Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök. Ők ketten amellett, hogy kommunista proli ivadékok. Valóban nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. És pont ők komcsiznak. Orbán, aki volt már kommunista, majd liberális (akkoriban Soros pénzén élősködött) mára meg neofasisztává vedlett. Röhej!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Véggyük meg!"
"Tovarisi konyec!"
"Álliccsuk meg Brüxellest!"
"Ne hagyjuk, hogy Soros mevessen a végén!"
"Panelprolik" - by Orbán! A proli!
"Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!" Igaz, Kövér elvtárs? Te csak tudod...
Igaz, elvtársak?

Kikkel akartok ti leszámolni, szarháziak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Véggyük meg!"
"Tovarisi konyec!"
"Álliccsuk meg Brüxellest!"
"Ne hagyjuk, hogy Soros mevessen a végén!"
"Panelprolik" - by Orbán! A proli!
"Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!" Igaz, Kövér elvtárs? Te csak tudod...
Igaz, elvtársak?

Kikkel akartok ti leszámolni, szarháziak?
bencemacska
@quadrocopter: ma, 21:41
Az a baj, hogy ők nem csak le akarnak számolni, hanem, lei fognak velünk számolni!!!
Én nagyon kétségbe estem OV ezirányú mondatain!!!
Nem vagyok képes lenyelni és megemészteni ezt a durva fenyegetést!!!
nezelodo
Istenem, ha ilyen biztosan ikszelném be azt az öt számot, ahogy ez igaz, hetente ötösöm lenne a lottón. Jó annyi nem jönne össze az egy év alatt sem, mint a Lalának Csengeren, de én kevéssel is beérem, és nem merek nagyot álmodni.
Rockxy
Ez mind így igaz.
A 94-es választások előtt egy csávó a tévében az emeszpé ellen kampányolva elmondta, hogy Horn Gyula ávós volt és kirúgta az ő összes fogát.
Utána megválasztottuk Gyuszkót vezérnek.
Gangnam Style!
quadrocopter
@bencemacska: Ezért nem szabad még 4 évet adni nekik, mert amit nem tudtak befejezni a 8 év alatt, azt megteszik az újabb 4 év alatt és akkor a sztálini rendszer ezekhez képest egy Kánanán volt!
Lenullázzák a maradék független bíróságokat, felvásárolják a maradék - még nem párthű - sajtót, szemüvegesek, balkezesek lesznek ellenségek, mert egy illiberális állatvilág soha nem lehet meg démonok és levegő karate nélkül!
Bebetonozzák magukat végleg és akkor redőny lehúz! Mindenkinek, aki nem hangosan imádja a Gecit, sorozat kirúgások hamis indokokkal, elrettentésül, Orbán, a pszichésen defektes hatalmas egojú pondró többet semmit nem enged ki a markából, erkölcsi és szellemi sivataggá teszi az országot, a hatalomért, azlrt, hoigy a viláég vfezető hatalmai magukkal egyenrangúnak tekintsék ezt a 93.000 Km2-rt, ami persze irreális álom, még egy beteg elme részről is!
quadrocopter
@Rockxy: Érdekes, hogy ezt az ütős szorit sehol nem találod a neten, pedig ha mások nem, akkor a kurucinfósok betették volna!
Sámannus
Orbán Ha le akarsz számolni, akkor emberdögöket is kell majd pakolni, mint a németeknek annak idején.
Legalább is jómagam vállalom a mártírságot. Ha a fajtádat is belerágatod ebbe a játékba, még te is sírhatsz a végén.
tudode
És ez az EMBERNEK LÁTSZÓ TÁRGY nem esett át NEMZETBIZTONSÁGI átvilágításon!!!
.
Mi folyik ebben az országban?
division
@Rockxy: Jól beszélsz, egy volt ávós kellett a népnek és még vannak akik ma is éltetik, ahogy Kádárt is. Orbán mivel lenne rosszabb? Ha csak ezen a vonalon indulunk el akkor maradhat.
Rockxy
@quadrocopter: Emlékszem, hogy meglepődtem mikor ez élő adásban így bele az orcámba...
Nem hittem egy szavát sem a "tanúnak", én is az emeszpére szavaztam akkor. :)

@division: Van mit megbocsátani, elsősorban magunknak.
De hát zárt elmével, tele előítéletekkel és mentális görcsökkel az ember csak tévedést tévedésre halmoz.
Aztán van aki tovább tanul, és van aki a mindentudás felsőbbrendűségének gőgjével szórja az átkokat mindenkire, aki kavarja a komfort zónája bűzös, langyos pocsolyáját.
Na!
Legközelebb verset írok. :)
justhpeter
Na és...?
Elárulták és pénzre váltották a kommunizmust.
Elárulták és pénzre váltották a liberalizmust.
Elárulták és pénzre váltották a konzervativizmust.
Most kiárusítják a kereszténységet
Ameddig a birkák rá szavaznak, addig őket is el- és ki- fogják árulni.
Lepényleső
Volt? Na és a kutyából lett-e valaha szalonna?
Edmond Dantes
Ő a XX-XXI. század legnagyobb magyar politikai szélhámosa.De a legnagyobb mutatványa még hátra van.
cikicakk55
@division: Igaz,hogy még márciusban írtad,de most láttam meg ezt az írást és látom van aki ma szólt hozzá. Kádár Orbánhoz képest,egy kiscserkész 5 éves volt.Én életem felét a Kádár rendszerben éltem le,de sokkal jobb és biztonságosabb életem volt mint most van.Az én nagyanyám megélt a nyugdíjából. Az én szüleimnek 8 órás munkaidejük volt(igaz,nagyon pártkatonák voltak) de megéltünk úgy,ahogy a két házzal arrébb lakó barátnőm is,akinek a szülei nem voltak pártkatonák,de semmivel nem voltak szegényebbek és gazdagabbak sem mint mi. Férjhez mentem,gyereket szülte,3 évig GYES-en voltam,de volt mindig mit ennünk,sőt egy kis házat is tudtunk venni,igaz 4 évig spóroltunk előtte. A párttal,a politikával nem foglalkoztunk,mert minket nem érdekelt.Nem úgy mint most,hogy látom milyen jómódban luxusban élnek a vezér rokonai barátai,miközben a nép fele éhezik és nyomorog. Biztos voltak Kádárnak hibái,de szerintem azokat zavarta leginkább akik most a Fideszben Luxusban élnek.Akkor ugyan is nem lehetett lopni. Ment is a besúgás ezerrel,ha valakinek két gázpalackja volt,vagy 2 tévéje.
tudode
Hasonlóan TABU, félelemkeltő, hogy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL vagyunk mint a befőtt egy JOGILAG NEM LÉTEZŐ Magyarországban!
.
Az étlapjukról már "csak" a HALÁLBÜNTETÉS hiánycikk ahhoz, hogy KITELJESEDJENEK, amelyet már Torockai be is dobott a köztudatba a VISSZAFOGLALT tv-jükben!
.
Egzotikus ez az EGÉSZ!
Rockxy
@cikicakk55: "Akkor ugyan is nem lehetett lopni. "
Nem-e?
Akkoriban mifelénk a melósok teherautó számra hordták ki a gyárakból ami mozdítható volt.
A vezetők még többet loptak.
A párttitkárok Mercedessel jártak, nem Volgával és ráadásul háremet tartottak.
A megunt nőket pedig feleségül kényszerítették a beosztottaikhoz.
A kommunista vezetők a gyerekeiket templomban kereszteltették, de tiltották a tagságnak.
És ezzel még nem lenne vége...

Ma sem sokkal különb a helyzet, csak a módszerek és a történetek lényege változott, de nem akarok senkit sem untatni, sem felháborítani.
papa.49
Melyik kommunista a legveszélyesebb a ,,KIKERESZTELKEDETT KOMMUNISTA ,, !!!
division
@cikicakk55: Akkor loptak csak igazán. Soha többé Kádár rendszert.
kereső
@division: igazad IS van! Mennyivel jobb ez a mostani-horthy-rákosi hibrid! Itt lehet csak igazán lopni, az átkossal ellentétben nem mindenkinek, csak a kiváltságosoknak. És nem csak anyagiakat,hanem szellemet,kultúrát,tudást,hitet- mindent csak a NER-nek,és" jeles" képviselőinek, akik anno nyalták kádár és prominensei seggét 1000-es nyelvcsapással.
Berecz J.mondta anno " ha a seggem beszélni tudna"
Tényleg nem látod?
division
@kereső: Most viszont az ember a maga ura lehet, nincsenek akadályok, úgy élhetsz amilyen a tudásod, elérheted amit csak szeretnél. Igaz, most is lopnak, de mégsem ugyanaz a két rendszer.
kereső
@division: nem,tényleg nem ugyanaz a két rendszer. Ez a szarabbik.És nincs igazad,mert egyre inkább nem úgy élhetek,ahogy szeretnék.Én már elértem amit akartam, de nem biztos ,hogy a következő nemzedék ezt ugyanigy el fogja tudni mondani.Sőt, ha ez a rendszer marad ,biztosan nem.Nem a lényegre válaszolsz sosem, hanem a mellékesekre. Te már ner-társ vagy,igy nem is foglak zaklatni kicsit nehezebb dolgokkal, mint a lopás.
Nessy
@division: Egy párhuzamos dimenzióban!
Illetve, ha Orbán, vagy egy fidesz potentát a barátod!
division
@kereső: Miért fáj az bárkinek ha nem a Fideszre fogok mindent ami rossz? Az a legegyszerűbb, mindent másokra fogni, így lehet kibújni a felelősség alól. Miért van az hogy pl. nekem soha egy kormány nem tudott keresztbe tenni, vagy legalábbis nem fogtam rá egyikre sem semmit? Csináltam a dolgomat, nem mellesleg nagyon jól, és ennyi. Még abban a szar Kádár rendszerben is jobban éltem mint az átlag, mert még a párttitkár elvtárs is tudta hogy ő is abból tud jól élni amit én csinálok, így azzal ő sem jár jól ha keresztbe tesz. A rendszerváltás óta csak az sír folyton aki nem képes többre, vagy egyszerűbbnek tartja a másokra mutogatást tettek helyett.
Rockxy
@division: Márpedig rá kell kenni a zorbánra meg a fideszre, azt is ha nem áll fel! :D
Grafix69
@Rockxy: Teljesen igazad van . A régi rendszerben mondjuk Kádárnak 78 000 ft megtakarítása volt meg egy lakása . A mostaniban Orbánnak csak 740 000 ezre van meg egy háza , legalább is papíron . :))) Amúgy meg egy szélhámos, ha az embereknek a Mikulás hit lenne a legmeggyőzőbb akkor beöltözne Mikulásnak . Annyira átlátszó már ez az egész Fidesz , Mszp, Lmp stb stb rendszer , hogy csak a hülye nem látja miről szól ez . Az állampolgárok teljesen le vannak szarva . Mindig is ez volt . Emlékszem 2010 -ben azt nyilatkozta a Nemzeti Nacionalista , illiberális,liberális,demokrata ,autokrata,cigány,zsidó,keresztény, vagyis a fhürer , hogy idézem " A MAGYAROK HÁTÁN FÁT LEHET VÁGNI " Nos úgy látom megkezdődött a fakitermelés .
division
@Rockxy: Na igen, eljutunk még odáig hogy arról is majd ő tehet:-) Kétségtelen, vannak hibák a jelenlegi kormánypártvezetésben, ezt nem is vitatja senki, csak amikor lassan már tényleg mindenki ráfog minden szart másokra akkor magukba is kellene nézni olykor.
kereső
@division: ne gyere már mindig ezzel az "én" szöveggel. Te egyáltalán nem akarsz tovább látni az orrodnál. Megirtam: én elértem mindent amit akartam- ami a saját különbejáratú életemet illeti. Tehát,ha mutogatok mnem magam miatt mutogatok! Mások miatt, akiknek mostmár -és igen orbánnak köszönhetően- a lehetősége!!!is elvész, hogy elérje az életben amit akar,amit szeretne. Mert nem minden csak az egyénen múlik az azon is,hogy kap-e egyáltalán lehetőségget valaki.Az más kérdés,hogy ki hogyan él a kapott lehetőséggel- de Te azt el sem tudod képzelni,hogy milyen az amikor nincs lehetőség! Te csak azt hajtogatod,hogy akinek nem jött be az élet, az mindenki lumpen,meg elissza,meg...,és ez egyáltalán nem igy van.De ez a Te látásmódod az egyszerűbb-nem kell a másikkal törődni. Mondsza csak!-mit csinálnál,ha nem egy vegyes vállalat igazgatója lennél? Mert ez neked egy lehetőséget" jelentett-de ezt nem mindenki kapja meg,hiába okos,tehetséges- már tanulni sem tanulhat.Szóval annak a társadalomnak képe ami kezd kirajzolódni, az nekem egyáltalán nem tetszik.Jön a suba-guba világ.Mondjuk 89-ben nem igazán erre vágytunk, és nem ezt akartuk.
kereső
@durbincs: ide figyelj halfarok! Csak egyszer a feltett cikkhez szóljál már, ne a hozzászólókat minősitgesd.A múltkor már irtam, örülök neki,hogy nekem van legalább 50-es IQ-m, de neked?
És ,hanyagolj jó?
division
@kereső: Ebben látod igazad van, igazgató nem lesz csak úgy akárkiből, azért tenni is kell valamit, nem is keveset. Ne gondold hogy az csak úgy belepottyan az ember ölébe. Nem hinnéd hogy egy mérnöki diplomám van mindössze, minden egyebet annak köszönhetek hogy (a külföldi tulajdonostársam szavaival élve) egy zseni vagyok:-))) Nincs számomra lehetetlen feladat, és sosem adom fel még ha nagyon komoly kihívás elé is állítanak. Ez az amit nem tanítanak sehol, vagy van érzéked, rálátásod a dolgokra, vagy nincs. Őszintén szólva örülök annak hogy te is sokra vitted, ezt nem kell szégyellni, legyél büszke rá. Azért hogy bármire is lehetőséged legyen tenni is kell érte, nem csak úgy magától hullik az ember ölébe. Aki nem tanult, jó esetben eljutott egy érettségiig (vagy még addig sem), ő előttük valóban nem sok lehetőség van, ők segédmunkások, közmunkások, munkanélküliek lesznek nagy valószínűséggel, persze lehet belőlük jól kereső feketéző, migráns csempész (kettő ült is már ezért a környezetemben, de már kint vannak és megint ott a BMW). Ne haragudj, de képtelen vagyok belőlük kiindulni. Azt mondod, szerintem nem kell a másik emberrel törődni: de kell, már ha ő is akarja, de sok példa van rá hogy még egy ház körüli munkára sem talál az ember senkit még ha meg is fizetné, ezt komolyan mondom. Az egyszerűbb látásmód inkább az amikor mindig a másik a hibás.
kereső
@division: ne haragudj, de ez a válasz-amit leirtál- nem egy "zsenire" vall.Mit jelent az,hogy valaki "sokra vitte"? Büszke nem vagyok a "saját" teljesitményemre- elégedett vagyok,és jól érzem magam a bőrömben.Ismerek embereket,akik nem tanultak, viszont olyan magas szinten művelik a szakmájukat,hogy igazi mesterként tekintenek rájuk az emberek.És melletette tájékozottak,olvasottak, érdeklődnek a világ dolgai iránt,és intelligensek.Na mindezt nem minden diplomásról lehet elmondani.A papir nem minden-feltételezhetnénk,hogy aki diplomás,az mindenben "gazdagabb",mint azok akiknek kevesebb az iskolai végzettségük- de ez nem igaz!Nem attól lesz valaki "felsőbb"rendű,mert van egy diplomája-a szavaidból azt veszem ki,hogy te igy gondolkodsz. Marhára el vagy tájolva.
Ami meg az egyszerű látásmódot illeti: te nem veszel figyelembe semmiféle,az emberi sorsot befolyásoló tényezőt-külső hatásokat- ,csak azt látod,hogy az a másik nem vitte semmire!Nem biztos,hogy csak rajta múlott,és lehetséges ,hogy joggal hibáztat másokat.

Ha meg nem találsz "napszámost",ott a csináld magad mozgalom.
Érdekes azért,hogy igyekszel magadat "önálló" gondolkodóként beállitani-szerintem nem vagy az-de véleményed nincs hazánk ügyeiről,elmismásolod az ezeket érintő válaszokat.
Jozefina
A közölt dokumentumok alapján egyértelmű, hogy mindketten ügynökök voltak!!! Ez valóban állambiztonsági kockázat is lehet!!?? És az is az, akik őket védék ma társtettesek lehetnek. Pl. belügyér, főögyér, de még az ellenzék is, ha ezeken nem "háborodik fel"!!!
Nem csoda, ha orbánnak betegesen üldözési mániái vannak!!! Tönkre teszi az országot a magyarságot!!! Nem véletlen, hogy a fidesz-kdnp elzárkózik a teljes ügynök mult feltárásától!! Vajon miért??? Nyilván még sokan mások is lehetnek közöttük!!! A fidesz elnökségének igenis el kellene számoltatnia orbánt és bizonyosság fennállása esetén leváltani!!! Ez magának a fidesznek is érdeke kell, hogy legyen!!! Felháborító, hogy ma Európában ilyen ember miniszterelnök lehesen!!??
Jozefina
@division: putyin mi volt előző életében??? Nem véletlenül értik meg egymást és nyilván a kezében van pár dokumentum, ami orbánra nézve igen csak terhelő bizonyíték lehet. Ezért hajt mindent végre, mint egy picsi kutsa, amit putyin akar!!??
Macskaszem
Ha csak a szocik lennének sárosak, már rég nyilvánosságra hozták volna az aktákat, sőt ki is színezték volna alaposan rágalommal, hazugsággal, de igencsak fosnak, hogy akkor az övék is kiderül. Nem mintha anélkül nem tudnánk.
Lepényleső
Tévedés lehet,ők sohasem voltak kommunisták. Azokat az akkori zsarnokok tették el az
útból. Akkor is azok voltak amik most;embernek látszóak. Vehetnek hátukra bármilyen
köpönyeget takarónak,akkor is mindig azok között találod őket,akiket hívnak zsarnoknak?
Yoda69
Ezért nem akarja orban nyilvánosságra hozni az ügynök aktakat. Neki van felnivaloja.
kokopelli
@Jozefina: Putyin elvtárs a volt NDK-ban tevékenykedett mint "összekötő-tiszt"! Egy darabig
volt róla szó,de az egyesülés (na meg a peresztrojka stb.)után agyonhallgatták azt az üzletek
miatt! Ilyen volt az politika,amit átkereszteltek "gazdaságpolitikának"!
Sámannus
Ezért nem lett átvilágítva egyik sem. Antall is egy szarzsák volt amikor eltitkolta. Nem volt hozzá joga!
Szeparepa2
Ezt a cikket illetve videót talán komolyan lehetne venni, hanem a kezdőképe már egy idióta manipulált orbán-rákosi metamorf kép lenne... ezzel át is húztátok az egész komolyságát... amíg a náci diktatúra azt látja hogy komolytalan az ellenfél, addig bármit megenged magának...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.