Jakab Péter közösségi oldalán reagált Orbán Viktor mai beszédére.

"Rádiós fröcsögésnek" nevezte Orbán mai nyilatkozatát Jakab és kemény szavakkal üzent: "Orbán nem tett semmit: csak a Fidesz, csak a foci, csak az urizálás, csak a lopás"
Fotó: MTI/Kovács Attila

Orbán futása – nagyjából így foglalható össze a miniszterelnök mai rádiós fröcsögése

- ezzel kezdte bejegyzését, majd így reagált az elmondottakra.

Fut a felelősség elől. Fut a gyáva, és közben vadul mutogat másra.

Azt kiabálja, hogy az ellenzék a hibás. Az ellenzék okozza a válságot. Az ellenzék miatt nem sikerül megmenteni az embereket.

Mondja ezt úgy, hogy 11 éve kétharmaddal, egy éve pedig felhatalmazási törvénnyel uralkodik az ország felett. Mindent megtehetett volna, amit csak akar.

De nem tett semmit. Csak a Fidesz, csak a foci, csak az urizálás, csak a lopás. Ennyi.

- végül ezzel zárta sorait:

Az eredmény: 24 ezer halott, félmillió munkanélküli, kétmillió létminimum alatt élő magyar. Ez van a bizonyítványban. A többi csak egy gyáva ember dumája.Akié a hatalom, azé a felelősség!

A bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Kovács Attila

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Jakab most úgy kell az országnak mint a házi sütésű kenyér, a friss víz a kútból, a nyitott ablakokon beáramló tiszta levegő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
jakab ugyan úgy rendezi le (pofátlanúl nyíltan) orbánt,mint ö az elödjeit és ez nekem marhára tetszik! jakabnak van valami drága hobbija,mert így utólag mondva, jól oda köll figyelni ..
Nyírfa
Jakab most úgy kell az országnak mint a házi sütésű kenyér, a friss víz a kútból, a nyitott ablakokon beáramló tiszta levegő.
Nyírfa
Tegnap este a Dunán megnéztem az 1990-ben, Az utolsó nyáron címmel forgatott magyar filmet a rendszerváltó "elit" egy összejöveteléről.
Mit mondjak...egy az egyben így képzeltem őket: Ilyen pálinkagőzösnek, duhajkodónak, erkölcstelennek, kiábrándítónak. Ilyenek voltak, ilyenek most is, ilyenek vagyunk, ilyen az ország.
Aki más, az már elment, el fog menni, belehalt vagy bele fog halni, de mindig marad egy-egy, aki csak elszórja az élet magvait. Köztünk járnak ezek a Noék, és a világot, az élet folytatását ők jelentik.
Béla333
Jakabban érzem azt a határozottságot, hogy el akarja kapni ezeknek a mocskoknak a grabancát.
Karácsony? Dobrev Klára? Csak pampognak, magyaráznak, de eltökéltség? Semmi!
csipetke
Én már régebben feliratkoztam Jakab csatornájára a you tube-on,amikor van friss videó,értesítést kapok.Érdemes megnézni az összeset
Nyírfa
@csak úgy...: 13.56

Ezt sem tudom megnyitni. Azt írja, nincs elég memória.
Valami lehet a Digivel, mert szíre-szóra elmegy a net is, aztán visszajön, aztán megint elmegy.
csak úgy....
@Béla333: valamikor orbán is úgy indult,hogy majd elkapja az elödök grabancát aztán mi lett belöle!? ezt nem jakab ellen mondom,nekem a kimért,megfontolt márki-zay jobban kéne mint issoráz egy harcos ! gondolom az mindenkinek világos,hogy orbán és a kedvencei mi mindent harcoltak ki maguknak az országból! egyszer végre érje meg szegénynek is lenni magyarországon,hogy ne kölljön örökké szerencsétpróbálni menni !
csak úgy....
@Nyírfa: csak az ismert és közkedvelt ,lassan feledésbe merülö Benedek Elek meskete,amit gondolom magyarországon mindenki ismer,aki pedig nem ,-az nem is magyarországon született..
Szeparepa2
30 éve bármikor megszólal ez az elmebeteg az mindig undorító fröcsögés... nem volt nehéz most ez tis észrevenni... épeszű ember legalább 15 éve, amióta a gyurcsány elleni hazug hazaáruló bozgor-puccsot szervezte szarbángeci patkány, azóta meg sem hallgat tőle értelmes ember egyetlen szót sem... épeszű korrekt ember nem kíváncsi a folyamatos elmebeteg hazug gonosz fröcsögésére...
karma1
@csak úgy...: Hat tudod,... Most az egyszer nem igazan ertunk egyet... orban a KOMPLETT "komenista" idoszakot akarta (szovegben ) elsopornim, de en soha a budos eletben nem hallottam tole, hogy emlitette volna nev szerint antall jozsefet (aki nalam nagyon leszerepelt, ezert kisbetu). es soha nem hallottam tole azt, hogy ellenzeki kepviselokent a Parlamentben vagy barhol neven nevezi antallt, Groszt, Hornt, Nemeth Miklost, mint vezeto politikust es nekik ment volna - ez egy szar alak, aki ahhoz is gyava, hogy magat vedje - folyton elotte lehet a kep, ahogy az apja rugdalta, verte agyba-fobe - az oklet is csak akkor razta az oroszok fele is, amikor azok mar rendezett sorokban hagytak el az orsszagot. Pedig megkertek ot, hogy EZT hagyja ki a beszedebol Nagy Imre ujratemetesen - de persze a csokonyos hulye agyaval keptelen barmit is felfogni - nana', hogy lazasan elmondta, hogy majd o kiveri az oroszokat az orszagbol, nem kell ide kommunizmus.
Karacsony mar MASODSZOR nem akar ME jelolt lenni, a DK pedig meg nem egyezett meg a jelolt szemelyeben: Klara is csak annyit mondott, hogyha a szavazason a DK ot jeloli ki, akkor teljes mellszelesseggel fog beleallni a kampanyba. DE ADDIG MINEK?
fegyortol az Isten mentsen meg, ugyanugy, mint MZP-tol! O lesz a masodik, aki kihatral az osszefogasbol: o meg van sertodve, mert fuggetlenkent van (kellene lennie) az osszefogasban, es a durcas gyerekek dacossagaval csinalta meg maganak a MMM-et, ami a megalakulasa ota turot se csinal, de a Mindenki Magyarorszaga Mozgalmat az ellenzeki osszefogas bejelentesevel szinte egy napon hivta eletre, termeszetesen az o elnokletevel.
Igenis, Jakab harcoljon, mert ha nem okollel vag be ennek a majomnak, hanem a sapkajaval megsimogatja az arcat, akkor a puhos meg jobban elpofatlanodik,.
Ismered a mondast: "emberere talalt" - vagyis pont olyan eroszakosnak, pofatlannak es hidegverunek kell ezzel a majommal szemben lenni, mint amilyen o - masbol egyszeruen nem ert !
Macskaszem
@fideszes gyökér: Talán ott még nem tartunk, hogy Navalnijt csináljon belőle.
Gazella
Hajrá Jakab!
Fix hogy jobb vagy mint a may zay!!
NKF
OK! Orbán fröcsög,Jakabka meg köcsög!
csak úgy....
@karma1: muszáj nekünk mindenben egyetérteni? én csak azokra vagyok dühös ,akik már évek óta módszeresen átbazilikázzák a népet ,na meg a vak támogatóikra!
miböl gondolod,hogy te közelebb állsz az igazsághoz mint én?
lehet fájni fog,de szerintem gyurcsány és orbán politikai ripacsok,most az,hogy a ferkó nem akar miniszterelnök lenni az engem nem hat meg! ennek a kisz uralomnak és örökös szemrehányásoknak,vádaskodásoknak sosem lesz vége még mind a kettö ,kézenfogva nem húz el a francba..
csak úgy....
@NKF: tetszik az 1 soros versikéd! :) te is egy kossuth díj várományos?
Szeparepa2
MÉG EGY NÁCI TROLL RÖFÖGÉST MEGLÁTOK TELEBASZOM ÚGY AZ EGÉSZ PROPELLERT FLOOD-AL HOGY HASZNÁLHATATLAN LESZ MINDENHOL A KOMMENT TERÜLET... mint ahogy már nem működik az értesítési rendszer, úgy a komment rendszer sem fog... én szóltam... utolsó figyelmeztetés... ha kitiltanak jövök újra, kár a gőzért...
tudode
Az már kevés, hogy jól beolvas bárki, habitusának megfelelően, annak, aki gátlástalanúl, koaliciós kényszer nélkül azt tehet a bársonyfoteljából amit rémálmaiban kifundál!!!
.
Nem ártana megfogadni annak a fideSS alapítónnak a tanácsát, aki csak ppen arrajárt amikor alakúlt az a gittegylet, amely úgy fogdosta össze -- a jelek szerint -- a 37 alapítót, mint macska a legyet:
.
Remélhetőleg csatlakoznak még azok a fideSS alapítók, akik hasonlóan elfordultak a felcsúti nemzetvezető gátlástalanságától, mint
.
---- Kardos József Fidesz alapító az új alkotmányról beszélt
www.youtube.com/watch?v=O7qpRB8ejm0
-----------------------------
.
Annál is inkább, mivel -- a korábihoz hasonlóan -- már töredezik a az ellenzéki pártok győzni akarása, ha igaz lerázni az országról azt a politikai szélhámost, akit rövidgatyásan is "csak" a székházak, a a megyei sajtó visszakunyerálása érdekelte, amiből felépítette a zorbán-klán birodalmát, közjavakkal befogva az ország vámszedőinek az etetőjétt!
Eladott Ország
Tökéletes jellemzés a bűnöző és politikai prostituált román pökhendi cigányról. Remélem minél hamarabb üdvözölhetjük ezt a cinikus rohadt trógert a bíróságon is... majd vádlott álljon fel!
csak úgy....
@Szeparepa2: nincs otthon valami nyugtatód!? tudod ecsém,te néha ellentmondást nem türöbb mint orbán és épp olyan unalmas...,mire jó neked ez a másokon való uralkodhatnék!? lazulj el ..
balos
@NKF: Meg vagy!Te voltál,aki megmutattad az utat a száyer-májernek az eresz felé,fél úton!
Szeparepa2
@csak úgy...:Megint a trollt véded, semmivel nem vagy náluk különb te sunyi hazaáruló seggnyaló patkány...bújj be szarbángeci szerelmed szaros seggébe és ne nekem pofázz... ignore
justhpeter
Sajnos sokakat fog még meglepetés,érni ezen az oldalon.
csak úgy....
@Szeparepa2: te ebbe fogsz beledilizni...,szedd elö a maradék eszed és ne légy nagyobb idióta mint shikari, -csalódnák benned mert te nem egy született félnótás!
Szeparepa2
@csak úgy...: Utoljára válaszolok neked szarbángeci cseléd troll... AKI SZARBÁNGECI POKOLI RENDSZERÉBE NEM DILIZIK BELE, annak nincs sem lelke sem értelme egy szánalmas agyhalott zombi... egy ilyen pokolba csak kizárólag beledilizni lehet és KELL is... a hazádat amikor bontják le a segged alatt, aljas élősködő náci rablógyilkos patkányok még jó hogy beledilizel... de te persze a csökött értelmeddel nem a problémával foglalkozol, ami miatt naponta százával pusztul a magyar már vagy 120 éve, hanem velem, hogy én velem mi lesz... gratulálok baszki, egy plankton szintjén vagy... méltó vagy ezekhez a patkányokhoz, ártópetihez dájcstompihoz meg a többi tolvaj csaló hazaáruló bélféreghez... kár már írnod nekem, mert nem olvaslak... a véleményed meg amúgy telibe szarom... jó gőzölgő csöpögős bűzössel...
csak úgy....
@Szeparepa2: jött a @Shikari: haverod ,remélem töle jobban leszel,különben kapd be te is és ö is ..,ti egyformán félkegyelmüek!
csak úgy....
@Shikari: orbánnál gyorsabban gazdagodó megélhetési politikus ,még nem létezett a magyar történelemben ,persze ezt te nem látod át ,sajnos nagyon gügye vagy tibim!
kokopelli
@csak úgy...: Amennyiben lebukik a Csuti,a "Lölö" nevű kétlábon járó perselye lesz a "hunyó"!? Remélhetőleg
köpni fog a szerencsétlen! A kölkei is biztos énekelni fognak!
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Nem. De már beszereztem a hozzávalókat, csak neki kell állni. Újra.
Az az igazság, hogy az egyik kedvenc vacsorám a saját sütésű kenyérrel a legfinomabb: ez a fokhagymás, sós olívaolaj , amelybe beletunkolom a kenyeret. És közben tévézek, netezek: mennyei. :)
csak úgy....
@kokopelli: szerintem az rafináltabban és ügyesebben van megszervezve ,mint pld. a sikeres magyar egészségügy ! bántódásuk sem lesz.-ti meg fizethetitek az adósságot és a gyerekeitek,unokátot,dédunokák.., így járnak azok,akik istenítik a politikusaikat, ok.-ezt nem a te szemedre hánytam, csak kikívánkozott belölem...
Aki Én
Isteni. De jókat mondott megint. Ezt kellene minden ellenzékinek évek óta. A ge-ci pofájába vágni mindent.
csak úgy....
@bakcsubakka: ez így szép és jó,-ha nem ért volna életemben egy csomó csalódás akkor azt mondanám,hogy légy türelmes de közben készítsd föl magad te is a csalódásra,hogy majd megint 4 évet várnod kell a terveiddel! orbánéknak milliárdokat ér a következö 4 év és fognak is arra költeni böven,hogy az ellenzéket totál megsemmisítsék a szavazók elött,hiszen ezen güriznek már évek óta..
én továbbra is válaszolgatok a "gyürüs férgeknek"...,ki tudja manapság,hogy ki lesz a következö féreg ezért, inkább szívesebben idiótázok mint férgezek..
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Az a vacsora nagyon finom, én is szeretem az olajos kenyeret, a fokhagymát is.

Most már csak a saját sütésű kenyeret eszem meg.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Te is neki álltál? Elküldöd üzenetben a recepted? Jut eszembe: én gluténmenteset készítek.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Nem mindig egyforma liszttel, és legújabban már saját készítésű kovászt is használok.
A youtube-ról tanulgattam meg, ott mutatják is a sütés menetét. A kovászkészítést is onnan sikerült megtanulnom.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: De jó! :) Én barnarizs-lisztet, zabpehely-lisztet használok és sütőport. Néha variálok, kísérletezem. Illetve mindez múlt idő, annyi minden történt, hogy elment a kedvem. De hiányzik, sokkal táplálóbb és egészségesebb, amit én sütök, ezért újratervezés alatt áll. A sütőport útifű maghéjjal fogom helyettesíteni, ettől állítólag olyan állagú lesz, mintha sikért használnánk.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Szerintem, újat mondtál a kenyér készítéseddel, utána nézek, mi fán terem a maghéj, stb.
csak úgy....
@Nyírfa: @CsipkeRózsa: bennetek semmi egri nös,- mikor mi férfiak küzdünk ,ti sütkéreztek ,az helyett,hogy az ellent leszurkolnátok a lajtorjákról! :)
karma1
@csak úgy...: Ha mar mondasz egy ekkora altalanossagot - hogy MINDENKI huzzon el a politikabol - akkor gondolom van egy kialakult velemenyed is, hogy akkor, ha mindenkit elzavartunk, utana 10 millio ember ul a nagy szemetdombon - es HOGYAN TOVABB ???
Ki fogja megis vezetni az orszagot?
Nem kell egyetertenunk, valoban, de akkor kivancsi vagyok az epito otletedre, ismetlem: HOGYAN TOVABB???
Es ha mar ilyen okosan megoldottad a valasztas problemajat, szerinted egy total ismeretlen onjeloltekbol allo kormanynak megis ki fog penzt adni a mukodesehez kulfoldrol? Kinek a neve lesz a referencia arra, hogy Magyarorszagra nyugodtan lehet hozni a nagyberuhazasokat, mert ez a pali klasszul fogja iranyitani az orszagot? (Mert a te otleted szerint kizarolag onjeloltekbol fog allni az uj kormany, hiszen a rosseb se fogja ismerni a nevuket - honnan is ismernek? A Julcsa neninek, Jozsi bacsinak van max egy atlagfizetese valami vallalkozonal, talan fizeti a TB-jet es nem lopja a WC papirt meg a gemkapcsot az irodabol. Ennyit lehet majd tudni roluk, mert kozeleti multjuk nincs, politikai gyakorlatuk szinten csak addig terjed, hogy rohogos-majmos lajkokat kuldtek egy koronat viselo orbanfotoshop ala, es amikor kivittek a gyerekuket a jatszoterre, a szomszed kismamaval megdumcsiztak, hogy a MZP milyen jokepu, de az is a fideszbol meg Amerikabol jott - hat talan lehet, hogy o is migrans?
Kb. egy amator csapat erre lenne kepes!
A masik dolog: en is azt mondom, hogy szakertokbol kell allnia az uj kormanynak, de az nem jelenti azt, hogy nem kellenek ismert politikusok a vezeteshez: egy jo mikrobiologus nem biztos, hogy meg tudja felelosen targyalni a jovo evi koltsegvetest, vagy hogy egy jogasz eligazodik a kornyezetvedelemben. Ezt valaki(k)nek nagyon jol kell osszefogni, koordinalni. Es erre igenis vannak jo politikusok az ellenzekben!
gina
Minden szava igaz, és ahogy milyen stilusban mondja az is jó, mert a fidesz bagázs csak sötét putri nyelven ért
Nyírfa
@csak úgy...: Ha mi nem sütnénk a kenyeret, mit ennétek, Ti hős férfiak? :)
Kapanyél
@Nyírfa: Húst hússal, hagymát hagymával! :)
Nyírfa
@Kapanyél: Ajjaj, ennek gyomorégés lesz a következménye! :)
Márpedig, ha nincs rendben a gyomrotok, akkor savanyújóska lesz belőletek! :)
CsipkeRózsa
@Kapanyél: Nem jó a hús, inkább egyél kenyeret hagymával.
csak úgy....
@Nyírfa: tegnap 09:50 csak sütögessetek bátra,-akiknek van sütnivalójuk azoknak szabad! :)
Nyírfa
@csak úgy...: Már begyújtottuk a gázt! :)
pécsi
@sgl: PATKÁNY! Milyen emberi lény vagy? Európában a legjobban átoltott ország vagyunk! Mit akartok bolsevikok? Mocskolódtok, hazudoztok, oltás ellenessek vagytok, majd másnap, mint oltáshívők szerepeltek! Senki nem hisz nektek.Szolzsenyicin megmondta: a bolsevik a legártalmasabb ember, mert istentelen, és aki istentelen az embertelen! Gulágban goldolkozol rohadék?
simmering73
@pécsi: Mivel van átoltva 600 ezer ember. Azzal a kínai szarral? Amihez kell egy harmadik oltás is? Baromagyú.
Peller Anikó
@pöcsi: Oltani csapvízzel is lehetne és akkor már a teljes lakosságot immunizálni lehetett volna. Kétszer is. Mily büszkeség lenne, mi lennénk az elsők a világon ahol teljes lett az átoltottság. Az egész galaxisban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.