Illegálisan foglalkoztatott embereket a Garancsi István nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó egyik vállalat - derült ki az adóhivatal hivatalos tájékoztatójából. Illegális foglalkoztatáson kapott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy olyan biztonsági céget, amely az Orbán Viktor miniszterelnökkel jó viszonyt ápoló Garancsi István üzletember érdekeltségébe tartozik - idézte a 24.hu ki a NAV közzétételi listájából, amely több mint ötezer jogsértő adózó névsorát tartalmazza. (Garancsi 67 milliárd forint becsült vagyonnal a 15. A 100 leggazdagabb rangsorában.) A főtevékenységként személyi biztonsági szolgáltatást végző Criterion Biztonsági Szolgáltatások Zrt.-t tavaly nyáron érték tetten, a társaság ellen szóló határozat pedig 2019 végén lett nyilvános, ám a feketén foglalkoztatók széles tömegében nem volt feltűnő a társaság neve.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@sgl: Szerecsen mosdatásban rendőrségünk, és ügyészségünk felűl múlhatatlan.
RonaGyuri
@sgl: @Nessy: @Nessy: „Orbán Viktor a MOL-Vidi FC minden mérkőzésére el szokott menni. Az utazások során a focicsapat tulajdonosának vendége, és ugyanolyan módon utazik, mint a MOL-Vidi FC többi vendége. Ez eddig is így volt, és ezután is így történik majd. Mindez a magyar adófizetőknek egyetlen forintjába sem kerül – közölte érdeklődésünkre Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.”
namihami
@sgl: @Nessy: @RonaGyuri: Szerintem a Vidi itthoni és nemzetközi ""szereplése"" (LEszereplése) b@ssza /bocs/ a Vezér csőrét és vagy csak a csapat, de talán a teljes Garancsi-féle vertikumot megpróbálja visszanyesni. És, mint azt az élet már többször igazolta, ha belekezd valami hasonlóba, akkor véghez is tudja és akarja vinni. Úgyhogy ez a ""NAV vizsgálat"" szerintem figyelmeztető a Garancsi birodalom fele.
Nessy
@RonaGyuri: Gondolom a TAO milliárdok a mennyekből szállnak alá!
lusta
Nyugodjon le mindenki. Ez az ország így működik. Mi szürke egerek nem látjuk, még, ki mikor és hogyan bukik le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.