Parádés interjút publikált a Magyar Hírlap a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárával. Németh a GDP 3 százalékát költené a hadseregre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Németh Szilárd a rezsi megvédése után mostmár a hont is megvédheti. Ugyanis a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára – miniszterhelyettes – lesz. Ezek után lesz csak igazán dolguk a nemzetrontó, sorosista libsi bérenceknek.
uploads.disquscdn.com/images/e70c78ec54c1b798886139abc1079b5e6d8f20879efc1e6e3afd29cbfc4eb3b3.jpg?w=600&h=336
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
parádés??? nekem inkább a bazári majom ugrott be! =))
Eladott Ország
Németh Szilárd a rezsi megvédése után mostmár a hont is megvédheti. Ugyanis a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára – miniszterhelyettes – lesz. Ezek után lesz csak igazán dolguk a nemzetrontó, sorosista libsi bérenceknek.
uploads.disquscdn.com/images/e70c78ec54c1b798886139abc1079b5e6d8f20879efc1e6e3afd29cbfc4eb3b3.jpg?w=600&h=336
Commenter
Az is kiakasztó volt, hogy ez a primitív senki Nagy Imre szobránál koszorúzhatott a kormány nevében. A szobor közelébe sem mehetne!
wagabund
..."Németh Szilárd: A cél, hogy a miénk legyen a térség legerősebb hadereje"...

és, akkor mi lesz?
kulabombaafityiszre
Röfi szilárd max. a pacalevő kommandóban lehet érdekelt.
Equus1
@wagabund: mi lenne? Majd sziszi megmondja, mi legyen. Először is mindent meggondol, megfontol. Aztán helyreállítja a Szt. István csatahajót és felhozatja a felcsúti csónakázó tóba. Utána társországgá teszi Horvátországot, felújítja a Polai Haditengerészeti Szertárat, ahol megépítik az első 4 magyar repülőgéphordozót. A Húú Navy megjelenik a Kínai tengeren és Sanghajban magyar támaszpont lesz.
Atomnagyhatalom leszünk! Atomerős cseresznyepaprikával fogjuk riogatni a világot és átvesszük Guamot és Diego Garciát az USÁ-tól. Megfüjjuk Lehel kürtjét és lejátsszuk az augsburgi visszavágót is
wagabund
@Equus1: ezt az ötlettárat már kinyomtatva elé tette a titkára..erősen gondolkodik rajta.

ügyelj a jogdíjra, mert ezek még azt állítják, hogy ő találta ki..

:-)
Macskaszem
Féltik a hájas seggüket, de mi lesz, ha a sereg majd ellenük fordul, mint anno a szőröstalpúaknál Romániában.
advocat
alamikor volt 3 repülőezredünk. Fejenként 4 századdal (1 század 15 gép körüli). Volt egy helikopter ezredünk, működő helikopterekkel. Mos ha repülni tud 2-3? Volt nem tudom hány harckocsink. Most van 2 db működőképes? Viszont maradt rengeteg AK-nk. El is adtuk a horvátoknak, az ISIS-nek, stb. És még lehetne sorolni. A többi Varsói Szerződésesnek azért ennél már most több van. És kit akarunk megtámadni? Mert védekezésről ezzel a sereggel szó sem lehet. 6 órán belül az ellenségé lennénk. Hajrá Sziszi. Beszélj hülyeséget! Hátha valaki elhiszi!
Eladott Ország
Szerencsés ember vagyok, mert én már most beleshettem a hajógyárba és lefotózhattam a már majdnem kész magyar hajót! Jobbra egy másik, a magyar csodafegyverre nagyon hasonlító, amerikai vízi alkalmatosság látható...
uploads.disquscdn.com/images/e69154829ac97c53194c3ec823de5b55f87aec33dfb99fadbbb66b0544b3ed36.jpg?w=600&h=299
Rezsibiztos Szilárd fregattkapitány, (aki nem mellesleg a választásokon Gobbi Hilda bátor kihívója volt) egyelőre csak a Kusza Szem gyorsnaszádon teljesít szolgálatot, de az idő múlásával, és Magyarország interkontinentális fordítótengellyé válásával, még nagyobb feladatokra lesz hivatott. Egyszer még az ő parancsnoksága alatt fogja a Rákos-patak hullámait hasítani a fentebb bemutatott „Lölő” osztályú „Orbán Viktor” repülőgép-hordozó anyahajó.
wagabund
@Macskaszem: ilyen itt elő nem fordulhat... ha mégis, arra már készülnének...de úgy látszik, inkább mennek nyaralni.
csipetke
A nemzeti zsírosbödön hozza a formáját.Ha meg se szólalna,azt is lehetne feltételezni,hogy talán normális...De így?!
Commenter
@csipetke: kizárt, hogy valaki ilyen fejjel normális legyen. Ha tehette volna már tegnap lerohanta volna az összes szomszédunkat "megvédjük határainkat, hazánkat" ürüggyel. Maradhatott volna a Csepeli Hírmondó gasztro-vendégszerzője úgy kevesebb kárt csinált. Nem mellesleg a Városi Kurír hozta le hogy a pezsgőt és a színésznőket is szereti. Van olyan (színész)nő aki ezzel szóba áll?
bencemacska
@wagabund: ma, 12:00
Akkor már csak casus bellit kell keresni!!!
Commenter
@bencemacska: Ellopták a receptjeit! Ez lesz a casus belli.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 12:51
Te, én ezen a képen a 25 évvel ezelőtti gödi kompot látom! Lehet, hogy még meg van???
desiro57
"Németh a GDP 3 százalékát költené a hadseregre."
Nem jó a megfogalmazás, a GDP 3%-át lopnák el a hadseregre hivatkozva...
wagabund
@Eladott Ország: 12.51...

Németh asszem csak államtitkár...ennek ellenére elég bátran nyilatkozik, tesz-vesz, intézkedik, költi a pénzt, ígérget vég nélkül...

mit szól ehhez a miniszter? az csak úgy néz...? nem fél, hogy a fejérenől?
csipetke
@Commenter: 15:27 Már sokszor írtam itt Hofitól lenyúlva:-Jó pénzért mindent:-szopok,nyalok,gombot varrok...Kérdés,hogy a családja mit szól hozzá
Eladott Ország
@wagabund: 24.hu/belfold/2018/05/09/honvedelmi-miniszterhelyettes-lesz-nemeth-szilardbol/
Honvédelmi miniszterhelyettes Németh Szilárd. Az SZDSZ-ből indult, szenvedélyesen antikommunista politikus 12 évig volt a "vörös Csepel" önkormányzatának kitartó ellenzéki politikusa. Alighanem most van pályája csúcsán a nemzeti együttműködés mintakádere.
karma1
trumpli szerintem sirva rohog az Ov(r)alis Szobaban ezen a guluszemu barmon...:o)))) Azzal az egy mukodokepes Grippennel mit tudnank csinalni? Leigazni Oroszorszagot? Vagy betamadni a NATO-t mondjuk Nemetorszagban?
Ezeknek totalisan elmentek otthonrol...:o((((
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 06:17
Ez az átkelő személyhajó! Ezzel nem sokszor utaztam, csak akkor, ha Horányban várt valaki, aki elvitt Surányba!
Én nem erre gondoltam, hanem a kompra, amelyik autókat szállított Dunakesziről Horányba! De nem sokkal volt "modernebb" a váci sem!
justhpeter
@Eladott Ország: Ezzel az úszóálománnyal félelemben lehet tartani egész Európát. (rezsi)szilárdan.
bencemacska
@Eladott Ország: ma,07.05
Talált, erre gondoltam! Több, mint 20 éve nem jártam arra!
Ez már az 1980-as években képes volt leállni a Duna közepén, le kellett horgonyozni, hogy ne Újpesten halásszanak ki bennünket, hanem várjuk meg míg valahonnan jön egy üzemképes kishajó, és átvontat bennünket!!!
bencemacska
@Eladott Ország: Ja köszönöm a képeket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.