Elkészült a Gyurcsány-lista Gyurcsány visszatéréséhez – Reagálás a baloldal által bejelentett közös listáról – így kezdődik a Fidesz közleménye.

A Fidesz 13-szor írta le közleményében, hogy "Gyurcsány"
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Majd így folytatódik: pontosan, ahogy azt Gyurcsány Ferenc két éve megrendelte, saját visszatéréséhez mára elkészült a Gyurcsány-lista. Gyurcsány 2009-es bukása óta saját visszatérésén dolgozik, mára maga alá gyűrte az egész baloldalt: a legnagyobb baloldali párt elnöke bedarálta az MSZP-t, a Párbeszédet, az LMP-t, a Jobbikot, mindegyik élére gyenge vezetőket ültetett, majd közös listaállításra vette rá őket, hogy növelje az esélyét a hatalom megszerzésére.

A Gyurcsány-lista élén egy totális súlytalan miniszterelnök-jelölt áll, akitől Gyurcsány könnyedén megszabadulhat, őt Gyurcsányné követi, majd a Gyurcsány kedvéért saját pártjukat is elárulók: a balfék főpolgármestertől kezdve a fasisztákon át a kommunistákig. Gyurcsány akarata szerint, az ő pártjából kerültek fel a legtöbben a listára. Gyurcsány Ferenc évértékelőjén már be is jelentette, hogy készen áll a visszatérésre. Április 3-án, aki a baloldali Gyurcsány-listára szavaz, az Gyurcsány visszatérésére szavaz

- olvasható a Fidesz közleményében.

Forrás: OS-MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
A Fidesz bedarálta a MIÉP-et, az FKgP-t és az MDF-et.
Szóval KUSS!
Klubtag
Valóban - Putyin Gyurcsánnyal is találkozgatott anno, hogy feltérképezze a személyiségét, de Orbánt választotta, mert ez utóbbiról feltételezte, hogy "hazaárulóvá" zsarolható...nem is tévedett, Putyin egy jól képzett KGB-s, felismeri a hasonszőrűeket.
De, hogy ehhez 2-2,3 millió magyar ember lelkesen asszisztál, az felvet egy pár jelentős kérdést, már ami a
magyar-nemzet emberi minőségét illeti. Ha ebből a "nemzetből" nagyhangú goebbelsi-rogáni-habonyi propagandával kitagadják az ellenzéket - üzenem - nem kell annyira sajnálkozni vagy felkapni a vizet...
Néro
Nem is értem , hogy a Gyúúúúcsányok közé miért raktak még szavakat igy teljesen össze fogják zavarni a elektronyos rokkanttankal közlekedő csirkefarhát kommandósokat. Elég lenne csak mer a Gyúúúcsány 13 szor. Ja mer a nélkül.
Eladott Ország
Orbán: A Gyurcsány kormány akar visszatatérni. Ha valaki 12 év kétharmados kormányzás után nem a sikereivel kampányol, hanem az ellenzékkel riogat, az önmagában lesújó vélemény a teljesítményéről. Egy sikere lett, Hungakurimmá tette a csirkefarhátat.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272319300_2003214539883270_1229179537844195922_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=DEnLtQU5MtoAX_S6FAy&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9_uOjnLLzJ-s6udfvWi7O_Ep3xZTpe7KrXhmVeIw0fYg&oe=621F6459
Béla333
A maffiózók "programját" olvashattuk!
Toller Béla
Jéééé, a víz nedves ! A legtöbb jelölt a legnagyobb ellenzéik pártból van, mi a szösz ?
csipetke
Úgy tűnik,ez a fidesz programja,ez a megállás nélküli Gyurcsányozás. Lehet,hogy ez most kevés lesz
human
Az hogy erre a nyíltan kleptomán futóbolond fideszre még millióan szavaznak az valami nagyon rossz bizonyítvány a magyar társadalomról.
Rizikó
Egyszer kéne csak leírni az életfogytos ítéletében!
kereső
@KisTehen: Mi ujság a blitzkrieggel. Azt irtad csütörtökön vége. Talán téged/titeket is átvert putyin , mint orbánt- úgy, mint a x@rt a palánkon? Erről regélj marha.
Eladott Ország
@Bűnbak: ma , 08:02 ☺
[JÓZSEF ATTILA] TISZTA SZÍVVEL

Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsőm, se szemfedőm,
se csókom, se szeretőm.

Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendőm hatalom,
húsz esztendőm eladom.
...
nezelodo
@kereső: ma 08:15. Miért ne írhatna miniferit, a miniputyint úgysem merné leírni, mert odaveszne a fizetése, aztán elmehetne kapálni, ha tudna, és nem lenne büdös a meló neki.
kereső
@KisTehen: Te irtad csütörtökön , mini putyin, hogy holnapra vége a villámháborúnak. Nem emlékszel "mini putyin".???
Eladott Ország
@Pegero: ma, 08:59 ☻
Üzenjük Brüsszelnek: Pegero a fidesz eszetlen bírkája.
memgyar.net/items/19103.jpeg
Üzenjük Brüsszelnek: én ’hüje’ vagyok
memgyar.net/items/17075.jpeg
Tiszteséges béreket a vagyonőröknek!
memgyar.net/items/9152.jpeg
Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megérsék! Mindent lopunk!
api.hvg.hu/Img/7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c/2c700eeb-67a8-4d5d-98c0-da66b5806967.jpg
telegdilaci
@csipetke:A Gyáva korrupt Fidesznek ez a Programja hogy Gyurcsány és Karácsony? látszik mennyire rettegnek hogy elveszíthetik az Ország lakosságától elrabolt vagyont azért Gyurcsányoznak állandóan,azért nem mindenki idióta az Országban hogy hagyja magát befolyásolni hazugságokkal,világosan megmondták hogy ha az Összefogás nyer sem Dobrev Klára és Karácsony sem venné át a Parlamenti mandátumát,maradnának mind ketten ahol most dolgoznak,úgyhogy ez a bődületes hazugság sem állja meg a valóságot!
kereső
Inkább Gyurcsán13X!, mint mini putyin egyszer.
Málna
@csipetke: Nem igazán. A Fidesz programját jól ismerjük, felesleges beszélni róla, láttuk az elmúlt 12 évben. Ezzel a Gyurcsányozással csak az egyszerűbb emberek megnyerése a cél, akik mást nem értenek meg. Pont olyan ez, mint a másik oldalon az Orbánozás.
Nessy
@telegdilaci: Valami program a "Folytatjuk" szón kívül is kell! Tartsd félelemben, adj célt a híveidnek a gyűlölethez, és te leszel a nagy megmentő!
Eladott Ország
Orbán: "Dermesztő és ijesztő, hogy Gyurcsány Ferenc még mindig a közéletben van." Azt persze tudtuk, hogy Orbán -aki három miniszterelnökjelölti vitájából kettő után választást vesztett- senkivel nem akar többé kiállni. De azt reméltem, legalább valami elmésebb indokkal áll elő. (Igaz, azt nem szegény Hollik Istvánnal volna érdemes előadatni.) De csak azt bírták ennyi hét gondolkodás után kitalálni, hogy "beosztottal nincs értelme vitatkozni", Márki-Zay pedig Gyurcsány beosztottja. Most hagyjuk is, hogy ez persze úgy, ahogy van, marhaság. Meg azt is hagyjuk, hogy Márki Zay, mivel még nem miniszterelnök, nem "beosztott", de Orbán elvileg igen. A miniszter szó, mint tudjuk, szolgát jelent, a köz szolgáját, Orbán tehát a mi beosztottunk. Pontosabban annak kellene lennie. De tételezzük fel egy pillanatra, hogy ezt a beosztott-blődlit Orbán komolyan gondolja, és a maga személyére nézve is fontos szempontnak tartja, hogy ne beosztottak vitázzanak. Sok külpolitikai lépéséből úgy tűnik, neki aztán tényleg van főnöke. Akkor viszont bizonyára azért hárítja el a vitát, mert Putyin nem ér rá tavasszal. Nem tud jönni.”
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272148498_4747130168712701_2122958695513832886_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=NaC59oVl6MkAX_pptq7&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-mS3a6S1GrgOOPxK_8WwLo6cIRZa2gM5TQGhnhHT9vhA&oe=621E66C8
koszpeko
2006-ban, a Gyurcsány Ferenccel folytatott miniszterelnökjelölti vita után járt először a Privatklinik Kastanienhof nevű graz-i magánklinikán Orbán Viktor.

A klinika egyik volt dolgozója emlékezett vissza az első alkalomra, amikor Orbán a klinikán járt. “Aznap tudtuk meg, hogy jönni fog, mindenki nagyon feszült volt, gyorsan kellett előkészítenünk mindent” – mondja a magát gyakorlott ideggyógyászként azonosító férfi. Elmondása szerint pár nappal azután csörrent meg a klinika telefonja, hogy az akkor még ellenzékben lévő Orbán Viktor az akkori miniszterelnökkel, Gyurcsány Ferenccel vitázott a köztévén. Azt mondja, ha nem ő fogadta volna Orbán Viktort és stábját a klinika parkolójában, talán el sem hinné, de biztos abban, hogy a két esemény nem volt független egymástól:

'' Egy kerekesszékben tolta felém két öltönyös férfi, elsőre fel sem fogtam, hogy ő érkezett meg. Olyan görcsben volt az egész teste, hogy moccanni nem bírt, nyilván járni sem volt képes. Nem tudta, hogy hol van, nem is köszönt, csak néha motyogott valamit, amikor épp nem ide-oda járt a nyelve a szája egyik sarkától a másikig. Csak akkor értettem meg, hogy mit mondogat, amikor a liftben közelebb hajoltam. Azt mondogatta, hogy Gyurcsány.”
Málna
@koszpeko: Na ez az iromány ugyanazt a primitív réteget célozza meg az egyik oldalon, mint a Gyurcsányozás a másik oldalon.
ómió
Miért? Böszme efftárs már nemcsak "érinthetetlen", de említhetetlen is?
ómió
@Eladott Ország: Már a "népi demokráciátok szimbóleumával" házalsz? Minden mást elloptatok már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.