Kiváló embereknek tartja az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket Bige László, aki arról is beszélt, hogy szükség esetén támogatni is kész őket. Sőt, bármilyen segítséget megadna Orbán kihívójának. Bige László az egyik leggazdagabb magyar, sajtóinformációk szerint vagyona a százmilliárdos tartományban van. Arról is ismert, hogy többször összeütközésbe került a hatóságokkal, illetve a kormányzattal. 

Keményen fogalmazott az Orbán-kormányról az egyik leggazdagabb magyar: "Egy fa sem nőhet az égig, vagy kidől vagy kivágják"

Fotó: MTI /Balázs Attila

Saját magát politikán kívülinek tartja, nem is tervez belépni egyik pártba sem, de ha bármilyen segítségét kéri az ellenzék, abban partner lesz – nyilatkozta a "műtrágyakirály" Bige László. A Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa arról is beszélt a Klubrádióban, hogy szerinte bárki jobb lenne, mint Orbán Viktor, ezért szükség esetén kész bármelyik ellenzéki miniszterelnök-jelöltet támogatni, mert mindegyiküket kiváló embereknek tartja.

Ami ma van, az nem jó Magyarországnak és a magyar emberek nagy részének, csak egy szűk részének. Egy kormány sem maradhat örökké, biztos hogy jön új kormány, nem tudom, hogy mikor, de az is biztos, hogy jobb lesz, mint ami ma van. Egy fa sem nőhet az égig, vagy kidől vagy kivágják

- fogalmazott.

Bige azt is hangsúlyozta, hogy bár ő maga nem szeretne egy ellenzéki pártba se belépni, de

bármilyen segítséget kér az ellenzék, ő abban partner lesz.

Bige László az egyik leggazdagabb magyar arról is ismert, hogy az utóbbi években több eljárás is indult ellene, 2021 elején egy vesztegetési és hűtlen kezelési üggyel összefüggésben rendelték el bűnügyi felügyeletét. Ezeket az eljárásokat Bige egy ellene indult kampány részeként értelmezte, Bige az eljárások mögött Csányi Sándor OTP-vezért sejti. A Nitrogénművek idén tavasszal azt közölte, 2021. április 28-tól a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntése alapján semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll.

A Nyíregyházi Járásbíróság 2021. március 24-én szüntette meg a milliárdos házi őrizetét, de az elsőfokú határozat ellen kétszer is fellebbezést nyújtott be az ügyészség, ezért csak április végén szűnt meg a házi őrizet.

Bige 2021 márciusában, amikor tehát még házi őrizetben volt, azért került a hírekbe, mert saját költségén nagymintás közvélemény-kutatást rendelt meg az ellenzék választási esélyeiről.

Forrás: 444.hu, Klubrádió

Címlapkép: MTI / Balázs Attila

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BAnti77
@Pegero: Ő,nem bunkó, te viszont hülye vagy!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
nocsak...Bige keménykedik? Akkor valamit tudhat..
lampa laz
Persze csak olyankor veszitek észre, h milyen szar ez a rendszer, amikor azon a bizonyos körön kívül estek.
lampa laz
@jesz: valami olyasmit mondott már, h mészárost fogja legelőször kinyírni, mert sok mindent tud vele kapcsolatban. Hasonló kósza híreket hallottunk már régebben másról, mástól is, de a happy end elmaradt akkor is. Mindenesetre várjuk a végkifejletet.
csak úgy....
@Pegero: szerinted bige kinek a volt bigéje?
BAnti77
@Pegero: Ő,nem bunkó, te viszont hülye vagy!
rokker33
@Pegero: ma 21:00 nem érdekli őket mert közéjük tartozik ,mint a Ceglédy Csaba meg a többi rolvaj :) Semmivel nem különb ez a Bige mint Mészáros Tiborz vagy Simicska :)
simmering73
@Pegero: Ezért a 21:00 beírásodért kár volt idejönni. Ekkora faszságot még durbincs se merne leírni. A százas szög hozzád képest integrált áramkör.
csak úgy....
@Pegero: én csak azt tudom,hogy te megéred a fideszéknek az ingyen ,de másnak curva drága szemszurit ! :) apád vagy öregapád volt az öreg kövérrel együtt vereskatona ,hogy te ezt csak úgy efftársilag kapod?
adhatnál valami jó tanácsot a következö generációknak a tapasztalataidból ,hogy kit -mikor-mennyire kell kinyalni ,hogy a nyomdokaidba léphessen! :) pedigré efftárs...
Istenakinincsen
@csak úgy...: ma, 22:31
Ezzel @Pegero efftárs nem fog tudni mit kezdeni.:)))
csak úgy....
@Pegero: azt dugd föl magadnak a szükösebb napokra! :)
Istenakinincsen
Nem tudom ki ez a Bige,de egyetértek vele...Valamit tud amit sokan nem tudnak.
A fák nem nőnek az égig...mert nem hülyék.Ez a természet alapvető törvénye.
Ami túlburjánzik az elpusztul.Ehhez nem kell isten sem ember,ez egy önszabályozó rendszer.
A természet nem igényel állandó jelenlétet valamiféle megnevezett "istentől".
csak úgy....
@Pegero: te vén idióta,miattam ne fáradj a nevetséges képes mellékleteiddel! a gyogyóban a szobatársaidat szórakoztasd ilyesmivel,
remélem fideszes közegben vagy és majd nevetgélnek picit a siralmas dolgaidon.
Istenakinincsen
Orbán rendszere túlburjánzott,ez a biztos pusztulás.Honnan nőtt ki az öreg fa akkoriban még fiatal ága?
rokker33
@simmering73: Miért? Nincs igaza? Honnan van 100 milliárd forintja egy amúgy rengeteg hiányossággal rendelkező vállalkozásból?
Yoda69
Szerencse hogy vannak meg normalisan gondolkodo, tehetos emberek az orszagban.
telegdilaci
@Pegero: Tájékozódni kellene kedves Pegero,bigének saját vállalkozása van amit a Maffia mindenáron meg akar szerezni,a kormány közeli milliárdosok mint Mészáros,és Tiborcz meg a többiek,közpénzből vagyis EU-támogatásokból gazdagodtak,erre nem vagy kíváncsi,és még ott van Orbán apuka is a kő bányájával,amiből csak osztalékból,milliárdokat vett ki! hihetetlen hogy mennyire tájékozatlanok manipulálhatók,az Emberek elhiszik a látható hazugságokat! Orbán apunak még ott van a hatvan pusztai birtok,neki honnan van pénze ott milliárdos beruházásokra,és van pofájuk azt hazudni hogy gazdasági épületet újítanak fel,miért kell egy birka,vagy Szarvasmarha istálló mennyezetére,3-milliárdért festett freskó? ki hiszi el ezt a hazugságot,az agy mosottakon kívül hogy az csupán gazdasági épület!
Peller Anikó
@rokker33: Nem mindegy? Nem a politikai hivatalával való visszaéléssel szerezte.

A jelenlegi rendszer pedig csak és kizárólag abból, nehéz ezt felfogni?

Orbán ennek 30-szorosát lopta el egyetlen tollvonással, megsemmisítve az összekuporgatott előtakarékosságot, a manyupot és ez csak egy a sok közül.

Te meg egy vállalkozót akarsz kikezdeni. Jogos akkor lehet ha hasonló politikai hátszelet kap(ott) mint a szaros. Mé szaros?
Aki Én
@Pegero: Az a baj te suttyó, hogy te nem foglalkozol Mészárorbán vagyonával. Pedig arról tudni lehet, hogy az utolsó fillérig közpénz eredetű. Meg a fidesz kampánypénzeivel, ami dettó.
A nagyságrendekről nem is beszélve.
Aki Én
@rokker33: Miért, mit tudsz a cégéről?
rokker33
@Peller Anikó: Hát Tiborz is becsületesen szerezte meg a 100 milliárdokat. Ja hogy ő Orbán közeli családjához tartozik és így már nem is olyan becsületes?? Bige honnan szedett 100 milliárdot, mikor leirták konkrétan itt a propin is olvastam, hogy rengeteg hianyosságot és szabálytalanságot fedeztek fel, amit nem javított ki inkább zsebre tette a pénzt a fejlesztés helyett.Igy nemmeglepő hogy 100 milliárdos vagyonra tettszert ! És ez 2010 előttis megvolt már ,csak akkor még nem ellenőrizte senki!!! @Aki Én:
telegdilaci
@Peller Anikó: Szerintem Orbánék kinézték a Bige Cégét,rá akarták tenni a mocskos enyves kezüket,és mivel önszántából nem adta,próbálják,kicsinyes bosszúból el lehetetleníteni,csak azt nem értem hogy a Fideszes agy mosottakat,miért egy ilyen cég tulajdonos gazdagodásán háborognak,amit Orbán és köre a családja művel,kifosztják szétrabolják az Országot,az rendben van nem háborítja fel őket! Orbán papa is megszerezte a Hatvan pusztai birtokot,maguknak,amit milliárdokból újítanak fel,és van képük azt hazudni,hogy azok gazdasági épületek,kérdezem én milyen és kinek a pénzéből? továbbá azt sem értem hogy egy Istállónak,vagy Disznó ólnak,juh akolnak,miért kell festett,freskós mennyezet,amelyik birtok valamikor ha jól tudom József Nádor birtoka, volt gondolom az Orbán család születésétől fogja nagyzási hóbortban,szenved vagy úgy gondolják ez jár nekik! de hogy a húgy agyúak szerint ez így rendben is van!
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 16:57Ne aggódj,téged senki sem akar meggyőzni!
Elég pontosan leírtad az okokat""":A meggyőzés nehéz dolog, hülye embert meggyőzni arról, hogy hülye, NEM LEHET!"""
Gyurka80
Ez a bige azért várja az ellenzék győzelmét, hogy megússza a felelősségre vonást!
nezelodo
Vajon melyik újdonsült mezőgazdasági integrátornak kellenének a műtrágya gyárai? A Bukott Barát, Babis is játszik még a történetben? Mert tuti, hogy erről van szó, és ezért az erőlködés az elmeszelésére a szolgalelkű ügyészség felhasználásával.
Gyurka80
@nezelodo: Vajon a bige hogyan szerezte őket meg?
gina
@Pegero: Mondja ezt egy alja arab.,,,,valaki figyel rád??? menekült!!!
gina
@Istenakinincsen: Egy menekült arabot akar meggyőzni??? ugyan ő (Pagero)
nezelodo
@Gyurka80: Egyszerűen, úgy hogy alapított, és felépített egyet, tudom az alkotás a dakotánál ismeretlen Orbán csak ahhoz szokott, hogy elvesz közműveket, ingatlanokat Nemzeti Parki területeket, állami támogatásokat pályázatokat ural, és sajátjaként osztogatja. Mit gondolsz hogyan került elő két, a "komcsik által ellopott állami gazdaság"? Úgy hogy elvette a Simicskától a Lajta-Hanságit, meg a Sárvári ág-t. A Csákvári és a Herceghalmi ÁG pedig az előző strómantól a Bognártól került a Lölöhöz. Na ennyi a különbség.
kissé felnőttem
@nezelodo: visszakerülnek azok még az eredeti tulajhoz nyugi, isten malmai lassan őrölnek de örölnek
Gyurka80
@nezelodo: Bige mit csinált a Péti Nitrogénművekkel, alapított, épített? Nooormális vagy?
nezelodo
@Gyurka80: Nem Péti Nitrogénművekről, hanem az integrátor cég felépítéséről kérdeztél. Amúgy a legkomolyabb érved az "okostojás, meg a normális vagy" kérdés? Bizonyára ezekkel van problémád. Nyugodj bele ez öröklött tulajdonságod, ha másra hárítod is, neked azért megmarad a logika nélküli csökönyösségeddel együtt.
Gyurka80
@nezelodo: Hogy mit kérdeztem én jobban tudom mint te! Én arra voltam kíváncsi, hogy a pl. a Péti Nitrogénműveket hogy szerezte meg!
nezelodo
@Gyurka80: Hát ha jobban tudod, és azt akarod kérdezni, miért nem az után érdeklődtél. Nem találhatom ki, és persze kíváncsi sem vagyok rá mit forgatsz a fejedben, pláne, ha megfogalmazni sem tudod. Amúgy a kilencvenes évek elején Erdélyből érkezett egy aktatáskával, akkor még kedves rokonként. Privatizált, ahogy bárki más is megtehette, és nem állami támogatásokat nyúlt le. Az is kiderült hamar , hogy nem szereti a pszichopata szélhámos politikusakat. Mára meg azokat nem csípi, akik azt tették mint az vén Orbán későbbi munkásőrei, hogy rámutattak a gazdák kis földjeire és elvették. És bármennyire is fájlalod, ő épített a privatizált romokon, üzemelteti, és munkahelyeket teremtett, és nem állami milliárdokért, ahogy az Orbánnak oly kedves multik.
Gyurka80
@nezelodo: Sok hülyeséget írsz pl.csak úgy megvett egy műtrágyagyárat. De ez a te bajod!
Istenakinincsen
@Pegero:tegnap, 22:33
Távol áll tőlem hogy téged majmojjalak.Bár ha írnál valami értelmeset,akkor lehet hogy megtenném.
Nyilván valami egyszerű dolgot(sem)nem értesz.Ami zavar hogy ebben az országban milliók élnek szarul.rabszolgaságban kiszolgáltatottan.Én a jég hátán is megélek mert bármit megjavítok.Mindegy nekem hogy ki van kormányon és ki van ellenzékben,mert minden elromlik egyszer...Előfordul néha hogy van ami nem javítható,de ez nagyon ritka.
Embert megjavítani sajnos még nem tudok,bár próbálkozom,de elvakult fanatikusokkal nem tudok mit kezdeni.Ehhez szükség lenne némi tisztánlátásra,őszinteségre és egy kis empátiára részükről.Ennek mostanában nyoma sincs.
Mi alapján döntöd el hogy ki a hülye?Ezt sem nagyon értem.Ki vagy te hogy bárkit lehülyézzél?
Vannak itt hülyék ez tisztán látszik,mert értelmes beszélgetésre alkalmatlanok.
Emberek vagyunk mindannyian!Megosztva és egymás ellen uszítva.
Ez szerinted jó???...És ez csak egy picsányi ország a földön.
Istenakinincsen
@gina:ma, 15:55
Amit lehet azt már kipróbáltam,ezért megpróbáltam a lehetetlent(is):))
nezelodo
@Gyurka80: Fiatal lehetsz, fogalmad sincs a huszadik század történelméről. A Simicska, a Csányi a Lölö stb "csak úgy" szintén megvett néhány állami gazdaságot, Mátrai Erőművet, (Gagarin amit talán még a Győri Gábor KISZ védnökségével is építettek) 40 milliárdos tartalék alappal a kasszában, az első évben több mint 10 milliárdot vettek ki osztalékként,, és hamarosan a vételár legalább kétszereséért üres kasszával visszavásárolt az "állam", szintén "csak úgy."... "Csak úgy" vett Orbánné kb1200 ha termőföldet a Váli völgyben, és "csak úgy" 2002 után 4,8 milliárdot kapott a terület csak úgy vízrendezésre. Akkor a Felső-tiszai árvízkárokra Monok térsége csak a 12. helyen szerepelt a helyreállítási összeg rangsorában, a Váli-völgy a negyedik volt, "csak úgy". Hiába a Nádas tavak nagyobb törődést érdemelt, mint a nagyon fontos emberek a Tiszánál. Szóval ha kívánod, majd folytatom a "csak úgy" megvett állami tulajdonok sorát, mert látom igen hiányosak az ismereteid, hogy ki mihez jutott hozzá, "csak úgy", azért, hogy ne írjak hülyeségeket...
Gyurka80
@nezelodo: Az a bajod csak egy irányban nézelődsz! A rendszerváltás környéki rablóprivatizáció során az elvtársaidból vörös bárók lettek offshore lovagok , arra is lenne néznivalód, mert sokkal nagyobb összegekről van szó, böszmeferi sem a tehetsége folytán lett milliárdos.Ajánlom figyelmedbe: www.hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa
Aki Én
@Pegero: Az a baj, hogy te senkit, semmiről nem tudsz meggyőzni.
nezelodo
@Gyurka80: Ebben igazad van, de azt honnan gondolod, hogy az én elvtársaim. Ha loptak, le kell sittelni őket. Ja hogy a valóságban nem akkora ellenségei egymásnak, ahogy a maffiacirkuszban eljátsszák? Volt szerencsém közelről látni, nem az elvek szerint csoportosultak, hanem jöttek a pénz szagára, mint dögre a legyek. Ha fordul a politikai szerencse majd visszahálálják. Előfordult a rendszerváltás után amikor az állami vagyonügynökség nem adta a portékát 380 milláért töredékáron, pedig azt is kifizette volna a vevő, csak 240-ért és 150 millió hitel állami kezességvállalással, azt meg egy év múlva elengedték. Hidd el, a saját szememmel láttam éveken át, csak a hozzád hasonlókat lehet beetetni a nagy ellenségképpel. Nem emlékszel mekkora ordítozást rendezett pl. az Orbán a Demszky szürke eminenciása miatt? Aztán kiderült a Simicska puszipajtása, tettestársa és szomszédja Szigligeten, aztán mintha elvágták volna, akkora a csend azóta is. Te meg csak hidd, hogy az egyik szent, a másik meg tolvaj! Pontosan az ilyen hülyékre van mindkettőnek szüksége.
Gyurka80
@nezelodo: Meg az olyan hülyékre aki csak az egyik oldalt szapulja! Azért abban egyezzünk meg a nagy lopások idején a 80-90-es években a FIDESZ még nem volt a tűz közelében!
Gyurka80
@nezelodo: Abban egyetértek veled senkinek nem szabad lopni.Dehát látjuk a "feddhetetlen" ifjú titánok is azt csinálják lásd csehkatka !
nezelodo
@Gyurka80: Az a baj, hogy akik megígérték, hogy megszüntetik a lopást, azok az ellenkezőjét teszik, tökélyre fejlesztették, és rendszerszerűvé vált. Az ellenzék csak kummog, és várja a sorát, némely esetben betársul, persze a politikai súlyuknak megfelelően.
Éppen ma, úgy két órája találkoztam az első királyság bankbotrányának farvizén érintett egyik szereplőjével, köszöni jól van, az igazi haszonélvező meg a hatalom csúcsán ül. Senki, soha, a legnagyobb lenyúlásokért sem lesz igaziból elszámoltatva. Az pedig természetes hogy a korrupció ellen "oly eredményesen harcoló" hatalmon lévő kormánypártot zrikálják, hiszen náluk a lehetőség, hogy tegyenek ellene. A közembernek pedig halvány fogalma sincs, mikor mi történik, és miért.
nezelodo
@Gyurka80: ma 13:11. Annyira nem volt a tűz közelében a fidesz és Orbán, hogy 1997-1998 között az Orbán család és a Kisherceg családja, egy éven át minden csütörtökön együtt ebédelt egy Bp-i vendéglőben. Aztán láss csodát, a választások után "nem sikerült találkozniuk", a bankból pedig eltűnt 160 milliárd, persze az adófizetők pénzéből kipotólták. A bírósági ítéletre, ami egy Népfront fegyelmivel ért fel, tíz évet kellett várni, addigra a választó már rég elfelejtette mi is történt.
Gyurka80
@nezelodo: Eddig minden párt megígérte, hogy megszünteti a lopást, még az MSZMP! is!
nezelodo
@Gyurka80: Na látod, egyik sem gondolta komolyan. De nagy úr a propaganda, és ezt a fidesz, (Orbán), vitathatatlanul profin csinálja a lopás elfedését, és visszafelé mutogat. Nem lakik mindenki Csákváron, vagy Móron, hogy cáfolni tudja, és még egyébről is legyen tudomása, de ott is félve hallgatnak.
Vannak akik még emlékeznek, vagy alapos a történelmi ismeretük, és rácsodálkoznak, hogy mekkora a hasonlóság a múlt századi német gyakorlathoz, vagy néha azt is meghaladja.
Gyurka80
@nezelodo: 97-ben pufajkás horn gyufa és szadesz kormányzott!
nezelodo
@Gyurka80: Bizonyára nem a pufajkája miatt kapott Horn utca neveket, szobrot Németországban. 98 áprilisban Orbán került hatalomra mert a Torgyán negyven mandátummal a hóna alá nyúlt a kisembernek. Aki emlékezik, hogyan sumákolt a Postabank ügyben, hogyan osztották a Defend KFT-től a spanyol ingatlanokig a haveroknak a vagyont, hogyan üldözte a Nemzeti Parkok vezetőit, hogyan küldte padlóra a szőlő és bortermelést a jövedéki adóval, a dilettantizmusával, és a rózsadombi földművelésügyi miniszterével, és hosszan lehetne sorolni a "hatalmas gazdasági tapasztalatuk" következményeit. Na ezt aztán eladták már akkor is hatalmas sikernek.
Gyurka80
@nezelodo: A németek azért hálásak, mert elvágta a már lebontott határkerítést, elhitette az ő érdeme, pedig NEM. Van még mit nézelődnöd a baloldalon, tájékozatlan vagy!
nezelodo
@Gyurka80: Köszönöm Tanár úr, majd igyekszem tanulni tőled, bár nem szeretném úgy irányítani a polémiát, hogy hülyeségeket állítsak, hogy ne kelljen a tényekre reagálni, ahogy te teszed. A határnyitást több hónapos előkészítés előzte meg párhuzamosan folytak a tárgyalások az akkori döntéshozók és a mögöttük álló hatalmak között, nem árt olvasni, és értelmezni a történteket. Persze aki elhiszi, hogy az oroszokat is Orbán zavarta ki, azzal nem lehet mit kezdeni.
Látom az első királyság gazdasági intézkedéseiről nincs információd, és véleményed, pedig sokkal jobban érintett és ma is érint bennünket, mint a határnyitás.
Gyurka80
@nezelodo: Engem és az országot a pufajkás kormányzása és a bokros csomag érintett súlyosan.Persze aki elhiszi hogy a határnyitást horn intézte azzal nem igen van mit beszélni.
nezelodo
@Gyurka80: Tekintsd át a mértékadó politológusok és gazdasági, valamint külpolitikai elemzők munkáit a rendszerváltás utáni kormányok teljesítményéről, akkor talán kapizsgálsz valamit, bár a szekta tagokat nem szokták zavarni a tények.
Gyurka80
@nezelodo: Te szektás a világon a leggyengébb teljesítményt nyújtó kormányzást böszmeferi csinálta, be is vallotta!
nezelodo
@Gyurka80: Ez nem vitatható, de nem lenne Orbán hatalmon nélküle, hiszen a Fletó hozta a nyakunkra, és Orbán választási programja is sajnos csak a a Fletó, ebből, a lopásból és a hordószónklataiból ki is merül a valós teljesítménye.
Németh István
Ez a bige olybá tűnik megunta, hogy állandóan seggbe dugják! Vagy legalább is kezdi rühelni a gondolatot is! na nem baj, majd jön a cumi!
Gyurka80
@nezelodo: Te nem németektől nézelődsz?
Istenakinincsen
@Németh István: @Gyurka80: Szerintetek minden rendben van?
Vajon miért tülekednek a "politikusok" a nagy fazék közelébe,amit a dolgozó polgárok raknak meg minden jóval?Dolgozni akarnak,vagy azon dolgoznak hogy valódi értékteremtő munka nélkül szerezzék meg a fazékból a javát?Azért fontos kérdés ez mert túl sok pénzt szavaznak meg maguknak azért a munkáért,hogy még többet ellophassanak(tisztelet a kivételnek...ha van).
Ennyi év után tényleg nem látszik,hogy ezek ugyanazok???
www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
Gyurka80
@nezelodo: Miért nem válaszolsz a kérdésre?
nezelodo
@Gyurka80: Ne reménykedj gyurkahurka, nagyon is itt vagyok, nem Németországban, engem nem tud a dakota elüldözni, már a dédapám is tősgyökeres magyar volt Pöltenberg Ernő mellett. Majd a gugli elárulja neked ki volt és mikor élt és mit csinált, gondolom magadtól nem megy...
Most látom, türelmetlenül itt állsz lesben, hogy válaszolok-e, bocs nem vagyok hivatásos, hogy figyeljem a megszállottságod, ha marhaságokat szeretnék hallani ott az M1. Miért is kellene várnom az épületes marhaságaidat? Ne izgulj, nem miattad kapcsoltam be a gépet. Lelked rajta, hogy mennyire vagy pénzért szektatag, és illiberális "hazaszerető".
Gyurka80
@nezelodo: Az marha szép, hogy 1848-as leszármazott libsi komcsi lett ,akik hazánk ellenségei a globalisták helytartói. Mivé lett a világ! Szégyelld magad!
nezelodo
@Gyurka80: Cicuska beteg vagy te, rajtad még a Kásler művek sem tud segíteni.
Gyurka80
@nezelodo: Te csak nézd az ATV-t ás az RTL-t az való neked, meg olvasd a libsi sajtót!
nezelodo
@Gyurka80: Koma fel ne kösd magad, bár nagy szívességet tennél a környezetednek, amiatt hogy van aki nem a te szemeddel látja a világot. Nem vagy te már segédrendőr, hogy megparancsold hogy ki mit gondoljon, az a világ már azért elmúlt.
Aki Én
@Gyurka80: Az a baj, hogy te meg csak a naponta pereket elbukó propagandát nézed. Mondjuk nem érted, de harsogod bután.
Gyurka80
@Aki Én: És te mit értesz, a moslékkoalíciót érted?
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ebből nem fogsz jól kijönni!
Nyakig ülünk benne mindannyian és nemhogy kihúznánk egymást a "moslékból",inkább beletapossuk a másikat ,aki ugyanolyan ember mint te!??
Szerintem vedd le a szemellenzőt, tájékozódj elfogulatlanul és javasolj valami olyan megoldást ami mindenkinek jó!
Fog menni?
Gyurka80
@Istenakinincsen: Javaslom, hogy NE a moslékkoalícióra szavazz (akik saját bevallásuk szerint sem tudnának kormányozni!), mert az eddigi eredményeket elveszítjük!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Viccelsz?Milyen eredmények vannak?...Úgy látom nem arra használod a fejed amire kaptad.Te tényleg nem látod hogy ez így senkinek sem jó?Sem a "moslékkoaliciónak"(ahogy te látod),sem a csürhének és a shikari,omio,pegero fajtáffsaidnak.
Ébresztőőőőő!!!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Fentebb írtam az eredményeket családtám, CSOK nők 40 stb!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Jaaa tényleg?Ezek az eredmények?CSOK?...várd ki a végét.
nők 40 az mi?...ja és a stb?
Mert ez így arányaiban kibaszott kevés ahhoz képest amit elloptak.Nem látod?
Nyisd már ki a szemedet ha már ennyire tájékozott akarsz lenni!
nezelodo
@Istenakinincsen: tegnap 23:05. Kifelejtette az eredményekből a minimálbér adóját, a rabszolgatörvényt, a MANYUP-ot, a járulékok átnevezését, a baleseti adót, az egyéni nyugdíjszámlák meg nem teremtését, a nyugdíjszámítás elkúrását, a közművek államosítását, a 350 Ft feletti Euró sikerét, stb. ráadásul még az utolsó 15 év történelmének az ismeretei is igen hézagosak nála, sokszor pedig a valósággal sincsenek köszönő viszonyban. Még jó, hogy a "gugli" használata azt a látszatot kelti, mintha azért kapott volna nyolcadikba bizonyítványt, mert megütötte a minimális szintet. Kommunistázik, közben nem tudja, kik azok akik erre hergelik
Ludmilla
@nezelodo: egy okos,iskolázott kolléganőmmel találkoztam a buszon.Beszélgettünk,és kifejtette: nyugalom,stabilitás van az országban,épül,szépül,fejlődik... Köpni-nyelni nem tudtam.. Nagyon jó viszonyban voltunk,de szerintem miiindketten aliiiiiig vártuk,hogy beérjen a busz..
Istenakinincsen
Miért kell az embereknek politizálni?Erre ott vannak a megbízott"megbízható:)"politikusok.
Mi csak nyugodtan,boldogan megosztottság és ellenségeskedések nélkül szeretnénk élni és dolgozni.
Milyen világot építettünk?Nem lehet már megbízni senkiben?
Fejétől bűzlik a hal és ez a "jó"példa???
Dilettáns politikusok hazudozással hitegetik a híveiket...és ők persze elhiszik.
Dilettáns kókler "szakember"veri át a hozzá nem értőt(aki szintén dilettáns)...és fizet a semmiért
Istenakinincsen
@nezelodo:ma, 10:52
Kiemelném a 350Ft-os eurót,mert az számomra emlékezetes.Azt mondá Viktor királyunk anno:Amelyik kormánynál az euro 300Ft fölé emelkedik,annak le kell mondania.
Lemondott?
Elefántszindróma.Nehezen tanul,könnyen felejt.Az a brutális ebben az egészben ,hogy nyom nélkül eltűnik minden ilyen és hasonló beszéd,vagy video.
Ezzel nyilván azt feltételezik hogy mindenki mindent elfelejt.(persze tesznek róla,hogy legyen más gumicsont)
Istenakinincsen
@Ludmilla:ma, 12:06 Ez lett a megosztottság legfontosabb eredménye.Nem lehet már őszintén beszélgetni senkivel.Én is jártam már így és nagyon rossz érzés.
Saját vélemény?Vagy egy jó beszélgetés?...Agymosás után nehéz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.