Megihlette Bayer Zsoltot a Brüsszelben zajló tárgyalási sorozat. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa az alábbi verset publikálta blogján: Rutte és Asselborn két hülye fasz – ráadásul jegyesek. Minden külön értesítés helyett…   A holland miniszterelnök, Mark Rutte azért kerül a magyar kormány célkeresztjébe, mert továbbra is kitart amellett, hogy Magyarország nem tartja tiszteletben a jogállamiságot, ezért gazdasági […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Bayer nem adhat más, csak mi lényege! Egy részeg kocsis hozzá képest úr!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Bayer nem adhat más, csak mi lényege! Egy részeg kocsis hozzá képest úr!
Clavigo
@Nessy: Kár vesztegetni egy szót is,,erre a szarzsákra..
csipetke
A" lovagkeresztes" balhé előtt fogalmam se volt arról,hogy ki ez a bayer,honnan szalajtották,ezért utánanéztem a vikipédián.
Kiderült,hogy író,publicista,de ha egy átlagembert megkérdeznek,hogy ki ez a bayer,valószínűleg az undorítóan mocskos szájáról ismert csupán.Ha a helyében lennék,rohadtul szégyellném magam,hogy igen kevesen ismerik a munkásságom,annál többen a mocskos pofám.De ez a fidesz színvonala,
Nessy
@csipetke: Most olvasom, hogy a győri alpolgármestert csak simán "f sznak" titulálta X.Y. facebook bejegyzésében, három év próbaidő!
Akkor Bayernak a plusz jelzős két f.sz esetében 6-8 év? Vagy neki szabad??? Egyébként elvtárs korában ennyire nem volt mocskos szájú. Megártott neki a lovagkereszt!
Kookas
@durbincs: mi lenne ha csíkari nertársal barkóbáznál bécsukott szemmel.
namihami
Bayer nyilaskeresztes NER-társ újabb fehér, hetero, de főleg keresztényi megnyilvánulása.
Az ötös számú bárd(olatlan) újabb szösszenete.
kereső
Orbán viktor aranyszája ismét elmondta , mit gondol igazából a " kekec gazda".Csak még megvárta, hogy orbán a 92 órás csúcs után elaludjon, hogy mondhassa, ő nem tudott erről se., ott se vót.
Sámannus
Tudjuk, hogy Zsoca egy adóelkerülő selejt szlovák rendszámos fostalicska, aki lehet, még a TB-nél is potyautas, egy semmire kellő furunkulus a farpofánkon, amitől nem ülhetünk a fenekünkön, amíg összeokádja ezt az országot.
Gyütt Mönt
@durbincs: mára eleget böfögtél, mehetsz a pénztárhoz.
kokopelli
@Kookas: a barom "új qrbincs" még mindig azt a régi ß@r lajstromot teszi be,amiben a már halom kilépettek
vannak! Írtam,hogy ez még a régi marhánál is hülyébb! Lusta is a "lajhárja"!
Giovanni Alba
@Gyütt Mönt: kokopelli : Nincs kedvem végigböngészni a leltárt, de úgy gondolom, ez az agyatlan félhal hiába sógor, megint kihagyott. Panaszt fogok tenni az Illetékes Elvtársnál :-) Csak nem tudom, most ki az illetékes, talán zsoca? Á, nem ér az rá ilyesmire, marad a tonyó. Halfarok, reszkess!
advocat
És ha a hollandok visszakérdeznének? Ki ez a Bayer? Miért? Ki az a Bayer? Valami bajor humorista?
Nyírfa
Azért tudjatok már viszonyítani! Rutte csak egy iciri-piciri állam miniszterelnöke, ráadásul tengerszint alatt fekszik az országa, na ugye. Bayer meg? A kultúra Einsteine! A magyar nyelv megújítója - bocs, Kazinczy, de lásd be, Husztnak romvára felett eljárt az idő. Oly ízesen, oly fennkölten szórja szét kiérlelt gondolatait, hogy szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik.
Hát van összehasonlítási alap? Most komolyan. Az egyik Jupiter, a másik ökör, tudjuk mi, hogy melyikükre mi illik. Magyarok.
Giovanni Alba
@Nyírfa: Te most komolyan onanizálással vádolod azt az áldott jó embört, ki szebben beszél Aranyszájú Szent Jánosnál is? Mint tudjuk, Onán magját nem oda engedte, ahová kellett volna,szembeszegült atyai és isteni paranccsal, meg is kapta a büntetését. Ez csak arra reflexió, hogy "fennkölten szórja szét kiérlelt gondolatait", azaz magvát, velejét, mindent mi tőle kitelik. Jánost meg azért említem, mert zsoca minden, csak nem aranyszájú. Nem a fény hiánya, hanem a fény ellentéte. Antifény (ha van ilyen), mert ha megnyílik arcán a lik, árad belőle a sötétség. Mondják, nem volt mindig ilyen, akkor viszont önerőből sikerült idáig leküzdenie magát. Jó mulatság, férfimunka lehetett, bár a végtermék ... nos a végtermék az végtermék.
Giovanni Alba
Sikerélmény emberek, világraszóló sikerélmény! Működik a gondolatátvitel még akkor is, ha a célzott akármicsoda csak egy halfarok! Úgy tűnik, személyisége nem összpontosul egyetlen helyre, egyenletesen szétoszlik, jut mindenhova annyi, amennyi. No nem sok, de a reflexek működnek. Írok valakinek, megemlítem célzás szintjén ezt a szánandó csökevényt, és alig húsz perc múlva válasz érkezik. Értelme ugyan nincsen, de ne legyek már telhetetlen, mondhatnám azt is, hogy csapott egyet a halfarok, bár nem sok vizet zavar. Mulattat. Kicsit gusztustalan, cserében nagyon büdös. Nekünk ez jutott. Tudom, tudom, a kutyakakinak is megvan a maga szerepe és nem muszáj belelépni. Majd figyelek.
Nyírfa
@Giovanni Alba: Szerintem a sötétség a fény hiánya, de ezen az apróságon igazán nem fogunk perlekedni.:)
Van Bayerban valami kisfiús, ha nem lenne ilyen dúvad, kedvem lenne megsimizni a fejét: Gyere, buksi, bújj ide, hát már megint leverted a térdedet? Amikor szelídek is lehetünk, megértőek, nyitottak , miért jó bedurvulni, gyűlölködni...mondanám, hogy sosem fogom érteni, de ez nem lenne igaz, mert én is lejövök a falvédőről, és felgyűröm a blúzom ujját , úgy fel tudok háborodni az aljasságokon.
Úgy képzelem, hogy az ilyen emberek hiába tisztálkodnak, rossz szaguk van, a kipárolgással érezhető válnak a megromlott érzelmek, gondolatok.
Nyírfa
@Giovanni Alba: Látom, a kellemetlen szagok téged is megihlettek. :)
Giovanni Alba
@Nyírfa: A fény és a sötétség érdekes filozófiai kérdés, természetesen nem kezdem el fejtegetni, éppen csak megjegyzem, hogy a számegyenesen van egy nulla s attól jobbra a plusz, balra a mínusz. Amennyiben feltételezzük (tudjuk), hogy a sötétség a fény hiánya, akkor az egyenesen még csak a nullánál vagyunk, de mi van a mínuszos tartományban? Erre mondtam hogy antifény, elnyeli a fényt, nem lehet bevilágítani, a fény tagadása. Mint ahogy zsoca az ész és értelem, emberi értékek élő tagadása.
Gazella
@csak úgy...: Én megse hallgatom ezta szarzsákot.. egyik legalja..
Gazella
Na én kimaradtam a szórásból :))

bayer számomra egy senki. Rendesen geci nyalogató
Nyírfa
@Giovanni Alba: Én szívesebben indulok ki a tudat tudatos és tudattalan tartományának aspektusából. Minden információ, amely a mindenkori világunkról tartalmaz ismérveket, elraktározódik a kollektív tudat részeként. Hogy az egyes ember ebből mit tud hasznosítani, az az intuitív képességeitől függ. Nem látjuk, sötétben van, de ott van, csak rá kell világítani, azaz elő kell hívni a "felvételeket". Minden felfedezés nyitja a felismerés, egyszerűen csak az eszedbe jut valami, egy létező törvény, igazság, amire eddig nem figyeltél tudatosan - nem voltál képben, pedig az van, volt és lesz.
Engem most a féreglyukak érdekelnek, kicsit jobban mint Zsoca, mert az ember, aki itt most Bayer Zsoltként ökörködik, véges életű, míg az "idő" örök, és a jupiteri , isteni igazságok, létezésünk esszenciájaként mindig helyrebillentik az egyensúlyi állapotot.
Nyírfa
Gondolkodtam, hogy mit hozott és mit vitt a rendszerváltás. Mert volt benne jó is, bármennyire is fájt a szívem a szocializmus után - nem véletlenül, maga az eszme magában hordozza a létezés legszebbikét, a szabadságot, az egy dolog, hogy ebből mit sikerült megélnünk. De adott valamit, amit a társadalmunk fejlődése szempontjából lényegesnek tartok: ez a spirituális gondolkodásmód megjelenése - ezt lovagolja meg, és viszi egészen félre a fidesz, saját értelmezésben, akárcsak annak idején a németek:Hitler kora.
Szóval, míg kevergettem a rántást, beugrott, hogy a rendszerváltás óta eltelt 30 évünk nem is szól másról mint az elmúlt ezer év méreganyagainak az eltávolításáról. Vagyis, evolúciós szempontból ez egy méregtelenítési folyamat. Ami most a felszínre kerül, az fekete és büdös, de , hála az égnek, már nem takargatható.
Persze, nem csak ezer év minden búja, tévedése, ármánya és borzalma oldódik ki, hanem - szerencsére nincs itt Kásler - az egyelőre feltáratlan őstörténeti múlt miatt érzett keserűség, vágyódás, a teremtett illúziók is.

Természetesen nem kizárólagosan rólunk van szó, a folyamat az egész emberiséget érinti. Ennek a káoszát látjuk, éljük, de , ahogy szintet tudunk lépni, egy fokkal feljebb a fejlődési létrán újból be fog állni az egyensúly, az akkori tudatállapotunknak megfelelően.

Ezt most nagyon önző módon ki kellett írnom magamból.:))
Nyírfa
Ja: köszi, Bayer Zsolt, hogy inspiráltál! :)
nezelodo
Basszus, ha tudta volna az a berúgott, bekokózott forradalmi csapat egykor, hogy mi lesz majd Hollandiában, aki most a nyugodt erő, biztos oda rohant volna a rendszerváltó szobormászásra! Azért gyanítom tudták azok a hősök, hogy ott nem pátyolgatták volna őket a vendéglátók, itthon meg a Horn Gyula, hanem ottani szokás szerint a tűzoltók simán lemosták volna két vízsugárral a bronzról! Némelyikre rá is fért volna, mert máig mosdatlan, és nem csak a szája...
nezelodo
@durbincs: Kijárna neked is egy menedzserszűrés az osztrák klinikán, bár ránézésből is tudható a súlyos elmebajod. Alighanem nem is a Pióker volt ott a légyotton anyáddal a kocsisoron, (max. ő szegte be a füledet), amikor készültél, hanem egyenesen a Sztahanov, azért vagy ilyen buzgón lökött.
legott
@durbincs: A kutya sem kíváncsi rád/ Élsz-halsz - a kutyát sem érdekli!
Ha most megdöglenél, a családodból senki nem venné észre.
A saját családodat nem érdekli, hogy mi történik veled, te nyomorult!

Miről beszélsz, te szerencsétlen!?
Inkább örülnél neki, hogy valakik más szemmel néznek rád, és a boldogulásodat kívánják - idegenkén, ha már a saját szüleid nem éreznek irántad semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.