Gulyás Gergely Bayer Zsolt vendége volt.

Gulyás Gergely megdicsérte a kormányt, amiért nem löveti ki az SZFE-s tüntetők szemét

"Az egyetemisták nyugodtan tüntethetnek. Szerencséjük van, mert nem Gyurcsány Ferenc van hatalmon, tehát senki nem fogja kilőni a szemüket".

- mondta el Gulyás a Hír TV Bayer Show című műsorában.

Azt is hozzátette, akik ehelyett tanulni szeretnének, azoknak a Vidnyánszky-kuratórium előbb-utóbb valahol biztosítani fogja az oktatást.

Forrás: Blikk

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
De az egyetemisták nem dúlják fel a tv székházat, nem gyújtanak fel autókat,nem borogatnak kukákat, telefonfülkéket, nem dobálóztak a felszedett utcakövekkel,esetenként ablakokat betörve! Sőt tankba sem ülnek! Ők nem vandálok, értelmes fiatalok! Azért ezt az egy pasit, akinek "kilőtték a szemét", érdekes volna megismerni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Egy igencsak árulkodó mondat

mentségére legyen mondva Zsóti hatása alatt volt

„Az egyetemisták nyugodtan tüntethetnek. Szerencséjük van, mert nem Gyurcsány Ferenc van hatalmon, tehát senki nem fogja kilőni a szemüket"
Ezt Gulyás főminiszter mondta a Hír TV Bayer Show című műsorában.
Ezzel – függetlenül a szemkilövési dolog nagyon más voltától – a 2006-os fél várost szétbarmoló őrjöngő bagázs szintjére rángatta le az SZFE diákjait! =))
Nessy
De az egyetemisták nem dúlják fel a tv székházat, nem gyújtanak fel autókat,nem borogatnak kukákat, telefonfülkéket, nem dobálóztak a felszedett utcakövekkel,esetenként ablakokat betörve! Sőt tankba sem ülnek! Ők nem vandálok, értelmes fiatalok! Azért ezt az egy pasit, akinek "kilőtték a szemét", érdekes volna megismerni!
Nessy
@RonaGyuri: Ezt a "kilőtt szemű" pasast még senki nem látta, még egyetlen orvos sem igazolta, hogy valóban megtörtént e. Vagy egy, a barátai által eldobott kő találta szemen. Eszembe jutott a Révész Mártiriusz csodás gyógyulása! Egyik nap teljes fejkötésben jelent meg a parlamentbe, második nap egy kis gyorstapasszal, majd pár nap múlva már az sem.
solidedge
Nem Gyurcsány lövette ki és csak megsérült az eszét vesztett, romboló, rendőrverő páciens szeme. De ez így jól hangzik. A hasonlat már azért is sántít, mert ha a mostani tüntetők szintén TV székházat foglalnának, autókat gyújtogatnának fel, rendőrök tucatjait sebesítenék meg, a kormány habitusához híven még agresszívabban lépne fel.
SystemError
Sokat segítenek rajtatok ezek a kis értelmiségi csevejek herélt hangú Zsóti fajtárssal...:) Még jó, hogy nem csináltok ilyeneket és emiatt nem kell kirángatni a véreden és taknyodon keresztül a köcsög fejedet a parlamentből.
lampa laz
Akik ezt a műsort nézik és az ott elhangzott baromságokat el is hiszik, semmivel sem különbek azoktól a vandáloktól akik 2006-ban randalíroztak Budapesten. Kubatov ""egyetemistái"" értelmi és kultúrális színvonaluknak megfelelően végrehajtották az utasítást. Az SZFE diákok nemcsak önmagukért, hanem mindenkiért próbál kiállni, mert elég volt már orbán ámokfutásából, h mindent lerombol és helyette a saját elmeháborodott elképzeléseit akarja megvalósítani ezekkel a határontúlról idehozott elvakult barmokkal.
csipetke
Ez hülye.Gyurcsány eleve bele se akart volna pofázni az egyetem életébe,úgyhogy a feltételezés is idióta.Ez orbán mániája,mindenhova egy valag fidesznyiket kinevezni jó pénzért.Hír tv...Nézi azt egyáltalán valaki,amióta az is fideszes lett?
Gyütt Mönt
Gulyás, egyszer felelni fogsz azért, mert a nemzeti mázzal leöntött úthenger mellé állsz és azokat gyalázod, akik ennek ellenállnak.
simmering73
Ha Gyurcsány kicsit tökösebb, akkor most a felbujtók még mindig a börtönben rohadnának. Szerintem most már ő is látja, mekkorát hibázott.
Nessy
Ez a "szem kilövött valaki" olyan, mint Colombo felesége! Folyton emlegetik, de még senki nem látta! Érdekes az ő általuk okozott károk, sérülések jogos vélemény nyilvánítás volt, a Kossuth tér tönkretételével együtt!
tudode
Az ország sara az, hogy a kódis korában a nemzet színÉSZÉTŐL függ élet, halál, mindenkinek, mindennek a sorsa!, mert
.
------ Ángyán József: Viktor azt mondta, „addig maradsz, ameddig kibírod, nem fogunk mártírt csinálni belőled”
.
24.hu/belfold/2020/05/19/angyan-jozsef-rendszervaltas30-orban-fidesz-fold-interju/
.
Mit is mondott a tiszteletreméltó Ángyán Józsefnek az, aki egyedül egy 00
.
"""""Itt hangzott el az azóta sokat citált, a maffia gondolkodásmódját idéző mondata, hogy „aki tisztességesen viselkedik, ha megsebesül is a csatatéren, kihozzuk, de aki nem, arra mi is lőni fogunk”. Értsd: a kritika tilos és életveszélyes. Lesütött szemmel hallgatták a frakciótagok, sose látták ilyennek."""
.
Mondja azt egy alattvaló, akinek haptákban kell állnia, követni azt, aki a Szegény Drzsoni és Árnika c. mesefilmban a kisebbségel énekelte, hogy RABLÓ VOLTAM, KÖNYVET VESZEK (de a youtube-ról lesikálták a nemzet színÉSZÉNEK a nótáját"""
.
A körülötte lévőknek tehát kusti az előnevük!
.
RémeSS!!!
SystemError
propeller.hu/itthon/3572312-2006-ban-maffia-vitte-fociultrakat-utcara

Ők voltak a választási kopaszok is... Ha nem megy lopással, csalással, zsarolással, akkor erővel. Ne legyenek senkinek se illúziói, hogy a kieső csontvázak védelme érdekében bármit megtennének, ahogy a Mészáros tervet majdnem kigáncsoló felcsúti juhász vagy az afrikai útlevelekkel, kokóval, kurvákkal üzletelő politikai bizalmas sem élnek ma.

Nyugodjon meg mindenki, mert biztos, hogy Bedegecit és az összes szart azért kiküldik holnap. Főleg, ha most ezt a párbeszédet betervezte Habony Gulyásnak és Bayernek... Lopás után mond, hogy más lopott, úristen! :) . Ez ugyanaz, csak fordítva. Lopás előtt ítéld el, hogy milyen szörnyű lopni..:) Szóval az élőlánc egysége lesz a cél. Most megmondom, hogy Habony már leadta a prostisrácokhoz és kubatovhoz a holnapi tervet. Ők meg adják tovább a feladatot az utcai csicskatróger Bede kapitánynak, aki majd megy élőláncot rángatni a susogós melegítőjébe az értelmiségi, művész fiatalok közé. ..Szép kép lesz! :)
kissé felnőttem
Te kls nyálasszájú !! lehet,hogy éppen ebbe fogtok nagyon belebukni. tudod a nép torkán már sokat ledugtatok. Ez visszaüt. lesztek még csórók és köröztök a zárt udvaron.Egyszer véget ér az álom egyszer véget ér a nyár...
A nyugdijatok meg kevesebb lesz mint a miénk ma.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Nyírfa
Gulyás tisztában van vele, hogy váltás után ő többet nem rúg labdába? Még ha úgy gondolja is, hogy sebtiben elhagyja az országot, attól még elítélhető, a priusz pedig elkíséri mindenhová. A becsületét eljátszotta, és ezt a hasonszőrűeken kívül sehol a világon nem díjazzák. Persze, a hasonlók egymásra találnak, fel is építhetik a maguk kis alvilági birodalmát, vagy kapcsolódhatnak a helyi maffiához, de milyen élet az, mindig becstelenül? Most talán nem érdekli.
kereső
Kissé furcsa Magyarország kormányának kancelláriaminiszterétől "szemkilövető Gyurcsányozni", azok után ,hogy a kebelbarát fehérorosz diktátor rendőreinek, rendfenntartóinak brutális kegyetlenkedéséről egyetlen szava sincs a regnáló hatalomnak/ az állampártnak.És kissé furcsa azok után, hogy békésen tiltakozó embereket büntett meg hatalom rendőrsége százezer/millió forintokra- mert megzavarták a fővezér álmát a délutáni sziesztán. Kissé furcsa az után, hogy Magyarország egy választott parlamenti képviselőjét a" baráti kommunista kina " ide delegált nagykövetsége levélben szólitja fel, hogy tartózkodjon a kinai politika birálatától.Ja Gyurcsány egyetlen szemet nem lövetett ki:
kereső
@kereső: Ócska hazugság GG. Ti még éles lőszerrel is lövetettek volna 2006-ban.
szegfue
@CarolZE86: Te egyáltalán egészséges vagy?! Hogy lehet élni "ideg" nélkül?! Itt nem találsz... fordulj orvoshoz!
balos
@Nessy: Drága Nessy!Az az egy pasas a pedofiliájáért részesült eme "áldásban"!Viszont így a hír jobban fest a nemzethyek mocskos sajtójából!
balos
Azért üzenem a gulyás féléknek,hogy növesszenek szárnyat,mert lehet,hogy az utcán találkoznak egy "rombolóval"!
nezelodo
Még szerencse Gergő, de létrát sem lehet mindegyik vállára akasztani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.