A Fidesz szerint az egész magyar ellenzék "tokkal-vonóval" aláírt Soros Györgynek.

Németh Szilárd, a kormánypárt frakcióvezető-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az ellenzék és Soros György ugyanazt szeretné, egy "migránsokkal telerakott, nemzetek nélküli Európa felépítését".

A "Soros-terv" lényege – fejtette ki – évi "egymillió muzulmán beáramoltatása Európába", akiket "kezdőlökésként" fejenként 4,5 millió forinttal kell ellátni uniós pénzből, a már itt lévőket pedig kötelező kvóta szerint szét kell teríteni a kontinensen, és létre kell hozni egy európai bevándorlási ügynökséget, amely "gyakorlatilag egy utazási irodaként üzemelne". A milliárdos e terv érdekében "gyakorol Brüsszel és a teljes magyar ellenzék segítségével irtózatos nyomást Magyarországra" – mondta.

A fideszes politikus szerint mindennek célja Európa és benne Magyarország etnikai és vallási többségének megváltoztatása, egy "erősen muzulmánok által befolyásolt vallási régió létrehozása". Soroséknak ez "egy nagyon nagy üzleti buli, ezért is tesznek bele pénzt" – fogalmazott.

Németh Szilárd a "legdurvábbnak" azt nevezte, hogy a teljes magyar ellenzék "a Soros-terv szolgálatában áll". Szerinte a Jobbik elárulta a szavazóit, a balliberális ellenzékkel működik együtt, és sem az alaptörvény-módosítást, sem a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló jogszabályt nem szavazták meg a párt képviselői. Az MSZP, a DK, az Együtt és a Párbeszéd pedig lebontaná a kerítést – tette hozzá.

A magyarok azonban nem akarják – folytatta –, hogy megváltozzon az ország etnikai, vallási összetétele, hogy "a magyar családok helyett az illegális migránsokba öljük bele a forintokat". Így amíg a Fidesz-KDNP adja az ország kormányát, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök, addig "ki fogunk állni nemzeti érdekeinkért" – jelentette ki.

Orbán Viktor szombati tusnádfürdői előadásával kapcsolatos kérdésre a Fidesz frakcióvezető-helyettese úgy reagált: a kormányfő év eleji évértékelő, majd a második félév kezdetén szokásos tusnádfürdői beszéde után "mindig jön a lövés, beindul az összes liberális" csapat, és nyomják, "ami a csövön kifér", "kígyót-békát kiabálnak" a miniszterelnökre. Jó lenne azonban, ha az európai politikai elit és "a hozzájuk tartozó újságírók, véleményformálók" néha odafigyelnének az emberekre, és akkor megértenék, mit mondott Orbán Viktor – fűzte hozzá.

Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének a határon túli magyar cigánysággal kapcsolatos szavait firtató felvetésre Németh Szilárd azt javasolta: a határon túli közösségekkel kell egyeztetni a kérdésben, és akkor kell rá visszatérni, ha dűlőre jutnak velük.

Arra a kérdésre, hogy a Magyar Idők szerint bérkommentelőket alkalmaz a Jobbik a pártot bírálók lejáratására, a fideszes képviselő azt felelte: rendszeresen átéli ezt, ugyanis neki is van Facebook-oldala, és ott nap mint nap kap "ezt, azt, amazt".

Feltették neki azt a kérdést is, mit jelentett Orbán Viktor tusnádfürdői beszédében, hogy a "Soros-féle maffiahálózatok által működtetett" médiumok ellen állni kell a sarat, és hogy melyek ezek a médiumok. Németh Szilárd erre visszakérdezett: "miért kellene nekem ezt megneveznem?" "Eligazítani nem én szoktam, hanem az ön gazdája, Simicska" – mondta. Arra a kérdésre, hogy a "Soros-féle maffiahálózat által működtetett" más-e, mint a Simicska által működtetett, úgy reagált: "egy kutya". Nemmel válaszolt továbbá arra a felvetésre, miszerint nem érzi-e úgy, hogy ez a fajta retorika legitimálja az erőszakot az újságírókkal szemben – olvasható az MTI híradásában.

Az Index részéről így nézett ki ez a kérdezz-felelek:

 

(MTI, Index)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Derzsi Elekes Andor)

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
De szívesen pofáncsapnám ezt tokkal és vonóval!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Primitív barom dagadt állat! Olvasni sem tudsz, szarházi hulladék?

"Ellenzi a kötelező európai bevándorlási kvótákat Soros György, mivel szerinte a valódi megoldás csak önkéntes vállalásokon alapulhat. A magyar származású milliárdos arról is beszélt, hogy a magyar kormány folyamatosan támadja őt, ennek ellenére alapítványa kitart álláspontja mellett. " 2015. nov. 9.
www.portfolio.hu/gazdasag/meglepo_kijelentest_tett_soros_a_menekultekrol.222239.html
quadrocopter
Na figyelj még egy kicsit, te hazug patkány:

"Reálisan nézve nehéz elképzelni, hogy Európa egymilliónál több menekültet fogadjon be, mivel ez csak önkéntes alapon működhet" (Soros nyilatkozta)
www.portfolio.hu/gazdasag/meglepo_kijelentest_tett_soros_a_menekultekrol.222239.html
solidedge
A Hablaty bocsánat Habony féle elgondolás, hogy a választások előtt el kell hitetni a jónéppel, hogy aki nem Fideszes az hiteltelen, Soros bérenc vagy hazaáruló, így meg ne forduljon senki fejében, hogy nem a Fideszre szavaznak. Ha ezt az óvodás durci valóban hat a tömegekre, akkor bátran kijelenthetem a magyarok hülyék.
RonaGyuri
ja Rezsi-majom, te nagyon hülye vagy!
Isten bizony igazából azt nem értem, hogy van olyan, aki nem szégyenkezik miatta? =))
nemkati
De szívesen pofáncsapnám ezt tokkal és vonóval!
kokopelli
@quadrocopter: (19:02)
Amennyiben ez a hájfej tudná,hogy egyre hangosabbak azok a vélemények,
hogy a M.o-hoz hasonló migráncsozóknál be kellene vezetni,hogy a pézkül-
demények is csak önkéntes alapon legyenek adva, mit lopnának a mocskos
Fityisz-családtagok? Dolgozniok kellene,és leesne a karika- meg a pecsétgyű-
rű a virsliujjaikról? :--(
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Te nagyon ostoba rizsa sziszi, Soros állítólag 1millió menekültet akar az egész Európába behozni, te és bandád már 600 000 magyart üldözött ki az országból!
Nessy
Tessék megtanulni, hogy 1290 ellenőrzött menekültet nem fogadunk, csak magas kamatú kötvényért 18500 a fene tudja kiket!
Azért most már valami új lemez nem ártana! Vagy annyira ostobák a szavazóik, hogy most tavaszug ezt az egyet kell fújni, a szavazatokért?
Szilárdnak lassan már azt a három mondatot is nehéz bemagolni, megvédeni úgy sem tudná! Ahhoz némi ész is kellene.
Clavigo
Sertésfejű marha...,,beszélő ökör,,,,,,,
Cefi
Ez pont olyan mint a tököm. Csak nincs a fején szökőkút. Viszont megnézném, lejön-e a fejéről a bőr.
szép új világ
Egy valamire való fideszes politikusnál elvárás, hogy legyen tahó, tudjon hazudni és hülyeségeket mondani, profi legyen a közpénzek lenyúlásában.
A rezsi disznó mind három elvárásnak megfelel. Mi a gondotok vele?
libellle
Ezt a lényt valahol ott Paksnál halászták ki mint szörnyet.Ráaggattak valami rongyokat és egy gepezetett a torkába. Ugyanis tényleg nagyon ritka szörny kinézetü és milyen szörnyü dolgokat tud mondani. De miután nem érti mit mond nem is faj neki.
Clavigo
@Cefi: :) :) :) DD Az enyémhez is hasonlít,,csak nem olyan délceg.. :) :)DDDD :) :)
hetöndöe
Ez az egész fityfaszos csürhe tényleg a magyar nép értelmileg legalját célozza a marhaságaival,be is jön nekik sajnos.A médiák megszállásával tettek a nép lebutításáért.Tragikomikus ez az egész kurva ország.
papa.49
Rezsiszarágyú te meg tökhülye vagy tok, és vonó nélkül is )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
JAJMÁR
A rezsiszilárd előtt nincs titok! Mindent tud amit csak akar mert olyan okos.
Vagy a Soros olyan, akár a nyitott könyv
Vagy fordítva? :)
quadrocopter
Megkérezte már valaki ettől a hivatásos húgyagyútól, hogy mit írt alá a zellenzék Sorosnak?
Aztán kik jártak és járnak jelenleg is a CEU-ra a hordából - koszos nyakú zsírfej?
Zeta
Eligazitás Sorostól!
Akkor mi volt az a körlevél amit Meszaros küldött az újságíróknak. Egyértelmü utasitást tartalmazott részükre , mit szabad , mit nem . Amit ők csinálnak , azt nem szabad az ellenzéknek.
nezelodo
Ez a húgyagyú nyerő lesz az elszámoltatásnál is az elmeállapota miatt. Még a Nürnbergi per során is futni hagyták az ilyen félkegyelműeket.
karma1
Addig eroltetik ezt a kerdest, mig a meg normalisan gondolkodo embereknel pont az ellenkezojet erik el... Csak toljak tul a biciklit - legfeljebb mindenki hanyingerrel elfordul ettol a szornyszulottol...
desiro
sziszi te húgyagyú barom a gazdád sokkal régebben, "tokkal-vonóval" aláírt Soros Györgynek.
eugen4402
Fr.vez. h. úr, őszinte örömömre szolgálna, ha egyszer "tiszta" aggyal adna egy interjút a megjelent riportereknek. Honnan a francból veszi ön, a címben kiemelt kapitális baromságot? Önt lázálmok gyötrik, vagy nehéz gyermekkora volt...? Tudja, egy határig még elmegy a hazudozás, de önök csak másoktól akarják megkövetelni a határok tiszteletben tartását, amúgy fütyülnek rá...
verőce21
A liberális idiotizmus a nyugati civilizáció kultúrális öngyilkosságát idézi elő!
Sziszifusz
@verőce21: 06:44
És az illiberális ámokfutás mit idéz elő ?
Ez csak egy teoretikus kérdés volt. A választ megadja a Magyarországon kialakult állapot.
( kivándorlás, egészségügy, oktatás, gyűlölködő kormánypropaganda, ... stb.)
kokopelli
@verőce21: ...mégis nekik nyaltok a "zséért" homokoskám! Különben mi a f@ßból
lopna a füstös főnököd és bandája? Miből fizetnének téged is...?
A nem túlsúlyos csak "mélynövött" csepeli nyaloncautomata beszél tokról-
vonóról? Kérdezze mag a szoptatógazdáját,mert ő probálhatta purdéként
a bazseválást,mivel az apja "kőben" utazott,...a kőagyú! Inkább egy sámlit
csinált volna...Magyarország érdekében!
Más hány napig volt a kontóján ennek a hájas vágásraérett disznónak az a
pár csarnokra szántmilliárdocska? Verőcei görény ki tudod számolni,a szom-
szédok ujjait is igénybevéve,mennyit szakított a "zsíragyú" a transakcióval?
Na csá homokos női modell! :--) :--)
verőce21
Én csak azt tudom, hogy az egyik hajómmal mentünk el a családdal Mallorcára, mert jól fizet a "kommentelés".
Tudod csak más egy hajóval bárhol a világon beállni egy kikötőbe, mint egy kocsival a parkolóba. :)
@kokopelli:
1magyar
Jobb lesz ha senki nem bántja Sorost a fideszből mert megnyeri nekik a választást a migrik segítésével.
kokopelli
@verőce21
Tudod buzikám kik mennek Mallorkára?
A legalsóbb rétege a német,angol stb fiatalokrnak beszedni mint az albánszamarak!
A "Ballermann" híres a vödrökből méteres szívószálakkal vedelő hótrészegekről,
a nyitott homlokzatos kocsmákról,a "zsebesqrvák" csoportjairól,meg a homokosokról!
Ha hajókázni akarok maradok Floridánál és a Californiánál,a ß@r nyugati utazással!
Mond neked valamit az "Everglades",vagy St. Monica, a Highway Nr.1 amin tényleg
autóval lehet beállni a parkolókba? SF-ban az Alkatrazhoz tényleg hajóval lehet át
jutni,de ha akartál anno pár $-ért ott is aludhattál volna cellákban!...stb.stb.stb!
Sokat kellene neked körmölnöd a nyalás mellett,hogy vizet nyújthass még a kutyám-
nak is! Próbálkozz másnál csórikám! Mallorca...betegre röhögöm magam! :-)
cs.n.
Nem mondott semmi újat az idegbeteg hájfej, csak szinten kell tartani a híveiket a mantrával. Itt nyista uborkaszezony, the show must go on.
namihami
És az igazi probléma,hogy ezekre a bayerizmusokra, rezsizmusokra, orbánizmusokra, stb. kapásból találnak kétmillió szavazót. Plusz még importálunk is hasonló szintűeket ""édeserdélyországból"".
Jönnek ezekkel a sületlenségeikkel és a bölcs fideszes választók X-elni, akiknek mindegy mire, mert a Gazda hangját hallják vissza.
verőce21
@kokopelli: (07:54) Gondolom, a "Highway Nr.1" óriási élmény lehetett. :)
Ezen meg én röhögöm betegre magam! :)
volvós
@kokopelli: 7:45
...hagyjuk, hadd álmodozzon a buzeráns kis köcsög !
CsipkeRózsa
RezsiSzilárdnak hiányos a tudása, nem csak az ellenzék, de az ellenzék szavazói is aláírtak Sorosnak.
kokopelli
@verőce21: Te barom! Nézz már utána! A legsűrübben felkeresett autóút a világon !
Alaszkától Chile aljáig,a "Tűzföldig"! Én csak Tijuanáig mentem,mert
az amerikai biztosítás Mexikóban nem érvényes! Vetted?
Keress már egy írástúdót a bunkó fideszesk között:ne sértődj meg ha
leköpnek!
Úgy mond nekik: "Hájvé námber uan"! Kis buzulusunk! :--)
kokopelli
@volvós: No problem! Most komolyan! A németek már százszor kérték a spanyolokat,
hogy a "Ballermann"-t zárják be,hiszen az angolok a németek és pár kisebb
náció söpredéke csinál ott balhét! Min. egy hét delírium,ami jó üzlet a kocsmá-
rosoknak,de pokol az ottlakóknak! Ingyen nem mennék arra partra!
Hiába! :--(
u.i.:,ha normális embernek mondanád,hogy Mallorcán voltál: "Aha igen Ballermann?!" :--(
"ballern" (lőni,lövöldözni,durrogtatni, stb..) Ballermann.:azok a primkók akik ott örjön-
genek,rókáznak és hugyoznak az utcán qrváik kiséretében hót részegen! :--(
kokopelli
@volvós: képzeld el az egyik hajójukkal voltak ott!a pongyolások! Mit evezhettek ezek..?
Az vicc jut eszembe róluk,amikor az albán haditengerészet gyakorlatozik és :
-az egyi evezős így szól a másikhoz ! :--)
Zeta
Ha valakinek nem tetszik a fidesz tevékenysege , az Soros vazallusa! Mondja minden rezsibiztisok rezsibiztosa.
Elsem tudják kepzelni, hogy valakinek ellenszenves legyen a politikájuk, aki nem tartozik egyik párthoz sem?
Pedig sokan vannak, vagyunk akik kiábrándultak a jelenlegi pártokból. Mégis a fidesz ellen vagyunk, úgy hogy Sorosról csak az ő ítéleteiket halljuk. Meg azt, hogy ő pénzelte őket. Akkor , hogy is van ez , mért kell utálnunk, mert olyanokat pénzel akiket a fidesz utál? Lehet , hogy mi is azért nem szimpatizálunk a fidesz politikájával, mert Soros pénzelte őket?
Eladott Ország
Vajon Németh Szilárd erre kapott felhatalmazást a választópolgároktól?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/nemeth-szilard-_1.jpg
Ha az ország elmeállapotát egy képernyőfotóba sűrítve meg lehet ragadni, akkor az alábbi
minden bizonnyal egy ilyen fotó. A Németh Szilárd nevű szellemi világítótornyot és erkölcsi
zsinórmértéket idéző Csepel önkormányzatának hivatalos lapján található interjúról van szó,
amit ideteszek mindannyiunk okulására. Nem csalás, nem ámítás. Sajnos nem.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/csepel.png
Az sokkal nagyobb baj, hogy a fóbiás elmebaj, a tudatlanságot meglovagoló hisztéria viszont
kíméletlenül pusztítja a társadalom agysejtjeit, és már most Soros Györgyön jóval túlmutató
károkat okoz. Kíváncsi lennék, hogy vajon a Fidesz, külön Németh Szilárd (a hülyeségeivel
kitapétázott önkormányzati lappal a végbelében) erre kapott felhatalmazást a
választópolgároktól? Bárhogyan is lenne, lesz itt még fogaknak fájdalmas csikorgatása.
kokopelli
@Eladott Ország: marha jó a betét! 5*
verőce21
@kokopelli: (15:06) Nagyon szegény a lelkivilágod, ha neked 2000 km autópálya utazás a gyönyörűség! :)

Mellesleg húsz éve járunk vissza Mallorcára és én semmi olyat nem láttam, amiket leírsz. Hacsak el nem utazol Cala D' or-ba, ami tényleg tele van részeg svédekkel, de ennyi. Ebből is látszik, hogy csak a prósztó üdülőhelyeket tudtad ott is meglátogatni. Úgy, mint ahogy írtad, a törökök között dolgoztál Németországban is!
Téged sehol nem vettek emberszámba?
kokopelli
@verőce21: .. te szellemi szegénylegény! Az egy országút es nem autópálya!A californiai
partokon vezet paralel,és a világ egyik legszebb útja! Vetted? Térkép...
..baromarc!
Nem a törökök között,hanem ott ahol törökök is dolgoztak a gépeken betanitott
munkásként!Én annyit kerestem,amennyi nálad csak számtanpéldában fordult
elő roggyant életedben! Tudod én Mauritiuson is hajóztam az 1852-ben épített
"Isla Mauricia" kalózhajon,mint vendég! (sajnos leégett,pedig a lgidősebb vitor-
lás volt a Csendes Óceánon originál állapotban,de szépen restaurálva!)
A "Pacific Whale Foundation "hajóján is az Alaszkából leúszott púposbálnákat
a kicsinyeivel megnézni,hogy hogy játszanak januárban Maui partja előtt.
Key Westen a legrégebbi amerikai kábelfektető-hajón,amit átépítettek esti séta-
vitorlássá stb.stb!
Ne mesélj te nekem az utazásokról! Igen,és minden kikötőt bérautóval közelítettünk
meg,és a parkolóban állt a kocsink! ...Sajnos a hajók nem! :--(
..úgyhogy ne fárasszál az evezős utaiddal pongyolásgyökérke!
Ajánlom még mindíg a téképet,ha valakinek fogalma sincs a széles e világról! :--)
kokopelli
@verőce21: kiegészítés!
..soha nem voltam sem Mallorcán sem Ibizán sem más szigeteken!
Rhodos (1nap) és a (kétszer) Hawaii szigetek kivételével ! :--)
libellle
@verőce21: tegnap 20:44, te felsem fogod ugye, hogy miert is megy el egy ember 2000-vagy 5000 kilometert. Elmondhatnám de...! Amennyiben husz éve jársz "mallagorkára" mert mi nemetek már azt a helyet csak igy hivjuk, akkor meglepö, hogy mind azt amit @kokopelli: leirt nem láttad. Most a kérdés az, hogy esetleg a duna mellet valahol egy kis homokvárat kineveztél husz éve "mallorcanak" és odajársz, ezt ellége lehetönek találom.
kokopelli
@libellle: azt írta a szellemi nincstelen: az egyik hajónkkal voltunk! Vitte a bőrönbe?
Az az egészben a szatíra,hogy semmiről sincs fogalma,de abban biztos!
Megfertőzött az asszony a német alapossággal,és visszamenőleg az első
úttól kis szótárfüzetecskét vezettem,a videók miatt is! Szép dolog,még a
szállodák nevét is olvasgatni! Pl. Laktam 3 éjszakát a WTC tornyok kö-
zötti Vista Internationál-ban is : Ha hallok a tornyokról ß@r érzés fog el! :--(
verőce21
@kokopelli: (09:45) Nem akarlak én túllicitálni, téged úgysem lehet. :)
Csak egy megjegyzés: Írod: "Sajnos a hajónk nem!" - ez a nagy különbség, az enyém pedig igen!
Nincs annál felségesebb, amikor a Karibi-szigetekről sima nyugodt vízen hajnalban kihajózol, és a tengerről nézed a napfelkeltét a szigetek felé. Vagy naplementekor behajózol New Yorkba, és a város fényei úgy csillognak előtted, mint egy feldíszített karácsonyfa.

Neked az az élmény, ha a "hájvén" 42 Celsius fokban 120-szal döngetsz unalmasan, csutkára feltekert klímával. :)
verőce21
@libellle: (10:42) Pedig ajánlom neked is Mallorcát! Próbáld ki.
Nagy előnye, hogy nincsenek szúnyogok a szigeten! Szinte körbe lehet fürdeni a szigetet, mindenfelé kellenes, karbantartott, homokfövenyes strandok vannak és zuhanyozók is! Mindenfelé kirakott napozóágyak és napernyők, és nincs semmi tönkretéve. Ilyet nem találsz az Adrián, de Görögországban sem! Az árak szinte Balatoniak. Az éttermek kitűnőek. Olcsó a kocsibérlés és nem kell félteni, hogy ellopják a szigetről.
A bűnözés, amiről rettegve írtok, az nincs, vagy nem nagyobb, mint bárhol máshol! Azt a Copacabana-n megtapasztalhatnád! :)
kokopelli
@libellle: ..nem érdemes vele társalogni,mert egy-két mondat elég elintézni
Kattins rá a "Ballerman 6"-ra és nézd meg a képeket! Elég!! Ha azt
mondod,hogy az S'Arenálra mész és elhallgatod a "Balneario 6"-ot,
akkor is tudják,hogy hova mész! Azonnal megkapod a "Proleten"
jelzőt a fejedhez vágva! Kattins rá és "röhögj"! :--)
U.i.: a "Ballermann 6"-ra még könnyebb!!! :--)
kokopelli
@libellle: ...még egyszer és utoljára!...úttörőbecs szóra :--)
...újra végigolvasgatva a beírásait a pongyolásnak,rájöttem
hogy hajósinas lehetett a "Mahartnál" (vagy hogy is híjják a céget
manapság),és az egész csodás,bomba nyaralópartokat a vízből látta!!
"amikor az egyik hajónkkal..." az azt jelenthette,hogy vagy ővé a
magyar kereskedelmi flotta,vagy övé volt? Ezért nem látta,hogy a par-
ton mi megy végbe egész nap!.A szállodákat is ezért hagyta ki,és csak
a partról és a napozóágyakról írt!.. bukovári hatért!
Sajnos nem volt sem szerencsém,és kedvem sem a "gályarabsára"!
Szárazföldi patkány vagyok és csak pár órás luxus-hajózásra vagyok vevő!
Igaz,hogy a hosszú évek minden szállodáját lajstromoztam a video fel-
vételek miatt! (feliratozás,vágás,zenei aláfestés,dátum stb. stb! :--)
verőce21
A szokatlanul gyorsan változó krízisek szokatlan és gyors válaszokat igényelnek. A hagyományosan lassú válaszok egyenlők a vereséggel. Új helyzet, új narratíva. Az Európai Unió helyzetét, működését radikálisan meg kell változtatni, különben rossz válaszokat ad és belepusztul.
Újra kell értékelni Oroszország szerepét, Oroszország nélkül nem fog menni. Egyszerűsítve: német technológia, német pénz, orosz nyersanyag, orosz munkaerő és orosz piaci reláció. Párizs–Berlin–Moszkva tengely kell. Ebbe kell becsempészni Budapestet, Magyarországot és a V4-eket. Ez a jövőnk.
Lepényleső
Akkor ezután már nem veszik el a magánnyugdíjakat,a trafikokat,a minimálbér adómentességét,
csökkentik az áfát,a kormánytagok becsületesek lesznek,stb.,miért baj ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.