Érkezik a Jókor magazin legfrissebb száma a magyar nyugdíjasok postaládájába – számolt be a Ripost Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott videója alapján.

Orbán Viktor üzenetével érkezik ajándék a nyugdíjasok postaládájába
Fotó: Youtube/Nyitrai Zsolt

Nyitrai Youtube-csatornáján arról ír, hogy

a Jókor című lap immár hagyományosan "Miniszterelnök úr" köszöntőjével kezdődik. Interjút olvashatunk "Varga Mihály miniszter úrral", amiben olvashatunk a nyugdíjasokat érintő intézkedésekről is. "Eperjes Károly színművész úr" betegségéről vall, és a családról, akik segítettek átvészelni a nehéz napokat.

Javaslom mindenkinek, töltsön el néhány kellemes órát a lap olvasgatásával!

- üzente fegyelmezett szavazóinak Nyitrai.

Forrás: ripost.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Aszongyahogy:
"... a SIKERES vakcinabeszerzéseknek köszönhetően mindenkit be TUDUNK oltani ... ebből következően a küszöbön lévő 4. hullám ellen másképp fogunk védekezni"
SIKERES = meggazdagodtak rajta mint állat
TUDUNK = ez jelen idő, azaz még nem oltottak be mindenkit. Akkor viszont nem értem, hogy miért akar másként védekezni, mint korábban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Aszongyahogy:
"... a SIKERES vakcinabeszerzéseknek köszönhetően mindenkit be TUDUNK oltani ... ebből következően a küszöbön lévő 4. hullám ellen másképp fogunk védekezni"
SIKERES = meggazdagodtak rajta mint állat
TUDUNK = ez jelen idő, azaz még nem oltottak be mindenkit. Akkor viszont nem értem, hogy miért akar másként védekezni, mint korábban.
namihami
Küldheti a krumplit is hozzá. Legalább lesz mire hámozni!
gina
Mocskos cigány gazember, te biztos nem vagy a honfitársam, beteg állat
Gazella
@KisTehen: nH ott pukkadj szet ahol vagy.. malna
tudode
Ez az embernek látszó tárgy olyan hitvány, ha újra születne sem lenne képes viselni a közjogi méltóság CAFrangját,
.
Elfogaghatóbb lenne, ha megköszönné a nyuggereknek azt, hogy cuccolhat mindent, amíért a nyuggerek megdolgoztak, mint pl.
.
HATVANPUSZTA - Az Orbán uradalom központja (részletek)
www.youtube.com/watch?v=RIlBviINVvU
.
A fekcsúti dísnyley, a Makovecz stilusú Puskás Aréna, a Makoecz stilusu kazánház, és a dugi bugi lóvé, a NER utcája lett az Andrássy út, a stadionszarkofágok erdeje, stb. stb.
.----------------------------------
.
Megérdemli a sorsát az a nyugger is, aki megajándékozza ezt a politikai szélhámost egy bazi nagy X-el, bizalmat helyezve abba, aki eltemette a demokráciűt, és kiépítette a tingli-tangli diktatóráját,megjátszva a maszatost!
.
Levelezzen a táncos nagynénikéjével, és azzal a családtagjával, aki hajléktalanként tengeti az életét
------------------------------------
.
.
Megszólalt “Orbán Viktor koldus, csöves unokahúga”
propeller.hu/itthon/3715887-orban-viktor-uzenetevel-erkezik-ajandek-nyugdijasok-postaladajaba#comments
------------------------
.
Azaz az Orbán Édesanyjának 3,5 gyermeke
.
thenews.hu/thenews.php?id=25726

.""""Amikor azt kérdezik tőlem, büszke vagyok-e a fiamra, visszakérdezek: melyikre? – mondja a három és „fél” gyermekes Orbán Győzőné. A legidősebb fiú, Viktor, ma az ország miniszterelnöke. Győző, a középső, műszaki szakember, bányavállalkozó, Áron pedig főiskolás. A család tagja még Orbánné fiatalon elhunyt nővérének leánya, Zsófia – akit tizenkét éves kora óta sajátjukként nevelnek."""" (Ez a rokon lehet a csöves, hajléktalan.)
.
!!!
colibri
Ajándék??? Ez ajándék?? orbán nincs tisztában az ajándék fogalmával (mint ahogy nagyon sok minden mást sem értelmez átlag ember módjára). Tartsa meg az ajándékát, a nyugdíjasok miatt ne verje felesleges költségbe a kasszát! Ne szórja két kézzel a közpénzt! Ott, a saját rádiójában péntekenként, ott nyomja a sódert! Akit érfekel, az meghallgatja, de a többieket hagyja békén!
Qqberci
@Horizont: Pedig krumplipucoláshoz kétszerre elég...
karma1
@KisTehen: Ha magyar lennel, akkor megertetted volna, hogy @3dwhite: mondata EGYES SZAMBAN van, te meg nyugdijaSOKROL brekegsz, tobbesszamban...
Van meg mit tanulnod... Kezdheted akar @3dwhite: -nal is...:o))))
karma1
Nyugdijasok, tegyetek azt, amit annakidejen az oregek tanacsoltak (nagyon jo magyar kozmondas!): "Ha utnek, szaladj el, ha adnak, fogadd el!", vagyis oruljetek annak a penznek, amit ad orban - azt megerdemlitek - aztan menjetek el szepen szavazni az ellenzekre, akik nemcsak 4 evente dobnak meg penzzel benneteket! A budos eletben nem fogja megtudni orban, hogy szemely szerint kire szavaztatok!
percsi
@karma1: A nyugdíjasok zöme ezt teszi, hiszen az nem ajándék-adakozás, hanem az évek óta lenyúlt pénzük, Vityó választások előtt abból csurgat.
A nyugdíjasok éltek a rendszerváltás előtt, után és élnek most, nem lehet bepalizni őket.
Szerintem a fiatalok veszélyesebbek, hallomásból és nem tapasztalatból merítenek, ezért minden maszlagot benyelnek.
Nessy
Csak egyet nem értek! 10 évig dübörgött a gazdaság, addig eszükbe sem jutott a 13. havi nyugdíj. Az igért 14. havit már fedje jótékony homály! A gazdasági leállás közepén viszont igen! Igaz, ennek" ellentételezése képen" az éves emeléseknél a valós inflációnál jóval alacsonyabb maginfláció a számítási alap! Tehát a 13. havi többszörösét megspórolták már rajtunk az elmúlt 11 évben. Úgy, hogy a szép mesékkel szédítsék a demens otthonok lakóit!
kereső
Jó,jó. De mi az "ajándék"? Miniszterelnök úr "üzenete"? Ezt kapod nyugdijas, töröld szemed-szád? Vagy mi? Az a néhány papirlap, ami tele van fekete betűkkel, de értéke semmi? Mi??? Meg tudja mondani valaki?
kereső
Ez még "erkölcsi" megbecsülésnek is semmi.
Dr. Proktor
Jobban hasznosult volna ha perforált krepp papírra nyomják!
Így csak a szemetes aljára került, hogy megfogja a levet ami a dinnyehéjból kijön...
dr. prédikátor
NE ÜZENGESS TE A NYUGDÍJASOKNAK TE TOLVAJOK FEJEDELME!!! TE MOCSKOS FÉREG TAKARODJ A KURVA ANYÁDBA , HAZAÁRULÓ
NEMZETVESZTŐ TÖMEGGYILKOS!!!
RonaGyuri
Kivételesen pontos a fogalmazás

elsőre megdöbbentem, de belegondolva ők rényleg így gondolják

Sajtóbeszámolók szerint: „Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott videójában számolt be arról, hogy: Orbán Viktor üzenetével érkezik ajándék a nyugdíjasok postaládájába”.
Ismervén Laokoon intését Vergilius Aeneiséből „Quidquid id est, Timeo Danaos et dona ferentes”, sőt azt is tudom, hogy a „Foul play” című amerika komédiát „Óvakodj a törpétől” címen vetítették. Így ab ovo óvatosan kezeltem a dolgot
Kiderült, hogy csak és csupán „Érkezik a Jókor magazin legfrissebb száma a magyar nyugdíjasok postaládájába”!
Igen ebben van valami: Orbán még ajándékba is csak ócska süketelést tud adni! =))
ómió
Ezt a "méltánytalanságot"! Az efftársak a Lenin összesből, vagy az "öszödi igazságból" kérnének szemelvényeket!
percsi
@Nessy: "Csak egyet nem értek! 10 évig dübörgött a gazdaság, addig eszükbe sem jutott a 13. havi nyugdíj. Az igért 14. havit már fedje jótékony homály!"

Ott már nagyon nagy a baj, ha szelektív az emlékezetünk és ezért több milliós-milliárdos kárt okozunk azoknak az embertársainknak, akiknek csak köszönettel tartozunk, hiszen évtizedekig ők tartották fent az országot. De ha még ráadásul rosszul emlékszünk, akkor zárt helyen van a helyünk.
Gyurcsány kifizette a 13. havi nyugdíjat, Bajnai felfüggesztette, Vitya csak megígérte!
Stop Gy és K parádéban mi is áll?
Pálinkás Pál
valaki belenézett már egyáltalán abba a szemétbe?
Macskaszem
Nálunk a szelektívbe láttam egy csomót. Lehet a postás egyből oda rakta ahova való.
Yoda69
Inkabb bocsanat kero levelet kellett volna irnia a tahonak, hog 10 evig keptelenek voltak megadni a 13.havi nyugdijat, holott megigertek, es minden forras a rendelkezesukre allt.
csipetke
Ajándék?Szomorú,hogy orbán az adófizetők pénzéből osztogat ajándékot,aminek túl sok értelme nincs.Ez csak kormánypropaganda. Az a nyugger,aki ezt átlátja,egyből a szelektívbe teszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.