A kormánypárt frakcióvezetője az osztrák televízióba se ment el, a műsor készítői hiába várták Gulyás Gergely válaszát a szereplésről.

A hétvégi országgyűlési választásokkal kapcsolatos műsorát a Hír TV stúdiójában rögzítette az osztrák közszolgálati televízió. A vitára Kiszelly Zoltán politológuson és Balázs Péter korábbi uniós biztoson, a Bajnai-kormány külügyminiszterén túl Brenner Kolomant, a Jobbik soproni országgyűlési képviselőjelöltjét és Gulyás Gergely Fidesz frakcióvezetőt is meghívták.

Miután Gulyás Gergely azt mondta, hogy számon tartja a meghívást, az ORF munkatársai arra kérték, hogy keddig adjon végleges választ. Az osztrák közszolgálati média munkatársai egy megerősítő e-mailt is küldtek a Fideszes politikusnak, végül azonban semmilyen választ nem kaptak tőle.

„Kár, hogy a Fidesz részéről senki nem vett részt a vitán, hiszen jó lett volna hallani a kormánypárti álláspontot”

– mondta a műsorvezető.

Az ORF munkatársa azt mondta: Ausztriában elképzelhetetlen, hogy egy kampány vitáiban ne szerepeljen a kormánypárt.

Címlapkép: Hír TV

(Hírt TV)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"Az ORF munkatársa azt mondta: Ausztriában elképzelhetetlen, hogy egy kampány vitáiban ne szerepeljen a kormánypárt."

Mert nincs mit mondaniuk! Kérdésekre nem tudnak felelni. A Húsvét is el múlt. A kérdésre, mégsem mondhatják, hogy Boldog Karácsonyt vagy kellemes ünnepeket. Vita képtelenek! Ha a magyar szótárból törölnék a migráns és soros szavakat elnémulnának. Orbán is a függöny mögé bújik az ellenzék kérdései elől. A kampány körútjaikon pedig a kopaszok mögé. Az osztrák tv kérdései nincsenek előre közölve így pedig Gergely nem tudja felolvasni a választ!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Perwool
"Az ORF munkatársa azt mondta: Ausztriában elképzelhetetlen, hogy egy kampány vitáiban ne szerepeljen a kormánypárt."

Mert nincs mit mondaniuk! Kérdésekre nem tudnak felelni. A Húsvét is el múlt. A kérdésre, mégsem mondhatják, hogy Boldog Karácsonyt vagy kellemes ünnepeket. Vita képtelenek! Ha a magyar szótárból törölnék a migráns és soros szavakat elnémulnának. Orbán is a függöny mögé bújik az ellenzék kérdései elől. A kampány körútjaikon pedig a kopaszok mögé. Az osztrák tv kérdései nincsenek előre közölve így pedig Gergely nem tudja felolvasni a választ!
Nessy
Akinek nincsenek érvei, az nem tud vitázni! Ergo el sem megy. Megteheti? Megteheti! A híveknek elég párszó unalomig ismételt szó: Soros, migráció, Brüsszel, ENSZ!
A tények? Ugyan kérem, azok nem léteznek.
simmering73
Sunyi, beszari társaság. Ahol két három értelmes ember összegyűlik, ezek megnémulnak.
1magyar
A kormány álláspontját szerte a világon ismerik. Győzzék meg az osztrákok a saját népüket, hogy jó nekik ha eltartják az afrikai kontinens szapora, semmirekellő nyulait.
Akik aztán vagy megölik sokukat vagy nem - ha szerencséjük van.
papa.49
Fütyisz, dudadani mit várhatunk tőlük, gondolom nem volt földig érő függöny a stúdióba és ezért nem ment el a trombitásfrédi !!!
RonaGyuri
"Ausztriában elképzelhetetlen"; igen, mert az egy polgári demokrácia! =))
Sámannus
A patkányok már nem szalonképesek. A terítőbe fújják az orrukat, az aszt alá vizelnek, és leokádják a többi vendéget.
human
Az osztrák tévés elmondta, hogy náluk több alkalommal több témában tartanak hosszú vitákat a pártok vezetői. Igen, mert ők tudják hogy az embereknek joguk van tudni mit várhatnak a pártoktól ha kormányra kerülnek. Ezzel szemben régebben a fidesz annyit mondott, hogy "Folytatjuk." mostanra meg már kétszavasra bővült a programjuk "Migráncsok, Soros".
namihami
Elmenni, kérdésekre válaszolni?
Hogyne, majd ha előre leadhatják a kérdéseket és a ""riporter"" nem vághat közbe mindenféle érvekkel, tényekkel. A végén még az is kiderülne, hogy nincs is se füle-se farka annak, amit mondanak. Kimutassák, hogy a király meztelen? Oda lenne a biztos pozíció.
Bár, amit az eddigiek produkáltak és mégis, még mindig ott vannak, abból kiderül, hogy abban a szintben nem lehet olyan hülyeséget mondani, csinálni, amit a Vezér, ha a kedvencéről van szó, ne nézne el. Hiszen még ő se érti, nem fogja fel, hogy mekkora baromságokat mond.
Zeta
@human: kiállni tisztesség, bátorság, no meg egy elfogadható program kell. Az, hogy folytatjuk, a lopást, az kevés, és talán nem is nyerő. Hazudni meg élesben nem igazán éri meg, egy újabb kérdés tudatában.
Eriksson
@human: Az osztrák tévésnek minden szava igaz, egyedül azt felejtette el, hogy a fidesz magyar, és nem osztrák kormánypárt.
Sebastian Kurz sem jött a MTV1-hez vitatkozni neki semmit nem mondó témákban.
karma1
@RonaGyuri: Nem csak Ausztriaban. A vilagon barhol elkepzelhetetlen...
karma1
@Eriksson: Irtad: "Sebastian Kurz sem jött a MTV1-hez vitatkozni neki semmit nem mondó témákban."

Hat csak ezert gondoltam,...:o))))
De ebben az esetben nem is errol volt szo: mindenki a sajat orszagaban nyilatkozott volna, ill. vitatkozhatott volna, az osztrak ujsagiro is ott lehetett volna. sszem, csak ennyike.
De kulfoldon MINDEN felnek KOTELEZO elmennie egy ilyen alkalomra.
(Nalunk se lenne uj, dehat orban fel rettenetesen 2006. aprilis 6.-a ota, miota Gyurcsany felmosta vele a studiot. Pedig aki kozszereplesre, politizalasra adja a fejet, az nem bujhat el azelol a nyilvanossag elol, akik ot valasztottak oda, ahol van.)
Azert kell megmutatnia magat minden aspiransnak, hogy a zemberek tudjak, ki mellett dontsenek, kit valasszanak? Te honnan ismerned meg a sajat kepviselojeloltedet? Vagy eppen a miniszterelnoki poziciora torekvo embert?
Eriksson
@karma1: "mindenki a sajat orszagaban nyilatkozott volna,"
Jogos amit írsz, de Gulyás Gergely magyarországi lakos, miért ment volna az osztrákokhoz mórikálni magát?
nemkati
@Eriksson: Ha jobban figyeltél volna: az ORF a műsort a HírTv-ben készítette. Csak odáig kellett volna elmenni a gyáva nyúlnak. Bezzeg ezek akár Bécsig is elszaladnak, ha egy kis hazugságot akarnak kreálni.
tudode
Ez a MEGFUTAMODÁS felér egy beismeréssel, azzal, hogy NEM AZ ÁLLAMPOLGÁROKAT közvetlenül érintő feladatok elszámolásáról, .. K Ö D S Z Ú R K Á L Á S R Ó L .. van szó csupán, mivel legalább két éve, a Charlie Hebdó óta van is, meg NINCS IS KORMÁNYZÁS!
.
Tekergetnek egy 87 éves tiszteletreméltó embert, Ahmed H menekült elítélésével, stb-vel TERELIK EL a társadalom figyelmét
.
mno.hu/belfold/amnesty-az-igazsagszolgaltatas-megcsufolasa-ahmed-h-elitelese-2453638
.
Nem csoda, hogy MENEKÜLNEK "ezek" a SAJTÓ KÉRDÉSEI elől, mint a rablók!
karma1
@Eriksson: A magyar studioba kellett volna bemennie, mint ahogy a tobbiek is odamentek...:o))
( Hir.Tv magyarorszagi studioja).
Hidd el, nem szokatlan ez a civilizalt orszagokban, sot... Ha IGAZ politikus vagy, akinek fontos az, amit csinal, akkor mindenkeppen orulnod kellene, hogy meg kulfoldrol is erdeklodnek utanad, es meg tobb ember ismerhet meg. Ez egy nagyon jo ingyenreklam minden partnak. Persze csak akkor, ha tisztesseges, es van jo elkepzelese is, amivel ki lehet allni az emberek ele.
Igaz, ez nincs a fidesznek, a "folytatjuk" a nem program, nem strategia.

Amit most tett a fidesz, az viszont olyan nagyon rossz fenyt vet rajuk, hogy azt elmondani nem lehet. Mert ezt mindenkinek el fogjak am mondani, atveszik toluk a tobbi jeles mediak is...
Eriksson
@nemkati: Biztos azt mondta neki a főnök, hogy ne menj oda fiam, Gergő.
Pálinkás Pál
@Eriksson: No akkor majom,itthon miért nem álltok ki vitára??? Tudom,mert ez nem a ti országotok...semmi kár nem érné a hazát ha a fidesz meg a szavazói elvándorolnának fényes keletere ,valamelyik baráti isztánba!!!
Eriksson
@karma1: Biztos úgy van, de nekem mondhatjátok. Én csak egy kis vidéki suttyó vagyok, vidéki véleménnyel. Errefelé még a polgi is független (nem úgy mint Márki-Zay, hanem valóban) a befutó valszeg a jobbik lesz. Bár volt nálunk Gyurcsány is, de hiába agitált, hiába reklámozta magát, úgy néz ki, nem lesz nyerő.
Hellcat
Számtalan alkalommal vitatkozott??? Függönymögé bújva? vagy a "nem értem a kérdést"?? Lófaszt vitatkozott ez...kitérő visszamutogató válaszokat addot csak, nem vitatkozott...mikor utoljára vitatkozott, még az a csúnya bohóc feri is felmosta vele a padlót.
human
@Eriksson: A példádban van egy kis logikai bukfenc. A hír-tv nem Ausztriában van. Azaz magyar földön magyar stúdióban magyar riválisokkal kellett volna megmérettetnie magát a fidesznek. Nem tette, mert nem merte.
Eriksson
@human: Nekem aztán mindegy, hogy ki áll ki bohóckodni, s ki nem.
human
@Eriksson: Jajj ez a szöveg. Bohóckodás meg minden. Orbán gyáva és korrupt. Ennyi.
Eriksson
@human: Jó, te így látod. Nézd meg a jelöltek vitáját. Neked mi róla a véleményed?
human
@Eriksson: Mi lenne? Felelős vezetők akik sok mindenben nem értenek egyet kivéve egy dolgot. Nem akarnak újkori feudalizmust Magyarországra. Nem azért áldozták az elmúlt évszázadokban az életüket a magyarok, hogy az Orbán család százmilliárdokat tegyen zsebre miközben a hatalmát egyetlen témával a migrációval tudja csak megtartani.
Eriksson
@human: Hol vannak azok a felelős vezetők, akiktől elvárhatjuk ennek a szép jövőnek a megvalósítását?
Úgy hiszem, hogy te tul.kép. visszasírod a szocializmust, ahol szinte mindenki szegény volt. Holott akkor is voltak milliárdosok, csak nem voltak szem előtt. Most is vannak milliárdosok, akik bármikor bármit megtehetnek csak azok éppen a függöny mögül igazgatják a sorsunkat.
Ja, meg nem volt internet, hogy széthintse a világban a frankót.
human
@Eriksson: Valamit te félreértesz. Egy fideszes (talán azóta exfideszes) társaddal ezt már végig zongoráztuk. Nekem nem a gazdagokkal van bajom. Aki megdolgozott érte és leadózott utána tisztességgel az éljen és viruljon. Ezzel szemben az Orbán kormány nagy teljesítménye a Mészáros jelenség. Tudod, aki elismerte, hogy Orbán barátsága is kellett ahhoz, hogy gázszerelőből multimilliárdossá váljon. Ez a barátság, mint tudjuk a szállított állami megrendeléseket, a túlárazásokat, a TAO-n keresztüli visszaosztást jelenti valójában.
Eriksson
@human: Sajnos, annyira nem vagyok képben, csak úgy nagyjából. Úgy rémlik, hogy a Mészáros jelenség akkor ütötte fel a fejét, amikor Simicska ki lett ebrudalva a hatalomból. És ő, mint szegény szerencsétlen kárvallott, ma az ártatlan angyalkák közé van emelve.
human
@Eriksson: Rosszul emlékszel. 2010-ben kezdődött az ő szárnyalása. 2010-ig egy hol rosszabbul, hol jobban teljesítő vállalkozó volt néhány milliós eredménnyel. És élhette volna tovább az átlag vállalkozók életét mikor közbe szólt régi iskolatársának 2/3-os győzelme.
és szépen nőtt a vagyona
2013. 7 milliárd
2016. 24 millárd
2017. 120 milliárd

Hogy ez mit üzen a fiataloknak? Ha van kapcsolatod és hűen szolgálod az urad, akkor nagy lábon élhetsz. Konkrétan egy kb 24 éves srác mondta, hogy ő elkezdi tolni a fidesz szekerét. Nem elvekről beszélt, hanem a mintáról amit lát. Ha jól helyezkedik neki is be fog jönni az élet.
Ha ez az új elit, akkor köszönöm. Nem kérek belőle.
human
@Eriksson: "Úgy rémlik, hogy a Mészáros jelenség akkor ütötte fel a fejét, amikor Simicska ki lett ebrudalva a hatalomból. "
Nem akkor kezdődött a Mészáros jelenség.
Eriksson
@human: Szerintem igen, mert addig Simicska intézte a dolgokat, s csak aztán került képbe Mészáros, hogy összetépték a babarongyot. Pénz viszont kell, mert a politika borzasztó sok pénzbe kerül. S ezért nem lesznek nyerők a kis pártok, mert kevés a támogatottságuk. A fidesz meg bőven önellátó már.
De lehet, hogy rosszul tudom.
human
@Eriksson: Valahogy elbeszélünk egymás mellett. Valóban kell támogató. Például mint az a szoftver fejlesztő milliárdos aki a Momentumot támogatta. De ő tisztességesen, saját erőből lett gazdag szemben egy mészárossal vagy egy simicskával vagy habonnyal. A fidesz nem érték alapú társadalmat épít ahogy állítja, hanem olyan emberekre épít akik nem jönnek zavarba ha túlárazásokkal kell meggazdagodniuk hogy aztán abból meghálálva Orbán barátságát megfinanszírozzák a fideszt. A mutyi nem érték és nem teljesítmény. Egy beteg társadalmat, egy beteg gazdaságot eredményez csak.
Eriksson
@human: Biztosan elbeszélünk egymás mellet. Én tényeket emlegetek, te meg vádaskodsz. Most mellékes, hogy az igaz-e vagy se. De mégis inkább elfogultság, az innen onnan összehordott pletykák emlegetése. Amit te felsorolsz, azt mind előbb bizonyítani kellene.
Ezt viszont már nem kell, mert már bebizonyosodott, hogy miért van lejtmenetben az ország a rendszerváltozás óta: www.youtube.com/watch?v=1LerHYFEcDk
herczeg0210
Aki nem seggnyaló TV azzal nem állnak szóba!
herczeg0210
@Nessy: Csak sokáig kell mondogatni, aztán el is hiszik!!!
human
@Eriksson: Hát ha szerinted Mészáros gazdagodásában nem a mutyi, korrupció, összefonódás, piaci verseny teljes hiánya játszotta az egyedüli szerepet, akkor alapvetően másként érzékeljük a valóságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.