Gyurcsány polgármesterei ott tartanak, hogy elzárnák az oltóanyagot az emberektől – közölte a Fidesz vasárnap az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy öt fővárosi kerület DK-s polgármestere sajtótájékoztatón számolt be arról: levélben kérték Kásler Miklós emberierőforrás-minisztertől, hogy az általuk vezetett kerületekben csak az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által jóváhagyott vakcinával oltsanak. A tájékoztatón Gy. Németh Erzsébet (DK) humán területekért felelős főpolgármester-helyettes arról beszélt: a Demokratikus Koalíció oltáspárti közösség, tisztában vannak a védőoltás fontosságával, de álláspontjuk szerint csak felelősen, kizárólag az EMA által engedélyezett vakcinával szabad oltani.

A Fidesz elképesztőnek nevezte, hogy a hatalomért a baloldalnak

"tényleg semmi se drága, még az emberi életek sem".

Azt írták: Gyurcsány polgármesterei már ott tartanak, hogy a saját kerületeikben képesek lennének elzárni az emberektől bizonyos – a baloldalnak nem tetsző – oltóanyagokat, miközben egész Európában a járvány harmadik hulláma terjed, és az országok versenyfutásban vannak az idővel az oltásért és a vakcinákért.

"Azt is tudjuk, hogy azért csinálják ezt az oltás- és vakcinaellenes kampányt, mert a baloldalnak az a politikai stratégiája, hogy a járvány elhúzódjon, több legyen a beteg, több legyen a halott, és dőljön be a gazdaság"

- olvasható a közleményben.

A baloldal szerint ugyanis – tették hozzá – nekik annál nagyobb az esélyük a hatalomra, minél rosszabb az országnak.

Hangsúlyozták: Magyarország előrelátó és helyes lépést tett, amikor úgy döntött, hogy a magyar emberek élete védelmében minél több vakcinát szerez be, így már több uniós tagállammal ellentétben nem csak három, hanem négy vakcinával oltják be a magyarokat.

Gyurcsányéknak egyszerűen nincs joga ahhoz – még a baloldali vezetésű településeken sem –, hogy megmondják az embereknek, beoltassák-e magukat, és milyen vakcinával. Ezt egyedül az emberek és az orvosok dönthetik el – tudatta közleményében a Fidesz.

(MTI)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
A FidSS rothadékainál a Politikai haszonszerzés a Járványkezelésnél is fontosabb.
Persze egy Fasiszta mindig harcban áll és mindig győzni akar !! :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
"hogy megmondják az embereknek, beoltassák-e magukat, és milyen vakcinával. Ezt egyedül az emberek és az orvosok dönthetik el – tudatta közleményében a Fidesz."
akkor ti mi a jó qrva anyátokat szajkóztok hónapok óta??? oltasd magad így, oltasd magad úgy...azt nem belepofázás az emberek életébe...meg a vakcina sajtpapírral a zsarolás???
tothjani
A FidSS rothadékainál a Politikai haszonszerzés a Járványkezelésnél is fontosabb.
Persze egy Fasiszta mindig harcban áll és mindig győzni akar !! :(
csak úgy....
nagyüzemi fideszes (be) oltás !:) ferkó mindíg is "adu ász" marad a fidesz mancsában,persze nem csodálkozok..
kokopelli
A fidesztől ki közölte? Csak nincs egy Fidesz István nevű polihisztoruk állandóan talonban? (:-()
Giovanni Alba
Tehát amennyiben az ellenzék azt követeli, hogy tartsák be és tartassák be a törvényeket, akkor valójában a hatalom megszerzése érdekében áskálódnak, meg akarják kötni dolgos-szorgos pártunk és kormányunk kezét, azt akarják, hogy gúzsba kötve táncoljanak, miközben ők minden erejükkel a járvány ellen harcolnának, de ezek a hazaárulók holmi törvényességi kifogásokkal gáncsolják a ner lovagjait.
Ha azért indítanak mozgalmat, hogy mindenki a kijelölt gyalogátkelőket használja, akkor valójában valami sátáni terv részeként az embereket akarják korlátozni szabad mozgásukban.
01G megmondta pedig, hogy a parlamentben nincsen szükség az ellenzék szavazatára, neki elég a 133 bátor, de az ellenzék alattomos módon hátráltatja a védekezést azzal, hogy nem szavaz meg minden eszelős ötletet.
Régebbi történet, a neveket már nem tudom, de a szórakoztató ipar egyik jeles képviselőjéről volt szó, a kabaré emblematikus figurájáról. A probléma akkor jelentkezett, amikor kényszerűségből egy komoly színpadi jelenetben kellett egy komoly szerepet játszania. Amint a színpadra lépett, a közönség soraiban megkezdődött a halk kuncogás, mindenki a poént várta. Amikor pedig megszólalt szerepe szerint komolyan, kitört a harsogó hahota. A fidesz ne akarjon komoly dologban komolynak látszó kijelentéseket tenni, mert már az írásjelek is komolytalanok. A felkiáltójelek a röhögéstől hajlanak kétrét, ezért látszanak kérdőjeleknek. És hol van még Soros? Ő már semmit nem számít? Pancser propagandisták.
solidedge
Hülye pártnak hülye rajongóik vannak. Ők fenntartás nélkül beveszik ezt a baromságot. Senki nem tiltja el az oltóanyagot, Orbán gondolja azt a beteges hatalomvágyától vezérelten, hogy minden a választásról szól. A járványt is ennek a célnak veti alá. Szégyellje magát!
csak úgy....
@solidedge: lassan azt kell kérdeznem,hogy hány hülye párt müködik magyarországon,hogy a "rendszerváltás" után ,még mindíg a 2db. volt kisz titkár seggin lóg az ország és közben azon vitatkoznak,hogy ki vót meg ki nem komcsi...
kereső
Hogyan lehet a dk-s polgármesterek kérését igy értelmezni? Tényleg mindenki megakadt az általános iskola második osztályánál, és nem jutott el a 4.osztályba, ahol az olvasott szöveg értelmezése tananyag? Tényleg ennyire lenézi a fideSS az ország lakóit, hogy mindenki ezen a szinten áll, amelyen ők?
troppauerhumer
@csak úgy...: Csak a magukat megvezetni hagyó nemzetthy elhülyítetteknek
Afra
Ugyan.Tudják és értik ők,hogy miről szól a fáma...Mivel nincs a kezükben adu,csak az a kis fuszulyka, amit magukon foghatnak,muszáj ökör módjára félremagyarázni mindent...
csak úgy....
@troppauerhumer: ebben nem vagyok biztos! magyarország arról híres,hogy a szavazók hüségesebbek a pártjaikhoz (gondolkodás nélkül) mint a társaikhoz..
solidedge
@csak úgy...: Hazánkban a politikai kultúra messze elmarad a demokráciát régen gyakorló és értő országok mögött. Itt a rossz a nagyon rossz és a bűn rossz közül lehet választani. Aki itt igazi demokráciára, konszenzusra vágyik, azt kell mondanom rossz helyre született.
TollerBela
Nektek bármikor kiadnának, akármennyit az oroszból is, a kínaiból is ...ne sírjatok !
1984
Szövegértési probléma fennforgása leledzik ebben az esetben.
Az kiderült, hogy 40 év alatt sikerül megtanulnia olvasni a fideszesnek, de úgy tűnik újabb 40 évre lesz szükség, hogy megtanulja értelmezni az olvasottakat a fideszes gyökér.
csak úgy....
@solidedge: a müködö demokratikus országokban is ugyan úgy szavaznak a pógárok mint magyarországon,persze kirúgták volna merkel alól a bilit,ha csak az lett volna a kampány program,hogy folytatjuk ! ingyen krumplival sem ment volna semmire ,pedíg az itt is drága ..
1984
@csak úgy...: Japánban 1 percet késett a vonat és lemondott a miniszter.
Nálunk mi van?
El sem bírom képzelni, hogy a mínusz 20 fokban állnak az emberek a megállóban és nem jön a vonat. Sőt, a következő sem!
És már két órája állnak az emberek a megállóban a mínusz 20 fokban, biztos tudatában annak, hogy elkésnek a munkahelyükről, az iskolából, az óvodából...
A kurva anyátok!
1984
@nemkati: :)
Tudtam. Nem számít. Így hangzott jól.
1984
@nemkati: Tudod, van az a szint nálam, amikor a kétszer kettő néha öt.
1984
@nemkati: Csak amíg egyedül vagyok, akkor, addig vagyok egy állat.
Persze lesz párom, mert túl jó csávó vagyok, de most még jó így nekem - buta(g)én
1984
@nemkati: Tudod mi a szomorú?
Hogy teljesen lealjasodva, amikor az IQ-m a nullához konvergál, akkor is okosabb vagyok, mint egy fideszes.
Érted ezt?
Semmilyen módon nem tudok annyira hülye lenni, mint egy fideszes.
Nessy
Bárki fogalmazta meg ezt a szózatot, komp akart lenni kiskorában, de nem komplett! Ki akarja elzárni az oltástól azokat, akik vállalják az orosz, vagy a kínai vakcinát? Jelenleg még az öt fő is nehezen volt összeszedhető háziorvosi szolgálatonként a szputnyik oltáshoz. Tessenek a királyi médián kívül a valóságról is tájékozódni, mielőtt ekkora ostobaságot mondanak, írnak.
kissé felnőttem
@Horizont: és ki tudja mi van a háziorvosi fecskendőben ma az aljasság határtalan akkor? simán vezérelhetik a körzetorvost is mert a zsarolás az zsarolás élőben is holtában is elvárnák hogy erre az álszent képmutató kormányra kellene büszkének lenni? mire fel ?
1984
@nemkati: Életem szerelme egyszer úgy jellemzett, hogy olyankor (amikor be vagyok baszva, mint atom) folyik ki a szar a számon.
Sajnálom!
Sajnálom?

Amikor verset írtam hozzá, akkor be voltam baszva, mint atom.
Sőt, a bebaszva írt ódámat egy angol íróéhoz hasonlította egy gyakorló műértő kritikus.
Lehet, hogy ő is be volt baszva, mint atom?
1984
(öröm)oda

Aszem az volt a címe, hogy A Fjordok felől érkezem
(nem egyszerű a fjordok felől megérkezni)
csak úgy....
@1984: képzelem ,mi lett volna japánba ha 1 percel korábban jön a vonat...és akkorra még nem takarították be a rízst.
csak úgy....
@1984: miért teszed ezt magaddal ? téged nem katinak kéne fölpofozni végre a laposan..
Józsipapa
a fideSS - nek a hatalomért semmi sem
drága !!! ontják a baromságokat egymás után;
kocsis, hollik nacsa kovács gulyás halász...
nulla figurák a többi léhűtővel együtt !!!
Nessy
Melyik szócséplő tud nagyobb szamárságot mondani! Egymást licitálják túl! Kik a zsűri tagok? Mennyi a főnyeremény?
Madácsi Pali
A fideSSek kaphassanak csak fideSSes endedéllyel rendelkező vakcinát! Meglátjuk mennyire fognak érte tolongani.
balos
Ezek a nemzethy pondrók már maguk sem tudják,hogy mikor mit hazudjanak,de azt jó pénzért terjesztik olyan metro-polos módra!
Nessy
@balos: Mára már eljutottak oda, hogy ahányan "megszólalnak", annyifélét mondanak! Sőt időnként a kormányon belül is! Hogy esetenként egyik nyilatkozat üti a másikat? A hívek úgysem veszik észre.
ómió
"Mélyen ül" bennük a "Krekó doktrína"!
Aki Én
@ómió: Képtelenség eldönteni, hogy te tényleg ennyire buta vagy, vagy ennyire aljas, hazudozó, ártalmas féreg.
ómió
@Aki Én: Mindig ennyire csípi az efftársi szemedet a valóság? És ez azonnal a tetvesbolsi egód másrahazudási kényszerét váltja ki belőled? Tényleg nincs ellene terápia?
Aki Én
@ómió: ...hát, ezzel sem hoztad közelebb a megoldást, te elmebeteg korcs.
ómió
@Aki Én:Ne hazudd már rám még az elmeosztályi "kollégáidat" is ott a munkásőr tagozatotokon, bolsiék elmeroggyantja! Vagy már őket se ismered fel, nemcsak magadat a tükörben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.