Öt nap alatt már több mint százezer ember csatlakozott a Fidesz által indított „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petícióhoz, legalábbis ezt közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői sajtótájékoztatóján.

Hollik: több mint 100 ezren írták alá a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petíciót
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A politikus az egyik aláírásgyűjtő-standnál, a budapesti Batthyány téren újságíróknak azt mondta: folytatják az aláírásgyűjtést, ezen a héten 2138 helyszínen lehet majd a petícióhoz csatlakozni, amiben több ezer önkéntes segít.

Hollik szerint az aláírók száma azt bizonyítja, hogy sokan nem felejtették el Gyurcsány Ferenc „bűneit”, azt, hogy 2010 előtt hogyan tette tönkre Magyarországot.

Mint mondta: Gyurcsány Ferenc a nyolc éves kormányzása alatt eladósította az országot és „dobra verte” az állami vagyont, eladta a ferihegyi repülőteret, a Mol-részvényeket, MÁV Cargot, és külföldi kézbe került az össze energiaszolgáltató cég is.

Mindezt úgy, hogy a bevételek elfolytak, eltűntek, így az ország a gazdaság válsághoz szinte „térdre rogyva” érkezett, ezért 2010-ben „hajszál híja” volt, hogy Magyarország nem jelentett államcsődöt – fogalmazott Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azért fontos, hogy az emberek csatlakozzanak a petícióhoz, hogy megmutassák Gyurcsány Ferencnek, sokan vannak, akik emlékeznek még az ő kormányzására.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nektek nem kell konzultációs iveket, aláírásokat gyűjteni, hogy hogyan tettétek tönkre az országot 11 év alatt. Ti direkt a bíróságon fogtok dalolni, kopasz pacsirtám.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Protest a népzsebi visszatérése ellen.
simmering73
Nektek nem kell konzultációs iveket, aláírásokat gyűjteni, hogy hogyan tettétek tönkre az országot 11 év alatt. Ti direkt a bíróságon fogtok dalolni, kopasz pacsirtám.
CsipkeRózsa
Az Orbán-stop ennyi idő alatt már legalább 2 milliót ért volna el, ráadásul, csalás nélkül.
Qqberci
Ennél jóval többet szedtek össze az előválasztás miniszterelnök-jelőltjei (~140000 aláírás)
kissé felnőttem
lesz sokáig seggtörlő papirod kis köcsög 2-3 milláért aljasodtál el? havonta hát ennyit is érsz ?
kissé felnőttem
a mesétek a 2006 útániaknak szól ? nekik még hazudhattok a tőbbinek aligha? három oldalnyival csak én leirnám mit hol mikor loptatok el akkor? 10,000 oldal csak ellenetek szólna ha 2-300 ember ezt leirná
csak úgy....
ez a banda sorosozáson és gyurcsányozáson kívül mindenre képtelen,kivéve a kétes vagyonszerzést!
kereső
Erről regélj hollik pityu!:
A MINISZTER ÉS A TANYASI CSIRKÉK
Az elmúlt két napban több mint húszan hívtak fel a hírrel, miszerint holnap délután városunkba érkezik Szijjártó Péter külügyminiszter, mégpedig azért, hogy átadjon valami... akármit a Master Goodnál!
Egyetlen hivatalos forrást sem találtam erről a látogatásról, de ez semmit nem jelent, már megszoktuk, hogy Kisvárdára csak úgy beesnek a miniszterek
kereső
A MINISZTER ÉS A TANYASI CSIRKÉK
Legutóbb is Palkovics és Varga Mihály látogatásáról csak utólag értesültünk, de nem is az emberek miatt jöttek (ők sem).
Na, de a lényeg: vegyük úgy hogy tényleg jön, információim szerint az önkormányzatnál dolgozó hölgyeknek ki van adva, hogy "csinibe" kell öltözni, mert sorfalat kell állni a miniszter úrnak! Mint anno Kádár elvtársnak...
Tehát jön a nagyméltóságú miniszter úr a baromfiba.. Ahhoz a céghez, amelyik vietnami és filippini gazdasági bevándorlókat dolgoztat "olcsóba" (akiket elvileg a fidesz nem enged be), hogy ne kelljen többet fizetni a magyar melósoknak. Oda, ahol a túlórát inkább jutalomként fizetik ki, mert úgy a cég jobban jár. Oda, ahová kamionszámra hordják a román bányavidékről az állítólagos tanyasi csirkét. Ahhoz a céghez, akik miatt nem jöhettek más cégek Kisvárda környékére. Oda, ahol a melós hajnali fél háromkor kell, hogy este tízre már haza térhessen. Ahhoz a céghez, amelyik már elhasználta Kisvárda vízkészletét és most miatta kell négy milliárd forintért új vízművet építeni a városnak... Na oda megy a miniszter úr.
Persze ezen egy cseppet sem csodálkozom, zsák a foltját megtalálja, hiszen így működik minden fidesz-közeli cég. Nekik szabad. Szijjártó úr majd legalább beszélget a melósokkal. Vagy nem. Hiszen nem azért jön, majd kikerül valahova, hogy mekkora munkahelyteremtő beruházást adott át, a Master Good meg behoz még 2-300 vietnámit, filipinot vagy hotentottát.
Tisztelt miniszter úr! Ha már kicsiny városunkba látogat, eljönne velem egy körútra? Mondjuk megnéznénk a körül parcellázott Rétközi tavat Szabolcsveresmarton, hátha van még önnek is egy szabad telek! Vagy kinéznénk Gemzsére, ahol a roma gyerekeknek az országúton kell feljárnia iskolába és óvodába mert mindenhova jutott már kerékpárút, de oda persze nem, de ahol a fideszes polgármester épp most épített 150 millióért mini bölcsődét... bontott vályogból!
kereső
A MINISZTER ÉS A TANYASI CSIRKÉK De elmehetünk a kemecsei roma utcákba is ahonnan a szintén fideszes polgármester nem viteti el a tele konténerkukát, mert most éppen nincs szükség a szavazatukra! Vagy keressük fel azokat akik olcsó droggal látják el a roma fiatalokat? Vagy önnek nem gond ha a silány drogoktól néha meghal pár közülük? De ha nem akar ekkorát utazni, akkor nézzük meg a kisvárdai beruházásokat! Lófürdető 2,2 milliárdért? Ja bocs, az nincs kész! Új múzeum 1,9 milliárdért? Jaj, az sincs! Nyugdíjas lakópark 2,3 milliárdért? Bocsi, az is még csak épülget! Lőtér? Birkózócsarnok? Upsz, azokat sem kezdték még el!
Esetleg kíváncsi, hol dolgozik a környéken élők nagy része? Felülhetünk egy Nyírbátorra tartó céges buszra, röpke egy-másfél óra alatt ott vagyunk, lehúzunk egy nyolc órás műszakot és vissza buszozunk!
Na hagyjuk, csak egyre vigyázzon drága miniszter úr! Az egészségére, nehogy az ott tartózkodása alatt legyen valami baja! Tudja a kórházunk...miket is beszélek, az egyház kórháza nem igazán van toppon mostanában
kereső
A MINISZTER ÉS A TANYASI CSIRKÉK

Na hagyjuk, csak egyre vigyázzon drága miniszter úr! Az egészségére, nehogy az ott tartózkodása alatt legyen valami baja! Tudja a kórházunk...miket is beszélek, az egyház kórháza nem igazán van toppon mostanában
kereső
A MINISZTER ÉS A TANYASI CSIRKÉK
Na hagyjuk, csak egyre vigyázzon drága miniszter úr! Az egészségére, nehogy az ott tartózkodása alatt legyen valami baja! Tudja a kórházunk...miket is beszélek, az egyház kórháza nem igazán van toppon mostanában
kereső
@KisTehen: Semmi Bajnai- ez napjaink! És szijjártó- olvass4
mágnes
Vége lesz , folytatjuk ,ez fidesz program : Hát ti itt nemfojtattoksemmit ,ez grantál mert elég volt belőle!
ilyen egyxű ez ! Ha valamikor vége akkor most biztosan .
kereső
@kereső: Impresszum: jobbik: szabolcs03, Tóth Viktor./A miniszter és a tanyasi csirkék/

Bocsánat, de ez a fránya a legvégét nem másolta be!
Nessy
@KisTehen: Aztán a 4Mancs támadásaira emlékszel e még? A választás utána eltüntek, már nem sajnálták a tömött libákat! Mennyi kiesést okoztak? nekik sikerült a "libásokat" hazavágni.
rokker33
Minden elismerésem a több mint 100 ezer aláírónak! Ők nem birkák és nem felejtették el 2006=2010 et!Én is aláírnám úgy hogy soha nem voltam és nem is leszek Fidesz szavazó, de jobb azért reálisan látni a dolgokat. Ha Gyurcsány és karigeri nem lenne Én örülnék a legjobban, ha az ellenzék nyerne. De így nem szavaznék rájuk!
mágnes
Stop Orbán van ! Nem kicsit ! Hogy nem vetted észre te barom ? ???
mágnes
@rokker33: Mert hülye vagy bazd+ ,ez tiszta sor .
134.bátor
Ezt elhiszi valaki? Láttátok az üres standokat? Nyugati fèny fotókkal
lusta
@rokker33: Ez egyy petíció. Valaki aláírja, az egy dolog, de ugyanez a valaki tudja, mi a petíció további sorsa? Őn tudja? Ha én alááírok valamit, akkor tudnom, tudnom kell mit írtam alá. Másként ez nem más, mint az aláíró hülyére vevése.
rokker33
@mágnes: Nálad nagyobb nincs e földön Gyurcsány birkája!Na menj béégetni te ostoba jószág!
mágnes
@rokker33: Add akkor áldásod ,ne habozz és add a sértődött ,döjfös ,felsőbbrendűség komplexusos ,kirekesztő ,egyeduralomra törő ,ellenfelet ellenségnek tituláló Büsszelt és Eu- t és civil szervezeteket ellenségnek vélő ,
Nemzeti magyar hazafias eszméktől megrészegült a Trianon 100 at számonkérő és különleges elbánást követelő ( amit sosem fog +kapni sajnos ) kölönösen ellenséges kül és belpolitikát szító ,10 éve regnáló fidesz -kdnp kormányzatra .
Gyerünk ecsém ,gondolkodi nem kötelező hogy mi lesz . Igazam van ?
rokker33
@lusta: Ennek nincs jelentősége, de megmutatja, hogy az emberek nem felejtenek! Oké Orbán bűne végtelen hosszú, de Gyurcsány se kispályás! Én nem bízok benne.Tapaszraltuk már hogy kormányoz.Megszorírás gáz villany víz emelés,vizitdij fészekrakó program , szocpol,IMF hitelek,Öszödi beszéd, 2006 október meg eladott rengeteg államkötvényt meg tönkrement sok munkahely csak a haszonszerzés celhából !Ja és ő mondta hogy ellehet menni Magyarországról tessék menjenek...ez a senkiházi kampósorrú zsidó komcsi patkány. Szavazzon rá a mocskos kurva anyja az!
lusta
@rokker33: 1. Valami konkrétumot.
2. Igenis van jelentősége, mert pl. Önnek, mint tudtlannak:
A PETÍCIÓ szó jelentése:
1. Írásbeli kérés, amely rendszerint egy hatósághoz, egy hivatal, intézmény vezetőjéhez szól. Meghatározott forma szerint szerkesztett adatokkal alátámasztott írás, amely engedélyt, kedvezményt vagy könnyítést kér.
Az ügyfél egy petícióban írja le a körülményeit. A petíció egy bizottság elé kerül.
2. Írásbeli tiltakozás egy rendelkezés vagy meglévő körülmény, állapot ellen.
A munkások petíciót írnak a gyártulajdonos felé. A petícióban fizetésemelést kérnek.
Eredet [petíció < latin: petitio (kérelem, „utánajárás”) < peto (utána megy, nyúl)]
tudode
Undorító az amit megengednek maguknak a kedves vezető csicsKÁI.
.
Volt idő amikor az adott szónak is volt értéke, e nem úgy, mint a karaktergyilkolás árán, na nem a választásra jogosúltak, a közjogilag érvénytelen választási törvénnyel megfundált, a SS GYŐZTES, a GYŐZTES MINDEN VISZ-el, miután 2006-ban felhergelte azokat a választókat, akik bevették az ÉJJEL, MEG ESTE HAZUDTAK-ot 8,57-től a fonnyad Semmilyennel:
.
----- Orbán Viktor beszéde, Kossuth tér, 2006. október 6.
www.youtube.com/watch?v=PW5teJ7Mlow&t=147s

.
Arról nem is szólva, hogy a 2006-os tüntetések főrendezője üzent azorbánnak, rosszallását fejezte ki a Parlament Cafe-ban, hogy átverte a felbújtó, aki már ellenzékben is mással végeztette el a piszkos melót
.
---- Háttérbe vonult a Kossuth téri főszervező
www.origo.hu/itthon/20061031hatterbe.html
---------------------------
.
Azon túl, hogy a Kossuth téren lakókra frászt hozott a hatalom, és pénzéhes pacák
.
---- Tavaszra tudják rendbe hozni a Kossuth teret
www.origo.hu/itthon/20061030tavaszra.html
----------------------------
.
Felelőtlenek azok a harmadik generációsok, akik beállnak egy politikai szélhámos szerencsenmosdatásába, mert még előttük a jövő, és nekik is el kell vinniük a balhét az ELTEMETETT DEMOKRÁCIÁÉRT, amit örökül hagy az egész országra a Gyurcsány fóbiás pacák!
mágnes
@rokker33: A nagy különbség az hogy ma 456 ért tankoltam és boltokban az árak az egekben ,engem ez érdekel
ti + belefulladtok majd xépen a hatalmas kormánynacionalizmus pöcegödrébe . Ez vár rátok ,teljesen világos ha Orbánékra xavaztok . Ez lesz kisbarátom . Nem más .
justhpeter
@rokker33: Ne kajálj be mindent. Senkinek sem kell Gyurcsűny és Dobrev sem lesz egyeduralkodó, bárhogy alakuljon a választás. Pusztán csak a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhéből van elegünk. Nem kicsit.
Toller Béla
Hazug egy alak ez a hol lik, hol meg nem lik ! Senki annyit még nem lopott ebben az országban, mint a NER banda, senki ! Semmikor sem ! Most is, ezt a stoppos dolgot is az állammal finanszíroztatják ...
namihami
És ebből 98ezren ugyanarról az IP címről.
Giovanni Alba
@mágnes: ma, 16:06
Ezt nagyon frappánsan megfogalmaztad, tetszik. Összefogott, gördülékeny, ütős. Kár hogy akinek szólt, nem érti, nem akarja érteni.
rokker33
@mágnes: Ausztriában is 1.2=1.4 euró között van az üzemanyag ára a héten annyiért tankoltam, mondjuk itt 1250 a minimálbér...De lényegtelen. Orbán nem fog bukni. Egy hajszál híján vagy kicsivel többel, de nyerni fog. A nyugdíjasok a krumplis cigányok a román gecik majd Orbánra szavaznak és a Fidesz birkák is ottvannak! Szerintem nem lesz sok esélye az ellenzéknek és még csalni sem kell a biztos szavazók megvannak!
Gazella
Robotokat is beleszámoltad hollerka. :D
csak úgy....
@Giovanni Alba: 17:00 az ilyeneket az osztrák munkaadók hohl kopf -nak híjják.. :)
teuton57
Es a 100ezerböl 120ezer a robot alatal alairt?
Nessy
@rokker33: Nem akarlak cáfolni, de hidd el, nem minden nyugdíjas demens is egyben! Sokunknak van saját véleménye, vannak elvei, amit nem cserélget hetente!
verőce21
A Dobrev-Gurcsány klánnak ez az utolsó esélye a hatalomra kerülésre. Többi párt csak eszköz számukra..., a többi párt már nem is működik, gyakorlatilag nulla a támogatottsága mindnek...csak névleg fognak össze, mert hirdetni kell, hogy mindenki összefog...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.