A napokban jelentette ki Bige László, a kormány által évek óta vegzált műtrágyagyáros, hogy annyi pénzt ad Márki-Zay Péter kampányára, amennyit csak az ellenzék jelöltje kér.

Rotyis Bálint: ezt kérheti cserébe Bige László Márki-Zaytól a pénzéért

Rotyis Bálint, a kormányközeli Nézőpont Intézet elemzője ezt az M1-en úgy értelmezte, hogy 

természetesen nem ingyenpénzt fog adni Bige László, elvárásai is vannak.

Az elemző szerint a támogatás ára az lehet, hogy

az igazságszolgáltatás egy esetleges kormányváltás esetén a Bige számára kellemetlen ügyeket negatív következmények nélkül lezárhatja.

Az adásban elhangzottak még a szokásos varázsszavak: baloldal, Brüsszel, Soros.

Forrás: hirado.hu

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Trotyis, te is csak fideszül tudsz gondolkodni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Trotyis, te is csak fideszül tudsz gondolkodni...
Nessy
@Qqberci: Ez is az óbudai jósnőnél járt? Az szokta megjósolni fidesznek, hogy mire gondol, mit fog csinálni majd egyszer az ellenzék.
csak úgy....
bige helyében már holnap beperelném ezt a rotyist és nem azért mert rusnya a neve!
rokker33
És még Orbán a maffia hahahaha hozzájuk képest Orbán egy kisiskolás! Mi az hogy egy adócsaló tolvaj pénzzel akarja kivásárolni magát a büntetés alól!??? HAHÓÓÓ IGAZSÁG SZOLGALTATÓK HOL VAGYTOK VAGY MOST IS ORBÁN KÖPKÖDIK!!! Még nem is jutottak hatalomra és már alkudoznak az eszem megáll mindjárt!! Mocskos tolvaj banda remélem Orbán a padlót is felmossa velük 2022 ben , most már remélem hogy Orbán elveri ezeket a tolvaj bűnözőket!!
verőce21
Meg is lesz ennek az ellentételezése! Biztos kormánypárti győzelem jövő tavasszal!

(De már szégyellem leírni ezeket, mert annyira agyon van verve az ellenzék, hogy kár rájuk a szó!)
division
@csak úgy...: Bige a baloldali kormányoknak köszönhetően lett gazdag vállalkozó. Horn Gyula idejében kilobbizta a Tiszamenti Vegyiművek privatizációjára kiírt pályázaton, hogy ő legyen a befutó. Így indult el a meggazdagodás útján, majd aztán tovább növelte a birodalmát. Semmivel nem különb ő sem a többinél, egy kutya már itt mind.
verőce21
Nyilván sehova nem jutnak vele ellenzékiek!
terlasz
@verőce21: Csak óvatosan a jóslatokkal, mert a győzelmetekhez kell még az ország összes megmaradt pénze és Putyin hathatós segítsége
jól megtervezett választási csalás formájában.
Pálinkás Pál
@rokker33: lölö...az azóta elpatkolt nemzet hörcsöge...orbán apja...veje...soroljam még az adócsalókat?..és mindezt polpot szárnyai alatt...
simmering73
Ratyi vagy Bálint. De van itt aki kajálja a hülyeségedet.
Béla333
A maffiózó a saját fajtájából indul ki!
RonaGyuri
Még a kormánypárti ismerőseim sem tudnak azonban hozzászokni ahhoz, hogy a fideszes médiumokban, elsősorban televíziókban olyan nullvektor, semmiféle tudományos fokozattal, illetve kutatói előélettel nem rendelkező, huszonéves „politológusokat”, „szakértőket”, „elemzőket” szólaltatnak meg nap, mint nap, akik álmukból felébresztve is betéve és tételesen képesek visszamondani a kormánypropagandát, de bármilyen - ennél eggyel bonyolultabb - intellektuális teljesítmény már komoly kihívás elé állítaná őket. Ezeknek a politikai propagandapapagájoknak egy része a Fidesz ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak a tagjaként az iskolapadból egyből és közvetlenül a televíziós stúdiók „szakértői” székébe landolt.
Rotyis (büszkén viseli a legnagyobb kegyetlenségéről hírhedtté vált Rotyis Péter keretlegény nevét) Bálint olyan katatón, flaubert-i szenvtelenséggel tolja az arcomba az egybites baromságokat, mintha kötelező lenne. No, de miket beszélek, hiszen kötelező is: ezért kapja a fizetését.
verőce21
Tragikomikus, hogy valaki/valakik elhitették ezzel szerencsétlen MZP-vel, hogy miniszterelnök lehet...! :)
rokker33
@Pálinkás Pál: Demszky Bajnai Bige Gyurcsány Medgyessy, Stadler Ceglédi soroljam még?? Mindegyik egy senki volt majd milliárdos lett az emberek kárára! Nem különbek mint Orbán emberei...
justhpeter
Egy Orbán-csicskával több szólalt meg tegnap. Ennyi.
Pálinkás Pál
@rokker33: majd ha orbán emberei is annyit ülnek mint stadler...
jesz
@Pálinkás Pál: Józsi bácsi meg volt elégedve a börtönélettel...azt mondta, őt nem bántják, jó a koszt, nem hiányzik semmi.
Ezek luxusböribe kerülnek(ha kerülnek) egy buli lesz ott is az élet.
Pálinkás Pál
@jesz: hát nem a parkettásba kell őket tenni, hanem rendesen ,a kancigányok közé...
JAJMÁR
@verőce21: "Merj nagyot álmodni", mint a köpcös. Bár a Márky-Zaj kevésbé fellengzős. .
verőce21
@JAJMÁR: Én ne mernék nagyot álmodni...?

De arra tényleg nem számítottam, hogy Csipkerózsika álmodból ma felébredsz...! :)
Mi történt?
JAJMÁR
@verőce21: Persze, te mersz, mint a "példaképed", bátrak vagytok...
De egyszer minden álom véget ér!

Ó, én éberen figyelek... várom az ébredéseteket :-D
verőce21
@JAJMÁR: Erre Te ébredtél fel...?
Már megint ellentmondásban vagy...!

A Bp-i élet sem hozott neked változást...
Eladott Ország
30 évvel, most, hogy visszatértünk ugyanoda, ahol 30 évvel tartottunk, és még néhány bugyorral annál is mélyebbre, milyen elképesztő professzionalistással működik az egybites állami propaganda.
"A Nézőpont Intézet reprezentatív felmérése szerint az általuk megkérdezett 1000 emberből 540 szerint Orbán egy félisten. Vagy kettő. Én helyből mindent elhiszek a közvéleménykutatásoknak és a statisztikáknak. A Nézőpont Intézetnek főleg bármit és bármikor, hiszen ki más lenne képes objektív és pártatlan felmérést készíteni, mint akit a kormány fizet közpénzből. Na ugye? Tehát Orbán Viktor a legjobb. A legszebb. A legokosabb.Akkor is szeretjük, amikor a kedvéért meghosszabbítják a Budai várat Lovasberényig annyi pénzből, amennyiből fejleszteni lehetne az idősgondozást, esetleg rövidíteni lehetne a várólistákat és mondjuk időben kiderülne, ha valaki rosszindulatú daganatot kapott karácsonyra nyakkendő helyett. Akkor is nagyon szeretjük a miniszterek elnökét, ha annyi pénzt költ felesleges népszavazásra és értelmetlen közvéleménykutatásokra, amennyiből tíz évig jól lehetne lakatni azokat a gyermekeket, akik a nyári szünet örömére hónapokig éheznek. De mi ilyen hülyeségekre nem gondolunk, hanem annak örülünk, hogy Kövér László évszázadokig harcol, Orbán Viktor egy imádni való figura és Rogán Antalnak telik két meccs között egy homárlevesre Gordon Ramsay éttermében Bordeaux-ban. Ez a fontos, minden másra ott a közmunka. A Nézőpont Intézet kutatási eredményei közreadásának annyi értelme van, mint Németh Szilárdnak elindulni egy férfi szépségversenyen. "
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/171234264_1087949915018248_3523873091705430667_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=yaOkYAX0cA8AX8ahAY0&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f01d0df51f7eae6df575e4f1d07c3693&oe=61B4AED4
JAJMÁR
@verőce21: Szövegértés... nem aludtam, nem alszom, éberen figyelek! Te alszol és álmodozol... még.
vacsi
Nem ezt mondtam én is? Fél, hogy megbüntetik, inkább fizet...
Eladott Ország
2019 önkormányzati választás – Nézőpont jóslata és a füstbe ment elemzése.
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1910/20191007nezopont-intezet-tarlos.jpg?w=800&h=477&t=5
Esküszöm, még életemben nem hallottam olyan kutatásról, amelyik azt mérte volna fel, hogy mondjuk hová fajult a népesség körében akárminek is az érzése, de a Nézőpont Intézetnek én kételkedés nélkül elhiszek bármikor, bármit. Mráz Ágoston Sámuel és Rottyantott' agyú csapata már többször bizonyított, mint ahányszor erre nekem például igényem lett volna. Ők mutatták ki azt a kétségtelen tényt is, hogy az emberek többsége szereti a paksi bővítés GONDOLATÁT. Ezt 2014 februárjában derítette ki a kormánytól teljesen, de nagyon független intézet, azóta pedig nagyon sokat fejlődtek.
Eladott Ország
@szép új világ: ma, 08:59 ♦ 33 éves a fidesz ...éppen kirottyant.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/166987413_156021566390294_6349654996500815034_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=OdcwfJG19DEAX9Y19k9&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=ddaa1305af5bc534b934a1f35835b731&oe=61B4704B
Óriási szerencse, hogy van nekünk egy a fidesztől teljesen független nézőpont intézetünk, amelynek különböző elemzőit – az ellenzéki pártok képviselőivel ellentétben – meghívják a köztévébe, hogy ott azokról az ellenzéki politikusokról és pártokról osszák az észt, akiknek a véleményére viszont nem kíváncsiak. Vagy ha néhány évente egyszer mégis, akkor az felér egy kisebb tragédiával.
Nessy
Minden "Nézőpont" kérdése! És a Nézőpont nálunk azt is tudja, ki,mit akar, mire gondol, mi a véleménye! Mármint azoknak, akiket rendszeresen megkérdez.
Eladott Ország
@Nessy: sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_720/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/search-1019904_960_720.jpg
"Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 89,7 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek."
Eladott Ország
@KisTehen: Mert lopni csak a fidesznek törvényes! Ezek sem értem lopnak, hanem tőlem.Magyarország egy szűk csoport gátlástalan meggazdagodási vágyának kiszolgáltatva, készül rálépni a sötét középkorba vezető útra. Sokadszorra derül ki, hogy a legnagyobb probléma mégiscsak azokkal van, akik ennek a nyomorult politikai elitnek négyévente esélyt adnak.
www.facebook.com/elegvicces/videos/541306769646915/?t=14
human
Rengetegen hiszik, hogy ez a rendszer örökké el fogja tartani őket. Most először merül fel lehetőségként, hogy egyszer valódi versenypiacon kell megállniuk a helyüket a seggnyalóknak. Ettől rettegve még nagyobb, még mélyebb nyelvcsapásokkal óvják Orbán hátsóját.
sokanvagyunk
Nem mindenki lehet olyan "hálás" a volt adományozójuknak, mint a fideszesek - pl. ők Soros Györgynek... - külföldről!
www.nyugat.hu/cikk/fidesz_soros_adomanyok
rokker33
@Pálinkás Pál: ő rábaszott túl naiv volt azt hitte a végtelenségig csinálhassa a bizniszt csak hogy Orbán felbukkant 2010 ben és csattant a bilincs a kézen! A többi tolvaj eltüntetett minden terhelő bizonyítékot a tanukat lefizették nem maradt elvarratlan szál! Galambos Lajcsi is egy csóró senki volt most meg milliárdos és még lopott is mégsem ül börtönben...Érdekes világban élünk!
verőce21
@JAJMÁR: Közben a pártod, az MSZP, lenullázódott erősen...
ómió
Efftársi "adásvétel"! Márki efftárs bármennyit kérhet, Bige efftárs meg cserében bármit!
namihami
Szerencsére, ilyen a Fidesz-oldalon nem fordulhat elő.
Az Orbán-Pintér-Polt trió dac- és védszövetségben van egymással. A többi pedig már a kezdetektől fizeti a védelmi pénzt.
Akkor ki ellen kéne pereket indítani? Marad az a néhány, aki megpróbálna a cápákéból kiharapni.
Egyszer---és a többi tanuljon az ügyéből.
Clavigo
Valszeg ,,Ratyi Bálint erről személyesen konzultált Bige Lászlóval,,aki közölte az " elvárásait ",,,,ennek a csírának.
verőce21
Nem tisztelt ellenzék! Folytatódik a lázas bolyongásotok a farokerdőben...!
(És még mindig csak befelé mentek...!) :)
csak úgy....
@verőce21: te ebbe fogsz totál beledilizni! fideszéknek már csak az együgyüek és a belölük lébecolók hisznek! -persze te kimeríted mindkettöt.. :)
verőce21
@csak úgy...: Ti lesztek az ötmilió fagyoskodó országa!
Bár az max. második helyre elég, ha az osztrákoknál nyolcmilió lesz... :)
csak úgy....
@verőce21: ezt a gyerekes,elmebeteg szöveget hol szedted össze?
neked már sosem nö be a fejedlágya,esetleg be is vagy baxva?
te shikari nívódíjas! :)
Clavigo
@verőce21: Hova tűnt a Shikari nevű kishúgod ?
verőce21
@csak úgy...: @Clavigo: Ti általában párosával jelentkeztek!
Két bolond egy pár...?
csak úgy....
@verőce21: te egy szegény szerencsétlen gyerekes buta majom!
verőce21
@csak úgy...: Ejnye Gizi! Jól belepukiztál a ventillátorba! Mint Bidé...! :)
csak úgy....
@verőce21: te egy nagyformátumú marha! :)
JAJMÁR
@verőce21: Sok alapvető különbség van köztünk. Pl., nekem nincs pártom. Nem tartozom egyikhez se, és szimpatizáns se vagyok. Veled ellentétben, tudom, hogy nem vagyok tévedhetetlen. Tudom, hogy mások se azok - szerencsére - , ezért tolerálom, ha más a véleményük. Senkit se akarok vitában legyőzni, nem az a fontos. Véleményt cserélni igen! (Erre mondják, hogy ballib, ugye?) Tájékozódom, hogy csak én érzem-e úgy, hogy ami az országban történik, az nem a jó út, vagy mások is vannak így ezzel. Nem is magam miatt, én nem élek rosszul.
Ami nincs, az a valamikori együvé tartozás érzése, ami a mai közéletből hiányzik. Sok oka lehet - internet, tévék, Covid, - a legfőbb ok mégis a megosztás! Az a szemlélet lefelé hajlón, a nagyrabecsült "nép" felé, hogy 'megkérdezem a véleményedet, de azt mondd, amit hallani akarok..., hiszen Én adok mindent! ' És nagyon sokan egzisztenciális problémákkal élnek, és valóban a kormány ad nekik mindent. Nagyon sokan pedig azért élnek jól, mert függő viszonyba kerültek a hatalom képviselőivel. (Te is?) A központosított hűbéri rendszerrel van a bajom. Persze, meg lehet győzni, hogy tévedek. De nem úgy, hogy lealázol egy réteget - pl. szocik, 'megosztás' - és gondolatban hozzájuk dobsz! Ez nem rólam, rólad mond véleményt.
verőce21
@JAJMÁR: "A központosított hűbéri rendszerrel van a bajom" - azzal van bajod? Tényleg?

A rengeteg földed után kapott évjáradék persze jól esik évente... Új, pesti lakás, új kocsi (minden második évben), jó, kényelmes élet, mint írod..., Nem tudod merre sétálj Pesten, ahol még nem jártál..., stb.
Talán csak a templom állandó, ahova eljárogatsz... :)

Ilyen kényelmesen én is ellennék, mint a befőtt... :)
JAJMÁR
@verőce21: Fogalmad sincs az életemről, ne találgass !:-D
Egyébként dolgozom, és elég sokat, de most ráérek... karantén :-D (hogy legyen valami valóságképed is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.