Kevesen vették észre, de Orbán Viktor legutóbbi tusványosi beszédében mintha megüzente volna: ha hatalomban maradnak, Magyarország bizonyosan nem marad az Európai Unió tagja. Ezúttal még a sorok között sem kell különösebben olvasni, Orbán meglehetősen egyértelmű volt. A Fidesz elnöke azt találta mondani az átalakulásokat ecsetelve, hogy „hosszú éveket áldoztunk erre az életünkből, nem is sikertelenül, jól állunk. Egy mozaikkocka nincs a helyén, ezt Brüsszelnek hívják. Ez a következő választás után megoldandó feladat.”Ismét csak megerősítést nyerhettünk tehát arról, hogy a 2018-as választás tétje nem más, mint hogy Orbánisztánt vagy Európát választjuk. A Fidesz fő művének utolsó mozaikkockája tehát vállaltan az Uniós tagság felszámolása és a putyini mintájú féldiktatúra vasbetonba öntése. Ha 2018-ban a helyükön maradnak, ez fog történni. Orbán már 1999-ben is arról beszélt, hogy „van élet az EU-n kívül is”

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem kell a szavait vizslatni, a tettei is erre utalnak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Foglalkozott olyan gondolattal is, hogy át kell szervezni az Uniót, ő lehetne a főnök.
Béla333
Mocskos hazaáruló bagázs!
Az ország érdekei ellen dolgozik, dolgoznak!
A legsúlyosabb büntetést érdemlik!
szaboria1
Orbán sosem örült az EU tagságnak. Nem véletlenül még nincs nálunk bevezetve az Euró.
Sámannus
1999-ben is tudta, hogy az oroszok neki tapsolnak . Ez a ganyéj szélhámos mindent szét ver amihez hozzáér.
MI nem látunk a fejébe, de hazudozását már kiismerhettük volna Ennek az elb@ott lóf@sz ge.inek egy percig sem hittem a szavát.
bencemacska
Én is mindig azt éreztem, hogy az EU vezetője akar lenni!
Szerintem Putyinnak semmi szüksége nem lesz rá az EU- kívül. Neki az unión belüli szemre és fülre, és komoly bajkeverőre van szüksége!
Sámannus
@bencemacska: Putyin a valagát fogja vele törölni.Kki veszi komolyan ezt a gyalázatos hazaárulót, és kit nem röhögnek ki ilyen becstelen hazaárulásért, Mindenki a szaros bakancsát törli bele. Ezt a szégyentelent csak a zsiványság érdekli

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.