Vasárnap reggeli világmegfejtés az igazságügyi minisztertől.

Az Európai Bizottság (EB), az Európai Parlament (EP) támogatásával, azt akarja, hogy Magyarország engedje be az LMBTQ-aktivistákat és -szervezeteket az óvodákba és az iskolákba – mondta az igazságügyi miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Varga Judit szerint az Európai Bizottság LMBTQ-aktiviták óvodába és iskolába engedésére akarja rábírni a kormányt

Fotó: Facebook/Varga Judit

Varga Judit leszögezte: Magyarország ezt nem akarja. "Itt eltaláltunk egy ideget", és noha semmiféle európai normát nem sért a gyermekvédelmi törvény, ez fáj az EB-nek és az EP-nek – tette hozzá.

A törvény kapcsán van "egy nagy európai agresszió" a magyar kormány és Magyarország ellen – mondta.

A miniszter közölte, túl vannak az első, igen udvariatlan megkeresésen. Az EB általában két hónapos határidővel szokta a tagállamokat megkeresni, amikor úgy gondolja, hogy valamelyik jogszabálya nincs összhangban az uniós sztenderdekkel, ebben az esetben egyhetes határidőt kaptak. A június 23-i levélre 30-ig kellett válaszolni, ez meg is történt – tette hozzá.

Varga Judit azt mondta, "elvi éllel" elutasítják, hogy az EB vagy bármilyen más európai testület írja elő, hogy Magyarországon ki hogyan éljen, hogyan gondolkodjon és a magyar szülők hogyan neveljék a gyermeküket. A válaszuk fő tartalmi gerince ez – közölte.

A miniszter megjegyezte, a kormány nagyon konstruktív és építő párbeszédre törekedett az uniós szervekkel.

Varga Judit elmondta, az EB levelében szinte minden uniós normát megsérteni vél a gyermekvédelmi törvény kapcsán. A magyar kormány visszautasítja ezeket a jogi álláspontokat. Ez nyílt tagállami hatáskör, az Európai Unió Alapjogi Chartája mondja ki, hogy a szülőknek van egyedül joga arra, hogy a gyermek nevelését meghatározza – közölte.

A miniszter szerint látni, milyen politikailag felfokozott környezetben dolgozik az EB, tehát egyértelmű, hogy ezt nem fogják kielégítőnek találni.

Varga Judit szólt arról is, nagyon konstruktív párbeszéd zajlik hónapok óta a helyreállítási tervekről, és az uniós szabályoknak megfelelve állítják össze a magyar helyreállítási csomagot. Ugyanakkor a gyermekvédelmi törvény óta lettek újabb igényei a bizottságnak – mondta, hozzáfűzve: ezt a két dolgot nem lehet összekapcsolni, hiszen a kettőnek semmi köze egymáshoz.

A magyar embereknek járó pénzeket nem lehet ideológiai feltételekhez kötni. Ezt egyértelműen kimondta az állam és kormányfők múlt decemberi megállapodása is – mutatott rá a miniszter.

Forrás: mti.hu

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Drága (i)gazságügyi miniszter asszony! Jelenleg pont a fideszes potentátok használják biodíszletnek az óvódásokat. Mikulás, karácsony készülnek a cuki fotók az édesség osztásról, és a kicsik műsoráról! Árulja már el, hogy a valamikor jól működő iskolaorvos, védőnő, gyerekpszichológus rendszer helyett az iskola rendőrség tud segíteni a gyerekek mentális problémáin?
Valóban, mondjuk egy pedofil apuka több felvilágosítást tud adni, miután gyakorlati oktatásban is részesíti a gyereket, aki aztán sehol nem tud segítséget kérni!
Eddig is szakembereket kértek föl az iskolák előadásokra, foglalkozásokra. Mint ahogy a közlekedési szabályokról is rendőrök szoktak előadást tartani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@fergeteg: Netán az illibrerális nem tettszik akkor miért nem azt szidód?Voltál már mostanában óvoda közelében pedo-filiánus?Ott a dolgozók 1/3-a híányzik,mert a nemzethy barmok azt is szétbasszák ami még netán működhetne!Ne 1 maffiozóval,hanem 1 ott dolgozóval beszélgess,ha egyáltalán képes vagy a normális kommunikációra?Krumplis pöcs!
ómió
Naná! Azért fenyeget minden elképzelhetővel! Már éppen csak Trianon 2-t nem "élesíti" még!
Nessy
Drága (i)gazságügyi miniszter asszony! Jelenleg pont a fideszes potentátok használják biodíszletnek az óvódásokat. Mikulás, karácsony készülnek a cuki fotók az édesség osztásról, és a kicsik műsoráról! Árulja már el, hogy a valamikor jól működő iskolaorvos, védőnő, gyerekpszichológus rendszer helyett az iskola rendőrség tud segíteni a gyerekek mentális problémáin?
Valóban, mondjuk egy pedofil apuka több felvilágosítást tud adni, miután gyakorlati oktatásban is részesíti a gyereket, aki aztán sehol nem tud segítséget kérni!
Eddig is szakembereket kértek föl az iskolák előadásokra, foglalkozásokra. Mint ahogy a közlekedési szabályokról is rendőrök szoktak előadást tartani!
csapnivalo
Még mindig csak a mellébeszélés. Csak annyiról van szó, hogy a jogalkotók összemostak két témát. Példának okáért ha a szivárványos csoportot behelyettesítjük az ellenzékkel, és a pedofílokat a gyilkosokkal (mert ugye az utóbbi böntetőjogi kategória), akkor a törvény értelmezése az lehetne, hogy aki ellenzéki, az gyilkos is. Tisztázzuk: aki szivárványos, az nem feltétlenül pedofíl is. Aki pedofíl, az nem feltétlenül szivárványos is. Vagy aki ellenzéki, az nem feltétlenül gyilkos, vagy aki gyilkos, nem feltétlenül ellenzéki. Továbbmenve ez igaz a kormány tagjaira is. Aki kormánytag, nem feltétlenül gyilkos, de a gyilkos sem feltétlenül kormánytag. Írhattam volna autószerelőt is, és bankrablót. Szóval a ferdítés, témák összemosása, terelés, fölösleges indulatkeltés megy állandóan a kormány részéről, amiből a szavazóiknak is elegük van már. Elhihetik, tudom. Ezen a fotón pedig egy csinos nő van, de ez a tulajdonsága nem mentesíti abban, hogy az arca mögött viselt agyát rosszra használja.
vacsi
Azaz, neveljenek buzikat a gyerekeinkből! Az, hogy valaki homoszexuális, valóban lehet veleszületett rendellenesség is, de sokkal nagyobb számban vannak, akiknél tanult viselkedés - és sokan gyerekkorban találkozta vele.
solidedge
Kedves Judit. Ha nem érti a probléma lényegét akkor mi a francnak pofázik bele.
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 09:03 ♦ A fidesz-féle keresztény erkölcs úttörői: Borkai, Kaleta, Szájer.
➡️ Már biztosak lehetünk abban, hogy Szájer József lemondása valóban „nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával.” A gyors távozás oka ugyanis egy illegális brüsszeli, drogokkal megfűszerezett orgia, amelyen részt vett az egykori EP-képviselő.
➡️ Az látszik, hogy Borkai Zsolt és Kaleta Gábor ügye után ezt az esetet is el akarta titkolni a Fidesz. Azonban most, hogy kiderült Szájer József lemondásának valódi oka, így felmerül a kérdés: belefér a Fidesz kereszténynek nevezett értékrendjébe, hogy tagja legyen egy drogos orgiákra járó bukott politikus, aki egyébként a gránitszilárdságú Alaptörvény egyik szerzője?
❗️Szájer József a dicstelen távozásával bebizonyította, hogy ő sem több, mint egy bort ivó és vizet prédikáló álkeresztény fideszes politikus.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/128816178_1626062854224810_7385849117960589138_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Fx2U4PQ-9YwAX-lDH3B&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=ded8208875395fd9bfbde50954aa283e&oe=60EFFDC5
fidesz: teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban,…
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/128806072_1625938340903928_8124551617147906831_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=c_xLspLKKOQAX_YC94H&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=1347e50037f0ec86217405f8df84b372&oe=60EFA033
tudode
Megkímélve magam attól, hogy "hivatalból" egy többgyermekes Édesanya mit visszhangoz a bombaként becsapódó LMBTQ törvénnyel kapcsolatban, más nem kellene tennie, mint megkérdezni valamelyik gyermekétől, hogy mit tanultak a más indentitásúakról, megkapná a választ!
.
Azt, hogy a felnőttek nemi szokásai iránt érdeklődő gyerekek nem az iskolában, hanem a bácsiktól, néniktől ismerték meg, hogy hány féle nemi identitással élnek emberek:
.
A XXI. században az apróságok előbb tanulják meg a kütyüket kezelni, mint beszélni. Nem kell mást tenniük sem a gyerekeknek sem a kenyerük javát már elfogyasztóknak, csak rákeresni a világhálón
.
----- Szexuális irányultság
hu.wikipedia.org/wiki/Szexu%C3%A1lis_ir%C3%A1nyults%C3%A1g
----------------------
.
Az egy dolog, hogy a felnőttek értelmi képességét vonják kétségbe a kedves vezető alárendeltségébe tartozó klf. vezetők, de hogy az érdeklődő gyerekekét is, az már a néphülyítás magas iskolája!
verőce21
Főleg ezért is kellenek a soros-féle intézmények! Ők ingyen is idehoznának néhány kvalifikált erőszakolót, késelőt, érzékenyítőt, akik itt élnének, leginkább munka nélkül, az adófizetők pénzén.
Eladott Ország
Ha a gyerekek védelme egy pillanatig is fontos lett volna, de legalábbis egy kicsivel fontosabb lett volna, mint a fidesz választási győzelme, ha a fidesznek még bármi köze lenne az európai értékekhez, bátorságuk sem lett volna egy salátatörvényben összemosni a pedofília elleni fellépést egy általuk hatalmi célokból kipécézett kisebbség boszorkányüldözésével.
verőce21
Mint kiderült a négy afgán közül, akik Bécsben a 13(!) éves Leonit meggyilkolták, egyik sem dolgozott, de a 18 éves tettesnek "saját" lakása volt, hála a város gondoskodásának. 60 ezer eurót kaptak éveként.
Hogy hasznossá tegyék magukat, a lakásban drogot árusítottak, így bizonyítva, hogy szorgalmasok is lehetnek, ha van rá lehetőség. A kislányt teletömték kábítószerrel, alkohollal, majd egymás után megerőszakolták (a többi tettes: 20, 22, 23 éves) többször is, mint kiderült, szegény kislány szerveit szétroncsolták. Mikor észlelték, hogy mozdulatlan, megpróbálták tejjel itatni, ez az afgán elsősegély.
Mikor rájöttek, hogy halott, akkor egy szőnyegbe csavarták, és levitték az utcára, ahol egy fának támasztották(!).

Utána hazamentek, és pizzát rendeltek.
verőce21
Ilyen felelőségteljes fiatalokra van szükség, az öregedő Európa megújulásához, és ezért jó, ha Soros szervezetek segítik őket.

(Áldja meg őket a jó Isten!)
namihami
Juditkának pillanatnyilag azért fontos a pedálozás, hogy a hívek felé láthatatlanná váljon, a feledés homálya boruljon a pénzügleteire.
A haveroknál ez kispályás, azok nagyobba viszik. De a vakhitűek előtt szűznek kell látszani.
Erre megy a hithűség bizonygatása, légyen a témája akármi.
lusta
@verőce21: Hát ez eddig csak a most regnáló Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak sikerült.
Nessy
@namihami: Csak elég nehéz jókat kamatyolni, és szűznek maradni. Neki sem igazán sikerül!
Toller Béla
Nehogy már egy vacak kis kormány vacak kis zugügyvédje mondja meg Európának, hogy mi a helyes és mi a helytelen ! Ráadásul abban a kérdésben, hogy kipécézhető-e egy 5 százalékos réteg az erkölcsökből vagy nem ! ÉS persze, majd ők megmondják, ki mehet az óvodába, iskolába erkölécsöket tanítani ! Ők mindenképpen ...
Béla333
Hazudik a dekázós, hiszen kinyitotta a száját...
lusta
@verőce21: Hof városában a vitatkozók lecsendesítésén igyekvő lengyel autóbusz sofőrt egyszerűen megölte az őshonos 43 éves német.
A holland oknyomozó újságírót egyszerűen egy lengyel lelőtte.
Tatabányán egy 24 éves ceglédi férfi megölte 60 éves munkatársát.
Győri gyilkosság. Az apa a 13 és 10 éves gyerekeit ölte meg.
jesz
ott brüsszelben van csak igazán pedofil bűnözés..a képviselők, tisztségviselők között akad megrontásért elítélt is
lusta
@jesz: Meg ereszcsatornán menekülő is.
namihami
@Nessy: 10.44:. Pontosan ezért írtam kizárólag a hívekről. Mi, komcsik/bolsik/libsik/brüsszeliták,/stb. --egyszóval :: a normálisak, már tudjuk, hogy egy réteg menthetetlenül elfideszült.
A rajongóknál kell fenntartani a hitet. Csupa Gandhi és Teréz anya a Fidesz. Az a kétmillió nem veszítheti el a hitét, mert akkor oda az X is. (Az erdélyiek itt nem játszanak, azok addig ""magyarok"", amíg jön a pénz.)
Juditka magát próbálja kihúzni abból a sz@rból, amibe saját magát kergette bele. Segítségre nem számíthat, hiszen a többi potentát is ugyanezzel a nehézséggel kűzd.
simmering73
@jesz: Miért kéne menni Brüsszelig? Neked nem elég a magyar Parlament?
simmering73
@Shikari: Ezt most mind szivárványos bugyiban mondod, bozgor?
Pipás
Kedves Miniszter Asszony! NE hazudjon itt össze-vissza.
Nessy
Azért (i)gazságügyi miniszterünk igazán lehetne azon az értelmi szinten, hogy a pedofíliát és a homoszexualitást ne mossa össze! A 18 éves korhatár mindkét esetben halottnak napszemüveg! A pedofilok a 10 év körüli korosztályra utaznak, a nemi identitás meg a 14-16 éves kor környékén alakul ki. A szakemberek által nyújtott felvilágosítás, segítségnyújtás akkor kellene. Pl. az interneten, az okos telefonon kialakuló ismeretlenekkel való kommunikáció, a fotó küldés, a fiatalabbakat veszélyezteti. Mint ahogy nem ördögtől való pl. a fogamzás gátlásról történő előadás. Talán kevesebb lenne a fiatal lányok abortusza. Esetleg a fiuk is megismernék az óvszer fontosságát a nemi betegségek, a nem kívánt terhesség elkerülésére. Ezeknek semmi közük a nemi identitáshoz. Azok a szülők, akik leragadtak most is a buzizásnál, hogy fogják felvilágosítani a gyerkeiket? Sehogy! Hiszen ők sincsenek tisztába a fogalmakkal.
Málna
@Nessy: Vargának melyik mondata az, amiben összemossa a pedofíliát a homoszexualitással? Tényleg nem fogod fel, hogy ti mossátok össze ezt a két dolgot? Ezt sugallja az ellenzéki média és politikusok, ti meg gondolkodás nélkül fújjátok velük. Megindokolni persze nem tudjátok.
Málna
@csapnivalo: Mivel ez egy gyermekvédelmi törvény, egyértelmű, hogy több dologról is szó van benne. Pont olyan, mint a múltkori EP törvény a nők egészségével kapcsolatban: egyszerre szavaztak a női nemi szerv csonkításának tiltásáról és a tamponok adójának eltörléséről.
Nessy
@Málna: Ki a törvény alkotó? Sajnos pont az eredeti jónak induló törvényből lett a módosítókkal egy értelmetlen saláta törvény, egybemosva szezont a fazonnal. Ennek lett az eredménye ez az agresszív homofóbia. Már elnézést, de a cikkeket, hozzászólásokat olvasva, per pillanat a jobboldal minden második szava a "buzi". Kivételesen elég tételesen indokoltam a két fogalom közti különbséget, már nem először. Cogito ergo sum!
Macskaszem
@Málna: és a gazdi melyiket szavazta meg ezek közül kiscsíra?Nahát, egyiket se. Mert a szarláda helyesnek tartja ezeket a nők elleni mocsokságokat.
simmering73
Művésznő. Gyantázzon, ha kérhetném. Gyantázzon.
verőce21
Vajon hányan olvastak el EP képviselők közül a magyar törvényből akár egy sort is, akik megszavazták, hogy nincs összhangban az uniós sztenderdekkel?
kereső
@solidedge: Ó "irta" a törvényt, mint igazságügyminiszter. Pontosan tudja, hogy mit hazudik.
kereső
Olvasva a cikkeket- a fideSS hazugság versenyt hirdetett a kormány tagjai között?
Málna
@Macskaszem: Kiscsíra, ezeket csak együtt lehetett megszavazni, külön nem. Ez volt a mondandóm lényege is. Nem lehetne kicsit jobban odafigyelni? És akkor nem kellene újra és újra ugyanazt magyaráznom...
Dr. Proktor
Ami jár az jár!
Varga Juditnak a szája, a NER csókosainak az EU pénze...
Alanyi jogon!
Málna
@Nessy: Nem a jobboldal lovagol a törvényen, hanem a bal. Egyesek nem értik, mások szándékosan félremagyarázzák. Meg tudod mutatni, hogy konkrétan mitől homofób ez a törvény?
Dr. Proktor
Hoppácska!
"az Európai Unió Alapjogi Chartája mondja ki, hogy a szülőknek van egyedül joga arra, hogy a gyermek nevelését meghatározza"
... akkor kurmányunk mi jogon szól mindenbe bele ami gyermekeinket illeti?
Málna
@Dr. Proktor: Ezzel kapcsolatban:... akkor kurmányunk mi jogon szól mindenbe bele ami gyermekeinket illeti?
Aki Én
@fergeteg: @ómió: @vacsi: @verőce21: @Shikari: @Málna: Hogy ti milyen ijesztően buták vagytok. Olyan nehéz elhinni, hogy tényleg ennyire képtelenek vagytok használni parányi agyatokat. Titeket teljesen bezabált az aljas, hazug propaganda.
csapnivalo
@Málna: Ne haragudj, de amellett, hogy a gyermekvédelemmel maximálisan egyetértek, csak ismételni tudom magam: "Csak annyiról van szó, hogy a jogalkotók összemostak két témát." (nem sorolok fel további példákat, azt föntebb megtettem)
Ez pedig 2 dologra jó:
1. hangulatkeltésre
2. figyelemelterelésre a valódi viselt dolgaikról
FL4K
Imádok kegyetlenül őszinte lenni.
Így jártál.
FL4K
Pofán tudnám baszni a magyar igazságügyi minisztert egy szívlapáttal?
SIMÁN !!!
Éreznék utána valamit?
Biztos, hogy nem!

Ha rám bíznák az eltüntetését, savban oldanám fel, aztán a Dunában végezné ez a hülye paraszt náci kurva!
FL4K
De mielőtt kivégzem ezt a paraszt kurvát, úgy megkínzom, hogy végül könyörögni fog a halálért.

Engem kétszer is megkínoztak - mindent tudok a kínzásról!

Úgy megkínzom a halála előtt ezt a paraszt kurvát, hogy könyörögni fog a halálért!
FL4K
Egy rozsdás vascsővel baszom pofán a magyar igazságügyi minisztert - mert megérdemli!
FL4K
Minden idegszálammal undorodom Varga Judittól !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.