Egyre gyorsabban súlyosbodik a járványhelyzet Magyarországon. Úgy tűnik, hogy az elmúlt napokban valami nagyon elromlott, hiszen rakétaként lő ki a fertőzöttek száma.

Berobbant a járvány, extrém gyorsasággal terjed a fertőzés, a szakemberek megelégelték Orbánék tétlenkedését, de a kormány még most sem lép

Fotó: pixabay.com

A koronavirus.gov.hu reggeli jelentései alapján felrajzolt járványgörbe a járvány begyorsulását mutatja.

Az elmúlt egy-két hétben azonban történt valami, ami miatt a gyors terjedést felváltotta az extrém gyors terjedés – írja a Portfolio, amely itt látható grafikonokkal szemlélteti, hogy egyre válságosabb a helyzet.

A következő hetek nagy kérdése az lesz, hogy a kórházi terhelés és a halálozások száma miként alakul.

A kormány nem tesz semmit, pedig a szakemberek elég erős jelzéseket adnak arról, hogy nem elég az oltásokra mutogatott, konkrét, szigorító intézkezkedésre van szükség – írről a medicalonline szakportál ír.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a járvány elleni védekezésbe már mindenki belefáradt. Mégis, egészségügyi szakemberként tudjuk, hogy a COVID-19 járvány 4. hulláma során sem lesznek elkerülhetők a racionális korlátozó intézkedések

– így kezdik levelüket a 24.hu szerint azokat az egészségügyi szakértők, akik felhívást tettek közzé a járványügyi rendelkezések szigorításáról.

Úgy számolnak, hogy az ismét erősödő járvány a következő hónapokban több ezer áldozattal jár majd, elsősorban az oltatlanok között.

Szerintük le kell számolnunk azzal a tévhittel is, hogy a beoltottság önmagában teljes biztonságot jelent.

Forrás: portfolio.hu/medicalonline.hu/24.hu

Címlapkép: pixabay.com

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Már hetekkel, hónapokkal ezelőtt megjósoltam: a vírus addig türelmesen vár, amíg vége nem lesz a vadászati kiállításnak, de utána piszkosul elkezd terjedni.
Bárcsak így lenne telitalálatosom a lottón...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
hol robbant be?...csak az utolsó ötöt teszem ide...
30647 Nõ 85 cukorbetegség, szívizom vérellátásának zavara, szívritmuszavar, demencia, magasvérnyomás-betegség, agyi keringészavar
30646 Nõ 89 magasvérnyomás-betegség, szívbetegség
30645 Férfi 78 érelmeszesedés, magasvérnyomás-betegség, bal szívkamra-megnagyobbodás, cukorbetegség, krónikus obstruktív tüdõbetegség
30644 Nõ 91 magasvérnyomás-betegség, pajzsmirigy-alulmûködés, szívizom vérellátásának zavara, krónikus veseelégtelenség
30643 Férfi 63 krónikus veseelégtelenség, magasvérnyomás-betegség, sigmabél-végbél rosszindulatú daganata, vérszegénység, krónikus obstruktív tüdõbetegség, intraabdominális nyirokcsomók rosszindulatú daganata
aztán jelentkezzen aki meglepődött bármelyikük halálán!
Yoda69
A bekamenetes szazezrek lesz a hab a tortan.
Gazella
Blablabla.. influenza jarvany van... jah hozza teszem akit covidosnak'''' nyilvanitanak.. az a 3-dik oltastol betegedett meg.
Peller Anikó
@Yoda69: Csak tízezrek. De legyen hab a torkán.

@Gizella: Hülyeségversenyt indítottál? Akkor igyekezz palkó után mert órhosszal vezet.
Nessy
@Pálinkás Pál: Tudod, egészséges ember nincs, csak rosszul kivizsgált beteg!
Béla333
Már hetekkel, hónapokkal ezelőtt megjósoltam: a vírus addig türelmesen vár, amíg vége nem lesz a vadászati kiállításnak, de utána piszkosul elkezd terjedni.
Bárcsak így lenne telitalálatosom a lottón...
Nessy
@Gazella: Nincs még influenza járvány, felső légúti fertőzés, röviden nátha van. Abba viszont nem igazán szoktak belehalni, lélegeztető gép sem kell az ellátásukhoz.
human
@Gazella: Különben is nem a járvány enyhült nyáron, csak lemerültek a belénk fecskendezek biorobotok. A napsütésben feltöltődtek és most dolgoznak a tavaszi lemerülésig. Ezt mindenki tuthassa
Peller Anikó
@Béla333: Béluka nem volt nehéz dolgod. Ez legfeljebb egy kettest érdemel :)
Pálinkás Pál
@Nessy: ne beszélj mellé...a felsorolt 5 embernek várható volt bármikor a halála...mint a 30 ezer zömének...de rettegjetek csak...mellesleg,nem tilos maszkot hordani...
Qqberci
@Béla333: Ne hagyd ki a békamenetet se...
Nessy
@Pálinkás Pál: Nem rettegek! Hospice önkéntesként ültem haldokló mellett és fogtam a kezét. Elkísértem az útja végéig. Láttam kisimult, megszépült arcokat. Én tisztelem a halált! Nem ő a félelmetes, a hozzávezető út nehéz. Még nem tudjuk a mienk milyen lesz majd. Tudod, azért ez a "bármikor várható volt a halála, nem mindegy, hogy előbb, vagy később"? hozzáállás irritál !Nem tudom, hogy kezelted idős hozzátartozóid távozását. De remélem ennél kicsit másképp.
Pálinkás Pál
@Nessy: miután én kétszer voltam már a halál torkában, nem misztifikálom túl a dolgokat..természetes folyamat, ti meg itt úgy csináltok mintha valami különleges dolog lenne hogy egy 80 éves ,rákos beteg elmegy...de ami engem irritál, hogy covidoztok...pedig gyanítom a fentebb felsorolt emberek halálához semmi köze..
Gauntlet
Szerintük le kell számolnunk azzal a tévhittel is, hogy a beoltottság önmagában teljes biztonságot jelent.
Izgi.
eddig pont az ellenkezőjét mondták.
justhpeter
Orbán megmondta már régóta egyéni védekezés van. Oszt' Jónapot !
human
@Gauntlet: Most ezt dobhatta a közvélemény kutatásuk, amit persze közpénzmilliárdokból csinálnak heti rendszerességgel. Népszerűség minden áron!
kissé felnőttem
majd feltámad a Tenger és lép a nép aztán megoldódik a hosszú dilema is
Yoda69
Bolsonaro brazil elnok ellen vadat emeltek a rossz járvány kezelés miatt, pedig kevesebben haltak meg, mint nálunk lakosság aranyosan.
Es nálunk? Itt orban irthatja a népet büntetlenül?
division
@Pálinkás Pál: @Gazella: Nem unjátok még?
Ja igen:
"Gulyás Gergely bejelentette:
A kormány három intézkedést vezet be:
- a munkaadók szervezeteinek javaslatára a cégek és a vállalkozások jogot kapnak arra, hogy a munkavégzés feltételeként előírják a védőoltást az alkalmazottaik számára, hogyha ezt az ott dolgozók biztonsága érdekében szükségesnek látják
- a közösségi közlekedési eszközökön november elsejétől a maszkviselés kötelező
- az egészségügyi intézményekben látogatási tilalmat vezetünk be, a szociális intézmények esetén pedig az intézményvezetőket feljogosítjuk arra, hogy látogatási tilalmat rendeljenek el"
division
@Peller Anikó: @Nessy: Még mindig jól fizetnek az oltástagadóknak úgy néz ki. Amennyiben dolgoznának is ezek a senkiháziak, nem tudnák elkerülni az oltást lassan meg a maszkviselést. Gazella Pali elé lépett "színvonalban", a 3. oltás okozza a betegségeket...
Azt állítja magáról kórházban ápoló:-))))))) Szerintem ápolt, vagy takarít...Pali meg jön a szokásos "mindenkinek meg kell halni most amennyiben bármilyen betegségben szenved". Ezt ingyen nem lehet szerintem a járvány óta csinálni.
division
@Pálinkás Pál: Nahát, te, aki még csak megfázva sem voltál soha, kétszer voltál a halál torkában? Mik ki nem derülnek. Most komolyan, mennyit fizetnek ezért a sok sületlenségért? Aztán felsorolsz olyan betegségeket nem egyet, amivel akár 80 évig is élhet az ember, de természetes, hogy a covid most ezeket az embereket elviszi. Pl. nekem van születési balkamra megnagyobbodásom (örökölt), szerencsére nem a legveszélyesebb fajta, de azért nem árt egy-két évente ellenőrzésre menni, plusz egy kis concort szedni, akkor most nekem meg kell halnom? Se oltás, se maszk, se semmi? Majd eldönti a természet? Még nappal van, jó az idő, de némi sötétség azért átjött a monitoromon...
division
@Gazella: Neked mekkora sötétség tombol a fejedben...Én még takarítónak sem alkalmaználak egy kórházban, a puszta jelenléted veszélyes lehet minden betegre.
division
"Egy 34 éves, alapbetegség nélküli férfi volt a koronavírus legfiatalabb szerdán bejelentett áldozata. Az illető aktív sportéletet folytatott. Rajta kívül volt egy 43 férfi is az áldozatok közt, akinek ugyancsak nem volt ismert alapbetegsége."
Lesz ez rosszabb is a sok hülye miatt.
division
@Nessy: Azért egy dolog durva kissé, most a kormány helyett nekem kell eldöntenem, hogy kötelezővé teszem e a dolgozók számára az oltást, ők mossák kezeiket. Szerencsére alig vannak akik nem vették fel eddig, akik meg nem hajlandóak, majd lesz helyettük más. Embert mindig lehet találni. Ettől függetlenül piszkos húzás ez most a kormánytól.
Emmersson71
@division: Aktívan sportolt, egészséges volt...de azt nem tudhatjuk, hogy oltva volt-e, ha igen, melyik vakcinával!
Pálinkás Pál
@division: te iszonyú barom seggnyaló állat, balesetről nem hallottál még?
division
@Emmersson71: A cikk szerint nem volt oltva egyikük sem.
Nessy
@division: Miután a kormánynak van állítólag joga bármit elrendelni, ők sürgősen átadják a feladatot a munkáltatóknak, az egyéneknek! Ha megfertőznek a buszom, te vagy a hibás! A kormány azt a szót, hogy felelősség, nem ismeri!
Nessy
@Pálinkás Pál: Nem az eperfáról esett le, hanem fertőzött volt! Az rendben van, hogy szerinted nincs járvány, csak szórakozásbók halnak meg a tünetei miatt több ezren! De azért ezt a goromba fideszes stílust nem kellene fölvenned! Hidd el, normális szöveget is megértünk itt jó páran!
Emmersson71
@division: Én már ezeket nem olvasom el :) Nekem egy egyszerű táblázatban mutassák meg az adatokat, nem érdekel a rizsa!
division
@Nessy: Látod, nem mindig az a trágár meg goromba aki egész életében Fideszes volt:-)) Nagyon nem pártfüggő az, mennyire sötét valaki.
tudode
Mi az, hogy a szakemberek MEGLÉGELTÉK?
.
Abban a helyzetben, amikor -- szinte minden szinten -- NINCS GAZDÁJA AZ ORSÁGNAK!
.
Ami van VÁLASZTÁSI KAMPÁNY, szabadjára engedve,a 250 éves ÁNTSZ-ből militarizált tintanyalókat fabriKÁZVA!!

---- Nem ülésezik tovább az Opeatív törzs.
www.portfolio.hu/uzlet/20211005/mar-nem-ulesezik-tovabb-az-operativ-torzs-503740
-------
.
Miközben tömeget mozgattak meg az Euharisztikus Kongresszussal, a Borfesztivállal, a Demográfiai hetyempittyel, a vadászati kiállítással, az október 23-i klf. csödületről nem is szólva!
.
És ami várat még magára, az un. köztárssági elnök bejelentésére, szapulva az Európai Uniót, az aki a nemzet egységének fütyül a közepébe, a fideSS alapítók selejtjei "hadicselei miatt" már rég fel kellett volna oszlatnia a parlamentet, de
.
November 29-december 5-ig a védnökségével, PLANET fenntarthatósági Expo, és világkiállítás kerül megtartásra, a Hungexpo területén
.
--- Áder János: Újra kell gondolni a rossz uniós döntéseket
www.origo.hu/itthon/20211022-ader-janos-interju-planet2021.html
.
""""A korábbi Budapesti Víz Világtalálkozókkal szemben a Planet 2021 egy sokkal komplexebb kiállítás és tudományos konferencia lesz a megújult Hungexpón – minderről Áder János köztársasági elnök, a rendezvény fővédnöke beszélt az Origónak adott interjújában."""
------
..
Már a környezetemet is érintette őfélesége felelőtlen járványkezelése, mert az egyik, nem fontos ismerősömet három oltás után két nap alatt a Covid martaléka lett.
.
Mese habbal szavak szintjén az, hogy
.
------ COVID 2/10. Nekünk az emberek számítanak // We care about the people
www.facebook.com/watch/?v=404490070593520
---------
.
Ez olyan magas labda, ha ezt az ellenzék nem dobja fel annyit is ér!

Ezen kívül
.
----Ennyit kell fizetni jövő hétfőtől a háziorvosoknál!
propeller.hu/itthon/3727080-ennyit-kell-fizetni-jovo-hetfotol-haziorvosoknal?all#c3187901
--------
.
Klassz!???
division
@Pálinkás Pál: Balesetről? Az annak számít hogy megszülettél? Tudod, mint az indián viccben, amikor a gyereket lyukas guminak hívják:-))
Pálinkás Pál
@division: te igenhülye...szarabb alak vagy,mint gondoltam...közeledik a bukás...
division
@Pálinkás Pál: Nem én hívtalak seggnyaló szaralaknak, próbálj néha gondolkozni is mielőtt leírsz valamit. Az a szerencséd, hogy a kormány nem meri bevállalni a kötelező oltást, miszerint alkotmányellenes. A fenéket az. Gyávák.
Pálinkás Pál
@division: annyira még nem hülyék...én csak örülök most, remélem sok munkaadó megszívja...
division
@Pálinkás Pál: Nem hiszem. Két emberem nem hajlandó magát beoltatni a közel 100 - ból (mondjuk 80 eleve be van). Az a kettő helyett meg jönne még 100, mert nem olyan munkakörben vannak pont amihez komoly szakértelem kell. A cégvezetők, munkaadók nem lesznek megijedve amennyiben páran nem hajlandóak felvenni az oltást, ráadásul nem is fogja minden munkaadó megkövetelni. Azért csúcs megint a gondolkodásmódod, csak úgy árad belőle a rosszindulat, pedig ha nem lennének cégvezetők, vállalkozók, munkaadók, az emberek jelentős részének munkája sem lenne.
Pálinkás Pál
@division: no látod, ezért mondtam neked, engem nem lehet ilyen szarokkal zsarolni...mert nem vagyok senkire rászorulva...és ne feledd majdnem 3 millió beoltatlan van...lehet hogy a zsákfaludban téged nem vág földhöz ha 3 udvari alkesz nem veszi fel a munkát...de képzeld el ezt agy szállítmányozónál, ahol mondjuk 10 sofőr beint a 20-ból!!! és sofőrökből hiány van... ezen bukott meg az olaszoknál is ez az agymenés, megmondták,nem fognak kiszállítani sehova...egyből "újra számolták az oltottakat.."...és csodálatos módon hirtelen meglett annyi,hogy elfelejtették a baromságot, remélem a magyarok is így tesznek..ha nem ,akkor megérdemlitek a rabszolga sorsot...mellesleg,én olyan magasról leszarom hogy el sem hiszed, mert rám egyik sem vonatkozik..
division
@Pálinkás Pál: Közel 100 emberem van te agyatlan, és nem zsákfaluban! Pont olyan tenyérbemászó a stílusod mint eddig is, csak az aljaskodás megy nálad folyton. Örülj annak, hogy másokon tudsz élősködni, és az oltásellenes liga ellát sok pénzzel a napi 24 órában kiírt kommentjeidért.
Pálinkás Pál
@division: te marha ..engem senki nem lát el pénzzel, már mondtam neked...100 ember?...te vagy a faluban a közhasznúsok felügyelője?...érik a bukás...ne feledd,eddig mindig igazam lett...
division
@Pálinkás Pál: Jól van, te nanotechnológiás világ felosztó:-)))) Az ufók nem raboltak el még soha? :-)) Igen, már mondtad, hogy sosem dolgoztál mégis remekül élsz, és szerinted ki hiszi ezt el? Te is kételkedsz állandóan abban amit én dolgozok, egyszer megnézhetnénk már kinek van igaza élőben.
Pálinkás Pál
@division: haha...hol mondtam én hogy sosem dolgoztam?...pont veled tárgyaltuk ki, hogy az éjszakában is, jódarabig...de ez nem lényeg...te csak egy droid vagy, legfeljebb nem a legalja...rajtatok birkákon röhög az elit...
division
@Pálinkás Pál: Nyilván kitérsz egy bizonyítás elől, nem szívesen mutatnád meg milyen az élet egy putriban.
Pálinkás Pál
@division: hát, attól függ mit hívsz putrinak...mondjuk biztos megéri a fél falud értékét...ott a zsákfaluban igen nyomottak lehetnek az árak..
Gazella
@Peller Anikó: Voltál kórházba?? Akkor ne beszélj!!!
Gazella
@human: Igazán?? A placebó is?? Tudod mi az ?,
division
@Pálinkás Pál: Mekkora bunkó vagy te. Mondjuk a covid témával már bizonyítottad milliószor. Már szinte sajnállak, ahogy ott ülsz magányosan a 4 fal között, egyetlen társad napi 24 órán át egy outlet boltban vett laptop.
Rockxy
"felrajzolt járványgörbe"
kérdés, hogy ki rajzolta a görbének nevezett rémséget?

"...egészségügyi szakemberként tudjuk, hogy a COVID-19 járvány 4. hulláma során..."
itt el lehet dönteni, hogy ki téved, ki hazudik, ki a hülye, stb:
veoh.com/watch/v1421527145SFFxzNF
Pálinkás Pál
@division: biztos vagy benne kicsirigó?...te vagy a hazug...méghogy közel 100 embered van...na ne röhögtess...annyi embert akkor látsz ha a kisbíró kidobol valamit a falutokban-...
division
@Pálinkás Pál: Néha aludnod is kellene, vagy akkor nem jár a napi kvóta? Egy gyárban ez még nem is sok ember. Na de mondtam már, én bármikor megmutatom neked amit csinálok, csak állandóan kitérsz előle hídlakó.
division
@Pálinkás Pál: Két perc, és már jött is a színvonaladnak megfelelő válasz. Le sem tagadhatnád miről szól az életed.
Pálinkás Pál
@division: ki a f@szom foglalkozik veled,te ostoba...csak szórakoztató a gyengeelméjű rettegésed a betegségektől...ti vagytok a legjobban irányítható csicskák, egy áldás a mindenkori elnyomó hatalomnak..
division
@Pálinkás Pál: Senki nem retteg, te sötétség. Próbál mindenki védekezni a vírus ellen, ahogy ilyenkor azt kell, de egy magadfajta konteós ezt nem érti meg soha úgysem. Az ellenzék is biztat mindenkit az oltásra, maszkhasználatra, nem nézel tévét és nincs tudós rokonod, ami nem a te hibád, persze, csak ne szólnál bele olyan dolgokba amikhez nem értesz abszolút. Amúgy meg írtad egyszer, hogy 20 kamionosból ha tíz leállna, az nagy baj lenne. Eleve az a baj, hogy a teherszállítás megszűnt, és ennyi mocsok kamionos lett, kevés olyan állatfaj van az utakon mint ők.
Pálinkás Pál
@division: mindegy mit gondolsz..érik a balhé, nézd a tévét...akik eddig nem oltakoztak,azok tudatosan nem tették...te is, ha sokat szívózol az oltás miatt az udvartakarítókkal.../ ahol góré vagy / még a végén kitörik a nyakadat egy lapáttal...helyedben nem szívóznék a " céged " kemény magjával...
division
@Pálinkás Pál: A cégem kemény magja, meg udvartakarítók...Látom továbbra is csak egy sötét paraszt vagy, bár annak is születtél, ezt elég sokan írják priviben is, amikor az oltásellenes állatságaidat tárgyaljuk néha. Ez nem maffia mint amiben te működtél anno még 70 éves korod előtt kidobóként éjszakai műszakban, te PC szerelő.
"akik eddig nem oltakoztak,azok tudatosan nem tették"
Hagyjuk már ezt az oltakoztak szót, igen buta kifejezés, persze tőled mit is várhatnék. Amúgy meg az emberek sok esetben tudatosan hülyék, pont mint te.
Pálinkás Pál
@division: ezt a kifejezést .."oltakozni "..ti ,vakcina buzzancsok találtátok ki...ha jól emlékszem a cili banya, de erre nem vennék mérget...bármelyik hülye covidnáci lehetett...aztán ...messze még a 70...a privi haverjaid meg legalább annyira ostobák,mint te...hát úgy hirtelen ennyi...
division
@Pálinkás Pál: Tudom, csak te vagy itt az okos, virológus úr:-))
division
@Pálinkás Pál: Egyébként pont arról van szó most is a tévében (ATV), hogy mindenki számára kötelezővé kellene tenni az oltást, mert csak így fékezhető meg a járvány, önmagában a maszk nem elég. Szakemberek beszélgetnek erről, nem a kormány, és világszinten is téma már. Aki nem oltatja be magát, nem mehet majd be egy üzletbe se. Mondjuk neked ez nem fog számítani, a 4 fal között lehet nem foglalkoznak majd veled, a rendelt kaját meg majd leteszik az ajtód elé, miután fizettél érte a neten:-)
Pálinkás Pál
@division: előbb lesz a világban lázadás, minthogy a te lidércnyomásos álmod valóra válna...ha repkednének a golyók, mit csinálnál nyomi?...fosnál valamelyik sarokba..
division
@Pálinkás Pál: Max. a te golyóid fognak repkedni ha nem vigyázol:-))
Pálinkás Pál
@division: inkább te vigyázz magadra...eltángál az általad vezetett udvari munkás brigád,két vodka között..
inhuman
@Pálinkás Pál: Mindenki meghal. Te is.
Azt hiszed, ha sokáig élsz jobban élsz - többet éltél meg?

Elevezhetsz új vizekre, de szerintem...
Tudod mit?
Tedd, amit tenned kell!
Pálinkás Pál
@inhuman: na végre , itt a sok vírushülye úgy tesz, mintha eddig halhatatlan lett volna az emberiség...
inhuman
@Pálinkás Pál: Én nem erre a tőled tipikus válaszra gondoltam. azt hittem kivételt teszel az én esetemben, de úgy tűnik nem sikerült - neked sem.
Leragadtál valamiben, ami nem feltétlenül úgy van, ahogy te gondolod.

Na mindegy!
Élünk, halunk - csak a szokásos.
Németh István
@Béla333: @Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: @division: Kedves anoním beteg agyúak! Az ORBÁNI és a KORMÁNYI magasröptű szellemiséget figyelembe véve a prevenció terén - minden vonatkozásban - ÉS a legmagasabb szintre helyezve a nemzet polgárainak védelmi szándékát EL KELL ISMERNI!!! >> csupán EGY dolgot lehet FELRÓNI a számukra!!! Ez az egy, hogy nem szabtak határidőt az ingyenes oltásra!! Pl. 2021. május 01. Ezt ha nem tartják be az amolyan bal-libernyák moslék alakok - figyelemmel a munka ünnepére! - és az általuk befolyásoltak, akkor bizony az orvosi ellátásért, és a határidőn túli oltakozásért fizetni kell! Ugyanis a munkát elvégezni egészségesen lehet, szabad stb.! Ezért a "MUNKÁS" is felelős!
Bizony úgy ahogy a Horvátok csinálják! Akkor lenne rend! Mi a büdös kurva anyjukat gondolnak az oltatlanok?? fertőzhetnek embereket, büntetlenül >> dögöljenek meg, de ne veszélyeztes-senek! ENNYI!
Németh István
@Béla333: @Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: @division: Kedves anoním beteg agyúak! Az ORBÁNI és a KORMÁNYI magasröptű szellemiséget figyelembe véve a prevenció terén - minden vonatkozásban - ÉS a legmagasabb szintre helyezve a nemzet polgárainak védelmi szándékát EL KELL ISMERNI!!! >> csupán EGY dolgot lehet FELRÓNI a számukra!!! Ez az egy, hogy nem szabtak határidőt az ingyenes oltásra!! Pl. 2021. május 01. Ezt ha nem tartják be az amolyan bal-libernyák moslék alakok - figyelemmel a munka ünnepére! - és az általuk befolyásoltak, akkor bizony az orvosi ellátásért, és a határidőn túli oltakozásért fizetni kell! Ugyanis a munkát elvégezni egészségesen lehet, szabad stb.! Ezért a "MUNKÁS" is felelős!
Bizony úgy ahogy a Horvátok csinálják! Akkor lenne rend! Mi a büdös kurva anyjukat gondolnak az oltatlanok?? fertőzhetnek embereket, büntetlenül >> dögöljenek meg, de ne veszélyeztes-senek! ENNYI!
Yoda69
@inhuman: Ezzel nem mondtál újat, de nagyon nem mindegy, hogy 40 evet élsz vagy 80-at.
Yoda69
@Németh István: Akkor szolj a Fuhrerednek te kreten állat, hogy toroljek el a regisztraiot az oltasra, es a haziorvosoknal is lehessen igenyelni az oltast. Aki pedig nem tud elutazni az oltokozpontba, annak vigyek helybe az oltast. Erted, te barom?
simmering73
@Németh István: Na még te hiányoztál ide, te bérfaszszopó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.