A Figyelő úgy értesült, hogy Budapest megpróbálta megnyerni Angela Merkel kancellárt, hogy vegyen részt díszvendégként az NGM novemberi digitalizációval kapcsolatos konferenciáján.

Merkelnek köztudottan szívügye a téma, és ez végre közös platformot teremthetett volna Orbánnal. A miniszterelnök állítólag erről is tárgyalt, amikor tavasszal Németországban járt. A kancellár először igent mondott a meghívásra, viszont később visszakozott. Nehéz lett volna eladnia Németországban, hogy miért jön vendégségbe az "ősellenségéhez".

A menekültügy túszul ejtette a kétoldalú kapcsolatokat, de Berlinben még ennél is súlyosabb aggodalmat vált ki, hogy Orbán – aki már egyértelműen a véleményvezér szerepére törekszik Európában – egy amúgy is kényes időszakban újabb árkokat ás az EU-n belül – olvasható a Figyelőn.

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Megértem. Én sem szívesen nyálaztatnám össze a kezem a csúti veszett majommal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kiscsillag66
Lassan már a kutya sem fog idejönni! Érthető, nem?
Csodálkozó
Megértem. Én sem szívesen nyálaztatnám össze a kezem a csúti veszett majommal.
vadnarancs
Valóban nem mutatna jól Merkel asszony egy hazaáruló komcsi spicli oldalán...
magyarbakancs
Ez az ország elszigetelődik.
Zsebdiktátorok nemzetközi gyülekezőhelye lesz Budapest.
krumpli
Vén banya, európa gyilkosa, maradj is a helyeden ! :P
Yoda69
Jol teszi, es minden demokratanak ezt kell tennie: kirekeszteni
Yoda69
@magyarbakancs: Csak addig amig hagyjuk.
Béla333
Nem baj ha ide nem jön senki, majd megy akkor Óbán!
Ha hívják, ha nem! Nála ez is belefér!
magyarbakancs
@Yoda69: Jó lenne ennek az eszement ,zavarodott politikának vége lenne.
Csizmás Kond
...fütyülnek már neki ott is elegen miért jönne ide újabb koncertet hallgatni ?
perfekt
Akit meghívnak vendégségbe, főleg díszvendégnek-nem nyomós elutasítási érv-hogy a vendégek között ,van akit ő nem kedvel.Nem őt bántod --hanem az országot! Rövidesen-már csak nyugdíjas találkozókra hívnak majd -mert elhajtanak a kancelláriáról!
dr. prédikátor
Azért még is csak van izlése Angela Merkelnek!!!
wagabund
Nebaszkimáááá...Merkel nem jön Magyarországra látogatóba? akkor azt a sok rohadt paradicsomot ki lehet dobni? na, majd legközelebb..

:-)
papa.49
Hiába van egy szint ahová már nem kíván lemenni a kancellár asszony!!!
Ja hogy ezzel a csutimajom meg a zselésfejüprüntyi, ég az meg természetes!!!
Bringás
Minek ide hívogatni ezt a hazaárulót? Maradjon otthon és árulja tovább Európát az ellenségnek!
Eriksson
Nem is volna értelme ide jönnie, semmiképpen sem kapna díszpolgár címet. Paradicsomdobálást meg otthon is kaphat.
NaponTamas
Mondjuk ebben a hírben egyértelműen Merkel a gáz. Ő nem tudna a választóinak mit mondani. Szóval ez inkább pozitiv hír a fideszeseknek
Perwool
@wagabund: Mi ez a kép? Te meztelenül a sötétben?-:)))
Mert az enyém is így sikerült, nézd! kepkezelo.com/images/amxn61vl2beuor3dj8h4.jpg
Pöpec
Vajh mit tudna mondani orbán Angela Merkelnek ezen a digitális konferencián? orbán semmihez sem ért, mert csak egy néphülyítő szakon végzett szociológus, Angela pedig civilben tudós. A reáltárgyak köztudottan nem tűrik a hazugságot, ezért itt orbán nyomban talajt fogna.
monsooninfo.blog.hu/2015/01/31/angela_merkel_a_leghiresebb_mai_fizikusno
silber13
@Bringás: Mitől is hazaáruló?? Persze a nyöszörgéseden nem csodálkozom.
Bringás
@silber13: Hegedűs hadnagy, ha mond valamit! Ha már értetlenkedsz!
wagabund
@Perwoo: nem is emléxel? ketten voltunk totál meztelen..mint a képen is láccik...
silber13
@Bringásíts fel, Sajna nem vagyok olyan kimagasló szellemi csúcson,mint te, ezért világosíts fel, mely Hegedűsről lenne szó! Aki a háztetőn bazsevál?:-)) És mi köze van Merkelhez??
Csizmás Kond
egy nemzetközi politikában nincs helye a finnyáskodásnak, szóval öbanyasága találkozott már Orbánnál sokkal negatívabb egyénekkel és nem húzta az orrát.
Azért nem jő mert senkit sem érdekel a dunnyogása.
Apatszerek
@Csizmás Kond: Hitler büszke lenne Merkelre, amiért ez a nő megvalósította a német-uralta Európát. Való igaz, az EU gyakorlatilag a németek játszótere.
Csizmás Kond
@Apatszerek: összefeküdt a buzi uniós lószarokkal és egy fertőt akarnak létrehozni...remélem meg fogom érni amikor elitélik.
Apatszerek
@Csizmás Kond: Ezt valahogy nem tudtam ennyire adakozó lenne nő létére, minek is a várományosa, néger csók? Iszlám simogatás, v , a kettő egyvelege!
Csodálkozó
@Bringás: Szarosszájú bélféreg, húzz vissza a járatba!
Ami azon túl van, magas neked, mint szóló malacnak a zsiráfvályú.
Bringás
Minden kis retkes libsi ugatásra nem ugrik az ember! Az lesz, majd mint a csigákkal! Eső után gyűjteni fogjuk! :-))))))))))))))))))))))))))))
Csizmás Kond
@Apatszerek: ...a hülye pártelvek azok ami miatt mindezt végigszenvedtetik európával.
Rózsika Hatházi
@Bringás: ma 10:32. Kinek, milyen hazáját árulja? Mennyiért? Te nem nyertél semmit a bóton? Nahát, példátlan skandallum! Miről beszélsz, agybeteg?
Peller Anikó
Uff, én meg nem megyek berlinbe a mekergel miatt. És bonba se 2:1, én nyertem.
Tekla
Merkel, ne Orbán miatt ne jöjjön, hanem maga miatt. Mert az a 8 millió Magyar esetleg minimum kikaparná a szemét, és nem tudnánk megvédeni magunkat egy diplomáciai botránytól. Merkelnek kis ásó és bújjon el, mert a vendégei így is elfogják vágni a torkát !
Bringás
@Rózsika Hatházi: Nem nyertünk semmit! Az árulás a libsik boltja!
Bringás
A libsiknek a haza az áru, a becsületesség elmélet és a bűn erkölcs!
Ilyenek! Ideje mindet leleplezni!
Ezek visszahoznák a Dunába lövetést, mint Kun Béla!
justhpeter
Merkelnek már elege van Orbánból. Ennyi.
teuton
@Bringás: Idiota! A nacik/nyilasok csinaltak a Dunab lövest! Ilyen atlaszoan hülyen hogy lehet uszitani? Ezert most egy fillert nem fogsz kapni!
teuton
@Peller Anikó: Ne is menj sehova külföldre leegetni bunkokent a magyarokat, de elöbb menj vissza a 2. osztalyba helyesirast tanulni, mielött itt leegeted magad!
balintj
tényleg nem jön?
most akkor mi lesz velünk?
gazdag dezső
Csak maradjon ott ez a szemétláda !! Nincsen szükség rá sem !!!Nem neki kéne megmondani,hogy mi mit tegyünk,hogyan viseljük az általa is gerjesztett menekültáradatot!!Rohadt szemétláda Merkel !!!
Perwool
Hmmm... Még soha nem sikerült egy bari véleményét se megtudni Orbán liberális múltjáról. Meg a komcsiról sem. A jelenéről is csak "libsibolsihazaárulózás" szintjén. Csak jövője van. Fényes jövője. Mint Rákosi elvtársnak.Orbán aktív kommunista, majd liberális volt, mindenből egy kicsi.Ma nálunk mindenki hazaáruló, aki nem csápol 2 kézzel a kormánynak.Amúgy mi az a hazaárulás? Gondolok itt arra, hogy pár éve még az oroszokkal való cimborálás, vagy az állami földek eladása, Paks2 is az volt. Ma meg nemzeti érdek...Orbán szent! Sose volt KISZ vezér.Sose volt besúgó.Sose volt Soros ösztöndíjas.Sose volt liberális pártvezér.Sose volt a Liberális Internacionálé alelnöke (8 éven át.)Sose baszogatta a KDNP-s képviselőtársait azzal a szöveggel, hogy "csuhások térdre, imához".Szerintük Orbán egy keresztény isten, aki köztünk járkál és megváltja a világot. Miután kinőtte a bolsevizmust, ateizmust és liberalizmust, keresztény lett. Átlagon felüli keresztény, hisz reformátusként kezdte, aztán egy szép nap katolikusra váltott.Tehát most épp római katolikus, de figyelve moszkvai ténykedését, közeledik az ortodox időszaka is. Vajon mire gondolják megoldásnak a szokásos haza árulózást és a libsibolsizást. Ugyanis csak kb. annyira értelmes, mint mikor valaki a duda nyomkodásától reméli a dugó megszűnését.
Peller Anikó
@teutolsó: Idiota nacik (nocik?) csinaltak Dunab lövest (levest?) atlaszoan (földrajz atlasz?) hülyen (hűen?) ezert (ezret?). Aztán még te béégeted magad kecske?
idppp
@perfekt:Lehet, hogy a vendégek között is van akit nem kedvel, de nem azért nem jön, hanem a meghívója személye miatt! Ma már az egész demokratikus világban nem kívánatos a magyar diktátor! Egy vezető politikus sem járatja le magát, hogy szóba áll evvel a bunkóval, a magyarok szégyenével! Az ilyen aktus nem csak a lejáratott politikusnak, hanem az egész világnak jelzés értékű, aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók! A visszautasításnak semmi köze Magyarországhoz, a magyar néphez, kizárólag a csüngőhasú, zakkant zsebdiktátorhoz!
juttka
@wagabund: Lehet dobálni, G.O.V.-re! Neki ez jár.
juttka
@Bringás: Nem Kun Béla lövette a Dunába az embereket, Te eszement, hanem a nácik, mint amilyenek ti is vagytok jó sokan, vezéretekkel az élen.
fekete
Ne is jojon Merkel MO-ba,es ma's K,Europai orszagba sem. German senkihazi,kihasznalja K,
Europat,es partolja a Mohamedekat e Burkaikkal.En be sem engednem az orszagba.Mar tele
van Nemetorszag tobb mint fele is a Merkel fele la'zitassal.Jovore ma'r ott lesz ahol ma van Sarkozi.Meg az is lehett,hogy lecsukjak,mert tonkre tette Europat is a Mohamedjaival.Mindenki
retteg me'g az utcara is kimeni,mert Merkel!
juttka
@perfekt: Miért akarsz a kancelláriára menni, ha elhajtanak? Nyugdíjast meg általában nyugdíjas találkozóra hívnak. Te is félreérted, mint szijjgyártópetike?
Desischado
Hát mit ne mondjak, szép nagy pofon ez orbánnak, de fogadok hogy ne éri fel ésszel milyen nagy sallert kapott. Sajnos, én értem, és szégyenkezem, hogy emiatt a csuti parazita miatt, lassan már senki sem jön ide. Szégyen!
Bringás
@juttka: Ideje törit tanulnod! Ezt Kun Béla kezdte!
Csodálkozó
@Bringás: 19:16
A "libsi" orbáncod már mindent és mindenkit elárult a KISZ-től a komcsi apján át a liberalizmusig. Okádék patkány!
perfekt
@juttka: Szia:Nem leszek soha olyan mélységekben-mint az, akivel össze akarsz,hasonlítani.Tudod,ha magyarázni kell valamit-az akkor nehéz olvasmány lehet.A kommentem egyszerű pedig.A Német országi választások-az emberek döntő többsége nem választja újra Merkelt. Ő pedig nem ül újra iskola padba-tehát lesz ideje nyugdíjas klubokban találkozókat szervezni.
perfekt
@idppp:22.07 re Szia:Ez így van.Nem kedveli Orbánt.A politikában-gyakran előfordul ilyen udvariatlan gesztus.Sajnálatos ,hogy a világ tele van egymásra tüzet okádó,vezető politikusokkal,és ezért nincs vége gyakorlatilag a mai napig sem a II világháborúknak..A háború nem más, mint a politika folytatása más eszközökkel(Von Clausewitz).A hasonlat -nem az eset súlyát emeli-,inkább hasonlítja.Nemzetünk nagy része nem képes változtatni,helyzetén-,és sérti ezeket az embereket szegregált "mozdulata" Merkelnek.
teuton
@Bringás: Tanulj viselkedest bunkokam! Meg olvasni is, mert azt allitod, hogy te nem sertegetsz senkit. Igaz, tenyeket es adatokat soha nem közölsz, csak uszitasz es hergeled az embereket itt a forumon. Mindenki ismer mar es tudja, hogy mindig tultolod a drotszamarat. Valami nagyon erös szellemi es jellembeli ferdülesed lehet, ha a fidesz-fele uszitasok utanzasaval jol erzed magad...
Egyebkent ha törtenelorarol van szo, akkor nezz mar utana ki volt meg aki a legtöbb embert a Dunaba lö(ve)tte! Egy nyilas katolikus pap volt, akit vegülis felakasztottak erte. Meg annak is nezz utana, mi volt a tanacsköztarsasag utani feherterrorban, Pronay es tarsai hany 100 embert kinoztak meg es vegeztek ki... Aztan többet ki se nyitsd a szad hülyesegekre...
idppp
@perfekt: Itt nem arról van szó, hogy "nem kedveli Orbánt"! Ez teljes félreértés! Egyébként Orbánt mindenki utálja, mint a szart, kivéve a seggnyalóit Arról van szó, hogy az ilyen haszonleső, korrupt, tolvaj diktátorokat minden jó érzésű politikus kiközösíti! Nincs helye a nemzetközi színtéren, mint állandóan be is bizonyosodik, csak kényszerből megtűrt személy! Nem szívesen piszkítják be magukat a kézfogásával, hát még a az elhíresül, felcsúti putriban tanult kézcsókjával! Ettől retteg minden politikusnő!
Csodálkozó
@Bringás: 06:57
Tanultál, tinó, ÖKÖR lett belőled. Irány a Hortobágy!
Apatszerek
Merkel nem jön Budapestre mert a kifutó szőnyeget nem a szépségszalon bejárata elé terítik le?
eugen4402
Ismét rá kellett döbbennem, hogy nem szabad egy ezredmásodperc alatt elolvasni a frissen átvett postai küldemények borítólapját...
Kaptam egy gusztusos kék brossurát, az van fejlécen: "Népszavazás 2016 a kényszerbetegségek ellen." Alatta meg az a mulatságos kabarétréfa, hogy : "Üzenjünk Brüsszelnek ..." Frau Merkel nem jön... megvárja az üzenetet, aztán dönt. Isten legyen irgalmas hozzánk..!
perfekt
@idppp: Szokás a hsz-ekben-a valós tényeket uram bocsá' képtelenségeket is ,durva mondatokkal minősíteni.Ám attól, hogy a bírálatok, dühödt kirohanásait, nemtetszési indexét, még ocsmány ordenáré hangnemben is közli bárki is, attól a megoldás semmit sem változik esetleg több "szívecskét" kap az illető.Kettőnk értekezésének nem kulcsa a durvaság .Az-inkább, Angela ,megsértett embereket.Egy jó politikus átlépi mások árnyékát-aztán kezet mos a találkozó után-saght-schon.

Az pedig,hogy politikus a másikat kiközösíti?A politikai szarkeverés ,hogy írjak már szépet is--ezt a szót nem ismeri, és kézcsókot putrikban ritkán tanulnak.Orbánnak-kellett volna-tudnia,hol -és kinek illik kezet csókolnia.Bár,csak ennyi lenne a hibája!
Apatszerek
@teuton: Butus szokás tartalom helyet írásra hivatkozni, cáfold a tartalmat, ha nem tudod akkor
ne használd a klaviatúrát, helyesírásra hivatkozással.. ez a legegyszerűbbnek tűnő cselekedet.
,, Idiota nacik (nocik?) csinaltak Dunab lövest (levest?) atlaszoan (földrajz atlasz?) hülyen (hűen?) ezert (ezret?). Aztán még te béégeted magad kecske"@Peller Anikó: szemezése.
juttka
@perfekt: Nem akartalak senkivel sem összehasonlítani, csak nem jöttem rá, hogy egyenesen Merkelnek írtál. Úgy nézett ki, mintha magadról írtad volna,hogy nyugdíjas találkozókra hívnak, és a kancelláriáról is elhajtanak. Nem volt egészen egyértelmű.
juttka
@Apatszerek: Peller A. "szemezése", meg a hsz-ed kicsit sántít. Teuton sehol nem ír nocikat, a többiről is csak annyit jegyzek meg, hogy egyedül az ékezetek hiányoznak, vszínű, olyan a klaviatúrája. A ti értelmezésetekkel baj van, főleg az utolsó, amit Anikó ír:' béégeted magad, kecske". A kecske mekeg, Anikó meg bééget, és Bonnba helyett "bonba"-t ír.
Apatszerek
@juttka: ,,@teutolsó: Idiota nacik (nocik?) csinaltak Dunab lövest (levest?) atlaszoan (földrajz atlasz?) hülyen (hűen?) ezert (ezret?). Aztán még te béégeted magad kecske? Idézet peller anikotól tegnap 21:41-re, Teuton,,,@Bringás: Idiota! A nacik/nyilasok csinaltak a Dunab lövest! Ilyen atlaszoan hülyen hogy lehet uszitani? Ezert most egy fillert nem fogsz kapni! ,,Apatszerek":@Csizmás Kond: Hitler büszke lenne Merkelre, amiért ez a nő megvalósította a német-uralta Európát. Való igaz, az EU gyakorlatilag a németek játszótere.
perfekt
@juttka: 14:03 ra:) Nem keresem a politikusnőket,azután kancelláriám nincs, ki még munkahelyről nem rúgtak-és optimista vagyok,hogy nyugdíjas is lehetek hangyányival később.Érdekes--fogalmazásgátlót sem ittam--háát ilyenre sikerült a hsz-mert én csak úgy értettem : ahogyan írtam.
libellle
@papa.49: A saját párt -tagjai mondták neki, hogy egy ilyen Europa-bomlasztóhoz akar menni látogatóba. Jól meggondolta?. Hm... érdekes a fidess ugyanabban a pártban van mint a CDU-CSU az Europai- Parlamentben és a a párttársak ajánlották Merkelnek, hogy nem találkozzon avval a senkivel.
libellle
@Apatszerek: Tja vagy Europa finansierozását. Ugylátom egyik Magyar kormány sem utasitotta még vissza a mi milliárdjainkat. Ja vagy azok jóval a béka feneke alatt vannak, mármint a Magyar -kormányok,, hát igen igazad lahet. A mostani az egy speziális eset. Nem sok van a világon belölle talán a ruskiknal Eszak-Korea és igy meg egy paar.
silber13
99.-@Bringás: 19:18-ra: de szép mondat,igazi retorikai műremek Kik írták ezt meg neked és meddig gyakoroltad, amíg le tudtad írni mások kaparmányát?:-)))
papa.49
@libellle: Szerintem igazuk is volt van a kancellár asszonynak anélkül elég baja minek tetézné még a hazugoviccsal is!!!
1magyar
Senki nem kivácsi itt rá! Már otthon sem sokan.
Grumpycat
Putyinon meg a fizetett lengyeleken kívül más sem.
Bringás
@teuton: Ne a libsi hülye dumát nyögd, hanem sorolj tényeket. A mit állítasz harminc hazug tanú talán alátámasztja, de attól nem tény!
teuton
@Csizmás Kond: Talan olvasnod kellene megtanulnod! Merkelt hivtak, nem jön. Orbant nem hivtak! Obama sem volt hajlando vele talalkozni es amikor Europaba jött, akkor sem jött MO-ra! Mas az, ha valakit hivnak es lemondja, meg ha nem hivjak sehova! Orban csak a keleti diktaturakban jarkal, mert keresi a feszket a menekülese utanra!
teuton
@1magyar: Talan olvasnod kellene megtanulnod! Merkelt hivtak, de nem jön. Orbant nem hivtak Nemetorszagba! Obama sem volt hajlando vele talalkozni es amikor Europaba jött, akkor sem jött MO-ra! Mas az, ha valakit hivnak es lemondja, meg ha nem hivjak sehova! Orban csak a keleti diktaturakban jarkal, mert keresi a feszket a menekülese utanra!
teuton
@Bringás: Szokasos hülye duma töled... Te mifele tenyeket es adatokat tudsz közölni? 1. Teny: Orbant nem hivtak Nemetorszagba. 2. Orbannal nem volt Obama sem hajlando talalkozni, amikor Amerikaban volt. 3. Merkelt hivtak, de lemondta. 4. Obamat hivtak, amikor Europaban volt, de lemondta. Ez mind libsi duma ugye... Vagy inkabb kamuduma töled? 30 tanu az hazug, de 1 fideszes az igaz. Majd a fideszes Voldemarrol is kiderül a birosag elött, hogy ki hazudik... Mint a vak komondorrol! Ja, meg 1 teny: A Gyurcsany-kormany titkosszolgalatosainak pereben felmentes született! Közel 10 ev utan sem sikerült semmit rajukbizonyitani, akarmeddig probalkoztak! Ennek a pernek a kölstegeit (ügyvedek millios honorariuma es meg magasab karteritesek!) ki fogja fizetni? Ugye te nem fizetsz adot, amiböl majd erre megy a penz???
Csizmás Kond
@teuton: ..talán te kéne többet olvass...a tagnap már azt írták senki nem is tud sem a meghívásról sem a visszautasításról...
teuton
@Csizmás Kond: Na persze... Ha nem fogadta el Merkel, akkor meg sem hivta a krmany, nehogy leegessek magukat. a visszautasitassal.. Meg ugye Orban sem kert Obamatol talalkozot, mikor nehany hete Amerikaban volt, es nem is hivta meg MOra? Elmondanam neked, hogy Merkel legutobb MINDEN V4es vezetövel talalkozott 4szemközt, csak Orbannal nem! Talan nem a kiralyi mediat kellene olvanod, meg a fideszhazugsagokat!
Csizmás Kond
@teuton: ez meg az meg amaz...ha azt írta az újság hát azt írta...te is aszerint okoskodsz és én is...
Neked nem tetszik Orbán, nekem meg nem tetszik a banya...mit kell ezen magyarázkodni ?
Grumpycat
Merkel nem jön Budapestre Orbán miatt.
Sok magyar megy Merkelhez orbán miatt.Végleg.
Grumpycat
@Csizmás Kond: Ízlés dolga. Vazelint vigyél. Bár vigyázz aktus közben, nehogy a bingás ráharapjon a végére, ha épp otthon van.
Csizmás Kond
@Grumpycat: vazzzeee..te jobban ragadsz mint a szar a gatyára...
teuton
@Csizmás Kond: Igy van... nem kell mindenki mindenkinek tetsszen! De azert azon elgondolkozhatnal, hogy miert özönlenek a magyarok külfldre, mostmar föleg Nemetorszagba, es senki nem Magyarorszagra, hanem a magyarok is onnan el! Pedig csodalotos demokracia van allitolag, nagy közbiztonsag, sajto- es szolasszabadsag! Nememtorszagban meg -a fidesz szerint- cenzurazott sajto, terroristaveszely es diktatura... Na latod, Eszak-Koreaba meg Azerbajdzsanba sem özönlenek a demokraciara es szabadsagra vagyo menekülö emberek, barmilyen sarmos vezereik vannak! De azok is tetszenek neked bizonyara...
Grumpycat
@Csizmás Kond: Én lemostalalak a gatyámról.
Csizmás Kond
@teuton: Minden időnek megvan a maga szokása és nehézsége. Ma a szocialista, demokratikus és mittudommilyen irányultságú akárkik azt próbálják mindenkiben elültetni, hogy a világpolgár a menő. Ne otthon mosogass hanem külföldön, ert ott em annyira zsíros a tányér...sőt szándékkal teszik, hisz ha ne add isten ők kerülnek a polcra nem kell aggódjanak a szociális ellátás miatt a külföldi adományokból fentartják magukat és nem kell a boldogtalan néppel törődniük.
Az a politikus aki nem az ország építésében látja a jövő, hanem az elvándorlásban és az ide vándorlók külföldről való támogatásában az gazember áruló...és ehhez nem kell senkivel példázódni.
Az egész vándorcírkuszt a nagytőke fizeti,a politikusokat is akik ezt pártolják, tehát ez nem emberjog hanem tőkéshatalom.
Csizmás Kond
@Grumpycat: ...a csipát kéne a szemedből kimostalalnod...
silber13
@Bringás: 09.08. 15:16-ra: Ez nem válasz! Látszik, fingod nincs a dolgokról, csak ugatsz, mint egy szopornyicás eb!
Apatszerek
Ennyire agyatlan kommentelők vannak ma a propelleren? Ki kíváncsi egy Iszlám próbabanyára?
Grumpycat
@silber13: Ne sértegesd a szopornyica vírust légyszíves, annak van lelke a bringásgecihez képest.
silber13
@Apatszerek: Ha A. Merkelt érted próbabanyán, akkor bizonyára azt is tudod, hogy Mi hívtuk meg, nem ment oda hivatlanul is, - miként szokott . a csúti Mélynövésű.
teuton
@Csizmás Kond: Arad belöled a -finoman szolva- tudatlansag! Talan nezz utana milyen törvenyek szabalyozzak a menekültügyet, es milyen szervezetek! Es azokat Magyarorszag mind alairta! Valamint az EP-bennem liberalisok es szocialistak vannak többsegben es hozzak meg a hatarozatokat, hanem a konzervativ Neppart, amihez Merkel es Orban is tartozik...Persze a bevandorlas az egy mas tema, azt magyar törvenyek szabalyozzak, vagyis politikai es penzügyi alapon hozott törvenyek. Aruldd mar el, mekkora haszna van az orszagnak ezekböll a kötvenyekböl (amikre a szabadpiacinal sokkal magasabb kamatot kell fizetni!) es mennyi a politikusok mögött allo off-shore cegeknek? Mert ugye a cöfögö atlagfideszes azt sem tudja mi egy migrans! Ki szamit annak, a szir, az ukran, a roman vagy a kinai???
koszpeko
@Tekla: Kiszámoltad már azt amit kértem, vagy még mindig a kalóriáknál tartasz?
koszpeko
@Csizmás Kond: Romániában is fütyülnének neki?
Mesélj!
Hogy megy ez nálatok?
Apropó,mikor szeretnél áttelepülni, hogy jogod legyen belepofázni Magyarország belügyeibe?
Csizmás Kond
@teuton: Törvény nincs rá, most próbálnak összetákolni valamilyent de nem megy.
...szervezetek...a legjobban ismert a sörössoros pénzmágnásé...és Magyarország azon menekülők megsegítését írta alá aki ténylegesen a háborús zónából menekülnek és ne európa közepén jegyeztetik be előre magukat.
Merkelbanya szocialista. A kötvényeknek utána lehet olvasni...legalább négyszer linkeltem már...keress rá.
Csizmás Kond
@koszpeko: Mi a helyzet kanárimadár...nem tudsz új szöveget betanulni ?...butamadár...
Borsodi
Merkel asszony nem jön Orbán miatt Magyarországra, viszont sokan mennek el Magyarországról Orbán miatt. A legjobb lenne ha mind ketten el tűnnének.
Tekla
@koszpeko: Mit rendeltél, milyen számítást ?
teuton
@Csizmás Kond: Nagy baromsagokat irdz megint, tenyek es adarok nelkül... Egyebkent az szamit elsö befogado orszagnak, ahol ELÖSZÖR a menekült belep az Unio területere, kiveve Görögorszag! Tovabba a menekültnek nem köteleö okmanya legyen, a kervenyt atvevö orszag kötelessege a kiletet es jogosultsagat kivizsgalni! Nem csak kurucinfot olvass, hanem nemzetközi egyezmenyek tenyleges szöveget, hivatalos forditasban!!!
libellle
@Tekla: A véleményem szerint te egy radikális jobbos vagy. Mint nállunk az uj nácik. Gondolkodni azok sem tudnak képesitésük azoknak is NULLA a lényeg az hogy uralkodjanak és valakiknek elvághassák a torkát.
libellle
@NaponTamas: Merkel ott a válsztóknak nem is akar semmit mondani. Mert esetleg nem is érdekli? Elegendöen kinyilvánitották a véleményüket megválasztottak egy maffiozi bandát, vagy éppen nem mentek el választani mert nem érdekli a sorsuk.
libellle
@Apatszerek: Mekkora tévedésben magyarázod tudatlanságod. A nemetek finansierozzák Europát, téged is. Amennyiben nem igy lenne mehetnél a rétre legelni. TE
libellle
@gazdag dezső: Nállatok csak azok a menekültek lehetnek akik a letelepedési -kötvényt 300 ezer € megvásároltak. Ezeket a pénzeket maffiozi kormányod a panamai-offshor számlákra utaltatta át rogán-habony páros. Több menekült nállatok nincs mitöl kapkodod a szivinfarktust. Mert ki akar ott maradn? Ti is elhagyjátok lassan az országot. De remélem ilyen senkik mint te nem jön ide és amennyiben igen gyorsan kihajitunk mert ilyenekre itt nincs szükség.
Csizmás Kond
@teuton: Ha valami nagyon nagy marhaság akkor ez az : " az szamit elsö befogado orszagnak, ahol ELÖSZÖR a menekült belep az Unio területere, kiveve Görögorszag! "...hacsak nem ufó a migráncs.
Iratai még a kutyának is vannak nemhogy az embernek. Aki ennek ellenkezőjét állítja az szintén lüke.
Ludas Matyi
@libellle: ah Libelle ILU2! Megint megszolalt a koldus lelked! A Nemetek azok egy nagy ...rt finanzieroznak. Mindent az EU melosai finanzieroznak akik adot fizetnek. Miböl is finanzierozna a nemet, ha 2400 !!! Milliarden EUR sara van? Nem fog menni az Apatszerek a retre legelni, mert az EU elött is megelt es most is meg fog elni. Nem teged lattalak a templom elött egy labon keregetni? Szegyeld magad! Te nem vagy Magyar!
teuton
@Csizmás Kond: Hat bizony fiogalmad sincs Dublin 2röl! Ott egyertelmüen ki lett veve Görögorszag! Tehat tanulj mar meg olvasni!!! Iratai pedig a menekültnek altalaban nincsenek, mert ugye nem tud hol vizumot kerni vagy lebombaztak a lakasat. Azonkivül erre is van törvenyes EUs szabalyozas, tehat mint irtam, a befogado orszag kell a kiletet kideritse, függetlenül attol, van-e papirja vagy nincs! Vagyis ha lenbne is, akkor is leelnörzik, tehat a vizsgalat szarmazasi orszagtol függöen akar evekbe is tarthat. Hatalyos hatarozat nelkül pedig senkit nem lehet kiutasitani, legfeljebb a te lazalmos illiberalios diktaturadban, de egy demokraciaban nem! Aztan azt is figyelmedbe ajanlanam olvasni, hogy egy EUs törveny felülirja a nemzeti törvenyeket, ezert kell a csatlakozaskor sokmindent adaptalni... Onnantol pedig csak bizonyos keretek között lehet attol elterni, ahpl lehetöseg van ra, különben nem!
koszpeko
@Csizmás Kond: Pont leszarom,hogy neked mi unalmas.
Pont leszarom a véleményed.
Mint láthattad már jó rég nem érdekelnek a hsz.-id.
Az érdekel milyen jogon pofázol bele Mo. belügyeibe amikor nem itt élsz.
Csizmás Kond
@koszpeko: ...szarhatsz nyugodtan, a pelenka cserélhető...
...és te milyen jogon szólsz bele Mo.- belügyeibe amikor nem itt élsz ?
Csizmás Kond
@teuton: ...hát persze...és azt sem tudja hány éves csak azt hogy fiatalabbnak kell mondja magát...ja és bomba...persze hol volt hol nem volt...
...az egerem is fogékonyabb nálad.
amúgy nem hiszem hogy ma már lenne ennyire buta valaki aki még elhiszi ezeket a meséket viszont azt már nagyon szégyenletes és ostoba bunkósságnak tartom, hogy az ilyen elavult ócskaságokat valaki hangosan kimondja vagy leírja...oda már nagyon bőrhiányos pofa kell.
Csizmás Kond
@teuton: kimaradt...ugye az iratait lebombázták de a pénzét az okostelóját a hitelkártyáját mégis meg tudta menteni...és te ezek tudatában még agitálod a hülyedumát...most akkor kit is fizetnek az agitációért ???
Csizmás Kond
@teuton: fogadni merek te írországban mosogatsz...:)))
teuton
@Csizmás Kond: Bunkokam, a sertegetesed felrement! Valojaban talan te mosogatsz Magyarorszagon, mert masra nem futja az eszedböl! Ezert is lehetsz ilyen szanalmasan negativ beallitottsagu es bujkalsz. Ha merned vallalni az arcod es szemelyed, akkor fentebb is ott lennel, mint en, de annyira mar nem telik az önbizalmadbol es becsületessegedböl ugye? Mert te egy igazi magyar vagy, csakhogy nevtelenül, arctalanul, inkognitoban! Szoval ha ott lennel fent, akkor lathatnad a profilom es ha beadnad a nevem a goggle-ra, akkor meg sokkal többet lathatnal! Cegeket, cimeket, de nem Irorszagot es nem mosogatast! De ha kedves van, jöhetsz hozzam mosogatni 3500 ft-os oraberert!. Csak azt nem hazudd, hogy ennel MO-on többet keresel, mert szerintem meg 1/3-t se! Mellekeld különben a berelszamolasod.
teuton
@Csizmás Kond: Ne is irj többet, mert ilyen baromsagokat meg a fideszbirkak sem hisznek el! Tudod te egyaltalan hanyfele menekültstatusz van, mi alapjan lehet megkapni, mennyi idöre es mire jogosit? Tudod, hogy a fiatalkoruaknal antropologiai es csontvizsgalatot vegeznek, az eletkorat megallapitani? Semmit sem tudsz, csak kürtölöd ki asajatt hülyesegeidet, vagy amit a kiralyi meg a melymagyar mediabol hallasz. Majd ha a fenti kerdeseimre megadod a helyes valaszokat, akkor jelentkezz legközelebb, mert iszonyuan egeted magad a hülysegeiddel...
Csizmás Kond
@teuton: persze hogy mosogatok is...már gyerekkoromtól ráneveltek a tisztaságra és arra, hogy a saját mosatlanomat illik elmosni.
arc és személy...te mi a szart vállalsz...még magyarul sem vagy képes írni csak nyafogsz.
...a többi meg baromság...méghogy cég...hogy nem sül le a pofádról a bőr ?
koszpeko
@teuton: Valami román név alatt kommentel a facen a szőrös talp cirmi.
Tekla
@libellle: Nem tudom mit jelent a nálunk, de ezek szerint nem vagy nálunk.
Olyanba beszélsz bele amit nem tudsz . Élsz egy álomvilágban , ahol a bolt polcokon terem a kaja és mindenkit szeretni kell . Nem tudod megkülönböztetni a torok elvágó migránst a hazájáért ökörködőktől, a hazafiaktól . Mikor vágta el haza szerető ( nacionalista ) bárki torkát , a migránsok csinálnak ilyet ?
teuton
@Csizmás Kond: Szöröstalpu kandurkam! Mondom, gyere nevvel es keppel! Engem megtalalsz ugy is fent, te miert nem vallalod magad??? Egyebkent pedig en fizetek erte, hogy nalam mosogass!
Grumpycat
@Tekla: Menj vissza kalóriát számolni valami fideszseggbe, agyatlan önkéntes nemzety idióta.
teuton
@Peller Anikó: Nehany kurvara pedig meg szükseg lenne Berlinben, mert alig 2-3000 magyar van, miert nem megy? Ott meg hivatalosan is dolgozhatsz, bejelentve, es lenne beteg- + nyugdijbiztositasod!
Csizmás Kond
@teuton: Migráncska...nem érdekelsz se fent se lent...érthető voltam ?
És van nevem és van képem itt. ha tetszik jó ha nem mégjobb.
Tekla
@Grumpycat: Ne morcogj megint. Azt mondtad olvasod a hozzá szólásaimat . Akkor egyértelmű, hogy Jobbikos vagyok ! Nem fideszes .
Grumpycat
@Tekla: Akkor bújj a vona valagába szarházi kalóriaszámláló.
teuton
@Csizmás Kond: Egy primitiv senki vagy, aki nem meri vallalni a kletet es itt döhöngi ki magat mindenkit sertegetve... Mosogatasert adnek neked többet mint havi 1000 eurot. Masok többet kapnak, 1700-at, de te nem erdemelsz többet! En egyebkent megfizetem az alkalmazottakra ervenyes minimalbert ami 8,50 euro orakent, te mennyit kapsz Orbancodtol a nyalasert?
Egyebkent olyan tapasztalt vagy a neten, nezz utana: Pfennigmarkt Bitterfeld, Delitzsch, eilenburg, Zeitz... Valamint Real Estate Immoline GmbH. Szoval ha olyan nagy gyakorlatod van mosogatasban, jöhetsz hozzam csicskanak. De ne sertödj meg, ha egy ilyen bunko magyarnak kevesebb bert adok, mit egy szir vagy afgan alkalmazottnak!
Csizmás Kond
@Tekla: sokan kérdeztek miért anyázok ha ilyen félkegyelművel találkozok mint amelyik neked is válaszolt...na ezért...
Csizmás Kond
@teuton: kisköcsög...ha hazudsz legalább mentsd el amit írtál mert folyton elfelejted azelőtt miit hazudtál...voltár te már kamionos , valamiféle szakmunkás, most meg mittudomminek adod ki magad...lószar a seggedbe..és ha nem föltétlen érzel kényszert a fejedben kérlek ne írogass nekem.
teuton
@Csizmás Kond: Kamionos? Szakmunkas? Nem tudom mit vettel be, de a gyogyszered mar biztosan regen nem... En csak arra emlekszem, hogy te mosogatsz MO-on. Mert masra biztosan nem vagy jo, meg küzmunkasnak sem. Talan kapsz valamit melle az itteni mocskolodasaidert? Montam, hozzam jöhetsz csicskanak havi 1000 euroert, kifizetem a jegyed is, söt meg masnal is mosogathatsz, nem kell Londonba menj...
teuton
@Csizmás Kond: Nem te azert anyazol, mert primitiv vagy es nem tudsz mast. Ertelmes emberek ervekkel vitaznak, primitivek eröszakkal es a masik mocskolasaval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.