Valami elpattanhatott a kormányfőben, hogy szemtől szembe nekirontott a volt miniszterelnöknek.

Orbán régen látott nyíltsággal rontott Gyurcsányra

Fotó: Facebook

Orbán Viktor Facebook-oldalán szerdán ezek a képes feliratok jelentek meg:

Gyurcsány készen áll a visszatérésre. És ha visszatér, akkor visszavisz oda, ahová egy porcikánk sem kívánkozik.

Kampány ide, kampány oda, a Facebook-poszt azért érdemel figyelmet, mert Orbán ritkán támadja egy az egyben Gyurcsány Ferencet.

Címlapkép: Facebook

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Gyurcsány nem tér vissza, de 0rbán oda fog kerülni, ahova egy porcikája se kívánkozik. Nem 2010 előttre, mert ott jól érezhetné magát. A börtönbe fog kerülni a saját alaptörvénye alapján. Remélem életfogytiglan, mert ekkora bűnt nem lehet mással jutalmazni. Jóvátenni semmiképp nem lehet, a tőlünk elrabolt 12 évet nem lehet visszaadni. A rablott vagyonnak jórészét is felélték, elherdálták. Ennek a gazembernek minden tette megbocsájthatatlan!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
És még az igazat is kimondta!? Na, ne má'!
RonaGyuri
nála már régen - hacsak nem eleve születési hiba - elpattant valami! =))
rokker33
Gyurcsótány te zsidó állat! El kell égetni élve a kampósorrút!!!
kereső
"Mint visszaidézte, már akkor is részben a Fidesz mellett állt a közmédia; számára kedvezően – igaz, nem kis ráhatással – rendeződtek át a pártviszonyok (megszűnt az SZDSZ és az MDF, jött az LMP és a Jobbik); 2006-tól (az önkormányzati választások nyomán) a kormány kivételével szinte teljesen narancsszínű volt az ország; 2005 és 2010 között feléjük húzó köztársasági elnök volt, Sólyom László személyében; az ő emberük állt a Magyar Tudományos Akadémia élén (az más kérdés, hogy utóbb Pálinkás József ellenzékivé vált), stb.. „Orbán gyakorlatilag 1998-ban átvette a hatalmat, és hiába veszítette el 2002-ben a választásokat, az emberei ott ültek a politika, a gazdaság, a kultúra stb., azaz az élet minden területén” – fogalmazott Szentpéteri. Aki szerint 2010 óta pedig folyik a hatalmuk bebetonozása (beleértve a forrásokat, a médiát stb.), túlbiztosítása, „még jobban, még jobban és még többet”.
Szentpéteri -Nagy R.
nemkati
Gyurcsány nem tér vissza, de 0rbán oda fog kerülni, ahova egy porcikája se kívánkozik. Nem 2010 előttre, mert ott jól érezhetné magát. A börtönbe fog kerülni a saját alaptörvénye alapján. Remélem életfogytiglan, mert ekkora bűnt nem lehet mással jutalmazni. Jóvátenni semmiképp nem lehet, a tőlünk elrabolt 12 évet nem lehet visszaadni. A rablott vagyonnak jórészét is felélték, elherdálták. Ennek a gazembernek minden tette megbocsájthatatlan!
Toller Béla
Az egóész ember egy porcika ! Lehetett volna Magyarország legjobb miniszterelnöke, de ehelyett egy újfasiszta, önző alakká vált, mára tökéletesen demenssé ! Gyurcsány nem tér vissza, nem tud és nem is akar. A történeem túlhaladott rajta is, ahogyan orbán napja sem jön fel többé. Még akkor sem, ha újra ránk erőlteti magát, ez már ne fog menni ! Elpocsékolt évtized - ez lesz az annálesekben !
Qqberci
"visszavisz oda, ahová egy porcikánk sem kívánkozik."

Nem oda, hanem börtönbe :-)))...
kereső
@sgl: Akkor hogyan lehet egy millió szavazója, a biztos pártválasztók körében? És beraktam egy mostani interjú idézetet Szentpéteritől- olvasd el, ha nem esik nehezedre. Nem mellesleg, ha Gyurcsány alkalmatlan poltikusnak, akkor mit mondasz Kunhalmiról, Tóth Berciről, Karácsonyról...etc.???
elmúlt karácsonyok szelleme
A feleségedről beszélj. A gyűrűt hordod, de nem tolod a tartalmat, geci puhapöcsű kis csíra!
Álságos vagy ebben is, mint mindenben!
Aki Én
@rokker33: ...akkor most te elmebeteg is vagy?
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 10:21
Vered a nyálad buzi náci.Eredj a józsihoz nála megnyugszol,majd elvisz egy kis ereszmászásra.
kulabombaafityiszre
Sűrű volt mihálynak a programja,kimaradt a grazi kezelés,előjött a gyurcsányról a rémálma.
elmúlt karácsonyok szelleme
@rokker33: Kitört belőled a frusztráció? Csak 70 év kellett ehhez.
Nyírfa
@rokker33: 10.21

Nem félsz, hogy visszaszáll? Csak szólok, hogy ne játssz a tűzzel!
elmúlt karácsonyok szelleme
@rokker33: Amíg még élsz (már ne vegyél tartós tejet) mond ki, amit Orbán gondol.
Csak itt, csak most, csak nekünk.
Isszuk minden szavad! (vagy nem)
Nyírfa
Azt megnézném, amikor annyira elveszíti az önkontrollt, hogy a Parlamentben megy neki személyesen Gyurcsánynak. Lenne egy jó napunk! :)))
kereső
@sgl: Úgy tűrheti, ahogyan Te is tűri. És még sokan mások is. Én azért vagyok"gyurcsányista" itt sokak szemében, mert nem megvédeni igyekszem- bár azt is- de, igyekszem árnyaltabban, és az igazságnak megfelelően megvilágitani és felidézni a dolgokat. Sem Te, sem mások nem igyekeztek a xart, a fideSSes hazugságok/valóság elhajlitások tömkelegét visszagyűrni az itt kommentelők némelyikébe sem. Te is inkább- "gyurcsányozol "egyet.
Nem fogunk ezen összeveszni- de legalább, ha nincs kedved kiállni mellette, akkor hallgass, mint a többiek.
És, tudod azt mondom-történellem ismereteimre hivatkozva,- hogy amig a társadalom szó nélkül elfogadja a fideSS-es narrativát GYF-el kapcsolatban, addig botorság itzt Magyarországon bármiféle , valódi rendszerváltásról ábrándozni.
Toller Béla azt irja: " túlhaladott rajta a történelem"- én meg azt mondom, hogy Magyarország történelme nem érte még utol GYF-et, gondolkodásban, mentalitásban.
Emmersson71
Ez nem szemtől szembe! Ahhoz gyáva a kis gömböc :P
Emmersson71
@rokker33: Ez BTK-s...de csináld csak, majd feljelent valaki :)
puszt
@Emmersson71: úgy tűnik ezek sem tudnak magyarul...
Gazella
A szemtől-szembe elv úgy működik, hogy személyesen egymással szemben áll a két ember.. nem pedig poszzolgat a faszabukon.
rokker33
@Aki Én: Nem de te egy igazi faszszopó vagy :) @Emmersson71: szólás szabadságot és az igazságot csak nem büntetik vagy tévedek?? @kulabombaafityiszre:
rokker33
@Aki Én: Nem de te egy igazi faszszopó vagy :) @Emmersson71: szólás szabadságot és az igazságot csak nem büntetik vagy tévedek?? @kulabombaafityiszre: hahaha de balfasz vagy ;) @Nyírfa: Nem félek de a bukott
bálványotoknak vesznie kell!!@elmúlt karácsonyok szelleme: te hülye vagy?? Nem vagyok Fideszes utálom ezt a törpe cigányt! Gyurcsánnyal együtt égetném el! Sok kárt okoztak ez lenhe a minimum ami nekik járna!!!
kereső
Egy ide illő komment máshonnan:Az a baj, hogy bárkit jelöl az ellenzék ..., a FIDESZ azonnal megbélyegzi."
"Nem ez a "baj", hanem az, amikor bárki - magára valamit is adó ember - törődik azzal, amit a "Fidesz" mond.

Amíg az emberek nem dicsőségként, hanem szégyenként élik meg, ha a "Fidesz" mocskos szennygépezete rágalmat szór rájuk vagy közösségeikre, addig meg nem szűnik hazánk hanyatlása! Amíg nem tanul meg a magyar ember kihúzott derékkal felegyenesedni és szembeszállni a "Fidesz" szitkos barnauralmával, addig marad a sereghajtó szerep."
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 12:47
Kár volt ilyen nick nevet adni magadnak.a "nácifasszopó33" jobban illik hozzád.
134.bátor
Elmebeteg,dülledt szemű pöcsfej! Gyurcsány tudtommal nem indul a választáson,csak a pártja! Akiknek 1 miilió szavazója van! Ès nem Erdèlyből.
rokker33
@kulabombaafityiszre: neked meg a kulaevőorbánfaszátszopófityeszesbuzi lenne megfelelő név :D :D
namihami
Ez az ""orbáni"" vitafórum! Szemtől szembe már némileg ""visszafogottabb"". Ott nem tudja elővenni az előre neki megírt papírt.
namihami
@rokker33: 10.21: Ugye, a nagypapa még keretlegényként lőtte a zsidókat a Dunába? A tradíció az tradíció.
Esetleg elő kéne venni a gázkamrák és a krematóriumok tervrajzait is. Zsidó is, cigány is maradt. Aztán majd csak találtok még új ""nyersanyagot"", ugye?
Nem hiszem, hogy ilyen még akad 2022-ben! Nem lehet, hogy ez csupán a szerkesztőség ""kattintószáma""?
Néro
Semmi új nincs abban , hogy ráront. Zakkant szegény.
Ferke meg gyakorlatilag le se xarja.
bencemacska
@Nyírfa: ma, 11:22
Én azt szeretném látni, amikor a mentősnek sikerül ráhúzni a kényszer zubbonyt!
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 14:15
Először is ha ismernéd az értő olvasást akkor,amennyiben lenne egy kevés fefogóképességed rájöhettél volna nem igazán barátaim sem a mihály sem a fidesz.Sajnálom,hogy a családfátokon te a gyökér vagy.
Másodszor aki zsidót égetne az egy gyengeelméjű beszari rohadt kis náci pöcs.Egy nagypofáju senki.
Nyírfa
@bencemacska: 16.22

Egy parlamenti összezördülés után megtörténhetne. Úgyis ez lesz a vége, nem kerülheti el a sorsát.
Ő akarta, ő teremtette magának, csak idő kérdése, és mi látni fogjuk.
rokker33
@namihami: Én csak Orbánt és Gyurcsányt dobnám a tűzbe a többi élősködő egyből visszább venne és elkezdene dolgozni! @Horizont: miért titeket nem basznának ki hülyegyerek??? Néha amilyen cirkuszt
itt megcsináltok te sem vagy különb!! Én komolyan gondolom hogy ezeket élve el kell égetni nem viccelek! Az unokáid gyerekei is az Orbán/ Gyurcsány féle hiteleket fogják fizetni!!!Megérdemelnék mert óriási kárt okoztak már!
rokker33
@kulabombaafityiszre: ember én Gyurcsányról és Orbánról beszélek te tökkelütött agyalágyult húgyagyú!!Másodszor nem vagyok náci verjem a szádba! Vannak cigány barátaim különbek mint te szóval megint besültél te gyenge elméjű féreg! Harmadszor te rájöhettél volna hogy csak kötekedek de azért mert te is úgy írsz nekem viszont kommentet hogy az nem korrekt,akkor ne sírjon a szád ha elküldelek a kurva anyádba :) kis buzeráns kutyabaszó! :)
Nyírfa
@kereső: 1132.

" Magyarország történelme nem érte még utol GYF-et, gondolkodásban, mentalitásban. "

Így van. De abban nincs igazad, hogy sgl nem gyűri vissza a fidesz minden mocskát, mert jóformán nincsen nap, hogy ne tenné.
A társadalmunk pedig olyan, amilyen, ha szocializmus van, azt szolgálja, ha fasizmus, azt. Mint a gyerekek, szót fogadnak az aktuális szülőnek.
Nyírfa
@rokker33: Hogy nem vagy náci? De, az vagy. A legelvetemültebbek közül való. Ne vegyél öngyújtót a kezedbe, ha benzineskanna mellett állsz, még meggyújtod magad.
elmúlt karácsonyok szelleme
@rokker33: Ahogy nem érted a zsidóságot, úgy nem érted a zsidógyűlöletet sem.
kulabombaafityiszre
@rokker33: tegnap, 17:17
Amikor valaki úgy védekezik,hogy vannak cigány,zsidó blabla barátaim az mind egy rasszista jellemtelen ember aki kettő forintért az anyját is megbaszná.Pont olyan mint te.
teuton
SZEMTÖL-SZEMBE??? Nemar! Ez a potrohos csuti cigany 12 eve senkivel nem mer szemtöl-szembe kiallni, miota a tevevitaban Gyurcsany felmosta vele a padlot, igy csak a faszbukon üzenget!
bence
Most már elhiszem , hogy Grazba szállítása közben Gyurcsány nevét motyogta ! Az Ő neve fogja utolsóként elhagyni a száját ! Ennyire nem taposott még a hazug szájába senki mint Gyurcsány !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.