Orbán Viktor megmutatta követőinek, mekkora munka várja kedden.

A kormányfő egy friss fotót posztolt Facebook-oldalára, melyen egy nagy köteg iratoszlopra támaszkodik.

A mai penzum

– írta posztjában a miniszterelnök, majd hozzáteszi,

megcsináljuk

A fényképen Orbán Viktor egy nagy halom aláírásra, jóváhagyásra váró aktára támaszkodik.

Forrás: 24.hu, Magyar Hírlap

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
dolgozni? Te szaros dagadt, műveletlen paraszt-suttyó, mit tudsz te a munkáról? Lopni, csalni hazudni - tőled ennyire fussa! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
dolgozni? Te szaros dagadt, műveletlen paraszt-suttyó, mit tudsz te a munkáról? Lopni, csalni hazudni - tőled ennyire fussa! =))
Eladott Ország
Orbán hazudik rendületlenül...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/101130500_169811754561460_5287661515166449664_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Ne5_HSB5fDsAX_z20jq&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=1f4001801085796b74ca03d77cbc8db1&oe=5F39BF6E
Orbán Viktor hazugságai röviden:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/113034634_184432146369918_6061826384734114772_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=5KCDWHJjBvUAX-Lz26P&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=2693c1f180b5b08efc95aee53a721086&oe=5F3EF4EA
Mondja ő aki világéletében megélhetési politikus vérgeci ( a Bibói szobatársakkal együtt) , akiknek soha nem jutott más lehetőség eszébe, mint közpénzből elbohóckodni iskolától nyugdíjig valamilyen bársonyszékben. Csak a javadat akarom ! -mondta a rabló áldozatának. Legnehezebbnek a politikusnál kiszúrni az elmebajt, mert nehéz eldönteni, meddig éleslátó, honnan eszelős. Szerencsére, jelen esetben nem nehéz a diagnózis.
Eladott Ország
Orbán a 22 percesre sikeredett interjújában ( Brüsszeli libernyákok) körülbelül tízszer elmondta, hogy ő élt és harcolt is a kommunista diktatúrában, ezért mindenkinél is jobban tud mindent a kommunizmusról. Azt ugyan nem mondta ki – még – hogy neki köszönhető, hogy a szovjetek elhagyták az országot, de talán majd pár nap múlva ez is felmerül. Mondjuk Orbán a kommunizmus ellen is csak Soros pénzéért harcolt... ráadásul a saját politikai érdekeit már 89-ben is az ország érdekei elé helyezte. (Lásd. pl. a híres újra-újra temetési beszéde, amiben "kiűzte" az oroszokat. A trottyos, párttitkár apjával együtt harcolt a szocializmus és kommunizmus ellen, de azért a Lajosról jelenteni kellett. Mindig ámulunk azon, hogy valaki belép egy klubba, odasz@rik az asztalra, kimarkolja a pénzt a kasszából, kiröhögi a klub vezetőjét, a tagok pedig csak nézik.
Aki Én
Gondolom a cégeinek, pardon, Mészáros cégeinek papírjai.
RonaGyuri
@Eladott Ország: rájöttem: ez az alátét, hogy kilásson az íróasztal mögül!!! =))
Gazella
Édes jó istenem ... hogy nem szakadna rád a plafon te pöffeszkedő csúnya gömböc roma a hazugságaid miatt...
Eladott Ország
@RonaGyuri: ma 15:25 ♦ A nép között meg nem könyvön, a " mai penzumon", hanem zsámolyon áll, a smasszerjei gyűrűjében, mert dicsőség a bátraknak!
uploads.disquscdn.com/images/0538bc3e3c15c14eee1afb21039d3eb7c17d163a8ff4be0c57fc848ed50a2ead.jpg?w=600&h=800
Chao ragazza
@Eladott Ország: Jaj de unalmas amiket írogatsz .Igaz hogy Soros pénzén volt pár hónapot Oxfordban,Orbán közel 30 éve, de idejében észbe kapott ,látta a liberalizmus ZSÁKUTCA ! Kádárt vissza sírod ?Én nem !Viszont te ,kit tudnál komoly ellenzéknek mutatni Orbán ellen ?MSZP akik 5 % körül vannak :LMP ,Jobbik akik be sem jutnak a Parlamentbe 2022-n ? DK és a hazaáruló Momentum akik 12 % kb de ha nyernének azonnal fogadnák az arab ,afgán,nigger szavazókat ,int az olaszok akik fél év után állampolgárságot adnak nekik !Olvasd el a Momentum programját és kapj a fejedhez ember !
TollerBela
AKi ért hozzá, az szétosztja a feladatokat ! De ze inkább bheleőszülsz a gonoszságba, nem engedsz ki semmit a markodból, igaz ? Görcsben van a markod ...
colibri
Ha majd lesz időm, úgy megsajnálom szegényt, mennyit kell dolgoznia. Húúú, ha bele gondolok, megfájdul a fejem is...))))))))
SystemError
Jaj persze, a kurva anyádat! Odasétált a titkárnője asztalához és időre ott volt a kis prosti srác, aki lefényképezte. Ez összes volt 15 perc. Kurvára unalmas már ezt a szélhámos patkány műsort kell nézni
RonaGyuri
@TollerBela: idejében észbe kapott ??? Ezt jóval követően egy évtizedik volt az európai liberálisok egyik vezetője!!! =))
Nessy
Tudja egyáltalán miket ír alá? Tulajdonképpen ezek után mit csinálnak a beosztottjai a miniszterelnöki hivatalban? Tudja drága miniszterelnök NERtárs,ha valakinek nem volt kedve dolgozni, felhalmozta az aktákat, leveleket az íróasztalán, hogy a semmittevés lázas munkának lássék.
justhpeter
@RonaGyuri: @Eladott Ország: Igazán szégyenhetitek Magatokat ! Szegény miniszterelnökünk éjt nappallá téve keccsöl értünk és Ti nem értékelitek. Lassan már követni sem tudom szemmel és már nem is merek belegondolni.
De tényleg !
Nem értem. Ha valóban ennyit dolgozik értünk, miért nem látszik meg a bankszámláján ? Már egy párszor azért aggódtam, hogy nem kellene-e nekünk támogatni, hiszem még egy átlagos naplopójának is több volt a bankszámláján mint neki.
Arról nem is beszélve, hogy ha nekem ennyit kellene keccsölnöm naponta, bizony sebtében elküldeném azt az ezerszámra tehető herét a környezetemből.
Alkalmanként már komolyan aggódom, hogy ez az áldott jó keresztény ember nehogy infarktot vagy agyvérzést kapjon ebben a mérhetetlen leterheltségben, bár ez az utóbbi biológiailag kizárt.
lampa laz
Valaki megtaníthatná már ezt a dagadt görényt a számítógép használatára, ahol még az aláírás is egyszerűen működik. Azt a paksaméta iratot meg nem kell neki elolvasni, mert ami ott le van írva az mind az ő agyszüleménye.
Az az irathalmaz biztos a lenyúlt és a tervben lévő eltulajdonítható milliárdok táblázatait tartalmazza és nem az egészségügy, oktatás, kultúra, munkahelyvédelem stb, stb. előirányzott intézkedéseit.
Pálinkás Pál
@Horizont: Felesleges vele kommunikálnod.../@Chao ragazza/ ez valamelyik régi hülye fidesznyik új köntösben!!!
Béla333
Biztos az mind-mind lopásra váró ügyek dokumentumai...
ila51
ez a kedvencem , meg a kiskölök , aki igazat mondott
namihami
Azoknak az iratkupacoknak legalább annyi a hitele, mint a Hadházynak 5 percre bemutatott és LERAGASZTOTT kérdőíves dobozoknak.
Ettől kezdve minden egyéb pusztán ""orbánium"".
Akát a 77 magyar (Fidesz) népmese kötetben is szerepelhet.
SystemError
Azok a valódi koronás halotti bizonyítványok az elmúlt két hónapból! Mindenki nyaraljon Lölőnél nyugodtan a Balatonnál! :)
SystemError
Most nézem, hogy mennyire beleőszült a az utóbbi pár hónap hazudozásaiba a patkány. Nem baj menjen csak a szíve felé tovább... Úgy tartják, hogy a rák sem kímélni a begyógyszerezve önmarcangoló hazudozókat.
Gauntlet
A fele közbeszerzési papír (kell a pénz a haveroknak) vagy tetszőleges nyomozás megszüntetése!
Csalódtam benned Hosszú Katinka !!!
advocat
No. Van amikor az aláírni valót (1 oldal) megelőzi pl.:5 kötet előzmény. Majd ha elolvasta azokat is, akkor szóljon. Mert a titkároknak mi is a dolga? Hogy mindent előkészítsenek. A "főninek" csak alá kell írni. Ez 1 perc. Általában. Ha jók a titkárok. Ha nem, vessen magára.
simmering73
Dolgozni? Milyen vicces kedvében van ma a more.
Borsodi
@RonaGyuri: Azért sokan tanultak tőle,hogy lehet munka nélkül vagyonokat szerezni.Többet érnénk vele ha már nem dolgozna,mert ez a sok munka a mi rovásunkra megy.Igazán vissza vonulhatna már a politikából.
SystemError
@Pegero: Azért látom te is érzed, hogy Viktor képével milyen Feri kép analóg...:)
SystemError
@Pegero: Hány órán keresztül léptetted a képkockákat ezért őszintén...:)
nezelodo
Legalább eltakarja az aktaoszlop a mögötte rejtőzködő nagy lábas szaftos pörköltet... Lehet, hogy nem a nagy papírhalmaztól terebélyesedik a mi Sztahanovista vezérünk!
Csibi
Én is többször láttam már Gyurcsányt részegen. Orbánt még soha.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Csibi: Még én sem láttam részegen, mert utálom a pofáját
solidedge
A diktátorok rákfenéje. Mindent egy kézben tartanak, így mindent nekik kell engedélyezniük. Így jártál Orbán.
SystemError
@Pegero: Biztosan hallottál már arról, hogy a videó képkockákból áll. Konkrétan 24-ből másodpercenként... Valakinek, aki takonynak tartja magát ezt nincs értelme tovább magyarázni.
Chao ragazza
@Horizont: Te sem fogod fel ,mint az átlag magyarok ,mert vagy nem jártál történelem órákra, vagy beteg voltál amikor a középkori történelmet tanították !150 évig rabolta az iszlám Magyarországot ! Tudod már a fél világot leigázta ,teleszüléssel és erre még délről is idehordják a vadembereket !Na akkor döbbennél le ,mint az átlag holland vagy angol milyen jó a multik ulti ! Csak annyit az iszlám nem változott, nem változtatható meg és az utóbbi 600 évben kétszer igázta le Europát !Most a HARMADIK kísérlete folyik éppen ,nyugat Európa 10 éven belül iszlám kalifátussá válik ! Bécsben az első 5 osztályban már nincs fehér gyerek az iskolákban és ők 5-8 gyereket szülnek 15 évesen az elsőt ! Tudod amikor a lakosok arányában eléri a 18 % a muszlimok aránya ,az az ország ELVESZETT iszlámmá válik ! Most 11 % Ausztriában de hasonló sok országban .Igen nehéz egy laikusnak ezt elmondani ,ajánlom olvasd el a Koránt hogy megérts.Mert az országot Orbán és a V 4 hasonlóan védik ,sokat szenvedtünk tőlük.Tehát ha Orbán bukik te a SAJÁT bőrödön érzed 1 év után ,sokkal rosszabb lenen !Azonkívül hogy az ellenzéknek semmi ötlete nincs ,mint helyet cserélni a zsíros bödön mellett !
Chao ragazza
@solidedge: Jó lenne egy időgép és szívesen teleportálnálak az 1970-s évekbe !Na akkor jönnél rá mi a diktatúra !Amikor nem kaptál útlevelet és ha nem dolgoztál sittre vágtak.Ha nem mentél felvonulni Május 1-n ellenséggé váltál.Meg a kommunista szombat amikor ingyen dolgoztattak.Én megtagadtam erre levonták az egy napi béremet ! 1988-g politikai okokból nem adtak útlevelet Bécsbe ,mindig lehúztak ,mert megjegyeztem a kommunisták kalózok és a párttitkár meghallotta !Próbálnád csak Merkelről ezeket írni napjainkban , a rendőrség megkeresne !www.youtube.com/watch?v=lTZZ_lcV1kY&t=292s
solidedge
@Chao ragazza: Nos éppen ez jön vissza. Orbán szép lassan araszol ebbe az irányba. Én Rákosi reinkarnációját látom benne.
Chao ragazza
@Eladott Ország: Bármikor össze photoshoppolok neked ilyeneket Gyurcsányról vagy Trumphról !!
Chao ragazza
@solidedge: Ne butáskodj ! Helsinki és Amnézia Internácik meg Berg Dani azonnal amerikai csapatokat kérne Magyarországra ha itt diktatúra készülődne ! Kész csoda hogy Soros nem talált ki ilyet !Mondom neked fogalmad sincs nómi a diktatúra.Én 30 évet éltem a Kádári diktatúrában majd külföldre távoztam.Viszont jobbnak láttam nyugdíjasként elköltözni Hollandiából ,ott már nagyon erős kezd lenni az iszlám ! A rendőrség sok részre be sem megy a marokkói negyedbe mert esetleg rakétával lönek rájuk ! Amszterdamba két éve már löttek épületre szerencsére éjszaka igy ember nem sérült de volt olyan is amikor autóval behajtottak az épületbe és 200 liter benzin volt az utastérben.A videófelvétel mutatta a fickó meggyújtotta és felrobbant .www.youtube.com/watch?v=YHU54fs6a3g
Aki Én
@Chao ragazza: Látod ez a baj veletek. Orrvérzésig fújjátok a múltat, emlegetitek Észak-Koreát meg Kádárt, de, hogy ma mi megy körülöttetek, arról fingotok nincs. Kit érdekel ma, hogy mi volt a 70-es években? Vagy akár Gyurcsány idején. Leváltottuk egy jobb élet reményében, de rábasztunk. Elvileg rendszerváltás volt, de szeretitek a rossz emlékeket, meg a világ másik felét emlegetve menteni a mai bűnöket. De napjainkban is kimegy érted a rendőrség hajnalban, ha leírod a véleményed. Erről nem hallottál? A diktatúrának vannak fokozatai, ezt még neked is illene tudnod. Ahhoz képest, hogy mekkora baromságokat írogatsz, elég nagy az arcod.
Chao ragazza
@justhpeter: Juhpetike .Okos politikus, hivatali ideje alatt nem lop ! Van számos lehetősége hogy megalapozza a jövőjét ! Ledöbbennél milyen kis pénzeket keresnek Merkel vagy Trumph mint elnök !Putyin kinevette Merkel családi házát, és azt mondta neki ekkora a dácsája (nyaralója ) illemhelye ,mint Merkel családi háza !
Aki Én
@Chao ragazza: ,,.Igaz hogy Soros pénzén volt pár hónapot Oxfordban,Orbán közel 30 éve, de idejében észbe kapott ,látta a liberalizmus ZSÁKUTCA ! "

orbán 89-től tanult Soros pénzén, 92-től pedig a Liberális Internacionálé alelnöke volt 10 évig.
Gyorsan észbe kapott, mi?
Ma mindenben pont az ellenkezője annak, ami valaha volt. De ha nektek ez a hiteles, akkor legalább ne magyarázd meg a többségnek, hogy nem az.
ifjú kommunista is épp csak addig volt az MSZMP apuka kisfia, míg az a rendszer volt.
solidedge
@Chao ragazza: 67 évesen van fogalmam a diktatúráról. Ezért van most deja-vu érzésem. Egyébként aki az M1 és a kormánylapok emlőin táplálkozik arra bizony ráültetik a homályos látást, ez is a céljuk. És ha onnan jön a meggyőződés akkor bizony addig keresi a média zombija az őt igazoló történéseket.amíg meg nem találja.
Chao ragazza
@Horizont: Remélem nem a Momentum vagy DK kerül hatalomba.Meg nem is az a gond csak HAZAFIAS legyen és ne akarja Magyarországot ,hagymázas EUSA belevinni és a déli kerítés védelmét még tűzparanccsal is lássa el ,valamint az itt élő oltalmazottakat, szállítsa vissza Afrikába.Na ezt tetszik neked Orbán helyett ?
Chao ragazza
@Aki Én: A demokrácia addig érvényes, amíg nem okoz kárt az országnak ! Érdekes hozzám nem jön a rendőrség csak kéthavonta tilt le az FB .Dobrev asszony meg azért tiltott le, amikor 20 db maszkot vitt a kórházba és én megkérdeztem jövedelméhez képest nem vitt esetleg túl nagy értéket ? Havi 8000 €-t keres + a cégei is tejelnek rendesen ,bár hivatalosan fiai vezetik őket.
Chao ragazza
@Aki Én: 2002 n még egész más volt a helyzet Európában.Mivel én ekkor külföldön éltem ( Németországban ) bizony az ottani rendőrség is keményebb volt akkoriban a mostani helyzethez képest ! De úgy tudom nyugdíjas vagy ráérnél külföldön utazgatni ,hogy lásd milyen az élet más országokban.Ajánlom neked Malmőt vagy Rotterdamot .Főleg a NO GO zónáikat.
Aki Én
@Pegero: ,,Ez azért van, mert Orbán nem alkoholista!"

Nem mintha ez lényeges lenne egyéb szociális és pszichés állapota mellett, de:

m.blog.hu/eg/egyenlito/image/.external/.thumbs/46a58b75b94072ee8dd5d3285e1b1468_d49afe6e3b4eb7cadfe308837303ec67.jpg
szegfue
@Chao ragazza: 8:36 Komolyan kérdezem: Lévai asszony hány maszkot vitt bárhova a saját pénzéből?
Aki Én
@Chao ragazza: Leszarom Dobrevet is meg a régi Németországot is, mikor azt kell megítélni, hogy orbánék lopnak, hazugnak-e.
Milyen beteg dolog ez az összehasonlítgatás, főleg azzal, ami már nincs.
Gyurcsány lopott? Igen.
Elzavartuk? Igen?
Majd jön valaki,aki többet lop, de ő az igaz hazafi... pfff.. beszarás.
tudode
Na! Ne kukkoljuk egy, s mást!!!
.
Ni csak ki kibeszél ott.
Netán egy irattáros, vagy egy papíráru,
Dehogy csupán egy politikai szélhámos,
Aki 30 év alatt lenyúlta sunyin az ország mindkét
--------------------
.
Ez a fószer azt hiszi, mindenki most jött le a falvédőről!
Összetéveszti a néphülyítést, ahelyett, hogy mutogatná az aláíró könyvét!
Minden jel arra utal, hogy sajnálatja magát, hogy néha dolgozni kellene milliárdokért!
-------------------------------
RémeSS egy közjogi méltóságot bitorLÓ, mutogatva mindent elnyelő bendőjét!.
--------------------------------.
Eladott Ország
@Chao ragazza: Orbán:" Európában is azt látjuk, hogy azok a sikeres országok..
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/111644022_184432973036502_6459356702128874296_n.png?_nc_cat=101&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=tCD6rPg_sGIAX-Kbp38&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=f0617f55647b2f5f27f6bd8234a98f16&oe=5F410119
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/112891255_3114832901917936_7526866342768511699_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=825194&_nc_ohc=69sHVzc69KIAX_OYuzg&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=66df6340f43e4bb5393b31057de26e77&oe=5F44E280
Orbán:"Magyarország erős és büszke ország."
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/109338891_3258278297586884_5410515878229008040_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=825194&_nc_ohc=ttEcxgJLmxwAX98FzWv&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=87b450c7689d60a5e186a90301f11665&oe=5F3729CF
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/109737742_2831959620367344_6181657020428820273_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=QUHLsWH7DdkAX-TH34K&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=38813f3e2003a2ec6102d855aea8c5a2&oe=5F43A348
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/109477419_273426107296695_274306196577660336_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=825194&_nc_ohc=PNmRtkpWiG0AX--eaeV&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=3a5ffb48e9c23e87d4c2cc8079efc852&oe=5F3E6BA1
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/101030622_318951255762608_5434484834741256192_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=825194&_nc_ohc=BMt3dbTbIj0AX_pyeE3&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=52df457ac256852e207f327e929488e0&oe=5F35A57E
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/109285926_182650409881425_1686526223963519845_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=calBsjM0W5sAX9XZ60a&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d6879201dcef98a307d1fb2f698ea684&oe=5F37EC03
"A nép mögöttem áll:"
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/110568199_2586652674983734_6206056592827387900_n.png?_nc_cat=106&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=1rmTqj2RUAsAX-BXkd0&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=54c436ca3557bcbc86d9d4fb79721c83&oe=5F445A40
Aki Én
@Horizont: Félelmetes a kettős mércéje, mint minden buta fideszesnek. Mindent csak és kizárólag a fidesz szempontjából néznek, nem látják a fától az erdőt. Borzasztó :(
Aki nem fideszes, az hazaáruló libsi.
justhpeter
@Chao ragazza: Ki mondta neked, hogy Orbán okos politikus. Orbán egy ócska, primitív tolvaj.
Chao ragazza
@Eladott Ország: Le is hidalnál ,ha tudnád mennyi nyugdíjam !Igen kicsi az esély hogy népkonyhára menjek,bár voltam hajléktalan 30 éve !De fogam össze szorítva dolgoztam és most 67 évesen is ezt teszem.
Aki Én
@justhpeter: Nem okos, hanem végtelenül gátlástalan. Nem véletlen az alsó réteg kedvence.
Chao ragazza
@justhpeter: Jelenleg ő Magyarország vezetője ! Nem vérrel erőszakkal , hanem választás útján került erre a tisztségre ! Tehát van esze ,még ha neked ez nem tetszik.Példa a svéd miniszterelnök legmagasabb végzettsége HEGESZTŐ szakmunkás ,a finn miniszerasszony pénztáros volt ,az olasz külügyminiszter pedig bárpincér ! Major volt angol miniszterelnök sima érettségije volt csak. Sztálin meg egy bankrabló, gyilkos volt !Brezsnyev vagy Hruscsov igazi tahók voltak ,mégis milyen magas posztra jutottak csellel, nem demokratikus választással Nézd meg a Sztálin halála című filmet amit Oroszországban betiltottak !port.hu/adatlap/film/tv/sztalin-halala-the-death-of-stalin/movie-190639
Chao ragazza
@Pálinkás Pál: Tudatlanságod határtalan ! Remélem szombaton is sapkát hordol .Pedig titeket véd ,mivel a muszlimok mindig őket keresik meg.
Aki Én
@Chao ragazza: 9:36 Ez parádés. Első három mondatodat azonnal meg is cáfolod a következőkkel :)
Egyébként van esze, de végtelenül gátlástalan. Ez viszi előre, meg a közismert csalások, nem az intelligenciája.
justhpeter
@Chao ragazza: "Jelenleg ő Magyarország vezetője !" Igen. Ez azok szégyene, akik 2010-ben rá szavaztak.
RonaGyuri
@Chao ragazza: 05:06: fura az emlékezeted; az egy dolog, hogy így emlékszel (vagy ezt a dumát szoptad be), de valahogy az emlékeidből kimaradt, hogy NER-társaid mit is műveltek akkoriban!!! =))
legott
@Chao ragazza: Ó, te lelki homeless!

Sátán, összemérhetetlenül -, szavakkal kifejezhetetlenül intelligensebb, okosabb, mint Orbán "telefingott búvárruha" Viktor.
És tudod mi van? A nagyon okos, szuper intelligens Sátán azt hiszi, hogy van esélye Isten ellen...
Nem mondom, csak kérdezem: Ez hülye???!!!

Mire is akarok kilyukadni, ancella?
Hogy aki okos, attól még bőven lehet gonosz, mert lehet jól csinálni a rosszat - egy ideig.
Orbán jól csinálja a rosszat, de nincs benne semmi jó, mert:

"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni.
Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság.
Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." - és ezt maga Jézus mondta!

Ezt hiába próbálsz terelni, meg jóóól megmagyarázni, ez nem csak a kor vallásvezetőire vonatkozik, és nem csak a vallásvezetőkre, hanem MINDEN VEZETŐRE vonatkozik, aki tömegek vezetője !!!
legott
Hazugságokkal becsapni, félrevezetni tömegeket, az nem jó, abban semmi jó nincs, sőt, kimondottan rossz, gonosz cselekedet!
advocat
Jut eszembe. Ez a "megcsináljuk!" nem Gy. F. mondása?
advocat
@Csibi:Csak páleszt iszik a vejével, meg Székesfehérváron "huszározik". Természetesen józanul! Hm!
Chao ragazza
@Pegero: Ferkó a jó munkát ünnepli Berlinben .Mivel akkor készült ,amikor Karácsonnyal a berlini Open Society Soros irodából jövet a Tegeli reptér várójában alkoholizál.
Chao ragazza
@szegfue: Semmi közöm Lévai asszonyhoz ,mellé ő magánszemély nem az Európai Parlament alelnöke mint Klara Dobreva bolgár állampolgár, aki itt szívja a magyarok vérét !
Chao ragazza
@Eladott Ország: Neked agyadra ment a nyomor ! 86 000 ? Miért nem 1 millió ?Fingod nincs mi a különbség a menekült ,az oltalmazott és a vendégmunkás között !Utóbbi amugy is 100 000 engedélyt adtak ki.Viszont ezek azonnal érvénytelenek lesznek ha nincs munkája !Vagy keres másik LEGÁLIS munkát vagy hazamegy ! Ha nem megy , kitoloncoljak mert nem jár neki segély !Az oltalmazottat nem tudja hazatoloncolni, az igazi menedékjogost akiket Helsinkiék segítettek meg abszolut nem.Viszont nem tudod de ha itt kapott menedékjogot már tovább nem tud menni !Örökre itt marad és terthatod el szaporulatával együtt.Mert fog találni valami buta magyar vagy cigány nőt aki fial neki !
Chao ragazza
@nezelodo: Emberke, ha a férfi elmúlik 50 éves, vagy megőszül vagy megkopaszodik vagy meghízik ,de kombinálva is lehet .Nagyon kevés férfi marad karcsú és természetes hajú .Mellé ehhez semmi köze hogy mit eszik, mivel hízásra hajlamos embernél ez nem játszik.Magam két éve reggelente 5 km-t gyalogoltam és gramm nem ment le ,holott sertést nem eszem ,inkább halat de alkohol vagy kenyér se érdekel !
kereső
@Chao ragazza: 13:18 Dr.Dobrev Klára magyar állampolgár- és még csak nem is kettős! Ne hazudj!!!
szegfue
@Chao ragazza: Elhiszem, hogy nyugaton keményen dolgoztál, azt is elhiszem, hogy 30 évig, sőt még azt is, hogy "lehidalnék", ha tudnám mennyi a nyugdijad... Az viszont biztos, hogy a m.o.-i életedből igy "elvesztettél" 30 évet, tehát emlékszel a Kádári időkre, meg a mostaniakra, mióta nyugdijasként M.o-n élsz. Arról nem beszélve, hogy kb. a rendszerváltás előtti pár évben "menekülhettél" külföldre, tehát halvány gőzöd sincs, hogy az itthon maradottak 30 év alatt mit éltek át?! Mi is dolgoztunk, sokkal kevesebb pénzért. (Nem mellékesen: vélhetően itthon sem voltál a választásokon, ami "vér nélkül" zajlott.) Azt meg végképpen ne akard nekem "bemesélni", hogy a muszlimok miatt jöttél haza?! Minden épeszü ember, aki magyarként külföldön ledolgozott 30 évet és a szerint állapitják meg a nyugdiját, naná, hogy hazajön, mert az ott megállapitott és itthon kapott nyugdijból "császárként" élhet... ami nem mondható el, ha külföldön maradsz, mert külföldön u.olyan "csóró" nyugdijas lennél, mint akinek csak a m.o-i keresetéből lett nyugdija.
Aki Én
@Chao ragazza: Az már slussz poén, mikor Dobrev maszkjait emlegeted, amit azért vitt, mert a gazdátok nem gondoskodott róla. Az a szégyen, hogy egyet is vinni kell, mert nincs elég ebből a legalapvetőbb eszközből.
De legyen ez a szégyen és gyalázat nektek dicsőség és érv.
És akkor még a lélegeztető mutyit nem is említettük.
Humoros, mikor ti magatok közlitek, hogy tulajdonképpen nagy a szar.
Chao ragazza
@Horizont: Tompi kevesebbet keres ő csak sima képviselő ,nem a Brüsszeli Parlament alelnöke ! Viszont nem akar Magyarország miniszterelőke lenni, Dobreva meg igen !
Chao ragazza
@RonaGyuri: Világosíts fel effendi,mert lehet akkor nem éltem Magyarországon
Chao ragazza
@szegfue: Részben az is belejátszott hogy jobban élek, de az iszlám veszéllyel 2005-n találkoztam Londonban.Szerencsém volt ,nem haltam meg ,mert aznap nem mentem metróval.Azon a vonalon jártam !10 évet saccolok a holland nyugdíjamnak ,mert addigra megszaporodnak a muszlimok ! Rotterdamban 2012-n kalifátust akartak kikiáltani !
RonaGyuri
@Chao ragazza: csak annyit, hogy pl. a derék Hóbagoly (rövid ideig ME volt) 1973-ban vendéglátós igazgató lett
szegfue
@Chao ragazza: 13:44 Tudod én alacsony vagyok és kövér, de nem hülye!:))))))
Chao ragazza
@Aki Én: Ne legyél nevetséges !Érdekes egy éve ingyen nem vett maszkot senki.Én meg az OBI-n nem kaptam tavasszal amikor bontottam a betont.Akkor 3 db-s maszkot volt hogy 10 000 ft-t kínáltak ,most ez a maszk db 500 Ft .Esetleg a nyertes lottószámokat meg tudnád mondani nekem ?Esküszöm felezek veled X ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
Aki Én
@Chao ragazza: ...nyilván a te OBI-s tapasztalataid hitelesebbek, mint a saját tapasztalatok, és az eü dolgozók elmondásai.
ómió
Dolgozni? Pfuj! Az tuti nem efftársi!
Eladott Ország
@Chao ragazza: ma 08:08 ♦ Ezek nem photoshoppok. A csúti cigány az asszonyt nem egyszer hülyére verte, és ivott mint a gödény, a hintőporos 'Dajcstomikával' együtt. A rendőrség a "forradalmár(ok)" fejére nem egyszer tettek csákót, amikor bemákolt(ak)' és úgy vitték ki őket a kupiból, nehogy felismerjék őket.
Chao ragazza
@ómió: Neked biztos nem való a komoly meló.Én meg abból éltem nagyon jól ! Eftársaid a Dohány utcában eleve tiltják, neked csak a pénzt kell számolni. Gojok meg dolgozzanak mi ?
Chao ragazza
@Eladott Ország: Marják már egymást a büdös új és régi komcsik ! imgur.com/Nzg7s9d
kereső
@Chao ragazza: Mettől-meddig tartott az a 30 év???
tudode
Ki mit lát!
.
Pont, pont veszőke, készen van a fejecske
Rövid nyaka, nagy a hasa, készen van a török basa.
.
A tehetség hiánycikk!
.
Pedig annyi tehetség van a világon, mint pl.
.
--- Amira Willighagen - 5 song compilation - Steenbergen 2017
.
www.youtube.com/watch?v=jYXXVjn57HY...
-
A Mari néni a kispadon beveszi, hogy szegén gyerök mennyit dógozik, de aki ismeri a járást az államigazgatásban, az néz ki a fejéből, hogy becipeltette az egész irattárat, mintha ükelme egydÜL görcölne ki tudja kiért, miért, mint töri a pont, pontyát!!
.
Uncsi már ez a magamutogatás!
Csibi
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: tegnap, 21:39
Meggyőző, okos érvelés! Csak így tovább...
Azért kíváncsi lennék a pofádra, hogy nézel ki józanul?!
Csibi
@kereső: Előfőrdul, hogy az ember jókedvében rázendít egy nótára! Főleg, ha még nótapartnerre is akad, aki ha kell kikiáltja a Magyar Népköztársaságot!
www.youtube.com/watch?v=-BLO-r_4NzY
SystemError
@Pegero: Az emberi agy 24 képkock felett mozgóképnek fogja fel az amúgy váltakozó képeket. Ugyanez a zenébel a mintavételezés és kvantálás. Tudod 44.1KHZ 16bit. Vagyis másodpercenként 441000X 16bit mély mintavételezéssel. Ne má baszki azt se játszottad gyerekkorodban, hogy a füzet lapjainak sarkára pálcika emberes baszós jeleneteket rajzolsz és utána "lejátszod". Ó most jut eszembe, hogy te mondtad a benzin mozdonyt is régen...Akkor semmi, hagyjuk...:)
ómió
@Chao ragazza: Előbb - "lécci" - végy erőt magadon, hogy meg is értsed, amit olvastál!
Chao ragazza
@Horizont: Mondjuk Musztafa is járna hozzá, ha nem Orbán lenne !Na akkor kapnál észbe amikor megerőszakolná a feleséged vagy lányod ha van és értetlenül állna a bíróság előtt hogy bizony a kafir nőt nem csak joga de kötelessége megerőszakolni ! Vagy kapnál egy sallert, két kokival ,ha sőrt vagy szalonnás szenyót burkolnál befelé.Komolyan mondom fogalmatok sincs ,mitől óv benneteket Orbán ! Pláne ha sabbatolsz, mert az az igazi ,őket ki nem állják és elverik mint nigger a tam tam dobot a dzsungelban .Pláne ha palesztin.
Chao ragazza
@Horizont: Vágom akkor hiányzik valami ?Mert ezek szerint a tőrténelem órákat meglógtad !Az iszlám az utóbbi 600 évben két alkalommal igázta le Európát ! A sötét középkor is a Cordobai kalifátus megszüntetésével ért véget.Most a harmadik foglalásuk, teleszüléssel ( kedvelt mód ) folyik éppen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.