Orbán Viktor miniszterelnök péntek délelőtt az Országházban fogadta Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség leköszönő elnökét, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) alelnökét – tájékoztatta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
na mindenki megnyugodott, hosszú ? minden megy tovább te szőke gyerek... aki ismeri
simmering73
Ó, hogy a fene ette volna meg. Már kezdtem reménykedni.
silber13
A másokat lenéző, lekezelő természet ismét kitört ebböl a dilis csúti majomból...!
szép új világ
@simmering73: A grazi nagy generál sem tart tovább egy pár napnál...
kiscsillag66
Megveregette Gyárfás hátát. És hagyta? Én lesöpörtem volna a kezét.
Eladott Ország
"A gerinctelen, elvtelen Gyárfás tökéletes megtestesítője annak a visszataszítóan ocsmány, képmutató – mindennemű politikai befolyás nélküli (!!!) – magyar sportadminisztrációnak, ahol Kocsis Máték, Gyárfás Tamások, Németh Szilárdok, Deutsch Tamások, vagy éppen Kósa Lajosok őrködnek egy ­egy sportág tisztasága fölött. Az uram­bátyám rendszer, az erkölcstelenség sokadlagos szempont, amikor ömlik a pénz mindenkinek, aki falaz ennek a nagyszerű embernek. Aki minden volt már eddigi életében és annak az ellenkezője is, a legritkábban egyenes, gerinces ember. Aki túlélt mindenféle rendszereket és kormányokat és aki az én olvasatomban mára felküzdötte magát a kormánnyal tökig összefonódott sportéletközélet legundorítóbb figurái közé. Mindenkit hülyének néz és fapofával játssza az áldozatot."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.