A 444 kérdezte Dömötör Csaba államtitkárt kedd délelőtt arról, hogy mi a véleménye arról a kormánynak, hogy az újságírók felmondásával lényegében az Index megszűnt létezni abban a formában, ahogy eddig – szúrta ki a 24.hu.

Az államtitkár szerint magántulajdonban levő cégekhez nincs köze a kormánynak, és politikusoknak nem is dolga kommentálni médiaügyek belső vitáit.

Bővebb tájékoztatást ebben az ügyben Gyurcsány Ferenc pártja tud adni

– mondta Dömötör, aki ezt arra hivatkozva mondta, hogy az Index menesztett főszerkesztője, Dull Szabolcs állítólag beszélt telefonon Dobrev Klárával.

Egyébként meg hajrá sokszínű magyar sajtó!

– tette hozzá Dömötör.

Forrás: 444, 24.hu

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Állítólag a fideszesek egyszer igazat akartak mondani. Hónapokig készültek rá, eszméletlen pénzeket fektettek tanfolyamokba hogy felkészítsék őket. A legjobb eredményt elért szóvivőt jelölték ki hogy néhány igaz mondat hagyja el a száját. A kísérlet csúfosan megbukott, mert csak annyit sikerült mondania hogy Gyurcsány terjesztette el Európában a krumplibogarakat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
A RETKES SUNYIN SOKSZÍNŰ KURVA ANYÁTOK!
kereső
Az Origo minden idők legbutább összeesküvés-elméletét gyártotta le, amely szerint egyenesen Gyurcsány Ferenc vette át az Indexet most, mégpedig a Momentumtól – írja a Válasz Online. Ezt a kormánypárti magyarázkodást az is cáfolja, hogy Bodolai László mindig is az LMP delegáltja volt a Nemzeti Választási Bizottságban, ahonnan most az Index-botrány miatt menesztették.

"az Index menesztett főszerkesztője, Dull Szabolcs állítólag beszélt telefonon Dobrev Klárával."- Dobrev Klára az EP alelnöke- aki miért ne tájékozódhatna első kézből Dull-tól az Index-nél történtekről. Ha meg "állitólag"- akkor a kormány vehetné magát annyira felnőttnek, és komolynak, hogy állitólagos küszöb rádiókra"szóbeszédre, pletykára- )nem hagyatkozik. mert igy csak olyan mint a homokozóban toporzékoló kisgyerek Ja és dömötör, mi a helyzet vaszily elvtársatokkal.
solidedge
Állítólag a fideszesek egyszer igazat akartak mondani. Hónapokig készültek rá, eszméletlen pénzeket fektettek tanfolyamokba hogy felkészítsék őket. A legjobb eredményt elért szóvivőt jelölték ki hogy néhány igaz mondat hagyja el a száját. A kísérlet csúfosan megbukott, mert csak annyit sikerült mondania hogy Gyurcsány terjesztette el Európában a krumplibogarakat.
Eladott Ország
Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven.
Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes.Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság.
Egyszerűen gyomorforgató az a korlátolt, sötét tahó viselkedés, amit a kormánypárt bármelyik tagja meg merészel engedni magának napról napra, az ország házában és bárhol máshol.
namihami
@Eladott Ország: Ezt látta, látja és félő, hogy látni is fogja.
És, amíg ez a szint mindezt felelősségrevonás nélkül (vagy nagyon nagy sz@r esetén egy-két szinttel alább tolásával) megteheti, addig csinálja is. Hiszen nem kell semmilyen büntetéstől tartania. A góré megvédi őket. Egyvalamire kell csak nagyon figyelniük:: ki ne essenek a Vezér szárnyai alól. Ezért a nevük, becsületük, szakmai önérzetük feladása sem drága. Hiszen:: ""Az a tied, amit hazaviszel!"" és ez csak addig tart, amíg akár a testük árán, de meg tudják a Vezért védeni. És, mivel csak addig tart a pénzeső, mindent fel kell és lehet áldozni érte. Ki tudhatja, mi lesz holnap?
tudode
A linkek beszélnek őfélesége remekművéről, amellyel belerángatja a gödörbe az egész országot:
.

---- Fidesz kampányfilm 1990
www.youtube.com/watch?v=6lxACdpb9u0
.
Nagyon fekáliás lett az az un. TISZTALAP!
---- Fidesz kampányfilm 1990
.
www.youtube.com/watch?v=WAR72LzcQWg&t=101s
.
Az egy dolog, hogy 1990-ben 0,59-nél mit gondolt az, aki kifogásolta, hogy nem adták vizssza megyei napilapokat!
.
Megmutatta ennek a politikai szélhámosnak a kisujját az ország, és bekebelezte az egész országot, szőröstől bőröstől, országos napilapokig mindent!
.
----- 5 országos lap, amit tönkretett a Fidesz
ezalenyeg.hu/kozugy/5-orszagos-lap-amit-tonkretett-a-fidesz-6458
.---------------------------------------
Ami Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnököt illeti, több tudás van a kisujjában, mint az Orbán-klán lejárt lemezű frakcióvezetői egészében, akiknek őfélesége elhasználta az etetőjét, aztán a hűSEGG jutalmául a bársonysámlijuk-, hokedliuk mellé nagy kötényt is odalökött, hogy takargassák az általa naponta gerjesztett bűzt, miközben úgy beszélhetnek a mindenre ható helyett a tiszteletreméltó ellenzéki képviselőkkel, mint a felmosórongyukkal:
.
----- Dömötör Csaba válasza Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalására
.
www.youtube.com/watch?v=9nvkedrNM7U
.
És van az a pénz, hogy ezek a fiatalok szolgálják azt, aki nem is miniszterelnök
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
CinkoSS aki takargatja azt a fertőt, amibe rángatta a jelentéktelen őfélesége a saját országát, a cuccoláson kívül!!!
.

És van az a lóvé, amelyért takargatják azt, akire a történelem szemétdombja vár, ha letelik a végleg a nem létező becsülete, rossz időben rossz helyen lesz!!!
.
Dömötör, dömöröt nem más,mint őfélesége nagy ökre, a többi megélhetési csodabogárral együtt!
Nessy
Lényeg hogy a "feltörekvő fiatalokat" ne zavarják a tények a politikai tisztánlátásba! Dömötör! Nem tudtad, hogy ezeket a villám árvizeket és viharokat Gyurcsány rendelte meg a Sorosnál?
jesz
Bolgár húsz perce fingot reszel, de semmi nem változik.
Gazella
:D:D nahát mekkora marha vagy te dömötör :D
volvós
Ez nem szégyen dömötörlislány, hogy a Gyurcsány Urat percenként ideröfögöd, de ne terjesszed, hogy szerelmes vagy belé, és a sz.pást eltiltotta előled, igy örszág-világ elé tárod az identitásod. Így jártál kis buzi, sz.phatod továbbra is a frakciód kocsismátékát...
Nyírfa
Hát, igen. A Gyurcsány. Féljetek is tőle, mert , ha ő egyszer kinyitja a száját, ha ő egyszer elkezd beszélni!
Egy életem, egy halálom, azt a napot, bíz', kivárom! :D
Eladott Ország
@namihami: ma, 15:41 Azt hiszem a magyaroknak is a román utat kell választani, (ahogy megszabadultak a kárpátok géniuszától) mert demokratikus úton ettől a kurva bűnöző tróger fidesz bandától nem fogunk tudni másképpen megszabadulni!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83127585_252961572807956_676261867978489856_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Rx5TA84WBkgAX9yRfq6&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=a4f6f60b02c08cb8e8a987d13b5ab484&oe=5F269C61
vitriol
Ahogy azt dörmögő dömötör fenti fotója is bizonyítja, ritka ostoba lény ez a fideszes! Talán el kéne süllyednie egy ilyen szöveg után!
volvós
@vitriol: sajnos az ujságíró NŐ olyan kérdést tett fel neki, amire
nem volt papíron leírva a válasz... csak nyögött, és röfögött a kis b.zi
Hiába, nem a NŐket szereti...itt a példa
almosd
Még a tekintete is hazudik,kisem kell nyitnia a száját ,de mondhatott volna Sorost vagy bármit.
Csizmás Kond
Most miért nem tüntetnek a déká előtt a sajtószabadizéért ?
Eladott Ország
@Gazella: ma, 17:07 ♦ Halász Judit Sehallselát Dömötör: Sehallselát Dömötör buta volt, mint hat ökör, mert ez a Sehallselát kerülte az iskolát. Azt gondolta, hogy a pék a pékhálót ...
youtu.be/Y52UCuOszJE
Gazella
@Szeparepa2: pssszztt elfelejtették a sorosmigrancsozást.
Gazella
@Csizmás Kond: mert okosok! Másik az ostobája meg nagyon analfabéta.
Nyírfa
@kereső: Üdv. az alakuló klubban! :)
csipetke
Ki vannak ezek tanítva. Tökélyre fejlesztették a szemrebbenés nélküli hazudást.Némelyik csípőből tolja,lehet,hogy otthon azt gyakorolja szabadidejében,de érdekes módon orbánnak már csak írásban lehet kérdéseket feltenni.Rendesen be van lassulva. Xanax,vagy valami más jóféle cucc?
Rockxy
hát igen, meg ja, hogy nem sokan tudnának örülni annak, ha végül mégis dékás lenne az index.
ómió
Márpedig efftársilag a "Gyurcsány" olyan kell legyen, mint a migráncs! Mármint, hogy "nincs is"!
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:05 ♦ A Gyurcsány szál miatt nem látom Bayer Zsolt élmunkás csapatának a demokráciáért aggódó békemenetét. A CÖF mikor vonul fel Bencsik munkásőrrel az élen és MSZMP/ügynök párttársaival?!
legott
Miért van olyan sok unszimpatikus politikus a fideszben, hogy szó nélkül meg tudnám ütni mindegyiket. Csúnyán. Csak úgy, érzésből
Kivétel nélkül mindegyik unszimpatikus (unszimpatikus: egy velejéig romlott lélek kisugárzása miatti)

Még Hitler vagy Lenin sem annyira unszimpatikusak, mit Orbán és bandája.

Akár hiszed, akár nem, te geci, én apolitikus vagyok. Jó politikus, nincs. Egy sem !!!
Csak jó van és rossz van. Én ez alapján ítélek.
nezelodo
Na ugye a mi Viktorunknak igaza volt, akkor amikor a legnagyobb értékelhető teljesítménye a piás prágai szobormászása volt a fidesznek! Akkor azt mondta, arra a Gyurcsány nevű mozgalmára figyelni kell! Hát nem lett igaza? Ja hogy akkor még a Sorost, aki pénzelte a fiúkat, elfelejtette említeni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.