Ahogy arról ma már mi is beszámoltunk Orbán Viktor a francia jobboldal prominens alakjával találkozott ma.

"Trianonról esett szó, te áruló?" – Ízekre szedik Orbánt a kommentelők miután Le Pen találkozó után
Kép: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök persze nem hagyhatta ki azt, hogy egy szokásos képpel emlékezzen meg a Le Pen találkozóról, ahol elmondta, hogy:


az Európai Unión belül az ideológiai nyomásgyakorlás soha nem látott méretet öltött. A migráció és a nyílt társadalom propagálása soha nem látott mértéket ért el, és a bizottság a szerződések őréből ideológiai központtá alakult át

A képhez nem írt sokat, mindössze annyit, hogy:

A migrációt meg kell állítani, a határokat meg kell védeni, a nemzeteket meg kell erősíteni!

Ám a kommentelőinek nem tetszett, hogy a francia politikussal folytatott megbeszélést, olyanokat írtak neki, hogy:

Trianonról esett szó, te áruló?

Édes jó Istenkém , már a szélső jobbos nácikkal is képes …egy kis hírnévért ..mivé fajultál Vitya .

Háát, elég gáz, hogy már csak az ilyen lejárt szélsőjobbos politikusok jönnek hozzá Nyugat-Európából, de az az igazán aggasztó, hogy még ki is posztolja.

Trianonról esett szó, te áruló?

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

penege
tehát ha jól értem..
Dobrev Ferencné múltja nem lényeges azon ugorjunk át..
de Le Pen szégyellje magát Trianon miatt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a dolog Marine számára sokkal kínosabb!!! =))
Gazella
@KisTehen: malna... tanulj meg magyarul. Meg erted a lenyeget!
RonaGyuri
Veszélyes játék ez Marine számára
Egyfelől; "a magyar miniszterelnök retorikája messze túlmegy azon, amit a nyugati szélsőjobbos pártok megengedhetnek maguknak", sőt olyanabb, mint azok akikkel otthon szóba sem áll
Másfelől; nagyon kínos helyzetbe kerül, ha a híveit tájékoztatják arról, hogy ez a retardált dagadt törpe úgy csinál, mintha náluk az adófizetők pénzét az algériaikra költené, miközben a közéltet telenyomatja onnan szalajtott kecskepásztorokkal!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként
a Rassemblement az tömörülés!!! =))
justhpeter
Orbán nrm éri fl ésszel, ha mindenki kimegy az Unióból mindenki veszít, ha pedig csak a netto befizetők maradnak benne, akkor az összes kiment lesz hátrányban. De még ennél is súlyosabb, hogy azt sem veszi észre, hogy bár az asztalhoz még odaengedik, de neki már nem osztanak lapot.
Néro
Minden szemetet idefúj a szél a Nemzethy HUN-ba ? Vagy a Fityma-Köpnömkő moslékkoalíció Nagy Rakás Vezetője egyszerűen csak vonzza a xart magához? Gravitációs vonzás működhet főleg ha Rezsimszilárdal átölelik egymást mint két fekete lyuk.
Dr. Proktor
Az EU "ideológiai terrorja" a nemzeti kormányok ellen engem erősen emlékeztet kormányunk ideológiai terrorjára az önkormányzatiság ellen...
Ha a kormány jobban tud valamit a helyieknél, akkor az EU is csak jobban tud valamit a helyieknél, nem?
penege
tehát ha jól értem..
Dobrev Ferencné múltja nem lényeges azon ugorjunk át..
de Le Pen szégyellje magát Trianon miatt...
magyar1
A kevés kisebbség akik a saját nemzetüket védik. Az árulók sokkal többen vannak - sajnos. Akik eladják a népüket a nyílt társadalom reményében. Pedig szerintem nincs mögöttük népi támogatás csak hazugság. Senki nem akar idegeneket eltartani és betegre dolgozni magát a nyugdíjkorhatár kitolásával.
Eladott Ország
@penege: ma, 07:25 ◘ Trianon 70 a fidesz képviselői kivonulnak az ülésteremből 1990-ben. Trianon 70... mert a facebook nem felejt. Ez így történt ! Most meg verik a nyálukat a nagy magyarok! A rendszerváltás előtt azt mondták nem ismerik el a kettős állampolgárságot! Most meg abból élnek! Kétszínű hazug banda! Ezt nem mesélték neked a fidesz szemináriumon, a polgári körökben?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/101848240_871273350019240_1204214018395340800_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=bVjVwkAZNbQAX9JoFYB&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=20a47a5a9772a09cd5ffc8750d4da78f&oe=619F4736
1990 június 4.-én, amikor az országgyűlés megemlékezett Trianonról!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/195482646_4015966425146189_3098092388349581105_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=cT0AKUXBzR0AX__nJHu&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=9f2d239177e01cb32f54ac403899a0d6&oe=619FC8D3
kereső
"Világ fasisztái , nácijai egyesüljetek"!Orbán meghirdette.
Bástya Béla Elvtárs
Na, akkor ki a szésőjobb?! A libernyák hozzászóló?
inhuman
Orbán már a saját állandó táborában is kezdi kiverni a biztosítékot jónéhány embernél.
Lesz ez még rosszabb is...
Szevasztok
Örök hála Trianonért, legalább most tudunk románozni.
inhuman
@penege: ma, 07:25

Szóval megnézted a filmet és te is azon IQ-betyárok táborát erősíted, akik úgy gondolják hogy egy hiteles történelmi dokumentumfilmet láttak (benne).

Ja, és Le Pen, ne Trianon miatt szégyellje magát, van tengernyi más dolog, ami miatt szégyellheti. Normális országok vezetői szóba se állnak vele!
Trianon miatt a köpönyegforgató Orbán szégyellje magát (lásd Eladott Ország, ma, 07:38)
inhuman
Normális országok vezetői szóba se állnak vele - SOHA, SEHOL !!!
Gyurka80
@inhuman: Trianon miatt a baloldal szégyellje magát.
Aki Én
Nem olyan régen bukott óriásit szegény.
jesz
nem csak Trianonról kellene érdeklődni, de a mai Afrikát kifosztó francia védelemi segítségről...még mindig gyarmatosítónak érzik agukat, persze ügyesen álcázva.
dr. prédikátor
most még valamelyik ÚJNÁCI PÁRT vezére hiányzik a gyüjteményéből a gecinek!!!
Nyírfa
@magyar1: 7.33

Tudod, mi a nyílt társadalom lényege?
Málna
@Gazella: Megérted. Így írjuk magyarul.:-)
inhuman
@Gyurka80: ma, 08:42

Szerinted.

"A trianoni békeszerződést a Magyar Királyság nevében az 1920 márciusában Horthy Miklós által kinevezett Simonyi-Semadam-kormány képviseletében és felhatalmazásával Benárd Ágost, a magyar kormány népjóléti és munkaügyi minisztere, a küldöttség vezetője és Drasche-Lázár Alfréd rendkívüli követ és államtitkár írta alá." /WP/
Gyurka80
@inhuman: Nézz utánna az előzményeknek, tanácsköztársaság stb.
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: ma, 07:59 ♦ Orbán Horthy akart lenni , de csak egy nagy geci lett belőle. Ha benézel a ló alá és nem találod, annak ott kell lenni nézz fel, hátha a lovon ül…. EZ A LÓ A HÁTÁN HORDJA A NEMI SZERVÉT! Hungarikum a magyar ló hátán a nemi szerve!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/49288588_543069702839608_9034892143008677888_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=WOA3FN2A8CsAX91n4qN&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=0e2eefd1ab5b899208c358373e35a9be&oe=619EAD71
Föld S. Péter blog

Nektek Horthy, nekünk a cipők a Duna parton.
Nektek túltolt bicikli, nekünk oktatás és tudás. A gyerekeink jelene, Magyarország jövője.
A ti világotok szolgákat akar, a miénk szabad embereket szolgálni.
Ti szabadlábon vagytok, mi szabadok vagyunk.
Nektek Quaestor-ügy, Pasa Park, stadion, letelepedési kötvény, kaszinó, föld, trafik, nekünk egy olyan ország, ahol a gyerekeink velünk élnek, és nem menekülnek el előletek.
Nektek a korrupció kormányzás, nekünk az a meggyőződésünk, hogy nem szabad lopni.
Nektek Felcsút, nekünk Budapest, Miskolc, Szeged, Debrecen: az ország.
Nektek a kisvasút, a mi gyerekeinknek a nagy utazás. Ők nem Bicskéig mennek, vagy Lovasberényig, számukra Anglia, Németország a végállomás.
kissé felnőttem
@inhuman: Akkor tán ha ezt tudod,hogy a korábbi hatalmon lévő magyar elitnek köszönhető ugyanis 18 nemzet fiai lányai éltek a NAGY -nak nevezett területen az anno 17 milliónyi volt 1840 -es népszámlálásra kertess rá megleled meg azt is a kissebségeknek anno hány iskolájuk volt aztán 1920 ra ujból keress rá és azok a számok mindent elmondanak . Aponyi Albert meg 4 nyelven hiába mondott beszédet már eldöntöttek mindent . Egy légi felderitő repüléssel A Vág áradására meg a Sárospataknál lévő kis patakra is azt állapitották meg hogy két hajózható folyó. !!! tavaszi áradás. Aztán volt ám a Maszarik nevü Cseh akkori miniszterelnöknek is Angol unokatesolya Wilson akitől + kérésként Déltiroli mintára + 3 vármegyét lenyultak A mai BURGENLAND-ot , hogy a tótoknak ne kelljen Magyar területen átmenni ha az észkiak a déliekkel akarnak éppen találkozni ez amugy hosszú történet. Hitler is kihasználta hogy majd ő visszaadja és mi lett a vége esti mese meg Kassa bombázása hogy legyen ok de a megszállás is következmény Közbe 1906-1920 ki és miért gyártott zsidő törvényaket? Na meg akkor kik alapitották a magyar ipar őseit, gépgyárat, gyógyszergyárat , malomipart textil ipart azok akiket nem engedtek,hogy katedrán oktassanak, orvosként gyógyítsanak. lettek bankárok kereskedők de már az 1300 -as évektől a pénel foglalkoztak, igy még a magyar királyoknak is előre kialkudott kifizetett összegért verték az aranypénzt is akkor tudhattak is valamit ugye? a 133 napnak kevés köze ehhez. az ebben a témában elenyésző.
inhuman
@Gyurka80: ma, 09:42

"A trianoni békeszerződést a Magyar Királyság nevében az 1920 márciusában Horthy Miklós által kinevezett Simonyi-Semadam-kormány képviseletében és felhatalmazásával..."

Az előzmény az volt, hogy a magyarok rossz oldalra álltak agresszorként az első világháborúban.
simmering73
"Most “agglegénynek” hazudja magát, és miután a kocsmatöltelékek közé került, iszákos, repedt sarkú, fogatlan ribancokat próbál bekeríteni, és velük próbál házasságra lépni. Megpróbája őket is kicicomázni, mintha ezek a széthullott riherongyok is olyanok lennének, mint a Liberális Internacionálé fiataljai, vagy az Európai Néppárt arisztokratikus polgárai, és a szemétdombon összeszedett prostikból akar olyan menyegzőt csinálni, mintha a világ eleje érkezett volna meg. Putyin ócska kurváiból szervez apáca kolostort.

A felcicomázott lovaskocsiról azonban látszik, hogy nem hintó, hanem szekér, a maskarák alól pedig kilátszik a csőcselék mezítelenségének rútsága. A meghívott násznép már a lakodalom előtt összevizeli és elhányja magát. Orbán hazaérkezett. Végre övéi között van a kétszeresen elvált, feleségverő “agglegény”. Egyelőre késik a menyegző, mert az ősemberek szintjén álló urak és hölgyek a legkisebb közös nevezőben sem tudnak megegyezni, hanem az első rossz szóra bunkós bottal szétverik egymás fejét. Őket szemelte ki Orbán Európa vezetésére és családi mintának.
Ennek a söpredék, moslék bandának az árvaházában élnek Magyarország lakói."
nepszava.us/orban-partja-nem-agglegeny-hanem-ket-hazassagbol-kirugott-asszonyvero/
Emmersson71
@KisTehen: Azért, mert Orbán hangosabban kiabál Trianon miatt, még nem fontosabb neki, és nem kevésbé fájdalmas nekünk! Hogy mi nem szeretnénk Horthy-féle politikát mellé, az nem hiszem, hogy sérelmezhető!

A kérdés - Trianonról esett szó, te áruló? - pedig nem minket von felelősségre a trianoni diktátummal kapcsolatban, hanem Orbánt, akinek olyan a köpönyege, mint egy propeller!

Csak halkan jegyzem meg, hogy a "A nemzeti összetartozás napja" egybeesik Gyurcsány Ferenc születésnapjával :P
Nessy
@inhuman: A másodikban is! Ez nekünk mindig sikerül! :-((
Gyurka80
@inhuman: Nézz még utána bolondgyerek! Segítek: hu.wikipedia.org/wiki/Els%C5%91_vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA "Magyarország mint az Osztrák–Magyar Monarchia része, külügyeiben nem független politikai hatalomként lépett háborúba. "
inhuman
Túl sok a lájk egy ilyen shit dumához?
Értelmet ne keress ebben!
Itt van a Pesti "bugyuta" TV összes nézője - jelenleg 17-en, de szoktak 33-an is lenni.
kereső
@penege: 07:25 Szégyellje is! Ha nekem 100 évvel Trianon után még mindig fizetnem kell azért, amit akkor elkövettek az eleink- akkor ez a minimum.
ómió
Kedves efftársak! Trianonról nem Orbánt, hanem Kun Béla efftársatokat kellett volna megkérdeznetek!
kissé felnőttem
@ómió: te sem kérdezted meg akkor mire vágsz föl?
Szevasztok
@sgl: Én is láttam és nagyon örülök,,hogy a geci bérmagyarok ,talpnyaló,bozgorok románok stb. nem tartoznak már hozzánk.
inhuman
@durbincs: 1,2 millijóan voltak a birkameneten? Nemsokára vége lesz az őrületnek!

Még rugdalózd ki magad a gumiszobában, mert vár rád az Orbán alternatív valósága utáni igazi élet!
inhuman
Az élet fáj. Kioszt pofonokat is, de ezért is jó.
Emiatt érzed a határaidat, hogy mire vagy képes valójában és hová fejlődhetsz.
A problémák sore tesz (inter)aktívvá.
Élvezd a problémáidat!
Most képzeld el, hogy minden rendben van...
Ugye mennyire dögunalmas?

Bocsi swing-rajongók, de győzött a dark country (a sötétség)
Most akkor lemegyünk oda, ahonnan csak kevesen jöttek vissza...

www.youtube.com/watch?v=MTfZijDp4fg

Megint csalódást okoztam. Sajnálom!
inhuman
Hogy mennyire hülyék a fideszesek !!!
Döbbenet !!!
A butaság eme mértékére nincsenek is szavaim!

Amikor megszülettem és felsírtam, már akkor is okosabb voltam, mint a ma élő összes fideszes együttvéve - pedig akkor még nem tudtam beszélni, írni, olvasni, számolni (sem).
ómió
@kissé felnőttem: Miért én kérdeztem volna, idiótája!? A ti efftársatok volt!
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: te fő idi óta
ómió
@kissé felnőttem: Elment az eszed a rángatózástól, bolsiék elmebetege!? És most ezt hazudnád rám? "Efftársi"!
Gyurka80
@simmering73: Bartust olvasol, van baj a toronyban!
Gyurka80
@bakcsubakka: A kommancsokat a másik oldalon találod, idióta!
Gyurka80
@penege: Dobrev Ferencnén NE ugorjunk át!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.