A takarításban segítenek.

Kásler Miklós bejelentette: katonákat vezényelnek az iskolákba

Hamarosan kezdetét veszi a sokak számára várt őszi szünet, azonban elképzelhető, hogy a tanároknak lesz némi bónusz feladatuk ez idő alatt. Ugyanis a szünetben nagytakarításokat kell végrehajtani az iskolákban, de sok helyen nincsen elegendő számú takarító személyzet.

- Azokban az iskolákban, ahol „visszatérő jelleggel kellett járványügyi intézkedéseket foganatosítani, a Magyar Honvédséget is bevonják a munkába – írta Kásler. A szünet október 23-tól november 1-ig fog tartani.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fidem
Már megint. :D
A tanárok teszteket kértek és tiszteket küldenek. :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a miniszter igencsak hosszú életű lesz...mert az a sok szidalom, az jót tesz az egészségnek...

vitéz urak sem hitték még csatakos rémálmukban sem, hogy valaha takarítaniuk kell más helyett..
sgl
@Béla333: nana!
a hóhér pár elitéltet végez ki, ez a ganyé köcsög kásler meg százakat, ezreket küld a halálba tudatlanságból, vagy politikai utasításra.
vacsi
Miért nem vesznek fel takarítókat?! Úgyis sok a munkanélküli ember, akiknek jól jönne a fizetés, ha csak néhány napra is...
Nessy
Csak ott ne "feledjék" a katonákat!
Nessy
@vacsi: A katonák nem kerülnek most külön pénzbe!
fidem
Már megint. :D
A tanárok teszteket kértek és tiszteket küldenek. :D
vacsi
@Nessy: Igen, emlékszem, amikor sorkatonák törték a Tsz-ben a kukoricát - ott dolgoztak mellettünk, mert minket az iskolából minden ősszel szintén kivezényeltek.
Gyütt Mönt
@fidem: ne aggódj, rendfokozattal rendekezőknek nem kell munkát végezniük. Én iskolaőrökkel végeztetném a takarítást, egyszer akár dolgozhatnának is. Persze valószínű, hogy sok köszönet nem lenne a munkájukban.
Qqberci
Egyenként lelövik a vírusokat?...
solidedge
Rendkívüli hír! A magyar haderő támadást intézett az iskolák ellen.
namihami
Az odavezényelt kiskatonák parancsnokai egykalap alatt elvégzik a 7.-8. osztályokat is. Egycsapással két haszon.
justhpeter
Egyetlen jogosult kérdést ismerek: Mikor lesz már a kormányban is kitakarítva ?
Ugyanis Käsler már annyira bolond, hogy már közveszélyes is. A vegyvédelmi zászlóalj katonái meg majd az év végi beszámolójukban fwelsorolják, hogy ebben az évben hány iskolát végeztek el. Mivel szíveen viselem az iskolákat és a szünidő is rövid, javaslom támogatóként Szarka ezredes urat is kivezényelni takarítani, hiszen szemmel láthatóan a magasabb kategóriába tartozó SZFE hallgatói megroggyantó csapást mértek rá. A kisebb iskolás gyrekek viszont otthon lesznek.
levarosbukta
Aztán vén [email protected] fogat mostál-e? Körmödet fényesre sikáltad-e?
tudode
Nagyon helyes!
.
A rendvédelmisek nagy esélyt szalasztottak 2012-ben a szolgálati nyugdíjuk lenyulásakor, hogy nem borították rá a bilit ezekre a kicsodákra:
.
----- "Orbán takarodj!" - Megkezdődött a rendvédelmisek tüntetése a Kosstuh téren
www.youtube.com/watch?v=k9rVcTY9AzQ&t=12s
---------------------------------
.
Még sakkozáson túl még rötyit is puszoltathatnak velük, mert fél munkát végeztek!
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
advocat
Régen volt az "Élenjáró katona", most lesz az "Élenjáró Takarító"? Azért ez a rendfokozat megalázása! Szerintem. És Tábornok elvtársék? Csak kussolnak. Persze azért a pénzért. És bevetik az udvar takarítására az új tankokat. Is. Pedig gyorsak és hatékonyak. Ebben is. Kiváló német gyártmány.
Gazella
Kijelenthető, hogy a dagadék szeret katonáskodni. Tehát katona állam lettünk. Ja katonatiszt állam! Mert baka alig van...
advocat
@Maria24s: Anyád? Még "bedolgozik"?
NKF
Helyes!A WC-ket arra a volt honvédelmi miniszterre bíznám.
Tudjátok,arra a távcsövesre.
gina
Te vén mocskos idióta, ez fontos te agybeteg szemét
evacica
Úgy látszik kezdődő szenilitás jelei kezdődtek Kaslernél! én már rég lemondtam volna a helyében, nem csinálnék hülyét magamból! Nincs senki a családjában aki erre felhívná a figyelmét?
kissé felnőttem
lassan lefoglaljátok az egész hadserege, hol van a nagy dumád a 10 parancsolatról. Vagy felfogtad hogy illuzió látod mennyit segitett? nagy humbukkal nem lehet gyógyitani. tér van idő van csak a teret kell átnevezni?
Shikari
A kormány a kegnagyobb figyelemmel és szakértelemmel kezeli a krízist! Köszönjük Fidesz!
kulabombaafityiszre
@Shikari: Tisztelt olvasók a román csikari,mint szervilis seggnyaló hozzászólását olvasták.
Kapaszkodna a toprongy,seggnyalás utján szeretne felkapaszkodni,de hát hülye szegény.
kulabombaafityiszre
@Shikari: Esti múszak a troll irodán?:)))))))
Shikari
@kulabombaafityiszre: Fáj a patkányoknak a magyarok érdekeit szolgáló kormány. Takarodhatnál a migráncs fajtáddal haza szarházi!
Nessy
Szóval, ha jól értem, akkor a betarthatatlan ( idős otthonokban megoldandó lélegeztetés) a naponta változó, az előző napinak ellentmondó utasítások a magyarok érdekeit szolgálják! A kormány "szakértelme" naponta tetten érhető, a számok alakulásában is.
Na, ezt tessenek egy elme szoc. otthonban előadni!
csak úgy....
@Shikari: te unalmasabb mint az 1X1 ,saját nyalókára még nem fussa !?
Szeparepa2
Mindigis erről álmodoztam már kisgyerekkoromban is, hogy egy egyenruhás aranyvállapos komoly hős orvos-tisztúr ápoljon engem a korházba, az sem baj ha még mellé mérnök is, meg mondjuk még akár pap is lehet... ja nem, az azért ne legyen, bocs pincecilke nyuyónénnye... Egyébként tényleg megvalósult, mert amikor egy súlyos baleset után darabokra törve feküdtam a traumatológián gerinc osztályom; az ország egyik legjobb gerinc specialista professzora kezelt, és műtött, aki mellette mérnök ezredes is... jókat beszélgettünk, elmesélte hogy az átkosban Ulánbátorba vezényelték hosszabb időre az apját aki szintén mérnök katonatiszt volt (hogy orvos is-e, nem derült ki) és ő ott is volt éveken át gyerek ott tanult orosz nyelven, valamin nagyon buzgón dolgoztak ott a ruszkik az apjával (hogy fegyver kisérlet, vagy valami olajmező nem tudom) és gyakran járt hozzájuk az apja egy orosz tábornok barátja, aki bírta őt, gyakran játszott a gyerekekkel (bármi pedofil zönge nélkül!) és néha felvette őt, a térdén lovagolhatott... bár hallotta a nevét, de csak felnőtt korában tanulmányai közben döbbent rá a prof, hogy ennek a tekintélyes szovjet vezérkari tisztnek MOLOTOV volt a neve... tehát elmondhatta magáról, hogy Molotov térdén is lovagolhatott gyerekkorában, én meg elmondhatom hogy találkoztam olyan emberrel, aki gyerekkorában a híres (és harcban kegyetlen), hírhedt és legendás, szovjet Molotov tábornok térdén lovagolt gyerekkorában... Mondtam is neki, hogy ha megmozdulhatnék, megfognám a karját, hogy megérintsem, erre azt mondta, hogy amikor meggyógyulok, mert meg fogok, akkor kezet fog nekem nyújtani, nyugodjak meg, s meglesz a csodás élmény... és így is volt... Molotov enregiája rajtam van, csak nem tudom, hogy ez most jó nekem vagy sem, bár a koktéljaihoz eléggé vonzódom, ne adja meg az isten, hogy használnom is kelljen, azaz kihasználnom ezt a vonzalmat, egy ponton szarbángeci ellen...
grincss
@Béla333 ma 15:11
Nem hóhér, hanem tömeggyilkos!
TollerBela
Olyan ez, mint a légió ! katona, útépítő, vízhordó, polgár, tanár és gyerek egyszerre ! Fejőstehén és megveszi a tejet, adózik, nem beszél ! Hát mit mondjak, hogy finom és elfogadható maradjak …..
SystemError
Tehát akkor te gülüszemű anyabaszó gyilkos hóhér! Kéztisztitó, maszk, stb védőfelszerelések és pedafgógusi bérpótlék kell és nem a köcsög katonáid kellenek. Őket tartogasd arra az időre, ha Lölő telkén már egymás faszát szopjátok az idegtől, hogy mikor tör be a nép!
SystemError
www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0

Osszátok! a Fidesz kitörölteti mindenhonnan a netről. Innen is eltűnt...!
nezelodo
@SystemError: Én már régen nem lepődők meg ezen, egy távoli rokon az első békemenet után elmondta, a településükön az önkormányzat szervezésében utaztatták a békemenetre, 6000 Ft kp, és élelmiszercsomag, plusz ingyen utaztatás volt a fizetség. A szervezett buszoztatást saját lakhelyemen is láttam, amint kora reggel a az önkormányzati korifeusok terelgették a hivatali dolgozókat a buszba, és vitték az "önkéntes" meggyőződéses tiltakozókat.
Ráadásul ezektől a szervezőktől kell megtudnom, hogy se nem jó magyar nem vagyok se nem jó keresztény! Talán azért, mert gyerekkoromban ezek szülei fenyegették apámat, hogy be ne merjen íratni hittanra, a papneveldéből a szétkergetés után hazaérkezett bátyámnak meg egy napot adtak, hogy eltünjön a faluból.
Shikari
A kormány mindent megtesz a védekezés területén, amit csak lehet! Köszönet a kormánynak és a szakembereknek az áldozatos munkájukért!
SystemError
A lopás, csalás és hazudozás miatt már csak a millitarista megoldások maradtak a tahók pártjában.
Aki Én
@Shikari az ánuszékszer: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))), ahogy szoktad mondani :)
Lepényleső
...pártkatonákat,- ahogy 1948 és 1989 között történt? Milyen jelzőkkel illetik,- azt a kort akik ma ugyanazt teszik?
kulabombaafityiszre
@Shikari: október 17., 19:43
Ez is hazugaság,mert te román,vagy.Viktornyák.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
durbincs
@SystemError: a Pedofil + a nagy rakás @kula: + a szerényképességű @Aki Én: = @Lepényleső: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok