Orbán Viktor miniszterelnök lánya Odu Store néven hozott létre egy céget – adta hírül az mfor.hu.

Gratulálunk! Orbán Ráhel megalapította első saját cégét
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Ráhelről köztudott, hogy érdeklődik a divat- és szállodaipar iránt, és az évek során fontos háttérpozíciókat szerzett meg ezekben az iparágakban. Eddig névvel nem vállalta fel tevékenységét, azonban az elmúlt hetekben nyíltan kezdte felvállalni munkásságát, előbb cégvezetőként, aztán tulajdonosként is beazonosítható szereplő lett – írja a cikkében az mfor.hu. Június végén ugyanis bejegyeztek egy céget a tulajdonába.

Az Odu Store Kft.-t 3 millió forintos jegyzett tőkével alapította meg. Fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem, azaz: lényegében mindennel foglalkozik, ami nem élelmiszer, ital vagy dohányáru. A cég teljes tevékenységi körén belül a ruha- illetve textilipari tevékenység dominál.

Mint említettük, az Odu Store egyedülálló abban a tekintetben, hogy mind az alapító, mind a cégvezető Orbán Ráhel, és a hatályos dokumentumok szerint ebben az üzletben nincsenek társai. Az biztos, hogy az Odu Store-t a XII. kerületi Apor Vilmos téren jegyezték be, ahol a Hegyvidék Bevásárlóközpont is működik, ám a céghez köthető boltot egyelőre nem találhatunk a bevásárlóközpont által listázottak között.

Forrás: mfor.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Emmersson71: Mert Kristóf nem alapított céget és nem rokona a gonosz törpnek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Nincsenek itt saját lábak, sem önmagától működő gazdaság, melyet olyannyira szeretnénk. Egy lélegeztetőgépre kötött, élet és halál között lévő Magyarország van, melynek életben maradását Brüsszel finanszírozza. A kérdés már csak az, meddig. A számla ugyanis egyre magasabb, a betegség pedig egyre jobban elhatalmasodik."
cdn.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_1024/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/12/Orban-suly.jpg
"Orbán Ráhel barátnőjének cége, a Magyar Divat & Design Ügynökség 1 000 000 000 forint állami támogatást kap arra, hogy a magyar divat- és designipar átfogó megújításához és fejlesztéséhez szükséges feladatokat megvalósítsák. Hogy ez mégis mit jelent, azt nem igazán lehet tudni, de nagyon reméljük, sajátláb kisasszonytól fog majd tanácsokat kérni Bata-Jakab Zsófia, akkor ugyanis biztos lenne a siker. Orbán Ráhelnek ugyanis olyan érzéke van a divathoz – természetesen apjával egyetemben – mint szinte senkinek ebben az országban. Nem is kétséges tehát, hogy jó helyre ment az az 1 milliárd forint, hiszen hol máshol lett volna nagyobb szükség arra a pénzösszegre?!"
Az apja lánya milliárdot kapott divatcége a papától
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/136667073_1030286640784576_8424374448264481064_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Wdtj24_qH8wAX_rfChY&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=1789b4b5d1a61905979cdc4d70ef9935&oe=6126168A
jesz
@Horizont: durbincs a munkatásuk, jól tapintottál rá..ezen a néven egy dilist alakítanak a kutatók, akik arra kiváncsiak, mit is írnak, és kiről a kommentelők.
Jó, néha becsúszik némi nyelvtani baki, de nálam is előfordul.

A propeller egy egyszerű, engedélyezett terepasztal, ahol szabadon elemezhetik a szabadon írókat(is)...
durbincs néven provokálják az indulatokat..
Emmersson71
Miért ez a senki a címlap, amikor Milák Kristóf aranyérmes?!
Qqberci
@Emmersson71: Mert Kristóf nem alapított céget és nem rokona a gonosz törpnek...
RonaGyuri
@jesz: hogyan??? "néha becsúszik némi nyelvtani baki"??? Még nem olvastam tőle nyelvtani és nyelvhelyesség szempontjából elfogadható mondatot! =))
Eladott Ország
@Horizont: ma, 08:00 ♦ Ha megszűnik az állami csöcs mögülük, és csak a piac diktál megbuknak a Ráhel féle vállalkozások a stróman Lölőékkel együtt.
nezelodo
Csak a rossznak látott címben kicsit megpróbálta a lopta szót elrejteni a cikkíró. Nem kellett volna, mert köztudott, de nekem nem is ez okozta a derültséget, hanem az eddigi "munkássága".
Macskaszem
@nezelodo: Megalopás lett vóna? Áááá, az ki van zárva,Tiborczné nem olyan családbú való... Ja, de.
ila51
@Eladott Orszá 7:19 phuj de gusztustalan , épp eszem a reggelimet
rokker33
Gratulálok neki!Kihasználja a helyzetet a papa és barátja milliárdos befolyásos emberek. A magyarok 99 9% így cselekedne!
namihami
Csak tanácsként mondanám, hogy a gyémántkereskedés se biztos, hogy sikeres.
Egy másik ""százlábú"" már belebukott.
Bölcs ötletnek látszik, hogy fánkkal eleve nem is vág bele a kisérletezésbe.
namihami
@RonaGyuri: Viszont bányában, kérdőjelben és 50 IQ-ban a favorit. Ő képes a legtöbbször és a legfeleslegesebben használni.
terlasz
Már csak azon izgulhatunk, hogy a közvagyon melyik részét fogja eltüntetni.
Lölőke okosabb, mint a Cukifiú, Ráhelke ügyesebb, mint pl. Rodolfo.
Lepényleső
Tehát a katonaság,rendőrség,egyéb a fydest vélhetően hűen kiszolgáló,ám adóforintokból
fizetett szervezetek hamarosan új egyenruhákban jelenhetnek meg?
solidedge
Libatollat vesz, ekhós szekéren járja az országot.
csak úgy....
@solidedge: a mai libák már nem ekhós szekéren közlekednek,föleg nem ha a miniszerelnök elvtárs lyányáról van szó! ö már a bölcsöben szopogathatta magába a tehetséget..
evacica
@Horizont: Én azért reménykedek.Ott i9s sok a lopott pénz. Na de Ráhel divat cége nem semmi! csak rá kell nézni az Orbán család öltözködésére és az mindent elárul Ráhel izéséről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.