Halász János fidesz-szóvivő szerint Vonának bocsánatot kell kérnie a nyugdíjasoktól, a hollandoknak meg az országtól.

Többszöri felszólítás ellenére sem hajlandó bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól Vona Gábor, a Jobbik elnöke – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Halász János emlékeztetett, Vona Gábor közösségi oldalán egyebek mellett azt írta, "hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a 20. század minden traumáját".

Szerinte azért volt szükség az időseket érintő telefonos tájékoztató kampányra, mert láthatóan Vona Gábor nem akar bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól.

"Nem úszhatja meg Vona Gábor egy egyszerű vállrándítással ezeket a súlyos kijelentéseket, amiket a nyugdíjasokra tett" – fűzte hozzá.

Ha ezentúl sem kér bocsánatot – mondta a szóvivő –, akkor Vona Gábort mint politikust sem lehet komolyan venni, és ezzel kiírja magát a komolyan vehető politikusok köréből. Ugyanakkor a Fidesz azt várja, hogy ha Vona Gábor nem kér bocsánatot a hárommillió megsértett nyugdíjastól, akkor valamelyik jobbikos politikus megteszi majd ezt.

Megjegyezte azt is, a Jobbik olyan elveket képvisel, amelyek tönkretennék Magyarországot, míg a magyar embereknek csak rosszat hozna a kormányzásuk.

A magyar-holland diplomáciai konfliktussal kapcsolatban kérdésre válaszolva Halász János elmondta, a kormánytól azt várják, hogy védje meg az országot.

Nagyon határozottan meg kell védeni magunkat, hiszen Hollandia nagykövete gyalázta Magyarországot; ez példátlan, megengedhetetlen és nyilvános bocsánatkérésre, nyilvános tisztázásra van szükség

- hangsúlyozta, hozzátéve, hogy a holland külügyminiszter lépése helyénvaló volt, amikor elhatárolódott a nagykövet kijelentésétől. 

Ugyanakkor ez nem elegendő – fűzte hozzá –, a hollandoknak nyilvánosan kell közzétenniük a megfelelő, elnézést kérő nyilatkozatot.

(MTI)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 3.0/Thaler Tamás)

(A leköszönő holland nagykövet nem Magyarországot gyalázta a 168 órában megjelent interjúban, hanem a magyar kormányt véleményezte – a szerk.)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Halászka a halk szavú, sunyi disznó.

"hiszen Hollandia nagykövete gyalázta Magyarországot.." - így van! Joggal és megalapozottan, de nem Magyarországot, hanem a koszos mocskos korrupt rezsimet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Nekem a kishalász fáj,senkit nem érdekel.
Nessy
Ajánlom Halásznak az Advil ultra forte tablettát. Gyorsan és hosszan hat! És közben még talán tud gondolkozni is, hogy ki mit mondott!
Sőt, még tényekkel is tudja cáfolni az elhangzottakat!
human
Ennek a Halásznak a gúnyos előadásmódja magában felér 10 év börtönnel.
quadrocopter
Halászka a halk szavú, sunyi disznó.

"hiszen Hollandia nagykövete gyalázta Magyarországot.." - így van! Joggal és megalapozottan, de nem Magyarországot, hanem a koszos mocskos korrupt rezsimet!
bencemacska
"(A leköszönő holland nagykövet nem Magyarországot gyalázta a 168 órában megjelent interjúban, hanem a magyar kormányt véleményezte – a szerk.)"
Ki hatalmazott fel arra, hogy az én nevemben beszélj, te faszfej???
Nem vagyok azonos!:
m.cdn.blog.hu/ka/kareszblog/postimage/kezcsok_orban_viktornak_1345793420.jpg
magyarbakancs
Halász János úr!
Nekem még mindig fáj,hogy nem kértek bocsánatot a csalónak tekintet rokkantnyugdíjasoktól kinek a 2010 CXCI törvényt meghozták.
És nekem még mindig fáj ,hogy a asztmás gyerekektől elvették a kiemelt családi pótlékot mi- vel nem tekintik körös betegségnek.Még mindig fáj ,hogy haverok kaptak meg trafikokat,termőföldeket,rádió frekvenciákat.
tényleg mikkor kérnek bocsánatot?
Béla333
A 2010 utáni időszak cca. 97. Fideszes szóvivőjét nem is kell figyelembe venni, komolyan venni meg pláne nem!
Majd leamorizálódik ő is, mint a többi, hiszen az ha kinyitják a szájukat, abból csak hazugság és a mocsok dől kifelé!
sokanvagyunk
www.youtube.com/watch?v=gkFQptqO1dk
Pillanatig sem gondolom, hogy akár egymillió telefonhívás is segítene ezeken a fideszhívőkön.
silber13
Jancsika! Nem neked fáj Vona bocsánatkérésének elmaradása, hanem te fájsz az életnek Jancsika, de rohadtul ám!
Clavigo
Ez a mézes-mázas Halász,,az egyik leggusztustalanabb példány a fitymasz-kondában...
colibri
@sokanvagyunk: Nagyon jó ez a videó! Köszi érte.
Eladott Ország
Csak az a baj, hogy közel 1 millió ember közben kivándorolt ebből a nagy sikertörténetből, ők
nem rontják a statisztikáitokat, ellenben az a pénz, amit hazaküldenek, ugyanezeket az
álstatisztikákat fényezik. Akárcsak a közmunka, vagy az eltörölt létminimum. Közben feléltétek a GDP 10%-át kitevő magánnyugdíjpénztári megtakarításokat, és egy rohadt, nulla hozzáadott
értékkel bíró, országnyi összeszerelőüzembe pumpáljátok a közpénzt. Európa rekord áfáját
basztátok a nyakunkba, kinyírtátok a középosztályt, a munkanélküliséget a munkaerőhiány
tapossa agyon, hagyjátok elpusztulni a kis- és középvállalkozásokat, a szociális ellátórendszerből kivonultatok és bevonultatok a stadionokba. A 2022-ig lehívandó EU-s milliárdok nagy részét már idén szétosztottátok, és verdesitek a melleteket, hogy hasítunk. Miközben az uniós támogatások a GDP 6%-át teszik ki, 3%-os növekedéssel nézitek hülyének Európát úgy, hogy nyolc éve sereghajtók vagyunk a termelékenységet illetően, és a régió összes országa lekörözött. Azt üzenem én az uraknak, hogy ha így haladunk, komolyan elgondolkodom rajta, hogy eladom az állampolgárságomat. Amennyibe egy letelepedési kötvény kerül, annyiból vígan felépíthetnék magamnak és családomnak egy nyugodt életet valami normális országban. Olyan helyen, ahol nincs Szijjártó, se Halász, de legfőképpen nincs Orbán nevű ember.
Pálinkás Pál
Halász te csótány..nem az országot,hanem titeket férgeket említett!!!Remélem látod már..ha buktok,civilizált helyre nem tudtok menekülni,legfeljebb cáratyuskához...de te ahhoz kis pont vagy!!!
cs.n.
Még jó, hogy a Fidesz teli van komolyan vehető politikusokkal.
Clavigo
@sokanvagyunk: Ez a video ,,,nem semmi..:((((((((((
simmering73
Mi fáj, gyere, mesélj
Mondj el mindent, tőlem ne félj
Kedved elrepült, ó, hol jár
Távol, messze száll

Mi fáj, gyere, mesélj
Van-e ború, van-e veszély
Mondd el bánatod énnekem
Súgd meg csendesen
Fradigege
Halász Jancsi egy szdsz-es cotton szökevény. Hiteltelen.
desiro
te köcsög mikor kész bocsánatot, hogy meg születtél, haza áruló...
vadnarancs
Te csak telefonálgass tovább a jó k-rva anyádat!
babp1982
Nem tudom ki ,hogy van vele de ha én ezt a KISZ Halászt meg látom viszketni kezd a tenyéren,úgy de úgy bele tudnék verni a pofáfába egy hatalmasat!
babp1982
@Nessy: én inkább cián kapszulát ajánlanék neki attól biztos nem fáj a feje
bence
nektek kellene mindenkitől ! Főleg tőlünk , amiért ilyen állapotba taszítottatok bennünket !
tudode
Halász Jánosnak olyan rosszul áll EZ A JÓL FIZETŐ POSZT, hogy arra nincs szó, fogalom!
.
De ha tárgyilagosak lenne Vonával kapcsolatban egyedül az ÁLTALÁNOSÍTÁSA NEM STIMMEL, mert TÉNY ÉS VALÓ, HOGY A FIDESZ SZEKTA olyan ocsmányul védi a SZEKTAVEZÉRT, hogy az minden képzeletet felülmúl!
.
Nézzük csak a csápolókat, ordibálókat a SAVAS BÁCSIVAL EGYÜTT:
.
Fidesz hívek kontra székházfoglalók - NolTV
www.youtube.com/watch?v=c3P_91kU1iI&t=8s
.
AZTÁN MÁS:
-
Balogh Orbán Viktor / Fidesz aktivista / THUG LIFE / KRIMINÁLIS
www.youtube.com/watch?v=3fbxm6WlBDY
.
Sajnálatos módon a FENTIEKHEZ HASONLÓAK, és Orbán Viktor SZERENCSELOVAGJAI tartják HATALMON EZT POLITIKAI KALANDORT! Előfordulhat, hogy a NYUGDÍJÁIG az ARÁNYTALAN VÁLASZTÁSI TÖRVÉNY miatt is!

.
.
Klubtag
Az ilyesfajta lábszagú propagandát az értelmes nyugdíjasok felismerik és legyintenek rá.
A többi meg...
idppp
"A leköszönő holland nagykövet nem Magyarországot gyalázta a 168 órában megjelent interjúban, hanem a magyar kormányt véleményezte – a szerk." Ez minden normális ember számára egyértelmű!
kukac50
Nem Magyarországot véleményezte a Holland nagykövet!
A Nép érdekében mondott véleményt a Fidesz kormányról!
Harcol a Fidesz a nemlétező ellenséggel,hogy elterelje a figyelmet a lopásról hazudásukról!
A Fideszesek is kérjenek bocsánatot a rokkantaktól,mert megalázták Őket csalóknak nevezték,és politikai utasításra megfelezték a rokkant nyugdíjukat. Ez a terrorba tartás kezdete volt,azóta folyamatosan lelki terrorba tartják az embereket.mindig valakit gyűlölni kell.
Eladott Ország
24.hu/belfold/2016/02/23/a-magyaroknak-nem-jar-a-nyugdij/
Bármikor dönthetnek úgy, hogy nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva csökkentik vagy visszatartják a nyugdíjakat.
Remélhetőleg ebben az ütemben hamarosan túltoljátok, elvtársak, aztán Halász is mehet oda, ahova való a többiekkel együtt. Ez a törvények felett álló csürhe vállalhatatlan színvonala, egyszerűen szégyen, hogy ide jutottunk.Önkényuralomra törő szociopaták hisztérikus
műbalhéja.
mariaberta
Nekem meg az, hogy Kövér Úr nem kért bocsánatot a "köteles" ajánlatáért. Kvittek vagyunk nemde?
rosalinda57
@kukac50: Egyébként egyetértek a leírtakkal. De : Egy kis pontosítás a rokkantak ellátásának lefelezéséről : van akitől teljesen elvonták és nem adták vissza, és van olyan is akinek csak részben (pl. lefelezve ) adták vissza jó 1,5-2 év elteltével !!! - mire sorra került a felülvizsgálatuk. Az állapotukra tekintettel azonban azóta járt volna visszamenőlegesen, amikortól azegészségromlásuk fennállt. Ja, ebben az esetben azonban "ismerték" és alkalmazták a visszamenőleges hatály tilalmát, míg más - számukra kedvezőbb esetben elfelejtették azt. No meg , aki 1997-ig még nem rokkantként akár 25-30 év szolgálati időt is szerzett, a rokkant nyugdíjak megállapításánál ezt nem vették figyelembe , így a járulékfizetés mellettii idők feledésbe merültek náluk. Sokan mennek idén is öregségi nyugdíjba, most remélem borul a rokkantakra hátrányos rendelkezésük, mivel a rokkantak azóta is szolgálati időket szerezhettek, így akár több, mint 40 évük is lehet ( főiskolai, egyetemi évek, gyes, gyet stb. ) miatt, és ezeket az embereket előzetesen nem engedték el még a 2011-ben az 57. életévüket betöltötteket sem nyugdjba. Már előre lehet bocsánatot kérni tőlük és nem másra mutogatva terelni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.