Nap, mint nap látunk hajléktalan embereket az aluljárókban, kapualjakban. Nyitrai Imre helyettes államtitkár szerint nem kellene az utcán élni, hiszen Magyarország képes az ellátórendszerét fenntartani és képes mindenki lakhatását biztosítani, így azok választják az utcát, akik ott akarnak élni. E sajátos magyarázat értelmében bizonyára passzióból hevernek emberek még a legnagyobb hidegben is a szabadban, ami több esetben kihűléshez vagy súlyos megbetegedéshez vezet. De nem csak az utcán élőket érinti a nagy hideg, hiszen sokan saját lakásukban fagynak meg. Mindennek Korózs Lajos szocialista országgyűlési képviselő szerint az az oka, hogy a téli időszakban sokan pénzhiány miatt egyáltalán nem vagy alig fűtenek otthonukban. Tömegesen kényszerülnek fűtésre alkalmatlan anyagokkal melegíteni a kályhájukat, amivel saját egészségüket is rontják és a levegő minőségét is szennyezik. A kormányzati számok tükrében minden rendben van a szociális ellátórendszerrel.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A FIDESZ - szerint ... Ha ez így működik, akkor Orbán azért lakott fürdőszoba nélküli házban mert nem szerette, nem igényelte a fürdőszobát ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Imi Imi te nagyon hülye.ugye van testvéred? mert egyedül ekkora barom nem lehetsz.
Nem tudom a szülei most büszkén kihúzzák magukat.- Igen, igen, ez a hülye a mi gyerekünk. Igaz amikkor kicsi volt és beszart, azon agyaltunk hogy meg fürdessük e vagy csináljunk másikat ez maradt. igaz hajnali gyerek de ez van.
human
Egészen döbbenetes indokból hagyott ki teljes vádpontokat az ügyészség a szigetszentmiklósi gyerekkínzók perében

Az ügyészség szerint "egyes keleti népek gasztronómiájában elfogadott a rovarok és rágcsálók megfelelő hőkezelés utáni élelmiszerként való fogyasztása".

444.hu/2015/02/24/egeszen-dobbenetes-indokbol-hagyott-ki-teljes-vadpontokat-az-ugyeszseg-a-szigetszentmiklosi-gyerekkinzok-pereben/
nezelodo
Persze, aki meg megfagy saját lakásában, túlméretezte az edzést az állóképessége növelésében.
Hellcat
Arogáns faszkalap. Majd ha az oszlopon fogtok lógni én si azt mondom, hogy nem miattunk kerültetek fel oda...ott akartatok lenni.
qxy
@Hellcat: Csak már látnám. Mennék is haza. folytatnám a vállalkozást amit abba hagytam Most is kurva nagy pénz van benne és látom, hallom senki nem csinálja.
Nessy
Nyitrai Imre "alternatív tényt" közölt, Esetleg tudatosan valótlant állított.
Egy szóval: hazudott!
Ennél az a rosszabb, hogy ezt sokan el is hiszik. "Velem ez nem történhet meg". Pedig a jelenlegi lukas szociális háló mellett "dehogy nem!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.