Kérem szépen, mindenki őrizze meg a pánikot, összeomlás készül. Mekkora összeomlás? Nagyon nagy összeomlás, melyet lesz szerencsém a helyszínről közvetíteni, önöknek meg ugyancsak a helyszínen végigélvezni. Túlzás nélkül mondh...

Forrás: huppa.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Mellékesen, az álvány ugrótorony a medencével és visszabontással együtt egyelőre 3 milliárd forintba került. A sógorral 1 milliárdért jobban csináltunk volna és még degeszre is kerestük volna magunkat, amiből tisztességgel le is adóztunk volna az államnak. Sok itt a volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A jelek szerint mindegyik vállalkozó és a megrendelők is csak az ellopható állami adóforintokat nézték, számolták, az kötötte le az idejüket, hogy hogyan szervezzék meg a pénzek visszaosztását! A kivitelezésre már nem maradt idejük!
hetöndöe
Kíváncsian várom a fejleményeket,hogy 130 milliárdból mit tudtak összehozni(összelopni) a tetves fityfaszos bagázs.?
Nessy
A végén kiderül, hogy a jegyszedő a hibás, mert Soros bérenc!
karma1
@Nessy: Szerintem is a takaritono lesz kirugva a vegen...:o((
karma1
@lusta: Lesz blama eppen eleg... Hidd el, a fizika torvenyeit, az epitoanyagok viselkedeset nem lehet befolyasolni. Ha a betonnak 3 napra van szuksege a megkotesre, akkor az 3 nap, addig semmit sem lehet ratenni, megterhelni, viszont 3 napnak szigoruan el kell telnie.
Ha nem Budapesten, akkor Bfureden lesz blamazs pl. a melygarazzsal.
A Varosligeti tonal hogyan fogjak megszervezni azt, hogy ne legyen iszapszag? Mert azt nem lehet olyan egyszeruen ellebegtetni, illetve ahhoz mar reges-regen el kellett volna kezdeni a to feneket megtisztitani nagy kanalas uttisztitokkal, mint amikor a havat lapatoljak el az utakrol. Talan akkor meg lehetett volna elozni a szagot, na meg a blamazst.
Sajnos, Szele Tamasnak igaza van, lesz...
Ha az amatorok csak a lopassal vannak elfoglalva, es egymasnak osztogatjak a zsiros megbizasokat, akkor nem ernek ra kozben jo szakembereket talalni a projektre...
nevemnick
Messzire el kell kergetni ezt a bandát.
Mezítláb, klottgatyában,(hogy ne tudja zsebreb...ni a kezét) kopaszra borotválva, pl. az Antarktiszra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.