Interjút adott a 24.hu-nak Mérő László matematikus, pszichológus, aki biztosra veszi Orbán Viktor 2022-es bukását.

Matematikus: Orbán bukni fog 2022-ben, ez lehet a fő ok

Mérő szerint a bukás legfontosabb oka az Index beszántása lesz. Úgy látja, a lap nemcsak neki hiányzik, hanem azoknak is, akik pont azért hajlandók szavazni még mindig a Fideszre, mert annyira még nem rossz az ország; nincs itt diktatúra, hiszen az Index is szabadon működhet.

A tudós úgy véli, Orbán Viktor nem közönséges szélkakas, hanem olyan, aki mindig arra fordul, amerre holnap fog fújni a szél.

Egy ilyen szélkakas persze pontosan ugyanannyit forgolódik, mint a normál szélkakas, tehát hosszabb távon egy szavában sem lehet megbízni, és ez a szörnyű benne. De eddig tízből kilencszer eltalálta, hogy merre érdemes fordulnia

- folytatta.

Mérő László szerint – bár a járvány miatt tömegesen veszítették el munkájukat az emberek – a bukásnak nem gazdasági okai lesznek.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
@Csizmás Kond: Orbán nélkül hülye vagy. Egy senki vagy. Csak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Nem Orbán fog bukni, hanem azok akik mostanáig az Orbánellenességből éltek...
legott
Mindig is szerette a matematikát.
Bár soha nem értettem, de szerettem.

Orbán Viktor ránézésre egy undorító szörnyeteg.
És ehhez a matematikának semmi köze.

Bűnhődnie kell az Orbán-családnak az elkövetett emberellenes gazságai miatt. Mindenkistül !!!
legott
@Csizmás Kond: Orbán nélkül hülye vagy. Egy senki vagy. Csak.
kereső
Orbán nem fog bukni, mert nem lesz választás 2022-ben.
csak úgy....
mérö nem kalkulált shikarival,málnával,vergödszkével,durbincsal és pegeroval, akikre alapozta orbán a fideszt! nem akarom elhinni,hogy ezeknel 2022 re meggyün az eszük.
verőce21
Ennek a matematikus Mérőnek az oktatója, alighanem a prímszámok nagy ismerője, Feri a borász lehetett...! :)
Béla333
Orbánnak a választási bukás egyenlő lenne a börtönnel. Remélem. Ezért inkább disszidálni fog a baltásokhoz...
A kipcsak haverjaival együtt!
Oposit
Sajnos ez a matematikus rosszul számol. Nincsenek benne a képletben a krumplin megvett cigányok és a birkák, akik még mindig megeszik bármikor a szélkakas kukorékolást.
legott
Szeretem a matematikát. Az olyan tiszta. Bár nem értenek semmit - a matematikusok főleg az élet lényegét , értemét-, de azt tisztán nem értik.

Ha nem lenne faszuk a matematikusoknak, még hinnék is nekik
De az van, hogy van faszuk a matematikusoknak, és az irányítja őket (is).
namihami
@csak úgy...: 19.16: És ha véletlenül mégis betoppanna és csengetne az ajtójukon, akkor se engednék be, mert sz anyukájuk mindig azt mondta, hogy IDEGENnek ne nyissanak ajtót.
kereső
@Béla333: Nem engedheti meg a bukást,mert nem viselné el- na nem a börtönt, ami több száz év kijár neki. Hanem magát a bukás tényét. "A haza nem lehet ellenzékben"- mondta 2002-ben. Ez azóta csak romlott.Nem lesz választás- majd meglátod. Az államháztartás hiánya az egekben, de veszünk 1 milliárd dollárért rakétarendszert (nem hiszem , hogy ennyiért vesszük- ebben már benne van alkotmányos kőccség is), szórja a pénzt , mint bolond a lisztet- ki fogunk lépni az unióbó, és akkortól kezdve tényleg bármit megtehet( nem mintha most nem, bár az európai milliárdok miatt még vissza fogja magát.).Nem véletlen, hogy mindenáron fertőzi az országot a covid-dal.Ukránok, szerb focisták..., meg bárki jöhet szivesen látjuk, mert akkor hamarébb ki lehet hirdetni a járványügyi válsághelyzetet.aAkkor pedig kihalásig megy a NER.

Nem vagyok összeesküvás hivő, de ez egy nagyon reális forgatókönyv-orbán,habony, rogán, toporzék és a dekázós szépnő.
RonaGyuri
Mérő egy fura szerzet -függetlenül a konkrét témától - olyan témákban is a matekra hivatkozik, ahol más irányú tudásáról van szó. E.P., aki évfolyamtársa volt, mindig rácsodálkozott mikor mondtam neki, hogy a műveiben érzem a matematikus! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: persze ettől még egyébként igaza is lehet!!! =))
csak úgy....
@verőce21: ezt te,mint hazudozós tallini tutajos mondod?
legott
Ahogy léhetűségem lesz rá, kiiktatom Orbánt. Örökre.
csak úgy....
@Horizont: akkor majd a pacal sziszivel az élen rohamozzák a dógokat ..
namihami
Komoly félelmem van, hogy egy esetleges választási bukás esetén inkább polgárháborúba taszítaná az országot, minthogy békésen átengedje a hatalmat.
Nem teheti, hiszen a nyertes fél első intézkedése a teljes orbáni szisztéma és anyagi ügyek felülvizsgálatával járna. Az pedig (bár a kinti pénz már bukott--és az a teljes vagyon minimum 90%-a-már az ország számára elveszett pénz), de a hatalom édessége sem engedné meg az elvesztését. És ez együtt jár a szolgahad anyagi tönkremenetelével is, amit azok is az életük árán is.
Summa summarum:: egy orbáni bukás az ország polgárháborúba sodródását jelentené.
human
@namihami: Ha kiegyezik az új kormánnyal, ha a rendezett fegyverletételt ígér a szabad elsétálásért cserébe akkor itt egy újabb '89 lesz. Azaz a mocskok megússzák és pár év múlva újra visszatérnek. Ezért nem szabad Orbánt futni hagyni és annyival elintézni, hogy egy tévútra tévedt vezető volt és ezért ne csukjuk már börtönbe. De! Börtönbe kell csukni és minden családtagját akinél igazolható a korrupció, különben visszatérnek vagy ők vagy a technikájukat elleső aljas emberek.
namihami
@human: Nem hiszem, hogy az újonnan felálló vezetés, amelyikkel sikerült az elmúlt 12 év alatt végletesen meggyűlöltetni magát az állandó ütlegelésük és mellőzésük miatt, ki fog tudni egyezni. És ha ez mégis sikerülne, akkor a választótömeg (amelyik az Orbán elzavarásával tudatára ébredt, mint a Skynet computere) első dühében az új vezetést is elzavarná. A tömeg, amelyik leszavazta az orbáni klientúrát, nem nézné jószemmel (finom voltam) egy olyan új klientúra kialakulását, amelyik ezzel kezdené meg a működését. És ezt tudja az Orbán 100%-osan. Ez az alapja a félelmének és ezek elhárítására tett minden tevékenységének ez a legerősebb mozgatórugója.
Nemcsak a börtön (persze, az is), de a szegénységbe való visszasüllyedés neki és a családnak a legrosszabb rémálma.
SystemError
Reméljük még abban az évben börtönbe is kerül.
Namely
Én meg abban vagyok biztos, hogy elolvashatná a saját könyvét a "Mindenki másképp egyforma" remekművet újra, felhagyhatna a politikai dörgölőzéssel, és foglalkozhatna egy kicsit tovább a szakmájával.
Ahhoz ért.
Amikor Tomcat felmosta vele a padlót az antirasszista feszten rendezett nyíltszíni vitán, leeshetett volna neki a tantusz, hogy nem neki való a politika.
verőce21
@csak húgy...: (20:01) Nem, hanem ezt te, mint olyan dilis szeretnéd elhinni, amivel eteted magadat!

Vagy amit egy megfizetett újságcikk hazudik nektek...!
verőce21
Ez a cikk, egy hangulatjavító gumicsont lipsiknek...!
solidedge
Orbán röhög a markába. Bukása után bakter lesz a felcsúti kisvasútnál.
Gyurka80
@Béla333: Gyurcsányi ezerszer jobban megérdemelte a börtönt, mégis itt van.
Yoda69
Bar igaza lenne...
Csakhogy a matematika nem számol a valasztasi csalás tenyevel . Ha minden kötel szakad O1G beveti mint tette a legutóbbin is, amikor délután 2tol este 10ig nem voltak követhetoek az adatok. Ergo ugy manipulaltak ahogy akarták.
kereső
@Gyurka80: megmagyaráznád, hogy miért is?
Csizmás Kond
@legott: ..csak úgy, ilyen lazán ?...vagy még nem ment ki a gyógyszer hatása ?
Pálinkás Pál
Sajnos ehhez kevés a matek... amíg ilyen here, széthúzó ellenzékünk van,addig orbán nyugodtan aludhat!!! itt van mindjárt a főváros példája...,végre nagy nehezen megszerzik,és akkor megtesznek Budapest élére egy ö[email protected] mióta hatalmon van,mást sem csinál,mint hergeli az autósokat..ha most hirtelen újra kéne választani,akkor a főváros megint elveszne az ellenzéknek...és még ezt a marhát akarják miniszterelnök jelöltnek...
dr préditákor
Nem fog bukni, sőt! Ő lesz a miniszterelnök még 25 évig! Világos? Akinek nem tetszik, el lehet menni!
nezelodo
2022-ben lesz a nagy bukta huszadik évfordulója, de akkor még kétfordulós volt a választás. A második forduló előtt már sanyarúra fordult a fijjuk oldalbordáinak sorsa, mert nem csak a Lendvai utcában, de még a stadionokban is buktaszag volt, és otthon eresztették ki a gőzt. Remélem, a kerek évfordulóhoz méltó lesz most is az ünneplés.
Aki Én
Az ellenzéknek esze ágában sincs hatalomra kerülni. Az felelősséggel jár, munkával, kockázatokkal.
Bezzeg most.
Yoda69
@Shikari: Ezt a faszsagot magadtól izzadtad ki, vagy tollba mondták néked, kretén.
RonaGyuri
@grincss: szétesett a képernyő tervezőjük
grincss
@RonaGyuri: Köszi, úgy tűnik megjavult! :-)
csipetke
Bizony,bizony,minden szerződés lejár egyszer...
csipetke
@kereső: tegnap 19:42 Azért az unióból nem léphet csak úgy ki,ahhoz szerencsére népszavazás kell.Annyi idióta még az orbán birkák közt sincs,akik ki akarnának lépni.A többi stimmel
kereső
@csipetke: Népszavazás? "rendkivüli járvány válsághelyzetben"??? Kizárja a lehetőségét is.A kormány=orbán dönt törvényesen!!! mindenben.Se parlament, se szavazás, se népszavazás- esetleg egy ellenőrizhetetlen "nép-nemzethy, kormány "konzultáció, a CÖF-fel megspékelve, és orosz QR kóddal.
advocat
@HAN SOLO: Én még oroszul sem tanultam, 8 év alatt. Ha leferdítenéd?
verőce21
Ha O. az Index létéhez van kötve, akkor nem fog bukni, mert most egy helyett két Index van.
Akkor 2022-től kétszeres hatalmú Orbán lesz...?
Örülhettek, addig van jó dolgotok, lipsik, amíg Orbán van hatalmon!
verőce21
@csak úgy...: Ha-Ha, mondta a Bohóc...!
csak úgy....
@verőce21: "verőce21
Háááááá…Háááááááááááá…Hááá…! " :)
Eladott Ország
Már 2018-ban is derekasan megrendült a mi fénylő csillagunk uralma, de mit tesz a véletlen, leálltak a számítógépek és mire újraindultak, fényes győzelmet arattak. Nem beszélve az egyéb, tömeges választási csalásról. Szerintem egy pillanatig sem kétséges, ha hatalmát veszélyben látná a csuti rém, ugyanúgy reagálna, mint most Lukasenko. A régi barát, az azeri elnök is milyen szépen megbundázta a választást, mert ott is volt. A választás előtti napon véletlenül közzétették a másnapi eredményt. Aliyevnek is ugyanaz a Finkelstein volt a kampánytanácsadója. Kérdés az hogy egy diktatúra demokratikus úton legyőzhető e?! Mert erre még nem volt példa. Abban biztosak lehetünk, hogy a bűnöző cigány és politikai prostituált bandája nem fog visszariadni semmitől!
Sámannus
Jött má a pohoshoz a doki vagy maga indul el Gratzba? Volt má lebeny kezelés máma?
L.József
Mérő Úr! Ön téved! ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKÜNK ÚJRA NYER! :)
Én nem dicsekednék az ön helyébe, hogy Ön matematikus meg pszichológus, mert szerintem mind a kettőben rossz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.