Elindult az új tanév, a diákok megkapták az új tankönyveket, amelyek közül a biológia tankönyv is foglalkozik a témával a maga módján.

A nyolcadikos biológia-tankönyv azt állítja: a homoszexualitás természetellenes
Fotó: Pixabay

A nyolcadikos biológia tankönyv Nemi Életünk Egészsége című fejezetében szóba kerülnek a szexuális úton terjedő betegségek, a fogamzásgátlás, az abortusz és az AIDS.

Azt már az elején leszögezi a tananyag, hogy „az érzelmi alapok nélküli, futó kapcsolatokból álló szexuális élet mindkét nemű fiatal számára az igénytelenségbe süllyedés veszélyét hordozza.”

Majd ezután felteszik a kérdést:

Milyen következményeit látod annak, hogy napjainkban a szexualitás fokozatosan egyre függetlenebbé válik az utódnemzéstől?

Viszonylag lényeges dolgokról esik szó a További Fontos Információk alfejezetben is. Itt olvashatnak a 13-14 éves gyerekek a maszturbációról is, ami bár mértéktelenné válhat, felesleges bűntudatot érezni miatta.

"A szexuális önkielégítés (szaknyelven: maszturbáció) mindkét nemnél előfordul. Gyakran felnőttkorban is. Ilyenkor a közösülésre jellemző ingerek utánzásával nemi örömöt okoz önmagának az illető. Ez ugyan nem a természetes módja a nemi kielégülésnek – s fennáll a veszélye a mértéktelenné válásnak, rászokásnak –, mégis indokolatlan dolog ezért bűntudatot vagy betegségtudatot kelteni a fiatalokban"

- írja a tankönyv.

Később a szerzők leírják, hogy szerintük a homoszexuális hajlam „részben öröklődés kérdése, részben környezeti hatások eredménye.”

„Nyilvánvaló, hogy a homoszexualitás biológiai értelemben nem természetes, hiszen nem teljesül a szexuális tevékenység biológiai célja, az utódnemzés”

- teszik hozzá a tankönyv szerzői: Kovács István, Paál Tamásné és Victor András.

A nyolcadikos biológia-tankönyv azt állítja: a homoszexualitás természetellenes

A könyvet itt lehet átlapozni.

Forrás: 444.hu

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gulyás
Korrekt! Lényegretörő! Nem alkalmas reprodukcióra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
A természet ezt azért jobban tudja. Igaz az nem egy hülye Fityma bolond.
Pálinkás Pál
miért...nem az?...dehogynem...génhiba...a divat buzik meg még rosszabbak...
jesz
az evolúció műhelyében valamit benézett az összeszerelő...de ilyen sokszor?..
Gulyás
Korrekt! Lényegretörő! Nem alkalmas reprodukcióra!
Clavigo
@Shikari: Azèrt Szajjert nem utasítanád el...már csak a pártfegyelem miatt sem... Szerintem like- olnád ha fel akarna " próbálni "...
134.bátor
Szóval csak utódnemzès miatt lehet dugni. Ajjaj.
Èn hülye,azt hittem èlvezetböl is. Mert az állatoknál valóban utódnemzès miatt dugnak.
Toller Béla
Lesz még majomper is Budán, majd meglátjátok ...
Csizmás Kond
...csak azt nem értem, hogy ez kinek nem hihető ?
Nyírfa
Legalább maszturbálni lehet. Csak rá ne kapjatok! :)
Ja , igen: azt hiszem a sok utazgatás miatt eltévedtem az idősíkon - ez most melyik század?
Namely
@Clavigo: Ez nagyon bájos! Állandóan a buzulásról fantáziálsz minden kommentedben, de persze más a buzi!
:D
Clavigo
@Namely: Célzottan ,,Shikarinak címezve...:) :) :) De téged ez ne zavarjon..:)
Istenakinincsen
igen a buziság természetellenes,beteges ferdehajlam,és undorító.
Erre nincs valami oltás?
magyar1
Tökéletesen és világosan leírja a valóságot a tankönyv. Semmi kivetnivaló nincs benne és világos, egyenes. Nem kritizál csak tényeket közöl.
Namely
@Clavigo: tudom, de valahogyan te mindig, mindenkinek ezt "célzod". Arra céloztam, hogy ez esetedben nem lehet véletlen. De ne zavarjon.
division
@Istenakinincsen: De van, a méreginjekció:-)
csipetke
Ó,ide már nem is kellenek LMBTQ-s emberek.Itt a fidesz-tankönyv hülyíti el a gyerekeket. Lehet,hogy a fidesz házi-buzijai írták?
Clavigo
@Namely: " Nem zavar ",, de a véleményed sem..:) :) Nem azt nézem,,hogy mit beszélsz,,hanem ,hogy ki mondja.. Felesleges erőlködnöd...:)
justhpeter
nem értem. Ha a szülő feladata a gyerek szexuális felvilágosítása, akkor minek kell biológiai baromságokat tankönyvbe írni ? Degeneráltak írnak még nem degeneráltaknak tankönyvet.
szép új világ
Szájert szándékosan hagyták ki a szerezők közül?
Nessy
Jó, a homoszexuális ember nem teljesíti a biológiai célját, az utód nemzést! Akkor pl. az egyház miért írja elő a cölibátust?
Aki Én
@Shikaratyi: Sosem mondtuk, hogy természetes vagy.
Aki Én
Márpedig qrvára természetes. Már csak azért is, mert a természet, vagy ha jobban tetszik, a teremtő ,,alkotta" őket is.
Érdekes, hogy éppen a kereszténydemokratáknak hazudott gyűlölködők nem értik.
És ha valaki attól liberális, hogy nem akar létező társadalmi csoportokat kiirtani, akkor én liberális vagyok.
Yoda69
"hiszen nem teljesül a szexuális tevékenység biológiai célja, az utódnemzés”

Es ki mondta, hogy a szexualitas celja az utodnemzes?
Ez eleg avitt felfogas. A szexelok 99%-a nem az utodnemzes miatt szexel, hanem az elvezetek miatt.
Peller Anikó
Látott már valaki 2 fiúgalambot vazelinnal dugni?

Vagy csak anélkül, análkül.
Namely
@Clavigo: "" Nem zavar ",, de a véleményed sem..:) :) Nem azt nézem,,hogy mit beszélsz,,hanem ,hogy ki mondja.. Felesleges erőlködnöd...:) "
Nem erőlködök, csak röhögök és gúnyolódok.
Mondom, hogy zavar van a fejedben. :D Te vagy az a zavart elméjű kommentelő, aki másokat vádol meg azzal, ami ő maga fasiszta/buzi/stb.
Namely
@Nessy: csak a katolikus egyház. Amúgy az eredetét tudod mi?
Nessy
@Aki Én: Érdekes, az urakat csak a férfi "buzik" zavarják. A leszbi lányok, különösen ha csinosak, sétálhatnak kézen fogva, vagy egymás derekát átölelve.Legfeljebb eszükbe jut a francia királylány dala a János vitézből.
Peller Anikó
@Nessy: A lányok nem a segglukba dugják a farkukat, akarommondani a ciripelőjüket és kevésbé pózolnak mint a buzik. Meg nem mondod egy nőről, hogy a lánygyermekeket szereti ellentétben a buzikkal akik büszkék rá. A lyányok lehetnek szépek (persze randák is) de a pasik egymáson.. hát kevés gusztustalanabb dolgot tudok elképzelni, talán egy szennyvízben tálalt meztelencsigát némi trutymó öntettel.

Szóval otthon azt tesznek egymással amit nekik tetszik, de ha ország világ előtt követelik, hogy márpedig őket csodálja meg a világ akkor most úgy tűnik dugába dőltek, legalábbis nálunk nem áll nekik a zászló (nagyon).
Nyírfa
@justhpeter: ma, 613

Az apa orbán, az anya szájer. A vér szerinti szülő csak biológiai eszközpár. A gyereket, születése után be kell adni az állami neveldébe.
Nyírfa
@Peller Anikó: 13.22

De tudod, hogy a lányok mit és hová dugnak, ha örömet akarnak szerezni egymásnak. :)
Az anális szex egyre elterjedtebb a hetero-kapcsolatokban is, csupán igény, kíváncsiság, netán ízlés kérdése, ki mit preferál.
Ami két férfi szerelmi együttlétét illeti, csupán a mi elvárásunk, hogy a férfi , aki minimum úgy néz ki, mint Chris Hemsworth, vadásszon, tartsa el és minden erejével védelmezze a családot, és, persze, hódolattal tekintsen ránk, a mindenkori Évára, miközben biztos kézzel tekeri le rólunk az édenkert csúszómászóját. :)
Szerintem egyébként nem mutogatják magukat, a pride az egyetlen nagy találkozójuk, azt sem önszántukból hívták életre.
Nessy
@Peller Anikó: Bocsi, de a férfiak és a lányok sem az utcán élnek nemi életet! Csak ameddig a lányoknál elfogadott a kézen fogás, karolás, derék átölelés, ölelés, puszi találkozáskor, addig ez a férfiak esetében nem illő! Tehát "látványosabb" az esetleges összetartozásuk!
Clavigo
@Namely: Asszem,,qrva jó különbözni tőled...@Shikari: haverodtól meg még inkább...
Aki Én
@ómió: @vacsi: Nektek, ostoba, uszítható, felvilágosulatlan gyűlölködőknek korrekt.
Peller Anikó
@Nessy: Igen, de nem kifejezetten erre gondoltam, a pasikon valahogy látszik, akkor is ha egyedül vannak.
Nessy
@Peller Anikó: Ez tény! A nők jobban tudják leplezni, jobb a színészi lépességük. Meg a külsőségek őket kevésbé érintik. Pl. a dagadt lábaim miatt nadrágot, nadrágkosztümöt hordok. Na most egy hapsi szoknyában feltűnő lenne.
justhpeter
@Nyírfa: Erdőhöz kell adni, mert a püspök uraknál lesz jó helyen az a gyerek. Ott a szexuális felvilágosítást gyakorlati foglalkozással kibővítve kaphatják.
Namely
@Clavigo: Csak hiszed? :D Úgy látom még ebben sem vagy biztos. :D minden mondatod lipótmezei :D
Nyírfa
@justhpeter: Ha megszüntetnék a cölibátus intézményét, akkor a papok sem buknának a kisfiúkra - ennyien.
Nagy szerencsém volt, hogy ateista szülőkhöz születtem, és , ha a világ folyásán gondolkodtam, akkor nem a hit, hanem a valóság , a tudomány határozta meg a válaszokat.
justhpeter
@Nyírfa: Jó alapokat kaptál. Én arra szavaztam, hogy a gyerek mindent ismerjen meg ali irán érdeklődik, mert később ennek alapján megalapozottabban tud dönteni.
dr préditákor
@Nyírfa: hülYe vagy te nyirfa... Nem kicsit, nagyon!
Nyírfa
@justhpeter: Jó módszer! Nekem nem volt igényem arra, hogy a vallással - bármely vallással - közelebbi kapcsolatba kerüljek. Az emberi természet érdekelt, a világunk kialakulása. Később - jóval később - az utamba került a buddhizmus, a hinduizmus, ismerkedtem a Krisna-hívőkkel. Érdekes, csodálatos világ, rengeteg igazsággal. Azóta , úgy érzem , választ kaptam olyan kérdésekre, amelyekre a pszichológia nem tudott érdemben magyarázatot adni. De: fontosak a határok! Mindig csak addig menjünk, ameddig egy-egy felismerés elvezet.
Nyírfa
@dr préditákor: Ez most dicséret vagy kritika? :)
Nessy
Ettől függetlenül, én megismertetném a gyerekeket az 5 nagy világvallással, de nem a jelenlegi kormány idióta szövegeivel. Vannak jó könyvek ebben a témában. Úgy mellékesen a vallás és a racionalizmus megfér egymás mellett, ha a vallást helyén kezelik a szülők, Nekem szerencsém volt. A Biblia és a Tolnai nagy lexikon sorozat megfért a könyvespolcon, és nem lettem bigott.
Nyírfa
@Nessy: A Nolblogon - a Népszabi blogtere volt - egy Izraelben élő társunk nagyon sokat írt az iszlám természetéről. Az ő hatására kezdtem utána nézni, mi fán is terem ez a vallás - ugyanolyan szép mint a többi. Hogy az emberek mivé tették, az egy egészen más kérdés.
Nessy
@Nyírfa: Ugyanúgy, mint mint a katolikus vallást a szent inkvizíció! A másik probléma, ma teljesen más a tudomány, a technika, a való élet, mint anno kétezer évvel ezelőtt.
Emmersson71
...és a cölibátussal öröklődik a pedofil hajlam :P
Emmersson71
„Nyilvánvaló, hogy a homoszexualitás biológiai értelemben nem természetes, hiszen nem teljesül a szexuális tevékenység biológiai célja, az utódnemzés”

Hm...
A könyv kitér vajon az óvszerre, spirálra és egyéb védekezésre szolgáló eszközökre, gyógyszerekre? És az orális szexről esik szó?
Emmersson71
@Istenakinincsen: Van..állítólag Szájer adja be, végbélbe :P
Emmersson71
@Peller Anikó: "...a pasikon valahogy látszik, akkor is ha egyedül vannak."

Lombroso lájkolná :P
Peller Anikó
@Emmersson71: De nem a koponyaformából látszik hanem a stílusból.
Emmersson71
@Peller Anikó: Szerintem a nácikon is látszik...szintén a stílusból ;)
Istenakinincsen
@Nessy:tegnap, 07:45
Az egyház csak így tudta a saját körein belül legalizálni a ferde hajlamait.
Nessy
@Istenakinincsen: Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz.
Istenakinincsen
@Namely: Na válaszolj gyökér!
Katolikus egyház? és a gyökerei?...mit hazudtak neked szerencsétlen idióta.
Még egy apróság amit rosszul tudsz:Nem az számít hogy ki mondja te nyominger.
Az számít hogy mit mond,de te azt úgysem érted.
...Ja hogy nem nekem írtad?Majd válaszolsz neki?Akkor írd meg privátba...NEKI.
Szerintem ez itt elég nyilvános,úgyhogy ha faszságot írsz akkor bárki reagálhat.
Ugyi?
teuton57
@Gulyás: Ha reprodukciot akarsz, akkor dugjad sürün a fenymasolot!
ómió
@Aki Én: Az az egészségeseknek korrekt, bolsiék elmebetege! Nem olyan agybeteg buziknak, mint te!
csak úgy....
@Gulyás: 29 éve / 1992. 09. 04.
A Fidesz a Liberális Internacionálé teljes jogú tagjává vált !
ünnepelj velük! :)
csak úgy....
most legalább az a kölök is megtudja,hogy vannak buzeránsok is a világon,aki korábban nem tudta! :) ahogy a gyerekeket ismerem,szerintem ki is fogják próbálni ...,fideszék (ismét) adtak a szarnak egy pofont!
Istenakinincsen
@Nessy: Dehogynincs köze egymáshoz...tudni illik minden mindennel összefügg,de kevesen látják át ezt a 3D-s pókhálót.
Nessy
@Istenakinincsen: Néha kutya fárasztó tudsz lenni! Pár hét alatt lejár a nicked, és másikat kell használni?
Istenakinincsen
@Nessy: Ez az egy van,de miért járna le?
Nem nagyon értelek.
Csak az a bajod velem hogy úgy tudom hogy a vallás egy nagy baromság?
Járj utána,keresd meg a valóságot.Nem kell minden faszságot elhinni...
Borzasztó hogy a huszonegyedik században amikor már minden eszközünk "okos"de ilyen ókori szemfényvesztő varázslók és a "manituk" által az ájtatos papok,érsekek,bíbororosok,pápák hogy képesek elhitetni ezt a sok baromságot?
Nem ők a hülyék hanem az emberek akik ezt a sok baromságot elhiszik.A vakhit nagyon veszélyes ám!
Ajánlanék a figyelmedbe egy könyvet:www.libri.hu/konyv/frederic_martel.a-vatikan-kinos-titkai.html
Kicsit nehéz olvasmány,de benne van a valóság.
Nessy
@Istenakinincsen: Már elnézést, de nem én lamentálok folyton a kereszténység védelméről, a keresztény értékekről. Arra ott vannak a státuszkeresztény hívek!
fűre lépni szabad
Azt hiszed, ha a buzikat kiáltod ki a legnagyobb bűnösnek, a te bűneid kisebbednek?
De tényleg?
A bűn az bűn!
A bűnért halál jár!
Azért halt meg eddig... kb. mindenki, mert bűnös volt (és ezután is mindenki ezért hal meg!)
MINDENKI BŰNÖS - a bizonyíték erre, hogy mindenki meghal - ez mikor jut el a tudatodig végre, kisbaltávalfaragottarcú? (szétbontom, hogy jobban értsd, te faszszopó fideszes: ... Tudod mit? Leszarom, hogy mit értesz rosszul, mert évek óta azt bizonyítod, hogy semmit nem értesz és menthetetlen vagy!)
Istenakinincsen
@Nessy: Te írtad a cölibátust,de mindegy.
Miért nincs a papoknak csajuk?...mindegy
Miért vonulnak el viszonylag zárt közösségbe?...mindegy
Mit csinálnak az az apácák?...mindegy.
Túl sok lett a buzi a cégek,vállalatok felsővezetésében és már aszerint válogatják a leendő munkaerőt is hogy tetszik-e és vajon hajlandó-e buzulni.
Amúgy is undorító ez az egész,de még függőségi viszonyokat kialakítani úgy hogy több lesz a fizu ha buzi vagy???
Hányingerem van.
Yoda69
A szopofantom dubrincs, aki csikarira indul be, az most melyik kategoriaba tartozik?
Gulyás
@csak úgy...: Valami LINK? Úgy élvezetesebb!
vacsi
Persze, hogy természetellenes! Ezt mindenki tudja - ezektől nem lesz gyerek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.