Szeptember közepére várható a gazdaság növekedését támogató, két évre szóló új terv - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnököt kérdezték Gyurcsány Ferenc DK-elnök Vidnyánszky Attilára, a Nemzeti Színház vezetőjére tett megjegyzéséről. A miniszterelnök szerint ezen nincs miért meglepődni, hiszen "ezek kommunisták", ezt csinálták, amikor hatalomra kerültek Magyarországon: elvették az emberektől amijük volt. "Miért gondoljuk, hogy megváltoztak?" - kérdezte, hozzátéve, a kérdés az, hogy mit felelnek. "Mi felütjük a Könyvet, ahova az van írva, hogy aki kardot ránt, az kard által vész el" - fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Milyen szép is az, amikor egy, a családi és saját vérvonala alapján vérkommunista kezdi el kommunistázni a másikat. Olyan hiteles...
Legalább annyira, mint amikor a Nagyvárad téri aluljáróban az egyik cigányasszony a másiknak ordibálta, hogy :: Te tetves cigányqrva. Hááááttttt, vicces volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Orbán készülj. Mész a történelem süllyesztőjébe. Óriási károkat okoztál, igazán te vagy hazánk igazi ellensége. Utánad kuplerájból kell várat építeni.
Nyírfa
@Horizont: 8.52

Próbált Gyurcsány kormányozni, de a szocialistákkal nem lehetett. Szerintem sokkal inkább volt SZDSZ-es mint MSZP-s, és a kapkodás, ami a tervezett átalakításokat kísérte, ebből a két tűz közötti állapotból eredhetett.
Gyurcsány egy modern államot képzelt a poroszos helyébe, és ebben ma is támogatnám.
Feudál-vadkapitalizmus (Orbán) vagy mindenki számára élhető polgári demokrácia (Gyurcsány). Lehet választani. Amit választunk - vagy nem választunk - az minősíti magát a társadalmat.
lampa laz
Jól fogalmaztál dagadt állat, mert így fogod bevégezni, "aki kardot ránt, az kard által vész el"
csipetke
Ez a bagoly meg a veréb esete. Nem tudja az ember, hogy sírjon, vagy nevessen, mikor egy kivénhedt, kiugrott kommunista kommunistázik le valakit. Bár orbán a kommunista léte óta megszámlálhatatlanul váltott köpönyeget, ez a jellemtelen emberek sajátossága. Még akasztott ember nem volt csak
kereső
Nem értem. Ritkán nem értek egyet Edgárral, -Ő jegyzi a cikket-de most nem Ez nem két kocsmabeli harca. Ez a diktatúra, és a demokrácia harca. Az egyik "kommunista" a politikai palettát végigtáncoló --mindig csak a saját érdekei mentén döntő, erőszakos, diktatórikus ember, aki módszereiben visszatért a legkeményebb sztálini/rákosi időket időző módszerekhez, miközben egy idejétmúlt félfeudáliis egyházi államot hoz létre- fasiszta ideológiával.És, hogy ezt meg tudja valósitani-meg a gyermekkori álmait- ezért aztán lerabolja az országot, tudatlanságba taszitja az oktatás lebutitásával az embereket- legyetek engedelmes szolgák, és majd én vigyázok rátok, és megvédelek benneteket.Ellensége a tudás, a tudomány, a szabad szellem.

A másik meg demokrata- annak minden gyöngeségével. Vajh ez a társadalom fel tud-e nőni a demokráciához?
kereső
Vegyétek úgy, hogy a gyöngeségével!!! idézőjelben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.