Itthon is rendőröknek kellett megvédeniük a Parlamentet 2018-ban az erőszakos baloldaltól – mondta Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

Egy KDNP-s politikus megtalálta az "összefüggést" a trumpista tüntetők és a magyar "baloldal" között
Fotó: MTI/Kovács Attila

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke közölte: az elmúlt napokban megdöbbentő felvételek érkeztek az Egyesült Államokból, ahol (szerk.: Trump-párti) tüntetők foglalták el a Capitoliumot. Megfogalmazása szerint a képsorokat látva eszünkbe juthatnak olyan közelmúltbéli haza események, amelyek "egytől egyig az erőszakos baloldalhoz kötődnek".

Mint mondta, "a baloldal randalírozott a palamentben és azon kívül is". A kormánypárti politikus példaként idézte fel, hogy "két éve agresszív módon próbálták meg ellehetetleníteni az Országgyűlés munkáját".

"Fenyegetőztek, kiabáltak, sípoltak, megakadályozták az elnöki pulpitusra való feljutást és megpróbálták ellehetetleníteni a szavazást is"

- sorolta a Munka Törvénykönyve 2018-as módosításának  (vagyis a rabbszolgatörvénynek) megszavazása előtti eseményeket.

Nacsa Lőrinc hozzátette: a baloldal ugyanígy viselkedett a Parlamenten kívül is. "Rongáltak, összecsapásokat provokáltak a rendőrökkel (.), Fekete-Győr András, a Momentum elnöke pedig füstgránátot is dobott" az egyenruhásokra – mondta.

A fizikai erőszak mellett verbálisan is egyfolytában fenyegetőznek – tette hozzá, példaként említve, hogy "Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezetője" azt ígérte, hatalomra jutásuk esetén földönfutóvá teszi a Nemzeti Színház vezetőit.

Nacsa Lőrinc álláspontja szerint világszerte látható, hogy a baloldal az erőszak eszközéhez nyúl, az erőszakos megmozdulások mögött pedig legtöbbször Soros György támogatottjai állnak.

Magyarországon is ez a helyzet – jegyezte meg.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Nekem meg eszembe jutott 2006 ősze, amikor a hataloméhes felcsúti gnóm gyújtóbeszéde után a hülye gyerek kommandó szétverte a TV székházat és Budapest egy részét közel négyszáz rendőrt megsebesítve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Nekem meg eszembe jutott 2006 ősze, amikor a hataloméhes felcsúti gnóm gyújtóbeszéde után a hülye gyerek kommandó szétverte a TV székházat és Budapest egy részét közel négyszáz rendőrt megsebesítve.
vitriol
A hitbuzgó kdnp-s nacsának javasolnám: tartsa be a 10 parancsolatot, de ha ez túl megterhelő neki, akkor legalább azt az egyet, hogy: NE HAZUDJ!
kulabombaafityiszre
Meg is van az összekötő kapocs.
Trapista tüntetők--dagadt nacsapicsanyaló--baloldal.
Pálinkás Pál
ez a nacsa díszköcsög lesz valamelyik böriben-
csipetke
A fidesz-bandának orbánnal az élen,igen szelektív a memóriájuk. Azért még elég élénken emlékszünk 2006-ra,amikor a feldühödött csürhe szétverte fél Pestet,a tv székházzal együtt. Most bölcsebb lett volna,ha hallgatnak mélyen.Az összes fidesz-papagáj csicskának ki lett adva,hogy most ezt kell nyomni ezerrel,orbán kezdte,a csicskák meg folytatják
kissé felnőttem
aki igy áll a dolgokhoz az beszari, ám majd akkor a végkifejletet a sitten elemezheted ha eljön az ideje.te ál keresztény.A templomot is messze kerüld ÍSTEN NEM VER BOTTAL olyanok vagytok mint a középkorban a boszorkányüldőzés. Magyar a Magyart szégyellem magam az aljasságotokért.
justhpeter
Egyre jobban beigazolódik, hogy a fideSS-kdnp pártvezetésében és parlamenti képviselőcsoportjában a leggyorsabban végbemenő folyamat a teljes szellemi leépülés. Nacsa Lőrinc esetében látszik a legjoban hogy már a másod-harmad vonal esetében is sikeresen végbement a folyamat.
Gazella
Ez összekeverte a szezont a fazonnal.. baloldal mindig is birkatürelmű.
A jobboldal pedig szította és szítja a népet.
Te kis köcsög. Magyarország kis pöcs USA-hoz képest.
Nessy
@justhpeter: Jó lenne, ha Nacsa Lőrinc sürgősen felkeresné háziorvosát, pszichiáterét! Ráférne valami erősebb memória javító gyógyszer!
justhpeter
@Nessy: Ezeken már az sem segítene, ha beoltanák őket veszettség ellen is.
lemming
A fiatal ügyi államtitkár első útja a kopaszodó 30-as éveit taposó fidelitaszos ősbunkó előemberhez vezetett.
Ez mindent elmond a Fidelitaszról, meg a fiatalügyi államtitkárról.
kissé felnőttem
@justhpeter: de valakik ezekre rátestálják mert azonosan egyforma szöveggel állnak ide
saját gondolat szóhasználat az nuku vagy kiosztják 8-10 nek hogy ne erről tutulj ma, röhelyesen nincs önálló gondolatuk szánalmasak .
Nessy
@kissé felnőttem: Egy hűséges pártkatona nem mondhat mást, csak az aznapi direktívákat. Ja, hogy ezt már előtte többen is elmondták? A híveknek többször el kell mondani, hogy felfogják!
kissé felnőttem
@Nessy: 74 ben járok de pártkatona még nem, már meg nem is leszek
Nessy
@kissé felnőttem: Ejnye, ejnye! Mikor a gengszterváltás után megkeresték, hogy legyen az egyik pártnak a tagja, még komoly vezető tagságot is ígértek neki, de kijelentette, hogy ő már öreg bohócnak! Pedig csak 69 éves volt. Én meg hűséges feleség lévén, csatlakoztam. Megegyeztünk, hogy ha eddig nem voltunk párttagok, vénségünkre már nem is leszünk.
Nessy
@justhpeter: Taknyos, mész gyufáért! :-)))
Nessy
@justhpeter: 1939. eleje. Életempárja 53 évi házasság után "hűtlenül elhagyott", és egy bárányfelhőn könyökölve szórakozik rajtam, mikor morgok valamiért.
luiz
Ezt saját kezűleg akarom majd felkötni
justhpeter
@Nessy: Jelentem a "taknyosok" mégcsak 45 közös évnél tartanak. Életedpárját sajnálom !
Lepényleső
Az nem lehet,hogy a fydes baloldali,- arra hogy megint hazudnak,- talán már nem is lehet gondolni?
gina
Te alja cigány, jobb ha visszamész a sátradba ott jobb helyed van patkány
Nessy
@justhpeter: Köszönöm. 8 év után már beletörődtem. Ő nyolc évvel volt idősebb.
Mindig azt mondtam, hogy a pocsék gyerekkoromért őt kaptam kárpótlásként a sorstól. A fiam szerint nem mehetek utána, mert jár neki a rekreációs szabadság ennyi év után. Nem pimasz a gyermek?
Nessy
@justhpeter: Gratulálok! Manapság már ritkán hallani ilyet! Vigyázzatok nagyon egymásra! :-))))
namihami
Lőri, maradj a dinnyébe hugyozásnál. Talán kevesebb hibát vétesz. Ezen a pályán (politikusi?!?!) eddig mást se sikerült, csak hibát hibára halmoznod. Ha közelebb mész a dinnyéhez, több lesz a sikerélményed is.
Nessy
@Horizont: Biztos nehéz gyerekkora volt, és ezért gyűlöl mindenkit, akinek más a véleménye, mint a gazdié! A bűnözők is szeretnek a "nehéz gyerekkorukra" hivatkozni.
justhpeter
@Nessy: 22:18 Későn érő a gyermek, most jön kifelé a kamaszkorból, szerintem ettől még rendes ember lesz.
Gauntlet
Gyurcsány repülőszönyegre ült, ott volt mint provokatőr, na! Mindenki más nagyonkeresztény volt még nagyonkonzervatív!
kereső
Én is megtaláltam az összefüggést: kezdődött 2002-ben, az Erzsébet hidnál, folytatódott a kordonbontással ( birőság: a cselekmény társadalmi veszélyessége kicsi- később látjuk, hogy mennyire), azután jött a hónapokig tartó "huggyos forradalom", ahol naponta más-más fideSS prmoninens vezető hergelte a jelenlévőket és az országot a törvényesen megválasztott kormány, és kiemelten annak vezetője ellen, tv székház ostrom, 1956 50. évfordulója- és fél Budapest ismételt felgyújtása- azaz, 2006 történéséei: puccskisérlet a törvényes hatalom ellen a fideSS , orbán viktor által.És a sorba illeszkedik: a karaktergyilkolás- féligazságok kiforditásával, hazugságokkal a miniszterelnök ellen, amiben elüljárt a kdnp semjén zsolttal az élen.
kereső
@Gauntlet: 08:23, hogy mekkora nagy hatalma van ennek a Gyurcsánynak . Képes Magyarországról irányitani a az amerikai törvényhozás ostromát (Capitólium). Jó lesz, ha orbán vigyáz. Mert ha erre képes több ezer kilométerről, mit fog itthon helyben csinálni.
Sámannus
@solidedge: Félévig készültek a cirkuszra, és össze verbuválták a csőcseléket hozzá. Egy hatalmas színjátékot rendeztek. Ma ezek tartják rettegésben Budapestet.
kissé felnőttem
@Nessy: legalább a cápa majd ha oda jutunk mondhatja na ez nem párttitkár féleség volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.