Az Alkotmánybíróság egyhangúlag helybenhagyta a népszavazást kiíró országgyűlési határozatot. 

Ez azt jelenti, hogy a népszavazást a köztársasági elnök által kijelölendő időpontban – valószínűleg az országgyűlési választással együtt – meg lehet tartani.

Kiírták a "gyermekvédelmi" népszavazást, ezt a négy kérdést tartalmazza majd

Révész Máriusz, a Fidesz országgyűlési képviselője, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos a Parlament Felsőházi üléstermében, ahol fogadta Országházba látogató gyerekeket és kísérőiket 2018. szeptember 14-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Az Országgyűlés november 30-án írta ki a népszavazást négy kérdésről:

- Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

- Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

- Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

- Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A nemátalakításról szóló ötödik kérdést végül törölte a Kúria. 

Forrás: hvg.hu

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Jó kép. Ez már önmagában népszavazásért kiállt.

El a kezekkel a gyerekeinktől!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Jó kép. Ez már önmagában népszavazásért kiállt.

El a kezekkel a gyerekeinktől!!!
Aki Én
Azt feltételezem, hogy ez a legutóbbi, érdektelenségbe fulladt népszavazásnál is érdektelenebb lesz.
Habár nem véletlen, egy napra tették az országgyűlési választással.
Így kevésbé feltűnő, hogy a normális többség nem dől be ennek a hazugságnak.
human
A politikai pedofilok megvédik a gyerekeket akár saját maguktól is.
Nyírfa
Gondolom, elég áthúzni az egészet. Bár, eredetileg egy mondattal válaszoltam volna.
simmering73
@KisTehen: Papírt széttépni, kukába dobni.
Eladott Ország
Varga Judit büszke a gyermekvédelmi törvényre. Igaz arra még nem született törvény, mely a valódi veszélyektől is védené gyermekeinket. Te mersz beszélni gyerekvédelemről, te pirostérdű ebihalagyú?! A gyerekeink védelme ott kezdődne, hogy te, mint igazságügyi miniszter azon lennél, hogy a gyerekeink jogait tiszteletben tartsa a kormány. Nem a kitalált, a nem létező veszélyektől kellene védeni a gyerekeinket, nézz már körül! Hány óvodába, iskolába tört be eddig (az erre vonatkozó törvény előtt) az LGBTQ propaganda, te reszeltagyú?! Egybe se! Ki akarta előírni a szülőknek, hogy hogyan neveljék a gyerekeiket?! Legfeljebb a kormány! Azzal védhetnéd igazán a gyerekeket például, ha megtiltanád azokat a kilakoltatásokat, ahol kiskorú is érintett. Ez persze nem jutott eszedbe. Pedig ezzel sokkal jobban védenéd a gyerekeket, mint a fityeszeseket hülyítő homofób törvényeddel. Egy picinek otthonra van szüksége, JOGA lenne hozzá, az egészséges fejlődését nem az fogja segíteni, hogy utcára rakják a plüssmacijával együtt. Milyen törvényeket is javasoltál a témában?! Semmilyeneket!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/242099224_589360475762010_7071238967214663944_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=orzWSbf97qkAX866e4O&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT8xINMh8SHwdC-2-mQ30qa4SbxrVm7QHkm94fZVAZ8yHQ&oe=61DBBFBC
Rizikó
Ezt az ellenzék úgy bebukja, mint a szél!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 12:45 ◘ A „négyigenes” népszavazás , a köztársasági elnök választásának módjáról, a Munkásőrség megszüntetéséről, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) vagyonelszámolásáról és a munkahelyi pártszervezetek megszüntetéséről szólt. Tájékoztatlak, hogy 30 év után végre lesz hajtva! A nép fogja megválasztani a köztársasági elnököt, a CÖF-CEKA demens/szenilis munkásőr alakulatot ( Dobtáras Stefka Pista és demokrata Demcsik és társai) megszüntetjük, és a fideszt a bíróság előtt elszámoltatjuk!
Aki Én
@KisTehen: Az a baj, hogy ez nálatok egyáltalán kérdés.
Eladott Ország
@Rizikó: ma, 13:21 ♣ Tájékoztatlak, hogy nem lesz érvényes a népszavazás, mivel a fidesznek a határon túli bérszavazóival együtt sem sem volt soha feles többsége sem. (Az Alaptörvény szerint az országos népszavazás érvényes, ha az összes választópolgár több mint a fele érvényesen szavazott és eredményes) Ezt a népszavazást még a fideszesek közül is sokan értelmetlennel tartják!
nezelodo
Olyan mint a Nemzeti Konzultáció, csak a hülyék válaszolnak nemmel. Más kérdés, hogy azok akik ezt kiötlötték, és azt komolyan hiszik, hogy ezzel megelőzik, hogy Gazsik, Józsik, Gergők, Jucik stb. nőjenek fel, vagy hülyék, de inkább velejéig romlottak.
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 13:31
- Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
- Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
- Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
- Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

"nálunk magától értetődően ez 4igenes szavazás"
Tehát neked, és a veled egy réten legelőknek ez egy 4 igenes szavazás?
Bocika, itt valamit nagyon benéztél.
Aki Én
@KisTehen: Teljesen érthető, hogy kidobná valaki, hiszen ez egy felesleges hazugság. Csak titeket foglalkoztatnak ezzel a drámák és korrupciók miatt.
Aki Én
@Giovanni Alba: :) Ez tipikusan az az eset, hogy nem is tudja miről van szó. Alapból minden igen, ha orbánról van szó.
Hogy ezeket a buta kérdéseket nekik találták ki, azon ki sem akad.
Nessy
Ezek a kérdések a fából vaskarika témakörbe tartoznak! Ezek a témák sem jogilag,sem a gyakorlatban fel sem merültek,fel sem merülhetnek!
namihami
@Giovanni Alba: 13.40: Annyira elbutította, a szájába rágta és csupán az igen ikszelésére utasító kérdésekhez szoktatta a firódesze, hogy a kérdéseket már el sem olvassa, csupán ""igen""el rá. Eddig a fideszvoksolók szintjén kapták az előre megfogalmazott kérdés-válasz tacepaókat, azt hitte, ez is olyan.
Beleszaladt...
Emmersson71
Ismét kérdem - az 1. kérdéshez kapcsolódva -, ha egy iskolában a szülők többsége (vagy akár csak néhányan, hiszen joguk nekik is van, és ez nem szavazás kérdése, a népszavazási kérdésből ez nyilvánvaló!) hozzájárul, hogy szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak, akkor mi lesz?!
Rizikó
@Eladott Ország: Agyalj csak, magyarázz és próbáld elkenni a Fidesz győzelmét! Nevetséges vagy!
Málna
@Nessy: Már megint el vagy tévedve, Nessy. Mikor volt iskolás a gyereked?
RonaGyuri
@Aki Én: ékes bizonyítéka annak, hogy Orbánék politikai pedofilok! =))
RonaGyuri
@KisTehen: 12:45 jogos az is politikai pedofília volt! =))
Eladott Ország
@Rizikó: ma, 14:23 ☺ Csapás a múltból...Nem az a baj, hogy ezek régebben kommunisták és KISZ esek voltak nem, a fenét érdekelné. Azt látom bajnak hogy ezek a selejtje, a régiek sem voltak okosak, de ezek, mindent alulmúlnak csak a rablási ösztönük, az a régi!
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
Giovanni Alba
@Málna: ma, 14:24
Íme egy jellegzetes "málnás" beszólás.
Mondd, a szavazáson való részvételnek feltétele az aktuálisan iskoláskorú gyermek? Aki nem tudja igazolni, az nem is szólhat bele, hiszen nem érintett? Így gondolod? Mert akkor nagyon meg vagy keveredve. Ezekre a nevetségesen manipulatív kérdésekre bárki megadhatja a választ. Még az is, aki például apáca, és a gyermekneveléshez annyi köze van, hogy a kolostorkertben ő locsolgatja a gyermekláncfüvet.
Klubtag
@Giovanni Alba: ... a most érvényben lévő gyermekvédelmi törvény, vagy a médiatörvény nem ad választ ezekre a kérdések? Mert, ha nem akkor bőven megérett ez a kormányzat a közéletből való eltávolításra. Ha meg igen, akkor ez semmi más, mint egy választási hecckampány... kíváncsi vagyok, hogy például milyen törvényhely alapján vizsgálgatta a kormányzat például az "Oroszlánkirány nemi identitását" két hétig?
Málna
@Giovanni Alba: Ezt nagyon benézted most. Elolvastad az előzményt, hogy mire válaszoltam? Ha igen, akkor rakd össze. Ha nem megy, szólj.
simmering73
@KisTehen: Sokan vagytok, Bimbó? 7-8 bornyú?
Klubtag
Azt kell megtanulni, hogy hogyan lehet egy ilyen debil kérdéscsokorra a megfelelő módon leadni a szavazatot...
lassan írom, hogy mindenki értse...le kell adni, de...
Giovanni Alba
@Málna: 16:22
Elolvastam azt, amit írtál, megírtam a véleményem, most azzal jössz, hogy nem is arra gondoltál amit írtál, hanem valami egészen másra céloztál.
Tudod mit? Azt írd amit gondolsz, mert választ arra kapsz amit írsz.
Menni fog?
Málna
@Giovanni Alba: Azt írtam, amit gondolok. Már ne is haragudj, de arról nem én tehetek, hogy te nem értetted. Nessy írta, hogy a népszavazás témájának a gyakorlatban nincs létjogosultsága, én pedig arra céloztam, hogy amikor az ő gyereke volt kiskorú, akkor még valóban nem volt, de ma már van. Tehát szó sem volt arról, hogy ne szavazhatna bárki erről.
magyar1
Normális esetben nemmel szavazunk erre, de azt nézzük, hogy még mindig jobb ha a melegek lesznek többségben és nem tudnak gyereket szülni, sokkal humánusabb az emberszám csökkentése mint vírussal kinyírni az emberiséget.
time-shift
@KisTehen: ma, 12:45

Ezt csúnyán benézted, kiscsávó.
Félteném neked a kérdést: Érted a kérdéseket egyáltalán?
Úgy látom a fideszes gyökereknek külön el kell magyarázni, hogy most máshogy kell szavazni.
Erre a fideszes gyökér: "Nem-et mondani Orbánnak, a kedves vezetőnek? Hát hogy? Azt nem lehet! Én akkor is igent mondok, ha fene fenét eszik is!"

Csak neked, Kis Izé: Akarod, hogy Soros ne nevessen a végén? Igen vagy Nem?
Rizikó
@Eladott Ország: Majd ha tudsz valami normálisat írni, akkor szólj.
Eladott Ország
Érdekeset mondott Orbán, nem lesz kulcskérdés a népszavazás érvényessége. Nemzetközi cinizmusverseny, első helyezett: KISZ-titkár elvtárs. Indokolás = kiír egy bolsevik népszavazást, de nem érdekli, mi lesz a végeredménye. Az Orbán-purdékat átoperálták már Marbellán ?Állítólag Nyugaton, ahová az unokáit menekítette, ez a szokás, és mi ezt akarjuk elkerülni. A diktátor előtt nincs akadály, különben meghalsz mint a Homonnay. Persze, feltéve hogy drogos vagy. Halál a drogosokra? Mit szól ehhez Deutsch vagy Habony. Piros lett a paradicsom nem sárga, Orbán Viktor takarodj a 3,14csába!
uploads.disquscdn.com/images/5c3523c4ef35a33e5b5aaee99b4475080e265570ee842c9e2da88722c7f21956.jpg?w=800&h=344
time-shift
@KisTehen: Hát nem is tudom...

"Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?"

Igen, támogatom.
Nem támogatom.
Vagy te tudod.
Vagy te sem.
Vagy Orbán sem érti Finkelstein nélkül. (a fideszes gyökerek meg nem mernek szólni neki, hogy ez nem egyértelmű a fideszes lakosság számára)
Most akkor mi legyen?
csagyi
ribizli! Neked kellene tisztában lenni a törvénnyel ami már hónapok óta érvényben van.Akkor te nézted be,mert csak hülyeségeket firkálgatsz.Minden témához van véleményed,a baj csak az,hogy folyamatosan kötözködi szeretsz ,mert
nincsenek igazi érveid.
Kapanyél
Én meg eddig azt hittem, hogy az iskolákban a NAT előírásai szerinti anyag kerül leadásra. Egy világ omlott most össze bennem, hogy látom szegény gyerekeinknek miket kell elsajátítaniuk!
time-shift
@KisTehen: Ja, tényleg, én egy felsőbbrendű faj(ta) vagyok - keresztény, fehér, hetero.(tényleg keresztény, tényleg fehér, tényleg hetero)
Köszi, hogy emlékeztettél rá.
time-shift
@KisTehen: Nem, jól fogalmaztál. És most nem a KKK-ra gondoltam, hanem a TTT-re, a Tízen Túliak Társaságara.
time-shift
@KisTehen: Téged tényleg nem zavar a politikai pedofília?
Hogy Révész Máriusz úgy néz ki, mint egy paraszt?
Ismered a mondást: Azért mert paraszt vagy nem kell úgy is kinézned?
Kicsit sarkosan fogalmaztam, az embert a kinézete alapján ledegradáva, de az van, hogy így van.
Ki néz ki parasztul (vagy inkább igénytelenül - ua) a fideszes kormányban?
Mindenkire tippelek, de javíts ki ha tévedek.
time-shift
Pl. jól látom, Fideszes Máriusznak a köldöke a harmadik mellbimbója?
(a harmadik szeméről nem írok semmit ennek a setét, mások farvízen felúszó kis csicskának...
Úúúúúúúúúúristen, ki a fószez ez egyáltalán?
Senkit nem érdekel, amit ez az embernek látszó trágya mond - SOHA, SEMMIKOR!)
time-shift
@KisTehen: Senki normális embert nem érdekel az őrületed.
Ezt a képet sohasem láttam.
Nyilván rajtad kívül senkit nem érdekel az őrületed.

Fogd fel kérek, hogy az Orbán sem tudja megoldani a munkaerőhiányt valamikori felnövekő nemzedékből.
Nem megy, nem működik !!!

Be kell fogadnunk vendékmunkásokat. Szükségünk van rájuk - ha tetszik, ha nem !!!

Ez van, tesó!
Cucika
Ilyen csak egy degenerált fideszesnek juthatott eszébe. Mert még soha nem történt és nem is jutott eszébe senkinek se, hogy ilyen jellegű előadást tartson. Belegondolva nagyon elferdült hajlamú emberek gyülekezete lehet a Fideszben.
Klubtag
Ez se nem négyigenes, se nem négynemes szavazás...úgy kell leadni (de le kell adni) a voksot, hogy az érvénytelen legyen. Orbán már úgyis előre megnyugtatta híveit, hogy nem is fontos a népszavazás érvényessége, mert ez neki csak egy játszásdi, bemutatás középső újjal az őt kritizálóknak... ez a beteg elme erre (IS) használja a demokrácia legjelentősebb vívmányát - a szabad választásokat...meggyalázva ezzel az intézmény lényegét...o:(((
Eladott Ország
@sgl: tegnap, 16:19 ◘ Révész Máriuszról mára kiderült ez is, kamu volt a rendőri verése. Ö a fidesz másik cukros bácsija. Művér volt és a harmadik szemét lőtte ki a gellert kapott golyó ! Révész 'Seggtoszó' Máriusz, és az ételszínezék története!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/140127388_1037823386697568_3688321289589000574_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=7Jg3FBKZWvQAX_abZjB&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_q5XL_jV52VeBwXztq_2iQyGkNZ97F1Fg-ZmxZ1Z64aw&oe=61FD93BF
ómió
Pedig "haladóék" olyan szívesen képeznének belőlük aberrókat!
Aki Én
@ómió: Te hogy lettél ekkora aberrált balfasz, mi bolsi csicska?
Lepényleső
- és ha támogatom akkor a tanárok a gyermekek szeme láttára fognak fajtalankodni?
- és ha támogatom akkor kötelezően felveszik az oktatandó tananyagok sorába?
- és ha nem támogatom,akkor viszont korlátozásokkal nézniük kell,
hogy a kormány igényeihez igazodva korlátok között nőjenek fel?
- és ha nem támogatom,akkor ezután sem fogják azt csinálni amit eddig sem tettek?
E kérdések kitalálva nemde a kormányapparátnak lettek,és a korlátozott képességűeknek,
elkendőzzék azt,hogy a gyermekek jólétéért valójában érdemben soha semmit sem tettek?
Néro
a-Laposék , helybenhagyták. Jó. A fenét se érdekli a népszavazásotok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.