Ahogy arról mi is beszámoltunk, több jel is arra utal, hogy magánnyomozókat bíznak meg fideszes körökből ellenzéki politikusok magánéletének feldolgozására, erre reagált ma a Gyurcsány Ferenc az Instagramon.

Kövér László "kilövési engedélyt" adott az ellenzékre: így reagált Gyurcsány a dagadó botrányra

Két egymást kizáró állam és nemzetkép létezik a magyar politikán belül. A politikai osztály egyik része önrendelkező államban, öntudatos nemzetben gondolkodik, a másik az önfeladó állam, önmarcangoló nemzet politikai hagyományai jegyében cselekszik.

Ezt a politikai helyzetet tartom a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak, ami Magyarországot fenyegeti”

– mondta Kövér László házelnök még 2020 februárjában zárt ajtók mögött, a magyar polgári nemzetbiztonsági szolgálatok jelenlegi és korábbi vezetőinek. Kövér egy ünnepi rendezvényen, a szervezetek fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából tartott eseményen beszélt, mondandóját pedig azzal zárta, hogy a legerősebb bizodalma a szolgálatokban van, reméli, hogy

minden tudást és erőt latba vetnek azért, hogy a nemzet soha többé ne hulljon porba.

Az ellenzék ezt úgy fordította le, hogy Kövér László „kilövési engedélyt adott” rájuk ezért a távozását követelték, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke, Stummer János pedig attól tart, a szolgálatok ezek után beavatkoznak a választásba, erről bővebben ebben a cikkünkben olvashat.

A cikk szerint a magánnyomozókat elsősorban olyan célszemélyek ellen vetik be, akik nem látnak el fontos állami pozíciót és nincsenek bűnözői vagy gyanús külföldi kapcsolataik.

A hírre Gyurcsány Ferenc az Instagram-oldalán reagált.

Reggel futottam 5 kilométert és rántottát reggeliztem. Dehát ezt már biztos tudják a Fideszben

– írta a DK elnöke a posztja mellé.

A titkosszolgálatok által keletkezett anyagokat nem tudnák a nyilvánosság előtt felhasználni, ezzel ugyanis a saját műveleteiket dekonspirálnák. Másrészt politikusokat, ismert közéleti szereplőket mindig is rizikósabb állami eszközökkel megfigyelni, az ilyen munkára könnyebb „mezítlábasakat” bevonni. 

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szerintem segítséget kell kérni az EU-tól. Talán kérés nélkül is kapunk, hiszen példa nélkül való, ami itt történik. A fidesz megtámadta az Unió egy tagállamát. Hogy ez a saját hazája, csak súlyosbítja a bűncselekményt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Szerintem segítséget kell kérni az EU-tól. Talán kérés nélkül is kapunk, hiszen példa nélkül való, ami itt történik. A fidesz megtámadta az Unió egy tagállamát. Hogy ez a saját hazája, csak súlyosbítja a bűncselekményt.
kissé felnőttem
bolond jukból bolond szél fuj majd ha visszalőnek hová bujik idiota és ez a parlament elnőke még meddigszégyen az ország népére
nezelodo
Kövér elvtárs az országos fővadász? Talán a Semjénnek is ő adott engedélyt a tenyésztett fül-krotáliás rénszarvas kilövésére és helikopteres röptetésére?! Vagy csak így jelzik, hogy újra szolgálatba helyezték az UD ZRT-t?
Klubtag
Ennek fényében a korabeli III/III-asok már nem is annyira fúj-fúj emberek, módszereiket le lehet koppintani, jönnek az illiberális demokrácia "mezítlábasai", mint utódok, a magyar haza legnagyobb dicsőségére és a "porbahullás" megakadályozására ...jelzem ezzel már elkésett a kormánykoalíció...a baleset megtörtént, mármint a porbahullás...
tudode
Ami azt illeti némi, nemi különbség van a Gyurc sány kormány, és a zorbán-kormány ellenzéke között, amit műveltek 2006-ban kihelyezett frakciógyúlőlködéssel a fideSS alapítók selejtjei
.
---- Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hablatyol
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=343s
-----------------
.
2008-ban eftársai mint az útszéliek teleszájjal röhögtek a fideSS 20. születésnapján
.
----- Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
----------------------
.
Az EP-ben is kimutatva a műfogukat aTavares jelentés, a Libe bizottság, és a Sargentini jelentés során
.
---- "Öntől undorodom" - a Sargentini vita legerősebb pillanatai videón
www.youtube.com/watch?v=gUqlF1JQg-g&t=106s
----------------------
.
Sokan vagyunk így, hogy undorodunk ettől a gyülekezetnek is satnya bagázstól!
Rizikó
Az ellenzék csak szeretne botrányt, de csak unalmas közömbösséget tudnkiizzadni.
justhpeter
@Klubtag: Nyugodj meg, a fideSS-kdnp vezetők otthonosan érzik magukat a régi III/III emberei között, hiszen 30 éve még oda tartoztak.
Klubtag
@justhpeter: ...igazságod vagyon, például a GYŐRI GÁBOR fedőnevűről mindig elfelejtkezem,,,,,,,
human
@Nyírfa: Nem az EU-tól kell várni a segítséget. Ezt nekünk kell megoldani. Szigorúan jogi értelemben az EP-nek nem a fidesszel vagy az ellenzékkel van tennivalója, hanem Magyarországgal. Ha Magyarország vezetése EU ellenes, megsérti az alapvető értékrendjét, akkor Magyarországot ki fogják rakni fideszestől, ellenzékestől. Ha ezt nem szeretnénk, akkor tenni kell a bennmaradásért NEKÜNK!
rokker33
@csak úgy...: Te meg még butább ,Te öregember :)
rokker33
Ki a francot érdekli hogy csótány Ferenc mit csinál mitmondd???! Úgyis éjjel nappal hazudik,így nehéz rájönni hogy mikor is mondd ténylegesen igazat,szóval lenyomozhatatlan a rohadék :)
rokker33
@csak úgy...: vén kulagép a pelenkát kicserélték már ??? :) :) Büdös vagy komcsi,mint a Fidesz/déká együtt véve:)
csak úgy....
@rokker33: elmosogatva,fönök leszopva? na akkor mesélj te ütödött faßkanál!
csajod lelépett mert büdös a lábod meg a pofád,erre gondótad,hogy engem fogsz baxogatni? a tapló ,proli stílusodat még mindíg nem sikerült letenni a sógoroknál? fogadok,hogy ott a környéken úgy hívnak,hogy ungarschise arschloch!
rokker33
@csak úgy...: Te vén bolond Én itthon vagyok 1 hete 80% os fizetést megkapom a semmire, ha akarnék még itthon is dolgozhatnék, de nem fogom fizetni az adót ,hogy Te az Én pénzemből vegyél csirkefarhátat meg konzervet ,úgyhogy ezt megint beszoptad! :) :) A csajom Ausztriában dolgozik majd jön haza apához ne aggódj szaros!
csak úgy....
@rokker33: te egy nagy ember! egy nagy marha ember! :)
rokker33
@csak úgy...: idétlen vagy de ezzel újat nem mondok :)
rokker33
@csak úgy...: rád kövér elvtárs mikor adja ki a kilövési parancsot :) :) nem lenne kár érted :)
Rizikó
@csak úgy...: Megint kezded a pimaszkodást román bocskoros? Nem lesz jó vége.
Rizikó
@csak úgy...: Hallgass román! Ne szólj a magyarok dolgaiba!
Nyírfa
@human: tegnap, 20.37

Elvileg igen, de olyan helyzet állt elő, amelyben valószínűleg nem boldogulunk egyedül. Segítséget kérni és elfogadni nem szégyen, hanem belátásra vall.
Nem a NATO-csapatokat hívjuk be. Bár, még arra is sor kerülhet.
Nyírfa
@sgl: 7.04

Örülök, hogy adhattam. :)
Eladott Ország
Mivel ez már rég nem egy európai demokrácia, nem gondolom, hogy a Központi Nyomozó Főügyészségnél tett feljelentés egy logikus lépés volna, hiszen egy nem létező demokráciában a totális állampárti kontroll alatt álló hatóságok részéről aligha van értelme jogorvoslatban reménykedni. Vagyis csak azt akarom mondani, hogy ha az országgyűlés elnöke ünnepileg a magánvéleményével szórakoztathatja, illetve gyakorlatilag az alkotmányos rend megzavarására, a többpártrendszer szájba vizelésére buzdíthatja a titkosszolgálatok vezetőit, akkor az országgyűlés elnökét nem a Polt Péter fejétől rothadó igazságszolgáltatás fogja megállítani az ő ámokfutásában. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy az állampártnak a szeme nem rebben, sőt Gulyás Gergely széles nyelvcsapásokkal helyesli Kövér beszédének minden szavát, a Belügyminisztérium pedig úgy véli, hogy a szolgálatok munkatársainak nem kell értelmezniük, kommentálniuk ünnepi beszédeket, közéleti megnyilvánulásokat, mindössze esküjükhöz híven kell végezni tevékenységüket, lehet oszlásnak indulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.