghalt és már nem tudja elmondani, hogy Kissel akart volna kefélni, vagy sem.Ugyanis az, hogy szeret valaki kefélni, nem jelenti, hogy bárkivel. Még akkor sem, ha ez a férfi hiúságnak árt.
Ugyanis van női hiúság is. És bizony kegyeletsértő, halottgyalázó valakiről így nyilatkozni, miután bántalmazták.
És ismét oda jutunk, hogy semmi ember vagy, mert véded az ilyen semmi embereket!
Cicamama55
Magam is elítélem ezt a bűncselekményt, de azért maga az elgondolkoztató, hogy egyedül ez az 50 éve elkövetett bűn az ma Magyarországon, ami miatt láthatóan hullanak a fejek...
Csizmás Kond
@batukán: ...a " szeretett kefélni" miben nem állta meg a helyét?
...és egy szabad világban miért nem védhet valaki azt akit akar ?
Csizmás Kond
@verum: ...tudod...navazzee..ezt azért nem néztem volna ki belőled...
mit is tudsz ?...mongyuk a kakaskodáson kívül..
...nem azt állította, hogy nem igaz az erőszak csupán azt, hogy ő nem igazán hisz benne...amúgy én is mégis kételkedek a hozzájárulás nélküli erőszakban...
...és végül is mindig csak a köpködésig futja abból a szuperintelligens tökfejedből.
verum
@Csizmás Kond: - hozzájárulásos erőszak nincs! Legfeljebb közös beleegyezéssel "kefélés".
Hányinger veled még virtuálisan is kommunikálni.
Csizmás Kond
@verum: ...és ki a kutyalika kért hogy nekem írogass ?
bencemacska
Én abban az időben voltam egyetemista. Kollégiumban. Nagyon sok mident láttam, hallottam, tapasztaltam.
Pl. Analfabéta sportolók válogathattak az egyetemista lányok között. És ők éltek a lehetőséggel! Nagyon vágyott dolog volt ám a nylon harisnya, farmer, doxa óra, stb., amivel a sportolók "fizettek"!
mariaberta
micsoda kényesek lettünk,,,, a tv csatornák ontják a szemérmetlen műsorokat, VV-ket, azokat nem bánják, de egy fél évszázados, akkor megbűnhődött bűnért keresztre feszítik Kiss Lászlót. Hiszem, hogy az akkor történteket mindenki elítéli, de ennek vége. Hány ember ellen kellene ugyanezt a boszorkányüldözést véghez vinni? Miért nem azokkal foglalkoznak ilyen vehemensen, akik jelenleg érdemelnének ilyen bánásmódot. Ja,,, az kényes lenne?
Hosszúnak meg sok boldog évet kívánok, természetesen hosszú hajjal. Kopaszon kissé csúf.
vukkocska
Jól döntött a Népszabadság főszerkesztője. Ha Ákossal fel lehetett bontani az 50 milliós szerződést (amit nagyon jól tettek),akkor Aczél Endrét még kegyeletsértésért is fel lehetne jelenteni. Írom ezt úgy, hogy nagyon jó újságírónak tartottam, de ezt nagyon elbaltázta. Szerintem.
perfekt
Túl sokat képzelt magáról. Vitray sportműsorában is olyanokat bakizott-hogy--hihetetlen.Ki is lett rúgva.
justhpeter
@Cicamama55: Teljes mértékben egyetértek veled. Valóban jó lenne, ha nem csak az ötvenéves ügyekben hullanának a fejek, hanem mondjuk a politikusok korrupciós ügyeiben is. Aczél ügyében egy magára valamit adó újság nem is dönthetett másként.
batukán
@Csizmás Kond: Azért , mert bármit lehet állítani arról, aki már nem tud védekezni, már azt is lehet mondani, hogy végül is annyira szeretett kefélni, hogy magára húzott 4 férfit és a vége még az lesz, hogy a lány erőszakolta meg a fiúkat és nem fordítva...és a sok élvezettől pedig elájult. Egy szabad világban lehet védeni valakit de ez még nem jelenti, hogy azt helyesen is teszi, mert függ attól, hogy milyen ügyet véd.
r2d2
Az a gond hogy ilyen dolgok kiderülnek s a közvélemény - akinek semmi köze hozzá - csámcsog rajta...
wagabund
'89-ben, a Román forradalmat ő "közvetítette" a tv-ben...mint emléxünk volt téma rendesen...nos ezt a pár viharos napot mattrészegen kommentálta, de igen kiválóan, és egyszer sem bakizott(nagyot)...akkor(is) mindent elnéztek neki..

...most nem...

már kusshadni kellene otthon, esetleg álldogálni az sztk-ban vizeletvételre várva.
karma1
@mariaberta: 18.05-re: Hmmm,... A Te ilyen velemenyeden kicsit elcsodalkozom: ez mintha nem Te lennel...
A VV a tv-ben, meg a sok szemermetlen musor - az penzert elkovetett kultura, eroszak nelkul, ahol mindenki dalolva , onkent es sok penzert vesz reszt.
Katinka NEM kopasz, az egy aprilis elsejei trefa volt csupan, miert ne?

A "hany embert kellene meg elitelni" c. kerdeseddel pedig a baloldalon nyitott kapukat dongetsz: mi, akik ezen az oldalon az ellenzek neveben irogatunk, eppen ezt kerjuk - es az eddigi kormanyok eppen ezt, a LEGFONTOSABB kerdest sz@rjak le, azokkal egyutt akik kerdezik: Ha lenne III/III-as elszamoltatas, a mai Magyarorszagon ma MINDENKIROL kiderulne valami, ami nemzetbiztonsagi veszelyt jelenthetne, de NEM DERUL KI, mert korbezsaroljak az emberek egymast.
Teged nem zavar, hogy Simicska siman leg...cizte orbant, es orbannak erre nem volt egy budos szava se? Hogy jelentenie kellett egyetemista koraban a szobatars Simicskarol - es ez csak mostanaban derult ki - ez Neked nem mond semmit?

Ezert van a mai politika erkolcsileg minuszban a banyaszbeka segge alatt ezer kilometerekkel, mert MINDENKINEK VAJ VAN A FEJEN, es egymas torkat szorongatjak a zsarolassal.
Itt a domino-elv alapjan MINDENKINEK mennie kellene, ha csak egyvalaki is erosebben szoritja meg a masik nyakat, es az elkezd kopni.
Nagyon gyorsan eljohet ez az ido, most csak kissen kezdtek, de lesz folytatasa, mar nagyon varom Simicska bilidonteset, amiben o sem marad tiszta, dehat ilyen ez a vilag...
karma1
@r2d2: A kozvelemenynek igenis koze van hozza, mert a koznep gyerekei jartak egy szexualis bunozo keze ala edzeni, anelkul, hogy ezt tudtak volna. Ezert a tevekenysegeert sulyos milliokat vett fel fizeteskent, ami a jo munkajanak a jutalma volt.
De ha tudtak volna az emberek az elozmenyeket, tevedesbol sem engedtek volna a keze ala a kislanyukat...

Ha tudod Mengelerol, hogy tomeggyilkos, akkor te elmesz a rendelesere a vesekoveddel?
Adjak meg a nepnek a kozerdeku informaciokat, hogy O szabadon eldonthesse, akarja-e a gyereket egy sikeres uszoedzo kezei koze adni, aki szexualis buncselekmenyert el volt itelve, vagy nem?
Logogrif
@karma1: @karma1: Abszolut igaz,hogy a formális jog szerint van megbűnhődés,ami azonban nem egyenlő azzal,hogy így le lehessen tudni a gyalázatot.Apropó Gyárfás "úr": mi az,hogy Kissnek volt egy " nőügye"?? Miért kell ledegradálni,általánosítani egy aljas tettet : nőiesíteni,ez az ügy igenis "férfi" ügy!Egy olyan bűn,ami volt és felejthetetlen!!Van egy magyar mondás - Ki mint él úgy ítél!!! Más: hogy fog visszagondolni sok úszónő - pl. Egérke a "mesterre"?? Ha pedig Ő is tudta a múltját,akkor csak " e g é r k e",de nem mindenki Egérkéje.
bakegya
Szegény,hááááááááát ilyen az amikor mááááááááááár a valaha volt valaki is csakkk a mocskos emlékeiből élhet!
1magyar
Hebebő-habogó aczél egy halottat gyaláz?
coni
Székely (akinek köszönheti, hogy nem kellett leülnie a teljes büntetését) igazolta, hogy a szörnyűség megtörtént, de megbűnhődött Kiss.
Itt nem az egyedi bűntett az érdekes hanem, hogy rendszereken keresztül nem érezték úgy az illetékes elvtársak hogy az ifjúság nevelését jobb emberekre kellene bízni.
Az pedig, hogy a Wikin kijavítják a Kiss önéletrajzot majd azt mondják mindig is így volt, primitívség és a hazudozás csak ront a helyzetén.
sgyuri2003
@r2d2: tehát nem a bűncselekemeny a gond, hanem hogy kiderül.
És nem az elkövető a hitvány gazember, hanem azok az emberek akiknek véleményük van róla. Ezért kár volt rendszert váltani. Ebben a stílusban már éltünk majd 40 évet, most köszi nem kérem.
Csizmás Kond
@batukán: ...aki nem tud védekezni...ma hány halott emberről állítanak olyant amit csak írás vagy hallomás útján tudhatnak sokan...és sokan elfogadják.
Szerintem itt csak egy olyan feltételezés hangzott el ami akkor köztudott volt...de ma illetlenség emlegetni...
magyarbakancs
A diplomás újság író,és a nagy gyakorlattal rendelkező újság írónak nem adtak intelligenciát.
A nemi erőszakot mind bűncselekményt kelet volna elítélni és nem arról beszélni ki nem tudja magát megvédeni még akkor is ha nagy étkű volt férfiak terén.
panellproli
Tipikus férfi gondolkodás,hogy minden nő fehér májú, pedig pont a kanokra jellemző hogy csak a farkukkal tudnak gondolkodni.
Csizmás Kond
@karma1: ..ismét kiverted a biztosítékot...
Amikor Mengele tömeggyilkos lett akkor nem urológiai rendelőben dolgozott.
Jozefina
Senkit nem gyalázott Aczél. Teljesen igaza van!!! Mit kell ennyit rugózni Kiss Lászlón? Valakinek-valakiknek útban van és el kell távolítani. Ennyi az orbáni demokrácia és a jog. Mint írták a hölgy ismert apuka lánya volt!!! Attól még kacérkodhatott az úszókkal, s mint kiderült ez ma is így működik. Akkr mi a probléma? Kiss Lászlót elítélték, letöltötte a büntetését, messze a leg sikeresebb szakember a maga területén!!! Gyárfás a nyomába se léphet, csak ha vele együtt távozik!!!
Jozefina
Egyébként a Népszabadság jobban utána nézhetne a tényeknek és kérjen bocsánatot Azéltól!!!
Draba
Aczél Úr/Úr???/anyja is szeretett kefélni,azért jöhetett világra ez a véglény.
Draba
@Jozefina: Nem tudom nő vagy-é vagy hermafrodita?
Írásod alapján megkérdeznélek-miután egy baseball ütőt akaratod ellenére háromszor feldugtak a hátsódba-mi a véleményed a szexuális erőszakról?

Amennyiben élvezted,akkor megértelek.
rapier
Valakiknek Kiss útban van, így el kell távolítani! Az a beszédes, hogy ehhez kik asszisztálnak!
mariaberta
Kinek ez a véleménye, kinek az, az enyém az amit leírtam. A politika más műfaj, még akkor is, ha bizonyos esetekbe belemászik.
karma1
@r2d2: Ne orjits mar meg, csak az a baj, hogy kiderult a buntett, es most mindenki JOGOSAN ezen tornaszik? Nana, hogy ezen, ez azert az emberek szeles tomegeben nem volt ismert, csak uszo bennfentesek kozott...
Te is olyan vagy, mint Eriksson? O mondta, hogy a bunteny csak akkor valosul meg, ha kiderul! Tole is hidat fogtam, legalabb Te ne tedd ezt!
r2d2
@karma1: Nem függ össze a 2 dolog, amit írtál (tegnap 00:40)!!! Én erre mondtam azt hogy "Nem jó a hasonlat!!!" (tegnap 09:59)...
dr. prédikátor
Hát kérem ez van! egy idő után az acél is elgyengül!!!Ez az acél meg egy re hülyébb.
pagoda
A legtöbb férfinek semmit nem jelent egy nő megerőszakolása, meggyalázása, pedig kutyából nem lesz szalonna! Nem szabad elfelejteni, túllépni az ilyen Kiss ügyeken!
r2d2
@pagoda: Főleg, hogy alkalmas arra hogy ügyeletes BŰNBAK legyen egy ember 55 év után, és be lehessen dobni a célból, hogy ezen csámcsogjon a közvélemény! Így LE LEHET KÖTNI A FIGYELMÜNKET...
Katalina62
Gyanítom,hogy ez a szégyenletes ügy nem az erkölcsi felháborodás miatt került felszínre! Ez is gyomorforgató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.