A falvakban és az alacsonyabb végzettségűek körében nőtt, a városokban és a kvalifikáltabb rétegek körében csökkent a kormánypárt népszerűsége.

Vidéken és Budapesten is gyengült a Fidesz, az alacsony iskolázottságúak körében erősödött
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Október első felében, az ország felnőtt lakossága körében végzett közvélemény-kutatást a Závecz Research Intézet – írja a hvg.hu.

A kutatás szerint a Fidesznek március és augusztus között 31-ről 36 százalékra nőtt a tábora, azóta viszont két hónap alatt 4 százalékponttal csökkent; a párt októberi támogatottsága a teljes választókorú népességen belül 32 százalék.

A DK támogatottsága továbbra is 10 százalék, a Jobbiknak a szeptemberi 6-ről 7 százalékra, a Momentumnak 7-ről 6 százalékra módosult a tábora. Az  MSZP 5 százalékon áll, a többi párt a bejutási küszöb alatt mozog.

A biztos pártválasztók csoportjában a Fidesz 49 százalékos, a második helyen a DK áll, 17 százalékkal. Itt a Momentum és a Jobbik 10-10 százalékon mérhető, az MSZP pedig a biztos szavazók 6 százalékának élvezi bizalmát. 

Érdekesség, hogy az első hullám alatt tapasztalt népszerűség-növekedés után augusztushoz képest a vidéki városokban és Budapesten is 8 százalékponttal lett alacsonyabb a Fidesz-tábor mérete. A falvakban viszont 2  százalékponttal erősödtek Orbánék.

A Fidesz támogatottsága településtípus szerint: 

Budapesten 26, a vidéki városokban 31, a falvakban 37 százalékos.

Ami a végzettséget illeti, a diplomások körében csökkent legnagyobbat a Fidesz népszerűsége (-16 százalék), de a szakmunkás végzettségűek és az érettségizettek körében is buktak 6 és 4%-ot. Az alapfokú végzettséggel rendelkezőknél viszont 7 százalékot erősödött a kormánypárt. 

A Fidesz támogatottsága így alakul a biztos pártválasztók körében iskolai végzettség szerint:

alapfokú végzettségűeknél 38, a szakmunkás képzettségűeknél 33, az érettségizetteknél 28, a diplomásoknál 26 százalék.

A 40 év alattiak körében 9 százalékpontot veszített a kormánypárt a nyár óta, az ennél idősebbek körében mindössze 2 százalékpontot. A Závecz úgy fogalmaz: így visszaállt a korábbi sajátosság, a fiatalok körében az átlagosnál gyengébben szerepel a Fidesz, 25 százalékos.

(hvg.hu)

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nyugodtan le lehet írni ,abban a rétegben nőtt, akik szellemi színvonala megakad a zsák krumplinál!!! a kommunikációjuk is azért olyan amilyen, mert valahogy le kell butítani,hogy a szavazóbázis megértse!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nyugodtan le lehet írni ,abban a rétegben nőtt, akik szellemi színvonala megakad a zsák krumplinál!!! a kommunikációjuk is azért olyan amilyen, mert valahogy le kell butítani,hogy a szavazóbázis megértse!!!
Eladott Ország
Lehet, hogy sikeresen megnyerték a borsodi időközi választást, de nem lehetnek biztosak abban, hogy ez majd 2022-ben is elég lesz. Minden erejükkel azon voltak, hogy Koncz Zsófia megnyerje a választást, a pénz nem volt kérdés 3000-5000 ft/fő. A választás menete 80 % feldogozás után változott meg és a tarifa 5000 ft/főre Ezt nem tehetik majd meg minden egyes jelölttel 2022-ben, még akkor sem, ha annyi pénzt loptak össze az elmúlt 10 évben, amennyit talán egyetlen kormány sem herdált el korábban. Orbán ezúttal nem lehet magabiztos, mert lehet, hogy a gorillái megvédik a parlamentben, de az emberek előtt is bizonyítania kell 2022-ig. Ehhez az kell, hogy ne emelkedő járványadatokat lássunk és az, hogy a gazdaság is megkezdje a talpra állást. Az sem ártana, ha nem hagyná a kormány a fővárost teljesen csődbe menni, hiszen ott igen sok szavazó él, akik amúgy sem feltétlen a Fidesszel szimpatizálnak. Lehet, hogy úgy hiszi Orbán, hogy sok idő van még hátra, majd javulnak a dolgok és nem is lehet kérdéses az, hogy az a választás is az övé lesz, csak hogy jelen állás szerint egészen máshogy néz ki a dolog. És még nem is beszéltem az SZFE-ügyről, ami hatalmas érvágás Orbánnak, hiszen egy villámháború gyors győzelme helyett azzal kellett szembesülnie, hogy az ellenség barikádot emelt, mire odaértek, és nem adja meg magát. De ha ez nem lenne elég, akkor még a közvélemény is az SZFE oldalára állt, szinte lehetetlenné téve a győzelmet ebben a történetben. Akármit is csinál innentől kezdve a hatalom, a fiatalok győztek. Ha viszont egy picike egyetem bedarálása sem megy már Orbánnak, akkor mégis mi lesz itt a jövőben? Talán le kell mondania az ország fölötti uralomról? Ami számára tragédia lenne, az az ország több millió lakója számára felérne a csodával.
division
@Pálinkás Pál: Megint tévedésben vagy, nekem nem kell krumpli meg laptop ahhoz, hogy akár ma is rájuk szavazzak, ha választás lenne. Nem tudnék másra jelenleg sem, ez van, pedig sem alul iskolázott, sem szegény, sem falusi nem vagyok (na jó, vidékinek vidéki, de ez ne legyen már szempont).
Pálinkás Pál
@division: nem ,te a másik rétegbe tartozol akit pénzzel,esetleg megrendeléssel megvesznek...fentebb az átlag fgideszbázisról beszéltem!!!
division
@Pálinkás Pál: Megint pont olyan "okos" vagy, mint a vírus terén. Így már minden világossá vált. Mi nem is termelünk hazai piacokra lényegében, semmiféle pénzt nem kapunk és kérünk a kormánytól, de te ezt is jobban tudod. Csúcs egy fazon lehetsz:-)
Pálinkás Pál
@division: megkérdezhetem mi a profilod,mit termelsz??
Eladott Ország
@division: Az tény, hogy a választást Tiszaújvárosban Zsófika elbukta azaz ne ő nyert! A krumplizsákok az élelmiszerajándék csomagok száma, továbbá a 3000-5000 ft/fő készpénz nagyságrendekkel meghaladta, Zsófiknak az "örökösödési törvény" alapján nyert szavazatainak számát. 80% feldolgozás után a választási tarifa 5000 ft/főre ugrott! Nem beszélve az illiberális (degenerált) média és a fideszes Észak-Magyarország napilap hírhamisításait/féknyúz az ráadásul az adófizetők pénzéből!
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: hiába mondod neki,vérfideszes...valamivel okosabb mint a másik kettő../halfarok meg a shikari/ de azért csodát ne várj tőle!!!
Gyurka80
@Pálinkás Pál: A krumpli a lejárt tészta (veres) a láncszavazás aminek jutalma pálinka és gulyás régi szoci hagyomány!
division
@Pálinkás Pál: Sokkal okosabb vagyok, nem valamivel:-)
ómió
Ó, igen! Ez főleg Borsodban "látszott meg"!
Pálinkás Pál
@division: hát..ne haragudj, ez a hozzászólásaidból nem jön le!!!
Csizmás Kond
Ez az alacsonyiskolázottsági duma egy az egyben a kommunista kollektivizálási "majd megmutatjuk mi hogy kell gazdálkodni " fogalmat takarja...minél butább valaki annál butábbnak lát mást.
gina
Hát ezt tudtuk a szegények akiknek nincs elég iskolázattságuk csak azokat lehet hülyiteni krumplival, hazug szöveggel, akinek van egy kis csepp esze az átlátja ennek a tolvaj hazug szemét bandának a módszereit csalásait, lekenyerezését a hatalom miatt,, a világon nincs még egy ilyen undoritó pióca párt mint a fidesz
kokopelli
@Gyurka80: (15:14)
...az a rohadt "infláció"! ..ami ellen a krumplisok külön, "biztos ami sicher" még védőoltást is követeltek!? (;-))
division
@Pálinkás Pál: A tieidből még annyira sem, mert te azt gondolod, jobban tudsz mindent mint mások (lásd vírus).
csak úgy....
élö példák a vidéki buksikra: @Csizmás Kond: @ómió: @Shikari:
Pálinkás Pál
@division: ezt miből mérted le,?? én tényeket közlök, amik valóban úgy is vannak...minden egyes állításomat igazolni lehet adatokkal, ellentétben a tiétekkel...vagy az neked nem szúr szemet, hogy a vírusra hivatkozva jönnek a hülye rendeletek, aztán cilike ,meg a világ is kijelenti,idén kevesebben haltak meg mint tavaly...ebben nem látsz ellentmondást???és ha már felhoztad a vírust...az sem tűnik fel hogy szócsövetek a szlávik azt állítja,a legegyszerűbb maszk is 95 %-ban véd...csak ezt nem tudják sem a gyártók,sem az intézetek amik tesztelték őket!!! az első maszk ami már véd fizikálisan az az ffp3-as...abból meg nem sokat látsz az embereken, persze minek ,amikor kevesebben halnak meg mint tavaly!!!
division
@Pálinkás Pál: Nekünk ffp3 - sak vannak, biztos ami biztos.
human
Remélem az Orbánisták büszkék rá, hogy sikerük kulcsa a még több szegény és aluliskolázott ember behülyítése a helyett, hogy egy tudásalapú jóléti társadalmat építene Orbán.
Aki Én
@Gyurka80: igen, régi szoci hagyomány. Ezért alkalmazza a fidesz ma is. Nem véletlen, hogy több a kivedlett szoci köztük, meg az ügynök, mint az ellenzékben összesen.
Aki Én
@division: a kivétel erősíti a szabályt. Na, nem te vagy a kivétel. Te az alacsony intelligenciád miatt vagy fideszes. Amit ostoba dicsekvéseiddel perádésan ábrázolsz minden megnyilvánulásodban.
Mindezt ex szdsz-esként.
Kizárt, hogy épeszű ember befogadja a fidesz mérhetetlenül suttyó és hazud kommunikációját. Az épeszű alapból kikérné magának, hogy ennyire hülyének nézik.
Eladott Ország
@gina: ma, 15:35 Kistelepüléseken egyetlen munkahely az Önkormányzaton kívül csak a közmunka, amellyel fenyegetik a hely Dörögdik a választókat és aki nem ment el szavazni annak nem jár semmi. Sőt sok helyen le is kellett fotózni a szavazólapot a telefonnal. Azoknak járt élelmiszercsomag , 80%-os feldolgozás vagy a nagypofájúaknak 3000-5000 ft/fő készpénz. Egy önkormányzati/állami állás egy lottó főnyereménynek számít.
kissé felnőttem
Iskolázottság fenét éhezés, az már ma előbb hat, kisgazdáktól ellesett torgyán módszer volt majd Vácon is osztogatták réteges bencuska. 10,000 Ft .ért már egy napra van aki el sem megy dolgozni mert a munka az büdös 5,000 -ért szavazni azért elballagtak.
szegfue
@division: 14:20 Lehet, hogy nincs jobb a Fidesznél, de rosszabb sincs...
szegfue
@Gyurka80: 15:14 Igazad van! "...pálinka és gulyás régi szoci hagyomány..." ezek szerint a krumpli meg fideszes hagyomány immár vagy 10 éve! _Az "átkosban" csak 1 párt volt, csak rájuk szavazhattál és ugy "osztották" a virslit, a sört, a pálinkát meg a gulyást... most u.ez van csak a krumplival! Fidesz kormány = krumpli kormánnyal...:)
division
@Aki Én: Dugulj már el, te alulértékelt pszichológus azzal a nagy IQ szinteddel!
Gazella
@division: Én nem dolgozom FF3-ban .. 5 emberre van 3 db vételezve, és ez kórház.. Sima maszkban dolgozunk.
division
@Horizont: Mint szavazó állampolgár nem teszem azt meg, hogy ne szavazzak senkire. Hidd el, ha lenne bárki, akire nyugodt szívvel rátehetném a voksomat, megtenném. De nincs. 2022, még van idő.
division
@Gazella: Szlávik szerint szinte ugyanúgy véd, mint az ff3. Akkor valaki nem mond igazat.
verőce21
Az ellenzéknek - és az ellenzéki fővárosnak -, a diákság a fő-fő bázis, ők lesznek az eszközök az aljas háttérből irányítók kezében. De ők lesznek a megtévesztett áldozatok is!

Nekünk, a társadalom többségének, pedig nincs szükségünk egy új őszirózsás forradalomra és egy újfajta "proletárdiktatúrára" sem! 
SystemError
"Vidéken és Budapesten is gyengült a Fidesz, az alacsony iskolázottságúak körében erősödött"

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo oIo...
emerencia
@Pálinkás Pál: tegnap 14:11 A mesterségesen nyomorban tartott emberek számára egy zsák krumpli vagy ötezer forint annyit jelent mint az "elit" NER-társaknál a milliárdok vagy a valamivel kisebb volumenű NER-eseknél a családi alapon osztott, mások szerencsétlenségén megspórolt nem betevőre kapott orbáni segélyke. (Pl.autóvásárláshoz) A kettő között megpróbálnak túlélni valahogy a milliók. Közülük a kevesebb intelligenciával rendelkezők arra hajtanak, hogy bekerüljenek a mások nyomorán élősködő, túlszaporodott NER kasztba, a többiek pedig már kijózanodtak de még félnek és hallgatnak. Ha az utóbbi kettő felvilágosodik legkésőbb '22-ben, van remény.
csak úgy....
gyönge az elméd? akkor válaszd a fideszt! :)
csipetke
Az m1 szennycsatorna nem véletlenül van ingyen. Az még talán egy amalgámtömésen is hallatszik,a Kossuth rádióval együtt.
Akiknek nincs lehetőségük másra,azok ezt nézik,hallgatják, és ott nyomják orbán "dicső tetteit", ott nyomja a mérhetetlenül ostoba rizsáit,amit ezek az emberek csont nélkül benyalnak.
namihami
Ja kérem, a burgonya (krumpli, pityóka) nagy úr. És ha a család másik tagja az alvégen a tésztasorba áll, akkor a krumplistészta már kitart a voksolás napjának estéig.
SystemError
" az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
Tehát akkor még egyszer: " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " :)
Lepényleső
Ez a hely unikum,a naivak a racionálisok felett?
SystemError
és akkor újra: " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " :)
verőce21
@Horizont: A normális többség körében maradt a Fidesz támogatottsága. Ami még létszámban mindig több, mint lipsi ellenfeleié.

Ismét gyártott egy gumicsont hírt magának az ellenzék...!
Jó étvágyat hozzá!
human
@Jozefina: Hát ez nagyon durva. És nem azért mondom, mert meglepődtem ezen, csak még mindig hidegzuhany szembesülni ezzel. És tehetetlennek érzi magát az ember, mert azzal nem lehet versenyezni, hogy konkrétan pénzt adsz a szavazatért. Tudják a cigányok is, hogy lop a fidesz, ez többször is elhangzik a felvételen, de nekik érthető módon az a 3-5 ezer forint is számít amit kapnak, ugyanis nekik egyetlen kormány alatt sem volt jobb az életük.

És akkor mi lesz 2022-ben? Ott sokkal nagyobb lesz a tét. Gyakorlatilag az egész Orbán család jövője függ 2022-től. El fogják csalni azt is. Lesznek felvételek róla, de nem lesz hatóság aki nyomozna és kimondaná, hogy csalás történt. Mondanám, hogy polgárháborúba fog vezetni, de maradjunk már a realitások talaján. Legjobb esetben is Fehéroroszország szintjére fog jutni ez az ország és talán majd akkor lesznek itt akkora és olyan kitartó tüntetések, mint ott vannak most.
verőce21
@Horizont: Gumicsonton vagytok tartva évek óta!
Erről a libsi sajtó gondoskodik. Úgy rágjátok (itt 36-an), mint a gittet...! - Gittegylet vagytok! :)
verőce21
Fogadni mernék, hogy a Gittegyleti tagok, ma leírják 50-szer ide az egyleti naplóba, Orbán és a Fidesz nevét - csupa kisbetűvel... :)
csak úgy....
@Horizont: 10:26 vergödszke elvtársnak (választások körül) a borsodi krumplis"cigó" is "normális többség" ! :) @verőce21: a cigósimogató
csak úgy....
@Horizont: föleg a @verőce21: -@ómió: efftársa,efftársilag..
SystemError
Nem emlékszem mi is volt, ja igen: " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " :)
SystemError
Azért veszélyes egy bázisban gondolkodni ilyen téren, mert tahóból csak egy bizonyos mennyiség van az országban. Aláírom, hogy nem kevés, de korlátos... A tahó kommunikáció pedig annyira 1x1, hogy minden más csoportot kirekeszt ezzel a fidesz. Nem tudom, hogy ki ad mostanában tanácsot Dr tömeggyilkos úrnak, de az is elég 1x1 lehet :)
SystemError
Közben majdnem elfelejtettem a lényeget, hogy " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " :)
csak úgy....
@SystemError: még a putristák is orbánra szavaznak ha gurul a krumpli!
csak a "hülye" egyetemisták és föiskolások nem ismerik a nótát,hogy -aki nem lép egyszerre az nem kap krumplit estére!
SystemError
Csak annyit akartam mondani, hogy " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " :)
Gyurka80
@Aki Én: " Nem véletlen, hogy több a kivedlett szoci köztük, meg az ügynök, mint az ellenzékben összesen. " Hát persze a moslékkoalícióban nincsenek bal libsik Bolond vagy te!
SystemError
nagyon nagyon " alacsony iskolázottságúak körében erősödött " :)
SystemError
Várjatok egyszer már kijött, hogy a fidesz szavazó 60%-a szakmunkás vagy még az se, akkor még erre kell érteni, hogy " az alacsony iskolázottságúak körében erősödött " :) Vagyis már ez a szám olyan 70-80% lehet

oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :) oIo :)
SystemError
Van itt valami, ami nem hagy nyugodni: " alacsony iskolázottságúak körében erősödött " :)
legott
Köszönd meg a buta bunkó Orbaánistáknak.

Sírsz?
Ne sírj!

(te faszszopó)
SystemError
Már majdnem hátra került ez a fontos információ, hogy " alacsony iskolázottságúak körében erősödött " :)
SystemError
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
" A Z A L A C S O N Y I S K O L Á Z O T T S Á G Ú A K K Ö R É B E N E R Ő S Ö D Ö T T "
kokopelli
Tele van a fideszesek "acskója" is a krumplival? (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.