Kérdéscunami várta a miniszterelnököt a Parlamentben. Több kérdésre is válaszolnia kellett az Országgyűlésben Orbán Viktornak  - tudósít a 444.hu.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke Rogán hazugságairól és Rogán Kertész Balázshoz fűzödő kapcsolatáról kérdezte Orbánt, mégis csak a miniszterelnök nevezi ki a minisztereit.

Orbán úgy válaszolt, hogy "úgy látom, hogy ön mindig kipécézik magának egy miniszteremet. Elfogyott a Fazekas Sándor elleni muníció, és most Rogán képviselőtársam van soron." A miniszterelnök kijelentette, hogy

"nem foglalkozom a politikai blöffökkel, politikai botrányokkal. Minden egyes támadás csak megerősíti Rogán pozícióját."

Majd hozzátette, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter már minden kérdésre válaszolt az Országgyűlésben.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Nagyon sok disznóság lehet ill. van a háttérben. Rogán az egyik kulcsfigura ebben a csapatban. Az ő esetleges, bukása egy láncreakciót indíthat el a Fideszben, ami a párt válságához vezethet . Ezt nem kockáztathatják meg Rogán kezének elengedésével.
Számukra Rogán Antal védelme "élet-halál" kérdése, még azon az áron is, hogy közben Orbán hülyét csinál magából.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Főorvos úr! Tessék jönni! A csutigeci állapota súlyosbodik! Vagy csak nem kapta meg a reggeli szedálást?
Cefi
Ha viszont esetleg mégis sikerül ezen a nyilvánvalóan ellentmondásos ostobaságon túltenni magukat (nem sikerül, de megpróbálom elmagyarázni), lássuk be: Orbán egyik fő aktuális és egy időre bebetonozott ellenségével kapcsolatban nincsenek olyan fenntartásai a gyalázatos közpénzmédiának, mint amilyenek Rogán Antal becsületének bármi áron megvédésére, a szikár tények elhallgatására irányuló erőfeszítéseiket övezik. Rendben van ez? Nincs rendben. Újabb példáit látjuk itt annak, hogy valamikor a függetlenség és objektivitás látszatának megőrzésére törekvő és azt több-kevesebb sikerrel abszolváló közmédia mára közpénzből kitartott, pártutasítást végrehajtó szennykanálissá silányult, amely szerkesztői szabadságnak csúfolja az önkényes manipulációt. Amely erre hivatkozva butít, hülyít egy országot.
Kutyuska
Ezek szerint most már hivatalos, hogy nem kell komolyan venni, amikor az Orbán kormány bármely tagja lehazugozza az ellenzéki politikusokat, mivel nincs "sportértéke".
Rendes lenne Orbántól, ha megkérné az alattvalóit, hogy ettől kezdve ne hazugozzák le az ellenzéki politikusokat.
Sziszifusz
Nagyon sok disznóság lehet ill. van a háttérben. Rogán az egyik kulcsfigura ebben a csapatban. Az ő esetleges, bukása egy láncreakciót indíthat el a Fideszben, ami a párt válságához vezethet . Ezt nem kockáztathatják meg Rogán kezének elengedésével.
Számukra Rogán Antal védelme "élet-halál" kérdése, még azon az áron is, hogy közben Orbán hülyét csinál magából.
quadrocopter
Jó bűnözők összetartanak, még akkor is, ha a Rogán-Göebbels propaganda - és helikopterügyi minisztérium nem hozta az elvártat okt. 2.-án!
Aki Én
Kezdem azt gondolni, hogy teljes joggal nézi segg hülyének az embereket.
Tulajdonképpen már felháborodni sincs jogunk, mert mi tűrjük ezt a pofátlan és gátlástalan hazudozást bele a pofánkba.
kisrigó
Ezt a cinizmust! Láttam a tv-ben a kérdéseket, hát azt hittem, hogy nem jól hallok. Tényeket kért Széll Bernadettől, hát erről szólt a kérdés, alátámasztva tényekkel. Hülyének néz mindenkit, az sem zavarja orbán elvtárst, hogy ő csinál magából hülyét. Na, és a röhögő képviselők körülötte...Micsoda szolganépség!! Hányinger!
nyanya001
Ennek az embernek a látványtól ( meg az egész maffia bandától ) de még hangjától is
dührohamot kap minden tisztességes ember !
RonaGyuri
innen tessenek jegyzőkönyvezni az őszinte feltáró vallomását!
Toncsi az ő és bandája érdekében teszi a dolgokat! =))
quadrocopter
@nyanya001: Az "ember" minősítés azért durva volt!
Kutyuska
Folyamatosan arra játszik Orbán, hogy ha úgy tesz, mint akinek fogalma sincs semmiről, amit az emberei csinálnak, mentesül a felelősségre vonás alól. Téved.
Az, hogy a sok Fidesz szavazó finoman szólva nem rendelkezik hatalmas szellemi képességekkel, nem jelenti azt, hogy mindenki más is buta és ostoba.
Persze, aki Németh Szilárddal, Kósával, Harrach Péterrel, Selmeczi Gabriellával - és még lehetne sorolni - veszi magát körbe, attól nem lehet többet várni.
rdos
Ja ja! Pont így volt ez Budapest ostrománál is 1944-ben. Minden 1-es támadástól erősebb vár lett Budapest. :-(
rdos
Ami még eszembe jutott. A helyzet kezd drámaivá válni. Isipadban már régen, de rémlik hogy a drámahősöknek állandó jelzőjük volt. Pl. "Hókarú Nauszika". Vagy "blöfföt böfögő". Nem lehet mindenki egyforma drámahős. :-)
Eladott Ország
"Minden egyes támadás csak megerősíti Rogán pozícióját." Igen, teher alatt nő a pálma, tolvajlásban már a csúti alfa hímet is lassan megelőzi. A fidesz daliás Goebbelse a gülü szemű Tóni mondja a gazdinak, ugye én is milyen ügyes vagyok?
adrenalink
Már a felcsúti szellemvasútnál is megtapasztalhattuk ezt a gyermeki dackorszakát, „ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig.”. Hamar visszazuhant a kezdetekhez. Jöhetne már megintnaz atyai verés, hátha helyrezökkentené az agyát...
Macskaszem
Tisztára mint a mint a kisvasút. Ha támadják meg kell hosszabbítani akár Moszkváig. Ha a tónyót támadják, még nagyobb hatalmat kell neki adni, nehogy eljárjon a pofája.
nyanya001
hir.ma/belfold/politika/bunszovetsegben-elkovetett-sikkasztassal-vadoljak-orban-viktort/90723
Egy budapesti jogász feljelentette Orbán Viktort, miniszterelnököt, mert úgy véli, hogy bűnszövetkezetben követett el nagy összegű sikkasztást.
Béla333
Nem lehet elengedni a Rogánt, hiszen ha ő bukik, magával rántja a többit is!
Csak őt kell levadászni és akkor bukik az egész bagázs!
Zeta
Előbb,utóbb megtanul észrevétlenül lopni. A kisvasút példáján is okulva, vagy nem piszkálják, vagy tovább építem.
Ezek után, Tonyónak kötelező többet lopni.
namihami
nem foglalkozom a politikai blöffökkel, politikai botrányokkal. Minden egyes támadás csak megerősíti Rogán pozícióját."

És a mondat befejezése, ami lemaradt: Addig se az én és a családom lopásaival, csalásaival foglalkoztok.
papa.49
Az a nagy büdös helyzet hazugovics egymás mellett fogtok lógni a lámpavason, a másik oldalról meg a ,,milliomszemű bankár,, fog szellőzködni!!!
bakegya
Szemét maffiózó vagy vicctor és a hordád is...a családi bűnbandáddal közösben fogjátok TI MÉG A TYÚKLÁBAKAT SZÁMOLGATNI A PIZSAMÁTOKON!!!
justhpeter
Remélem birkaország lakói is hallgatták.
Eriksson
Nagyon magas pártfogói lehetnek ennek a kis zsidógyereknek, ha még Orbán sem tud ellene mit tenni.
Cefi
Mostanáig meg voltam arról győződve, hogy ennek a küldetéstudatos faszkalapnak van némi agya és lelkiismerete és ha engem hülyének is néz, egy idő után azt nem engedheti meg magának, hogy azokat is kreténbarmoknak nézze, akik rá szavaznak 26 éve. Orbán ma egyrészt szimbolikusan átvette a Matolcsy Blöff Gyuri díjat, másrészt szénné alázta a nem létező polgári Magyarországot és mindenkit, aki szerint Rogán Antal joggal-okkal a legvisszataszítóbb figurája az egyébként is erkölcsi árvízkárosultak kiélezett versenyéről híres politikai porondnak.

Az történt tehát, hogy sorban Varga László (MSZP), Szél Bernadett (LMP), Harangozó Tamás (MSZP) és Szilágyi György (Jobbik) képviselők kérdezték az elborult tekintetű egyént Rogán Antal pártkatona viselt dolgairól, amely gazemberségek hosszú sora a belvárosi ingatlanpanamától a helikopterezésen át napjaink Kertész Balázsos, grúz üzletemberes, Habony Árpádos ügyletéig ível. Rogán sorozatos, tényszerűen bizonyítható hazugságai, kétes ügyletei, bűnöző-gyanús egyének körüli sündörgései, a hazugságokat követő, nevetséges magyarázkodásokba csomagolt lebukásai után a parlamenti ellenzék arra volt kíváncsi: meddig lehet ezt az embert pozícióban tartani?

Úgy vélem, jól jegyezzük meg, nagyon jól jegyezzük meg Orbán úgynevezett válaszait, hogy majd akkor, amikor a bűnbanda lebukik, a jogi és morális felelőst ne kelljen túl sokáig keregélni. Ez 2016 novemberében, 26 évnyi képviselőség és aktív politizálás után az ország felelős miniszterelnökének érdemi válasza azokra a dokumentált, igen súlyos vádakra vonatkozóan, amik kormánya egyik tagja körül, egymáson túlmutató botrányok formájában hullámzanak. Mit csinál konkrétan az Orbán nevű pökhendi, vérbunkó (a kérdések elhangzása alatt sűrűn nagyok nyelő) ember? Belehörgi a nemzet napról napra egyre sápadtabb pofájába, hogy minél korruptabb, alávalóbb gazember valaki, a magyar kormányban annál biztosabb helye van. Ennyi. Ez történt ma, miközben a hozzá hasonló szépen fejlett, retardált alfahímek...
Hofipisti
Azt a Szeretett Vezető elfelejtette hozzátenni, hogy pl. a mindennapos hazugságokat - ez is a bűnnek egy fajtája - milyen hatóságnál kell feljelenteni. Nem a főnökénél, akinek az ilyen eseteket kellemetlen ügyként kellene kezelni? Persze számára ez lehet, hogy nem is kellemetlen, hiszen neki ez a "jellem" mindennapos esemény. Hajrá Magyarország!
colibri
@nyanya001: 15:50 Nagyon érdekes téma. Kíváncsi vagyok a folytatásra, egyáltalán fogunk-e még hallani erről egyáltalán?
Bringás
Nem kell a sok gyökérrel foglalkozni. 444, meg hasonló zug és botránylapok! El kell hessegetni mindet!
Eriksson
@nyanya001: Ha volt a Hajdú-Bét Rt.és a Novofarm Rt károsultjainak félretett kártérítési összeg 200 millió forintig, akkor volt a Hajdú-Bét Rt.és a Novofarm Rt részéről megkárosítás. Ha meg volt megkárosítás, akkor azok az emberek akik ezt tették, miért nem lettek felelősségre vonva? És miért közpénzből akarták kártalanítani a károsultakat?
nyanya001
@colibri: Biztos nem. Ezt is elsikálják majd mint minden mást.
moareka
...megerősíti Rogán pozicióját, a tiedet meg gyengíti...nem kicsit, nagyon...
quadrocopter
Kicsi az ország, a felcsúti aljas bűnöző, védi a szakonyfalui erkolcsi trágyadombot!
Desischado
@papa.49: Bár már ott tartanánk! De ezek vígan röhögnek bele a képünkbe, mert orbán védi őket. Ha nem tenné, borulna a bili, és neki sem lenne kedve vigyorogni. De ez a korrupt maffia banda egyszer nagyon ráfázik, legalábbis, nagyon remélem!
papa.49
@Desischado: Úgy lesz az biztos, csak kérdés mikor, de mivel az ellopható suska 2020. elfog maradni, a magyar ,,nhemzethy,, gazdaság meg már megrogyott, így elfogják húzni a csíkot, de összefogjuk szedni mindet, és mind felelni fog a tetteiért!!!
Szókrakész
Emiatt a kijelentésed miatt öröm lesz nézni, ahogy a vádlottak padján(akasztófa alatt) egymásnak nyálaztok.
Biztos, hogy akkor is ennyire fogod védeni?!?!?!?!
Desischado
@papa.49: Úgy legyen! Életem boldogsága lenne, ha vezetőszáron látnám őket a bíróságon!
telegdilaci
@Desischado: Ezek annyira szemét mocsok disznók hogy védik a védhetetlent,kilopták alólunk az Országot,válaszolni a felvetett,kérdésekre,el bagatelizálja,mint a kuszaszem,BLÖFF-BLÖFF azt hiszi a fő bandavezér,hogy a válasza amit a felvetett,kérdésre,jópofa,pedig egyenesen gusztustalan,felháborító! úgyhogy valami nagyon bűzlik,amit ki kell nyomozni,az is felháborító,hogy ennek ellenére,milyen sokan,akiknek át tudnák mosni az agyát,mennyire odáig vannak ezért a jellemtelen bagázsért!
kamazuka
Berni Berni,azt a kérdést nem tetted fel,hogy a kormányban a miniszterek a hülyék vagy a naffőnök?
Mert ha ezt a kérdést Anti-krisztusnak,beszélek hülyeséget,a tékozló fiúnak teszed fel egyértelmű lesz a válasza.
A főnök nem alkalmaz hülyéket!
nevemnick
Azt mondják, hogy pofátlanságnak és a mellébeszélésnek nincs határa...tegnap a vezír bebizonyította, hogy van.
Na ugye.
eugen4402
Sokakkal ellentétben én nem szégyellem a magyarságomat. Mert tegnap sem voltam ott az ülésteremben a nagymonológ alatt... Ha ott lettem volna, felálltam volna, és csak ennyit mondtam volna: "én ezzel a faszival nem szívok egy levegőt!" és kimentem volna a francba, és mindenkinek azt kellett volna tenni, ott hagyni őt a nagy dicsőség-kupac tetején, élvezze egyedül a jól megérdemelt siker édes ízét. Akik ottmaradtak, szégyelljék magukat...
kiscsillag66
Majd ráfázik még erre az engedékenységre!
magyarbakancs
Ez az igazi maffia állam. Rogán megvédése a bizonyíték.
herczeg0210
Várom mikor vágja magát földhöz a Parlamentben és kezd hisztizni! Mint egy dacos kicsi gyermek, megsértődik és dacból bosszúból hosszabbít vasutat, épít stadiont, vágat ki fákat. nem kéne már felnőnie ennek a mini Szterelnöknek?
Cefi
@Bringás: Itt csak egy gyökér van, az te vagy. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába, és írogass a fajtársaidnak, szarházi:

fidesznyik.trumblr.com
Kutyuska
@telegdilaci: Azok vannak odáig Orbánért és bandájáért, akik maguk is sumákolnak, hazudoznak, megrövidítenek másokat, gyűlölködnek, érzéketlenek másokkal szemben, nincs lelkiismeretük és ami a legrosszabb, azt hiszik, hogy mindent megtehetnek másokkal. Ezeknek az embereknek persze, hogy tetszik a Fidesz-KDNP, hiszen erkölcsileg, emberileg ugyanolyanok.
Bringás
@Cefi: Megint kitiltottak majom? :-))))))))))))))))))
Cefi
@Bringás: : Szerinted az a hazafi, aki az előtt tiszteleg, akik leverték a magyar szabadságharcot,akik nőket, gyerekeket erőszakoltak meg, magyar embereket öltek meg és fosztottak kii? AKKOR A SZÁJBABASZOTTKURVA ANYÁD TE UTOLSÓ SZARHÁZI ORBÁNBÉLFÉREG!
Bringás
@Cefi: Ökör vagy és az is maradsz komcsi, libsi suttyó!
Cefi
@Bringás: Úgy látom, a te apád is egy ISMERETLEN SZOVJET katona volt.
eszegfu
@magyarbakancs: 9:31 Figyelmedbe ajánlom Kutyuska tegnap 15:00 linkjét, ami véletlenül pont az amygdala-ról szól!
Cefi
@eszegfu: Ez egy hihetetlenül jó összefoglalása az emberi ostobaság ezerszínű burjánzásának. Hát hogy a francba ne, kedves viktor! Semmi más magyarázat nincs arra, hogy miért van teli a tököm a telhetetlen, parazita, büdöstahó, pofátlan és gátlástalan – politikusnak titulált – szerencselovagokkal, mint az elemi irigység. Valójában persze nem Rogánról, pontosabban nem csak róla szól a történet. Rogán lényegében megszemélyesíti a többieket is, ezt a torz, nyomorult rendszert és a táskája nem más, mint az ország kormányának névjegye.
Jozefina
Ha egy embernekm is elengedné ov a kezét, akkor borulna a bili!!! Flóri is ezért van ov védelem alatt és még néhányan. Minenki lop, mindenki lophat, de főleg ov!!!
eszegfu
@Cefi: Jó a hasonlatod... "Rogán lényegében megszemélyesiti... nemcsak róla szól a történet". Olyan, mint amikor a postást küldjük el melegebb éghajlatra, ha valami fizetnivalót, vagy rossz hirt hoz... a postással veszekedünk, pedig legtöbbször a "rendszer"-ben van a hiba. És akkor van egy óvodásokhoz hasonló szinten "müködő" miniszterelnökünk, akik egy ellentmondásra csak ugy képes reagálni: hisztizve "csakazértis" az lesz, amit én akarok! Ez pedig egyre rosszabb lesz, ahogy öregszik...
grincss
@Eriksson: tegnap 16:52
A bölcs férfi nem rúgja ki csak úgy ukk-mukk-fukk a szeretőjét!
Eriksson
@grincss: Tényleg? Ezt nem hiszem el. :)
evacica
Szarka a szarkának nem vájja ki a szemét!!!
Cefi
Orbán Viktornak már esélye nincs arra, hogy ágyban párnák közt, boldogan várja 40 év múlva a halált és megadasson neki a tudat: úgy gondolnak rá az övéi, mint a nemzet egyik legszerethetőbb, leghasznosabb figurájára, akinek fontos szerepe volt abban, hogy ez egy élhető ország lett. Orbán Viktor parttalan mohóságától vezérelve néhány év alatt felzabálta valamikori vállalható önmagát. Azt a bálványt, amiből 26 éve él.

Az az ember, aki 5 évvel ezelőtt még emberi, a politikai ellenfelei iránti – legalább látszólagos – tisztelet hangján volt képes megszólalni, aki érveket sorakoztatott fel egymás mellé, és ezek mentén szállt szembe a hozzá intézett kérdésekkel, mára egy papírjából felolvasó, a körülötte lévő valóságot csupán foltokban és nyomokban érzékelni hajlandó, érdemi vitára alkalmatlan, érdemi válaszok megfogalmazásáról hallani nem akaró, az ellenfeleire ellenségként tekintő, megvénült korrupt pszichopatává vált. A moral insanity áll talán a legközelebb ahhoz, ami megérthetővé teszi ezt a józan ész és emberi jóérzés szemszögéből nézve botrányos és züllött viselkedést.

Mindaz, amire Orbán rendszere épül, az maga Orbán. Egyszemélyben. Nincs rendszer Orbán nélkül. Ő maga benne a logika és az őrült beszédben rejlő magyarázat. Amely elutasítja az ésszerűt, és illegitimnek, megvetendőnek nyilvánítja a racionális, a morális, a politikailag korrektség világnézetén nyugvó gondolkodást. A mindenkin átgázoló, a lelkiismeretet csak hírből ismerő, az elismerést alanyi jogon követelő, a mások kárára történő önös vágykiélést megtestesítő ember: őt láttuk tegnap a parlamentben. Az elmúlt hat év valamennyi korruptságával tisztában levő, tetteinek lehetséges következményeit pontosan felfogó elmebeteget. Akinek egyetlen lehetőség maradt a kezében: zsigerből, pofátlanul elutasítani minden számonkérést, hegymászó bakanccsal taposni a vitapartner szájába, kollektíven hülyének nézni mindenkit. Nálam jóval okosabbak már leírták: a pszichopaták általában ellenségként tekintenek a...
Cefi
többiekre, úgy gondolják, az élet harc, és csak úgy tudnak győzni, ha hatalmat gyakorolnak.

Orbánnak nem csupán az a tét, hogy a mohóságában elkövetett bűncselekményekkel soha az életben ne tudják megvádolni egy esetlegesen független igazságszolgáltatás színe előtt, vagy hogy az itt-ott felhalmozott vagyont biztonságban tudja. Ennek az embernek a hatalom gyakorlása, a rivaldafény is kell. Ez pedig majdhogynem független az előbbitől, de legalább hatványozottan súlyos. A saját maga tévedhetetlenségébe vetett hit megmagyaráz mindent. Ez a logika. Amihez sem politológusnak, sem okosnak nem kell lenni.

Ennyi. És ráadásul semmi új nincs benne. Ez az ember nem tudja elviselni a gondolatát sem annak, hogy esetleg egyszer majd nem ő irányít. Hogy nem ő irányít egyszemélyben. Élete végéig irányítani akar. Akármilyen áron. A tegnapi performansz csak egy kis ízelítő volt ebből az elhatározásból. Noha minden korábbinál kétségbeejtőbb ízelítő.
sentinel216
A kormánytagok és fideszes képviselők zabszemmel a seggükben mentek hétfőn a Parlamentbe. Ha a Tónit kirúgja a keresztapa, akkor lehet, hogy másokra is sor kerül. Soha nem láttam még ennyi megkönnyebbülten tapsikáló, cinkosan összevigyorgó banditát, mint a köpcös rogántónit megvédő beszéde után. Mehet tovább a hazudozás, lopás, bűnözés.
Cefi
@Szeparepa2: A suttyók még a "nix ugribugrit" is lopták. Moldovától.
kukac50
Csak egy korrupt miniszter elnök mondhat ilyent! Normális becsületes azt mondta volna kivizsgáltatom az ügyet!
DR Eric CARTMEN
"...Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Sokaknak még mindig kisebbrendűségi érzése és bűntudata van velük szemben. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket..."
Lepényleső
...akkor ez a világ legerősebb pozíciója lesz? Esetleg a fydes gránitnál is erősebb? Lehet ezt
vasalással merevíteni,fenyegetni,bármit lehet csinálni,amíg azt nem mondják;hogy eddig?
rdos
Túl kedves vezetőnk válaszát lefordítom magyarra: "tovább szeretnénk lopni!".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.