A baloldal most túl messzire ment, oltásellenes politikát folytat Magyarországon – írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője szombaton a közösségi oldalán.

Hidvéghi: a baloldal túl messzire ment, oltásellenes politikát folytat
Fotó:Fidesz.hu

A politikus szerint a baloldal nyilvánvaló hazugságokkal támadja a védekezésben résztvevőket, de arra azért ők sem várnak, hogy Brüsszelben kapjanak vakcinát.

Ujhelyi István szocialista EP-képviselő például "büszkén" jelezte a Facebookon, hogy ő bizony beoltatta magát, mégpedig itthon

- tette hozzá.

Ezzel mondjuk Gyurcsány Ferencbe ütköző cselekményt követett el, de én megértem. Brüsszellel ellentétben ugyanis Magyarországon van lehetőség az oltásra

- emelte ki Hidvéghi Balázs.

Forrás:MTI
Címlapkép:Fidesz.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Ujhelyi István beoltatta magát?! Kivel? Már egyébként sorra került volna? Kora alapján még nem hinném!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Hídvégi, te akkora szamár vagy, hogy kiállításon aranyérmet nyernél! Jó pár önkormányzat ajánlott segítséget, Szombathely csinált is normális oltópontot a háziorvosok kérésére, mire a kormány úgy reagált hogy baloldali oltásellenes propaganda! Nem érzed, hogy igazoljátok Einstein elméletét az emberi hülyeség határaival kapcsolatban?
dr. prédikátor
hidvégi a tapló kurva anyádat hazudsz te ingyenélő szemét tróger!!!te aljas szemét geci!!!
tudode
A napnál is világosabb az, hogy 66. évesen soha nem jutott eszembe az, hogy ki gyárotta a pneumococusra, influenziára, és egyéb vakcinákat!
.
A pfizerrel kezdődött a másor, aztán azzal, hogy a tagországok elfogadták az EU ajánlatát, aztán az EU fenegyereke nem csak a lélegeztetőgép bizniszével, a vakcina bizniszével is bekevert a járványkezelésbe
.
--- Kínai vakcinaüzlet: kiderült, kik az 55 milliárdos beszerzést végző magyar cég tulajdonosai
24.hu/kulfold/2021/03/13/koronavirus-kinai-vakcina-sinopharm-55-milliard-forint-beszerzes-magyar-ceg/
------------------------------------
.
Nem ártana körülnézni őfélesége karénekeseinek, hogy mi a dürgés!
simmering73
Ezt a poént már néhányan elsütötték, majompofa. Hol a f@szomba voltál eddig, te gyökér?
voltmárjobbis
A fidesz/orbán folytat korrupciós politikát a kínai vakcinával.
Összeér a kínai vakcinabiznisz és a botrányos lélegeztetőgép-beszerzés.
Egy olyan, zavaros hátterű és múltú céggel kötött szerződést a kínai vakcinák beszerzésére az állam, amely hasonló méretű üzletet még soha nem bonyolított le. A vállalatot ráadásul viszonylag hamar össze lehet kötni egy olyan céggel, amelyik a tavalyi lélegeztetőgép-beszerzésekből húzott hasznot. Akkor az a cég is története messze legnagyobb megbízását kapta.
g7.hu/kozelet/20210312/osszeer-a-kinai-vakcinabiznisz-es-a-botranyos-lelegeztetogep-beszerzes/
voltmárjobbis
Nem a magyar emberek élete érdekli orbánt, hanem a zsebét. 63 eu a kínai vakcina? Ebből mennyi megy orbán zsebébe?
A világon nem vesz senki ennyiért kínai vakcinát.
kereső
"Ezzel mondjuk Gyurcsány Ferencbe ütköző cselekményt követett el, ..." Milyen az a Gyurcsány Ferencbe ütköző cselekmény? Gyurcsány egy törvénykönyv, vagy mi???
lampa laz
Annyi barom van a Fideszben, h a napi hülyéket is sorsolással választják ki.
csipetke
Ma ez lett kiadva a papagájoknak,hát ezt tolják.Gondolom,néha kapnak a gazditól juti-falatot,vagy vállveregetést. Ugyanolyan gusztustalan foglalkozás ez is,mint a trollkodás
solidedge
Orbánék nem fogadják el a baloldali városvezetések oltópontjainak elindítását. Állítsuk meg a Fidesz oltásellenes politikáját!!!
kissé felnőttem
az orosz kinai vakcinával foglalkozz meg azzal ami a lábad között van tudod vele egyidős vagy seggnyalonc az igazolványban ki fogadja el a kinait oroszt max mariska nénéd.
Bástya Béla Elvtárs
Ujhelyi István beoltatta magát?! Kivel? Már egyébként sorra került volna? Kora alapján még nem hinném!!!
Yoda69
Ha itt valaki oltasellenes, akkor az a fideSS. Visszautasítja a főváros segítséget, lemondja a biztonságos vakcinat, és bizonytalan eredetu vakcinat erőltet a magyarokra
Madácsi Pali
Nyalonc! Kérdezd már meg a gazdád, hogy ki van kormányon? Ki nem kötötte le a teljes EU-s vakcina keretet? Ki forszírozza az unióban máshol nem engedélyezett vakcinák használatát? Ki tartja készleten a már beérkezett oltóanyag százezreit? Ki nem szervezte meg a tömeges oltást? Ki utasítja el az önkormányzatok segítségét a tömeges oltás lebonyolításában? Ezekért minden tisztességes kormány azonnal lemondana. De ti is megfogtok lakolni!
istván irén
@sgl: Te most kedveskedni akarsz ennek a büdös Szájer köcsögnek?
ómió
Mennie se kellett! Mindig is "messze" volt!
Eladott Ország
@sgl: ma 08:34 ♦ " Émmá nemtok semmi rosszabbat mondani erről a hímringyóról, mint amit írtatok." Hidvégi himringyónak megtalálták Brüsszelben a kéz és láblenyomatát a brüsszeli rendőrök, Jocika lakhelyétől nem messze.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/129349964_870968573720354_8983094485334129948_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=qC3bvkrgSeIAX_ZSETc&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=a2ba2164f4a7f6c99783c09e069d6964&oe=60753D8C
Yoda69
@sgl: Ne alazzuk meg vele a lovat. Egyszeruen huzzuk karoba.
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Nem ez volt a kérdés! Értő olvasás!!!
Béla333
Szerintem meg a hazaáruló aljas kormányunk ment rettenetesen messzire, amikor egy ilyen járvány idején is csak azt nézi, hogyan lophatják el a közpénzeket a keleti vakcinák vásárlásával!
Remélem visszaállítják a halálbüntetést...
terlasz
@Bástya Béla Elvtárs: A kínai vakcinához lasszóval fogják a pácienseket. Így aztán Újhelyi protekció nélkül megkaphatta.
voltmárjobbis
Ugye kötelező a maszk viselés közterületen, minden kerületben.
XVI. ker, sorra mennek el az utcán az emberek maszk nélkül. Hol van a rendőr, a katona, aki ellenőriz?
Próbáltam kérdezni pogármestert kovács pétert a facebookján, de le vagyok tiltva. Haha! Összevesztünk a szúnyog írtás okán 2 éve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.