Az Európai Unióról és a családvédelmi akciótervről is beszéltek képviselők napirend előtt az Országgyűlés hétfői ülésén, majd döntöttek a napirendről.

Gyurcsány: aggályos a csúcsjelöltek bukása

Gyurcsány Ferenc (DK) arról beszélt, hogy bár sokan örülnek a csúcsjelöltek bukásának az Európai Unió következő intézményvezetőinek megválasztását illetően, ez inkább aggályos. Azt mondták az embereknek, hogy azok lesznek Európa vezetői, akiknek a pártcsaládja a legtöbb támogatást kapja, ezért akik most ünnepelnek, azok becsapták az embereket – vélte.

Azt mondta, lezárult egy hosszú vita arról, hogy Európa népei milyen világot szeretnének. Arról kellett dönteni, hogy közelebb lépjenek-e Európa nemzetei egymáshoz, egyre több ügyet közösen oldjanak meg, vagy ebben az együttműködésben inkább veszélyt és fenyegetést látnak – magyarázta.

A politikus szerint a vita eldőlt: Európa népei megtartották a kontinenst a szabadság földrészének, nem félni akarnak, hanem keresik az együttműködést, és azt mondták, nem igaz, hogy Európát elsősorban a menekültnyomás fenyegeti, hanem például a mélyszegénységben élők helyzete vagy a klímaváltozás. Azt is mondták, hogy szekuláris Európát akarnak – tette hozzá.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában kijelentette: a kormány az európai parlamenti (EP-) választás kampányában elmondta, hogy a nemzetállamok Európájában hisz, így kapta meg a szavazatok többségét, ami világos üzenet a magyar választók részéről.

Közölte: azzal, hogy Gyurcsány Ferenc visszatért, a magyarellenes politika is visszatért, az elmúlt napokban Brüsszelben "fúrták a magyarokat". Hozzáfűzte: amit az ellenzék tesz, az nemcsak a szokásos belpolitikai helyezkedés része, hanem a brüsszeli magyar érdekképviselet tudatos gyengítése.

Nacsa Lőrinc (KDNP) közölte: a 2010-es családbarát fordulat óta nem sújtják megszorítások a családokat, a kormány a családok érdekeit szolgáló lépéseket tett.

Kiemelte: a Fidesz-KDNP számára a család az első, azért dolgoznak, hogy a magyar családok erősek legyenek, a vágyott gyermekek megszülethessenek, és a többedik gyermek vállalása ne jelentse a szegénységet. Ezzel szemben a Gyurcsány-kormány intézkedései a családokat sújtották elsősorban – mondta.

Nacsa Lőrinc megjegyezte: a jövő évi büdzsé a családok költségvetése lesz, és megvan a szükséges forrás a családok támogatásához.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára elmondta: a kormány számára valóban a gyermek az első, de ez nincs így minden ellenzéki pártnál, ha rajtuk múlt volna, nem léptek volna életbe a családokat támogató intézkedések. Mi nem a migrációra, hanem a magyar családokra fordítunk forrásokat – jelentette ki.

Kitért rá: óriási érdeklődés övezi a családtámogatásokat.

Kocsis Máté (Fidesz) kifejtette: az EU új intézményvezetőiről folytatott vita megmutatta, hogy a visegrádi csoport (V4: Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia) a legerősebb szövetség az unióban.

Emlékeztetett: a V4 óriási sikert aratott, világossá vált, hogy megkerülhetetlenné lett az EU-ban, és vége annak a korszaknak, amikor a régi nagy tagállamok utasításokat adnak a később csatlakozóknak. A V4 elérte a legfőbb célját: sem Frans Timmermans, sem Manfred Weber nem lett az Európai Bizottság elnöke – közölte. Hozzáfűzte: az új vezetők új esélyt jelentenek Európának, és ezzel az eséllyel élni kell.

Kocsis Máté azt mondta, nem számíthatott a magyarok támogatására az a jelölt, aki nem tiszteli a nemzeteket, a keresztény értékeket és nem akarja megállítani a migrációt.

Dömötör Csaba államtitkár kiemelte: a V4 egységesen lépett fel, nem lehetett megosztani, pedig a V4 vezetői különböző pártcsaládokhoz tartoznak. Véget ért az a korszak, amikor az új tagállamokat másodrangúnak tartották – vélekedett.

Közölte: sikerült megakadályozni, hogy olyan vezetők kerüljenek a bizottság élére, akik a minimális tiszteletet sem mutatják a tagállamok felé. Nem kioktatni, hanem kompromisszumokat kovácsolni kell a bizottság vezetőjének, és erre sem Timmermans, sem Weber nem volt alkalmas – mondta.

Az államtitkár hangsúlyozta: most lehetőség van az újrakezdésre, nagyobb esélyünk van a számunkra kedvezőbb brüsszeli politikára, mint eddig. Már csak az kell, hogy az ellenzék fejezze be az aknamunkát, mert "nem pálya a magyarok ellen politizálni Brüsszelben" – fogalmazott.

A házelnök a napirend előtti felszólalások után ismertette a legfőbb ügyész indítványát Demeter Márta (LMP) mentelmi jogának felfüggesztéséről, amelyet Kövér László megvizsgálásra kiadott a mentelmi bizottságnak.

Az Országgyűlés egyhangúlag igazolta Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor jobbikos képviselők mandátumát – előbbiét 152, míg utóbbiét 154 szavazattal –, akik az európai parlamenti képviselővé váló Gyöngyösi Márton és Kepli Lajos megüresedett helyét foglalták el, miután letették az esküt.

Ezt követően Szűcs Lajos jegyző ismertette Áder János államfő átiratát államtitkári megbízatás módosításáról: Pacsay-Tomassich Orsolya, aki eddig az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemzetközi ügyekért felelős államtitkára volt, a jövőben a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára lesz.

A Ház döntött arról, hogy felkéri a kulturális bizottságot a Magyar Művészeti Akadémia elnökének beszámolójáról szóló határozathozatalra, és elfogadta az elnöki jogkörben előterjesztett hétfői napirendjét.

Mellár Tamás (Párbeszéd) az elmúlt időszakban elfogadott törvényeket értékelve beszélt az akadémiai kutatóhálózat átalakításáról, amely szerinte egyet jelent az MTA szétverésével és semmi köze sincs a német modell megvalósításához. "A következő áldozat a közoktatás", az átalakításának célja ugyanis az autonómia és a tanszabadság csökkentése – tette hozzá.

Szerinte a közoktatásnak ma nem az a célja Magyarországon, hogy kiművelt emberfőket adjon, hanem olyan embereket, akik a ner rendszerébe be tudnak illeszkedni, akik engedelmes állampolgárok, akik az összeszerelőüzemekben majd jól tudnak dolgozni. Ha ők önállóan tudnának gondolkodni, akkor az egész kormánypropaganda, a migránsozás, a sorosozás eredménytelen lenne – közölte.

Cseresnyés Péter, az Innováció és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára azt mondta, a kutatóintézetek átalakításának célja, hogy a hálózat jól működő legyen, hogy a gazdaság igényeit a legnagyobb mértékben ki tudja elégíteni. Szerinte a magyar tudományosság komoly kihívásokkal küszködik, ezt mutatja, hogy Magyarország a 23. helyre esett vissza az európai innovációs rangsorban.

Beszélt az elmúlt időszak eredményeiről, a csökkenő munkanélküliségről, a foglalkoztatás növekedéséről, a családtámogatások bővüléséről.

Kunhalmi Ágnes (MSZP) szerint Magyarországnak olyan kormánya, Budapestnek pedig olyan fideszes vezetése van, amely fontosabbnak tartja a marhákat, mint a budapesti polgárokat. Emlékeztetett arra, hogy az agrártárca a hőségben előírta, hogy csak klímás járműben lehet kérődző állatokat szállítani, a fővárosi tömegközlekedési eszközökön kánikula idején azonban bőven a megengedett, 35 Celsius-fok felett van a hőmérséklet.

Fővárosnak új, felelős vezetés kell – hangoztatta, hozzátéve: a budapestieknek elegük van a Fideszből. Közölte, a baloldali pártok sikeres előválasztása bizonyítja, lenne igény Magyarországon a demokráciára és hogy a budapestiek le akarják rúgni a Fideszt magukról. A változás Magyarországon Budapesten kezdődik – mondta.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint Budapest ma Európa egyik legbiztonságosabb városa, villamosvonalakat hosszabbítottak meg, megújul a buszpark és a 3-as metró, befejezték a 4-es metrót. Azt én tudomásul veszem, hogy a nyári meleg időjárást is a kormány nyakába varrja – mondta, megjegyezve, most több a klímatizált közlekedési eszköz, mint a szocialisták idején.

Szerinte Tarlós István főpolgármester több fát ültetett, mint Karácsony Gergely, aki olyan pártok támogatásával indul a főpolgármester-választáson, akik majdnem csődbe vitték a fővárost. Bírálta a zuglói parkolási rendszert, amely veszteséget termel. Úgy összegzett: "Karácsony Gergellyel valójában Hagyó Miklós, Gyurcsány Ferenc korszaka jönne vissza és az egész Demszky-korszak".

Szólt arról is, hogy ugyan hangosan kampányolnak a gazdagokat sújtó ingatlanadóért, de az valójában a budapesti lakások túlnyomó részét érintené. Azt is szóvá tette, hogy Karácsony Gergely mindig az aktuális áramlatokkal halad, de nem a saját akarata szerint.

Sneider Tamás (Jobbik) azt szorgalmazta, hogy a lengyel kormányhoz hasonlóan a magyar kormány is adjon személyijövedelemadó-mentességet a 26 év alatti fiataloknak migránsmunkások alkalmazása helyett. Lengyelországban ezzel 18 százalékkal nő a fiatalok bére – közölte. Elmondta, a lengyel intézkedés 186 milliárd forintba kerül, Magyarországon a kormány pár éve 100 millió forintot szánt arra, hogy a fiatalokat haza hozza külföldről.

Azt is kezdeményezte, vessenek ki idegenrendészeti adót azon cégekre, amelyek migránsmunkások tömegeit alkalmazzák. Ebből az adóból állítsák fel az idegenrendészeti őrséget azokon a településeken, ahol sok a migránsmunkás – szorgalmazta

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára arra a hívta fel a figyelmet, hogy a térség országai közül Magyarországon a legalacsonyabb azok aránya, akik külföldön vállalnak munkát.

Szerinte Magyarország elmúlt évekbeli gazdasági teljesítménye jelenthet perspektívát a fiataloknak: évek óta 5 százalék körüli gazdasági növekedés van, évek óta 10 százalék körüli reálbéremelkedés van, stabil a költségvetés. Tavalyi év volt az első, amikor több Magyarországon született fiatal jött vissza, mint hagyta el az országot – mondta.

Csárdi Antal (LMP) elmondta, 2004-2010 között másfél millió devizahitelszerződést kötöttek, jelenleg pedig 900 ezer végrehajtás van folyamatban. A családtagokkal együtt a társadalom harmadát érinti ez a kérdés, ezért nem várhatnak tovább a devizahitellel átvert magyarok milliói, kézzel fogható segítségre van szükségük – közölte.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára arra hívta fel a figyelmet, hogy végrehajtások számában benne van sok minden, a parkolási cédulától kezdve a bírósági bírságokig.

Felidézte a 2010 után hozott intézkedéseket, a végtörlesztést, az eszközkezelő létrehozását, az árfolyamgátat, a forintosítást, a bankok elszámoltatását.

Véleménye szerint a magyar jogrendszer alkalmas arra, hogy egyedi esetekben felülvizsgálja a hitelszerződéseket és "gyógyírt" nyújtson.

Forrás: MTI

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Sajnálom hogy Gyurcsány Ferenc a bukás, és nem a megbuktatás szót használta a kettő között ugyanis a csúcsjelöltek esetében ebben nagy különbség van. Aggályos bizony és szomorú, a háttéralkuk közepette létrejött kompromisszum amivel szembeköpték Európa választóit, a nyílt, csúcsjelölti rendszer kinyírásával, a V4-ek pitbull szerű illiberális beleugatásával, zsarolásával. Macron hosszú távon óriási kárt okozott. Baloldali és jobboldali embert is ellehetetlenített, ebből még neki is baja lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Sajnálom hogy Gyurcsány Ferenc a bukás, és nem a megbuktatás szót használta a kettő között ugyanis a csúcsjelöltek esetében ebben nagy különbség van. Aggályos bizony és szomorú, a háttéralkuk közepette létrejött kompromisszum amivel szembeköpték Európa választóit, a nyílt, csúcsjelölti rendszer kinyírásával, a V4-ek pitbull szerű illiberális beleugatásával, zsarolásával. Macron hosszú távon óriási kárt okozott. Baloldali és jobboldali embert is ellehetetlenített, ebből még neki is baja lesz.
Cincinntatus
"Gyurcsány Ferenc (DK) arról beszélt, hogy bár sokan örülnek a csúcsjelöltek bukásának az Európai Unió következő intézményvezetőinek megválasztását illetően, ez inkább aggályos."

Aggályos Webernek és Timmermansnak, akik kibuktak, de nem aggályos Ursula von der Leyennek.
Ursula von der Leyent szemmel láthatóan nem kínozza az isiász!
Ursula von der Leyen kevesebbet iszik, mint Juncker.
tulipan
@Cincinntatus: MOND CSAK, TE személyesen LÁTTAD Juncker-t Orbánnal iszogatni??
verőce21
A magyar választók részéről világos volt az üzenet, hogy a nemzetállamok Európájában hisznek! Elsöprő többségi szavazatot kapott az álláspontjuk.
Emberek nyissátok ki a szemeteket, amíg nem késő! Ne engedjük, hogy Gyurcsány ismét a tömegbe lövessen, mint tette ezt 2006. október 23-án. Lehet, hogy ezt Brüsszelben még nem tudják?
Csizmás Kond
Ferenc ismét hazudik, Az, hogy a csúcsjelöltek egyáltalán csúcsjelöltek lettek, a merkelbanda találta ki, és az teljesen ellentmondásos volt az elfogadott szabályzattal, Tehát ha csúcsjelölt továbbjutást akarták volna hatályba léptetni előbb belső szabályzatot kellett volna változtassanak...vagyis ezzel a csúcsizével túllépték a saját hatáskörüket.
csak úgy....
@Cincinntatus: ugye,te is azon értelmes és okos emberek közé tarozol ,kik szerint orbánon és a fideszen kívül
nincs egy értelmes ember vagy párt a világon! :)
vissza sírja még a kenyér adó gazdád az állítólagos "piás" Junckert,ebben biztos lehetsz...
a másik! ,- nálad különösen látszik,hogy valaki elöre megírta a véleményedet.
csak úgy....
ez mögött a ferkós ügy mögött, valami kurvára fontos dolog rejtözhet ,hogy egyszerre veti be a fidesz @verőce21: -et,az ellentengernagyot és a @Csizmás Kond: -ot, a nekik dorombolót és a @Cincinntatus: közlegényt ! :)
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: Fityma savas nyuggerMiért nem mész inkább egerészni!!!.
tudode
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök teljesítményét még mindig BÁZISKÉNT emlegetik a NER gombnyomogatói PÁRT PARANCSRA, mert ha nem akkor nem menti ki őket a csatatérről a MINDENREHATÓ, sőt még lövet is rájuk!!!
.
Új becenevet kapott az EU vásott kölke, aki miatt ismét beindíthatja az EU a neveldéjét. Ami a FELFÜGGESZTETT ÓkosKÁT illeti az alábbi cikk elemzi ŐFÉLESÉGE "hadicseleit", szégyenére a magyaroknak, hogy CSAK ENNYIRE TELLETT:
.
---- BARTUS LÁSZLÓ: HÁRY JÁNOS AZ UNIÓBAN
.
nepszava.us/bartus-laszlo-a-mi-hary-janosunk-az-unioban/
.
Újra kellene születnie ahhoz, hogy jegyezni lehessen azt, aki LEJÁRATTA A SAJÁT ORSZÁGÁT IS a nagyok megmondóKÁJAként!
Commenter
@verőce21: volt egy bankvezér aki azt mondta: "segíteni nem igazán tudok, de ártani biztosan". Ártott is, sokak vagyona elúszott, ő viszont megúszta pénzbüntetéssel, igaz, egy időre elmenekült az országból.És ő volt az is, aki kiadta a Kis Herceget új kiadásban, a saját bankjának a kiadásában reklám célokra. A mondásából az ártani biztosan tud, igaz orbánra. Épp most ártott megint nekünk és az Uniónak is.
Emberek, és az EU nyissátok fel és ki a szemeteket, amíg nem késő, nehogy orbán nehogy bármikor a tömegbe lövessen.
Eriksson
KariGeri az egyik nyilatkozatában adományokra ösztönözte a választókat, imigyen: "ha azt szeretnéd, hogy városvezető tőled függjön, ne attól aki a pénzt adja a kampányra akkor utalj pénzt a kampányra."
Namármost. Aki a pénzt adja, az dirigál. Eddig világos. De a balos összefogás által támogatott és esetleg megválasztott elöljárót ki fogja idomítani? Az összes ellenzéki párt? Vagy csak a DK?
csak úgy....
@Commenter: Állítólag a tömegbelövetési eszközöket (nem vízálgyút) a Kövér et. már beszerezte és a korona,akarom mondani a kúrmány örséget is megduplázta...
Commenter
@csak úgy...: ez így van, az oroszoktól vettek fegyvereket...
csak úgy....
@Eriksson: téged ki "idomít" és mivel ?
Borsodi
Ezért akarják a katonaságot erősíteni,mert fosnak,hogy a gyáva népnek felnyílik a szeme és gondolkozni is elkezd.
Már mindenki tudja,hogy csak az üres ígérgetések, fenyegetések,családok tönkre tétele fiatalok kettétört jövőjük,nyomor és a bizonytalan jövő ami rájuk vár ebben az élhető országban.Igenis ezt meg kell állítani legyen az Momentum,Jobbik Mszp vagy Gyurcsány csak köszönetet érdemelnek.Tudja meg Brüsszel ki is a mi ellenségünk.Ennyire Magyar,cigány ellenes, uszító kormány még a Kádár rendszerben se volt.Az emberek munkából éltek és dolgoztak,nagyobb biztonságban mint most.A kórházban volt esély a gyógyulásra.Panel program keretében házakhoz jutottunk.Cs akció a cigányok vissza nem térítendő támogatást kaptak ha lakást vettek.Most mi van, ki az utcára,elzárni a vizet,lebontani mindent.Szégyen hogy semmivel se lett jobb mint akkor.Lehet vissza mutogatni Gyurcsányozni,de 13 év alatt még mindig Ft tal fizetünk pedig lapátolták az eurót a felzárkóztatásunkra.
kereső
@Csizmás Kond: 16:27, ha valaki itt hazudik az te vagy cica-mica. Gyurcsány ismételten nem hazudik- és lásd: tanul cica, hátha kisökör lesz belőled:
www.eud.eu/european-elections-2019/languages/magyar/csucsjeloltek-es-az-europai-bizottsag-megvalasztasa/
Csizmás Kond
@kereső: Az nem érdekel, hogy te mennyit vagy képes elhinni a süketelő Ferenc jeleneteiből viszont a csúcsmicsodát épp az őáltala is támogatott folytonmindentváltoztatniakaró semmiháziak találták ki.
...és ne ökrözz amíg nem ismersz...ha megkérhetlek.
kereső
@Csizmás Kond: nem ökröztelek- csak utaltam rá, hogy tanulj- a link amit betettem az eu honlap magyar nyelvű változata, amely részletesen elmagyarázza az EP választás menetét. Mondjuk engem meg az nem érdekel, ha hülyét csinálsz magadból- csak ezt tedd úgy, hogy ne hazudj közben egy másik emberről.Tudod, keresztény tanitás- " felebarátod ellen, hamis tanúbizonyságot ne tégy" . Ennyike...( by DT)
Csizmás Kond
@kereső: Az csak egy kivonat arról hogy hogyan csinálták. A csúcsjelölti változat nem volt törvényesítve és mivel nem vált be ugyanis azáltal néhány semmirekellő kezébe került volna az egész uniós döntés ezért visszatértek a leszögezett változathoz ami törvényesítve volt és ahol az uniós kormányfők választanak vezetőket akik a tagországok dolgait intézik...és szerintem is így a helyes.
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmi,ezt nem értem!? ha valaki ökör,akkor azt miért nem szabad szerinted ökrözni?
kereső
@Csizmás Kond: a csúcsjelölti 'változat" nem volt törvényesitve- nem született róla jogszabály- viszont EP határozat igen. Nos ezt rúgta fel a francia-német megállapodás, amelybe aztán belevonták orbánt IS! Feltételezem, hogy ezt a határozatot anno a fideszes ep képviselők is megszavazták.Amúgy meg nem az államok kormányfőinek tanácsal választott eddig sem, és most sem. Ők javasolnak, az EP választ szavazással.Amint olvasom- nem lesz sima menet/több frakció-sőt pártcsalád berzenkedik a módszer ellen.
verőce21
A "csúcsjelöltek" megválasztásáról, sőt kijelöléséről, semmilyen EU-s jogszabály nem rendelkezik!
verőce21
A liberálmaffia uralja, irányítja a világot, ez az alak és felesége pedig közéjük tartozik. Attól tartok, lesz még rosszabb is. Már most sem törődnek még a látszattal sem, de közeleg az idő, amikor majd le akarnak számolni mindenkivel, aki nem közéjük tartozik. Kezdik a hazug vádaskodással, (az EU évek óta ezt teszi Magyarországgal, illetve a magyarokkal!) majd folytatják az ellehetetlenítéssel, (anyagi források megvonása), végül a fizikai megsemmisítéssel, ahogy a történelem során már néhányszor megtették. A momentumos alak pl. már most, nyíltan a fideszes vagyonok rekvirálásáról beszélt!
És néhány újságírót kivéve senki nem háborodott ezen fel! A magát függetlennek hazudó atv egy percet sem szánt erre programpontra, sőt ott feszített az alak a stúdióban és osztotta az észt!
(Csak úgy próbaként, vegye valaki programjába a zsidó vagyonok elkobzását!)
kereső
@verőce21: ez igaz, csak egy Európa parlamenti határozat.Az Unió legfőbb szerve az Európa Parlament. Ennyike...(by DT)
Csizmás Kond
@kereső: ...és pártcsalád...navazzze...szóval összeállnak országok és létrehoznak egy uniót amelytől azt remélik, hogy megkönnyíti a gazdasági kapcsolatokat, miközben persze a pártok mint ideológiai hókuszpók lassan beolvadva különböző tömörüléseket alkotnak, és mit ad isten...sutyiban kezdik átvenni a hatalmat,miközben nemhogy az unió működését segítenék, hanem olyan határozatokat sürgetnek ami szemlátomást tönkreteszi azt amit verejtékes munkával sikerült összehozni...ilyen a migráció, az olajkupeckedés, a tömegétkeztetési unión kívüli moslék stb amelyeket ha az unió forrásaiból végeznék el dupla haszon volna az uniós országoknak ...na húzzanak a picsába a pártok családostól...
kereső
@Csizmás Kond: 20:58,21:03 nem tudlak k9vetni, igaz nem is akarlak, Hát nem az EP választásról beszéltünk? Mit szólsz ahhoz, hogy az EP az unió legfőbb szerve- választott képviselőkkel?
aztán meg volt egy nagyon fura megjegyzésed fidess hivő létedre:e"gész uniós döntés ezért visszatértek a leszögezett változathoz ami törvényesítve volt és ahol az uniós kormányfők választanak vezetőket akik a tagországok dolgait intézik...és szerintem is így a helyes."- és akkor állitsuk meg Brüsszelt! Na ez csúcs.
Csizmás Kond
@kereső: ...sajnállak...
amúgy mégegyszer ...az EP vezetőit a zuniós tagországok kormányfőinek illik megválasztani.
...egyelőre csak ennyit hogy bírd felfogni.
verőce21
@kereső: (21:00) A Határozat arról szól, hogy az EP azt választhatja meg, akit az Európai Tanács előterjeszt! Az Európai Tanács tagjai az EU 28 tagállamának állam-, illetve kormányfői. Ennyike...
Aki Én
@verőce IQ21: Téged olvasva olyan érzése van az embernek, mintha folyamatosan a fideszről és a nemzeti vajdátokról kárognál.
Huuuuuu, de nagyon ostoba vagy baszki...
verőce21
@Aki Én: Bagoly mondja…!
Akkor olvasd el mégegyszer mindegyiket, mert tényleg arról írok!
Nem csodálkozom, hogy a te képességeiddel elsőre nem tudod felfogni, Tökfilkó!
verőce21
Hiába károg Fletó! Egyes funkcionáriusok kinevezése viszont igen aggályos!
Botrány a javából Gyurcsány feleségének kinevezése.A tisztségre nem szolgált rá. Politikai munkássága mivel eddig nem foglalkozott hivatalosan politikával egyenlő a nullával. Ez maga a tény. Kinevezésére nem lehet büszke, mert érdemtelenül kapta. Szégyen, hogy egy politikában eddig teljesen tapasztalatlan nőt tettek ilyen komoly helyre, megkérdőjelezve ezzel Brüsszel hitelességét.
kereső
@verőce21: 21:24 Na akkor ide azt a határozatot- és tedd mellé a Liszabonni szerződést is -kishenceg.
kereső
@Csizmás Kond: @verőce21: Be szépen összegyűltetek. A hablatytól még nem lesz igazatok- egyikőtöknek sem. Nem értem miért kelletek ketten,hárman, a bizonyitáshoz , ha annyira igazatok van.Amúgy semmi kifogásom orbán "jelöltje"??? ellen, ha mindaz igaz, amit mérvadóak mondanak róla. És ha tartja magát az eddig hangoztatott elveihez, akkor nem sok időt adok, hogy Ő legyen a legnagyobb sorosista / aki gyurcsány kottájából játszik/ ellenség. Amúgy mit szóltok, a "birodalom épitéshez"?
kereső
@Csizmás Kond: és csak ,hogy tiszta legyen a kép- nem az EP vezetőjéről van szó / az már megvan vállasztva/, hanem az EB vezetőjéről. Európai Bizottság- az Európai unió kormánya- végrehajtó szerve. Ne keverd Gizikét a gőzekével cica-mica.
Csizmás Kond
@kereső: ...és amíg nem bírsz kiszakadni az Orbánmániádból nem is lehet érdemben beszélgetni.
Nem csak Orbán választotta, ő csak egy volt a többi közül...és az sem biztos hogy Orbán kedveli, de vagy csak betartja a játékszabályt és elfogadta azt akit az egység választott úgy ahogy az meg van írva és nem úgy ahogy azt a folytonforrongó ideodalicsilocsiferencek hápogják.
...és az összegyülésről...az ilyenekkel árulod el magad, hogy te, ti hogyan szoktatok támadni. Én személyesen nem ismerem verőcét úgy ahogy téged sem, tehát nem is kérhettem, hogy szóljon hozzá, amúgy ez nekem soha nem is volt szokásom...nem kell nekem társ egy vélemény megírásához.
...és ep vezetőség ne működjön pártalapon mert nem pártok hozták létre hanem országok.
Aki Én
@verőce IQ 21: 22:28 ...,,Attól tartok, lesz még rosszabb is. Már most sem törődnek még a látszattal sem, de közeleg az idő, amikor majd le akarnak számolni mindenkivel, aki nem közéjük tartozik. Kezdik a hazug vádaskodással, (az EU évek óta ezt teszi Magyarországgal, illetve a magyarokkal!) majd folytatják az ellehetetlenítéssel, (anyagi források megvonása), végül a fizikai megsemmisítéssel, ahogy a történelem során már néhányszor megtették..."

Akkor jó :)
Buta lúzer :)
verőce21
@kereső: @Aki Én: Futóbolondokkal nem kell nekem feltétlenül leállnom "beszélgetni"…!
kereső
@verőce21: Te szóltál bele a cicával folytatott "beszélgetésbe",most meg reklamálsz?- örülj neki, hogy nem küldtelek el az ajtó mögé hazug herceg.
verőce21
@kereső: Senkinek a beszélgetésébe nem szóltam bele, ráadásul hülyeségeket, hazugságokat írogatsz!
Te hülye vagy!
kereső
@Csizmás Kond: "Az ep vezetőség ne működjön pártalapon"- nyujsd be módositásként a lisszaboni szerződéshez.Irj orbánnak.A többi szövegről- mi az a "összeggyűlés", hol irtam ilyet? Orbán-t meg felkérte Macron, hogy segitsen meggyőzni a csúcsjelölti rendszer bedöntésének szükségességéről a V4 többi tagállamát, az olaszokat, és egynéhány kisebb pártfrakciót.Orbán tehát tevőleges részese volt a "győzelemnek".- de mi történt? Most miért is karajátok ezt a győzelmet "bagatellizálni"- mert a szövegedből ez világlik. Menekülés előre???
kereső
@verőce21: Tudod, nem elég azt mondani, hogy hülyeségeket - hazugságokat irogatok, meg hülye vagyok.Ez ollan óvodás stilus. Én tényeket, cáfolatokat bizonyitékokat várok az állitásodra. Na rajta!Ha nincs , akkor meg kell kérjelek, hogy óvakodj a törpétől- és kuss az ajtó mögé- azaz hanyagolj.!
verőce21
@kereső: A végkonklúzió volt, hogy hülye vagy, a véleményem ott van fölötte!
maci0427
Gyurcsány Ferenc is aggályos nagyon ! Ő miatta sincs normális baloldal és nem is lesz egy jó darabig, úgy , hogy a FIDESZ tervezhet 2030 de akár 2042 ig is !!!
Csizmás Kond
@kereső: Nem kell oda semmit benyújtani mert az állam és kormányfők habár egyféle pártalapon voltak megválasztva a saját országaikban ott nem pártként működnek hanem a hivatásuknak megfelelően...
...és Markon...kérlek ilyen marhaságokkal ne próbálj etetni...
tulipan
@verőce21: Végkonklúzió, hogy egy tök hülye, narancsos seggnyaló VAGY!!!
tulipan
@verőce21: Szép is lenne, ha Gyurcsány ilyen népszerű lenne!:-)
verőce21
@tulipan: (13:36) Ez nem lehet igaz, mert te is az én s@ggem nyalod...! :)
Eriksson
@tulipan: Vedd ki az indigót kiscsillag. Unalmas vagy már.
verőce21
@tulipan: (13:30) Nem népszerű! Gyurcsány közutálatnak örvend Magyarországon! :)
verőce21
Gyurcsánynak fergetegesen gyors volt a felemelkedése.
Gyors felemelkedés = háttérhatalom.
tulipan
@verőce21: Magadról karattyolsz, ugyebár, narancsos seggnyaíló??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.