Hoppál Péter fideszes politikus ezt írta a Telex cikkéhez kommentelőként.

Hoppál Péter: "Balosok! Ti most ne vásároljatok benzint!”

Fotó: MTI/Kovács Attila

Ezzel akart megoldást nyújtani a benzinkutaknál kialakult sorok csökkentésére, nem sokkal azután, hogy szintén kommentben azt írta, „Rémhírterjesztők!”

Hoppál ahhoz a cikkhez kommentelt, amelyben a Telex arról írt, hogy országszerte több benzinkúton is hosszú sorok alakultak ki az ellátási hiánytól való félelem miatt, miután kedden és szerdán több, főleg kisebb magánbenzinkút kényszerült bezárni, vagy csökkentette a kiadott üzemanyag mennyiségét.

Forrás: 444.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Így van! Efftársiasan várjátok meg a "megdicsőítő efftársi piaci ár" beköszöntét!
Nessy
Aztán a szomszédos ország lakói, az erre járó összes külföldi kamion bevásárlása nem zavarja Hoppál NERtárs? Jelenleg öket is lelkesen támogatjuk!
Néro
Jó ötlet. Támogatom ha minden jobbos visszateszi a kasszába amit ellopott. Nem is kellene vásárolni..
Ingyen lenne évekig MINDENKINEK.
Na hoppá , petike , mit szólsz hozzá?
Eladott Ország
Csak tájékoztatásul te velejéig rohadt pofátlan fidesz geci, hogy az egyik tróger haverod, doktor? Hörcsik Richárd fideszes képviselő, annyit tankolt , hogy háromszor megkerülhette volna a földet. A 199 parlamenti képviselőből 125-en használják rendszeresen a közpénzből finanszírozott benzinkártyájukat. Mint a Blikk adatkéréséből kiderült, a fideszes Hörcsik Richárd a legnagyobb tankoló, tavaly január és április közt 3,6 milliót költött benzinre. Vagyis havonta átlagosan 225 ezret, de volt 289 ezres hónapja is. A lap további érdekes számításokat végzett, és arra jutott, hogy ennyi pénzből háromszor kerülhette volna meg a földet az egyenlítő mentén, 460-szor járhatta volna meg a Budapest-Sátoraljaújhely távot (Hörcsik az ottani választókerület képviselője),
- ez az összeg majdnem 10 ezer liter üzemanyagra elég.
A fidesz-frakció annyit írt az ügyről, hogy: „Minden képviselő a törvényben meghatározott értékig jogosult üzemanyagkártyára, a frakció pedig aktív és lelkiismeretes képviselői munkát vár el.” Számon lesztek kérve gerrinctelen rohadékok!
olkt.net/evi-3-6-milliot-tankolt-el-a-te-a-mi-penzunkon/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR0Bt2pXkCvZsGH1Hnde_Sm492xxN2yvlObQauyxXHRfNqjSmQxn1NA-VSU
Csizmás Kond
Olvastam egy cikkban, hogy miként lehet az embereket egymás ellen ingerelni. Beletettek egy üvegbe 100 feketehangyát és sz2z vöröshangyát, szépen megvoltak egymással, majd jól összerázták az üveget és akkor tört ki a kalamajka, egymást támadták a hangyák...itt is így megy...sokan attól érzik magukat valakinek ha valahová be tudják sorolni magukat és az ellenkezőoldat tudja köpni...ez hangyaaggyal még elképzelhető de emberi aggyal már kételyeket szül.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:23
Csak kibujt a kommunista efftás belőled.
Utoljára a kommunista rendszerben volt nem piaci ár.
Aki Én
Nem fideszesek, ti most menjetek ki az utcára, hogy az ilyen élősködő, uszító, megosztó hazaárulók eltakarodjanak!
Aki Én
@Csizmás Kond: Arra gondolsz, amit éppen Hoppál tesz? Mert ő az, aki most nyíltan ugraszt össze.
Ez volna egy ,,mindenkit" képviselő képviselő dolga egy jogállamban? Így kell a magyarokhoz szólni?
colibri
hoppá kussoljál! A feleséged által felvett milliókról írkáljál, idióta!!!
kulabombaafityiszre
Hoppál,az adófiztők pénzéből élő kis csicska.az orbán faszán felnövő kis senki ember,talán elmondhatná a külföldi kamionosoknak,a szlovák.román osztrákoknak is ezt a lózungot,mert az ő olcsó tankolásuk nekünk magyar adófizetőnek kerül kurva sokba.Mert ingyen ebéd nincs a különbözetet ki kell fizetni,ami hiányozni fog máshonnan.Szóval elmehetsz te idióta hoppál gyerek a picsába,ha meg jól alakul a választás akkor a börtönbe.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 11:13
Azt hittem okosabb de tévedtem.Szerinted ki fizeti ki a különbözetet?
Te tényleg azt hiszed a mihály rizsa csökkentése miatt,nem a valós piaci árba kerül a kőolaj.
Külföldieknek aki nálunk tankolnak adjuk az olcsó benzint,azok meg röhögnek az olyan hülyéken mint te.
Az egész ország fizeti ennek az "olcsóságnak" az árát.
Ha nem tudod akkor hülye vagy,ha meg tudod és ilyeneket írsz akkor egy kis szarházi senki.
kormanyos63
Ha az ilyen Hoppál Péter féle ótvar fidesz, és orbáncsicskákon múlna, akkor a baloldaliak, vagy a másképpen gondolkódók még levegőt sem kapnának!
Egy mocsok megélhetési politikus bűnöző vagy Péter, jobb lenne mindenkinek ha befognád végre a mocskos pofádat!
Az adófizetők pénzén élősködsz, és ezért lojálisan, és hűségesen kiszolgálod az orbán rezsimet!
Megvetlek, és hányok tőled, ha meglátom a képedet, kinyilik a szívlapát a zsebemben!
134.bátor
Hallhatnánk valamit esetleg a felesèged korrupciós ügyèről???!! Vagy csak az uszîtás megy ezerrel???
Yoda69
hoppa, te agyatlan fasz. Az ugye nem zavar hogy csodbe visztek tobb ezer vallalkozot, mert veluk nyeletitek le a kulonbseget. Az elbaszott politikatok miatt, most mar 600 korul lenne a benzin, ezzel szemben 480-ert kell adniuk. Ezert mar hozzank jarnak a szlovakok, romanok es meg az osztrakok is tankolni, a magyar benzinkutas vallalkozok meg vert izzadnak. Es ennek te orulsz te szarrago geci? Miert nem az adot csokkentitek, ha olcsobba akarjatok tenni a benzint? Elmesz te a sunyiba, te szemet allat.
FLETÓ
@Eladott Ország: Anatevka! Mehetsz oda a skanzen vár!
kormanyos63
@kereső: Én nem vagyok balos, inkább liberálisnak mondanám magamat!
De te is tudod, hogy ez nem így megy!
A legtöbbünknek automatikusan levonják a fizetéséből az adóját(ami egyébként kurva sok)tehát ha akarod, ha nem, be fogod fizetni az államnak!
Tehát ez a felhívás semmit nem ér(mert nem valósítható meg), de jól hangzik az kétségtelen!
Adót amúgy is fizetsz, még ha nem is vagy munkaviszonyban, vagy nyugdíjas vagy!
Gondolok itt az üzemanyagok jövedéki adójára(+ÁFA) de beszélhetünk a világ legmagasabb áfájáról(27%) ami az élelmiszereket, a rezsit, a szolgáltatásokat, és szinte minden terméket érint!!
magyar1
@KisTehen: Itt nem az lényeg, hogy kinek van kocsija, ha benzin árát emelik az a kenyérre is rámegy meg mindenre.
Így is olyan drága, de a külföldieknek tényleg nem kellene csak annyit engedni, hogy elmenjen a határig.
magyar1
@kereső: Amúgy ha ne tankolnak tényleg nem fizetnek adót ami a benzin árában van.
csak úgy....
ez a hoppál egy tehetségtelen, kretén karmester.
kereső
@kormanyos63: Én csak leforditottam, amit hoppál nagyeszű mondott! A benzin fogyasztói árának 60+ 5-%a adó.
Na, most ha a "balos" fuvarozó nem tankol,a balos boltosnak nem lesz mit eladni, és akkor nem fizet adót(ÁFÁ-t, meg termék dijakat, meg nyereségadót) nem lesz szüksége alkalmazottakra -akik után nem fizet szja-t, járulékot , ...folytassam? Nem csak az szja az adó!- azon kivül még van 65 fajta adó ma Magyarországon.
kereső
@magyar1: Na ugye! Fentebb még tovább is ragoztam.
kereső
@Virág Árpád: Mert? Vége a világnak, "mindmeghalunk", ha nem orbán a miniszterelnök? Egyébként tudod, hogyan hivják azt a társadalmi rendszert, ahol a "balosok" nem szavazhatnak? Egypárti diktatúrának . Szavazz a "hazafias népfront" jelöltjére- 98%-os megválasztási aránnyal. Egyébként nem "balosok"- mert van közöttük balos, szocdemes, liberális, konzervativ jobboldali, zöld. Nagyfokú ismerethiányra vall, mindezt balosnak mondani.
kereső
@Virág Árpád: arról meg már nem is beszélve, hogy a fideSS-kdnp- nek annyi köze van a jobboldalhoz csak, hogy azt mondja magáról.
Csizmás Kond
@Aki Én: Nem arra gondoltam, hanem ugyanez a véleményem volt eddig is...csak most írtam le.
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 11:38 • Te menjél oda a fürdőskurva bűnöző és politikai prostituált román cigányoddal, vagy inkább a kipcsakokhoz!
Csizmás Kond
@Horizont: ..ugye másnak is csak arra kéne gondolni akire neked...
Eladott Ország
@Virág Árpád: ma, 11:57 ☺ Tudod fiam! Alapjában véve egy jó ember vagyok! Ha valakit elküldök a picsába, egész nap azon aggódom hogy odeért- e!
i.pinimg.com/564x/7e/03/77/7e0377b585e382ee8884ab53ba57368f.jpg
ómió
@kulabombaafityiszre: Már megint a tetves bolsiságotokat hazudnád másra? De, azért, ugye, ezt nem Internacionálé-éneklés közben teszed? Mert, azért úgy "némileg visszatetsző" lenne! Amúgy meg - hadd szakítsam félbe a hazudozásodat - a benzinár-stop előtt milyen ár is volt a benzinkutakon? Várom "ütős meghazudásodat"!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 12:35
Ezt írtad: Efftársiasan várjátok meg a "megdicsőítő efftársi piaci ár" beköszöntét!
Piaci ár csak kapitalízmusban van.Olyan nincs,hogy efftási piaci ár.
Efftási ár a mihályod által beharangozod árstop.Ami a szocializmus terméke.Te örülsz az árstopnak,ami a szocializmus terméke ahol a kommunisták voltak.Vagyis ha te örülsz egy olyan rendszernek ahol kommunisták voltak hatalmon ahol ők diktálták az árat,mint most a mihály akkor te szereted az efftásakat.
Mivel hasonló a hasonlót szereti,akkor te is az efftási csapatba tartozol.Egy nagy büdös kommunista vagy ómió,fiókba dugott párttagkönyvvel.
Tejbetök
Én,ha tankolni megyek,jobbra fordulok!:))))))
vitriol
hoppál akkor beszéljen, ha meg tudja magyarázni kedves nejének a milliós csalását. Aztán arról is valljon, hogy a rokonságát hogyan juttatta illegális vagyonhoz, mert a fideszesek nem elégszenek meg saját gazdagodásukkal, a harmad-unokatestvér is részesedni szokott a lopott pénzekből, ezért kellett orbánnak eladósítani az országot!
surdilloFUJT
@durbincs: idióta genetikai korcs,szarosfarok,telea pofád fekával,húzz elamig tudsz,lehetőleg menj vissza Romániába!!!
Lepényleső
... hogy milyen igaza van,
- ha csak a hithű fydes-esek tankolnának,bizony a benzinkutak vásárlók hiányától konghatnának?
Cucika
Milyen buta ember ez a Hoppál. Az adófizetők nyakán élősködik. Az adófizetők pénzéből kapja az ingyen üzemanyagot. Az árstop csak a vállalkozóknak árt. Az országban egyenlőre még nem hoztak olyan törvényt, hogy csak irányú nézet lehet.
Virág Árpád
@kereső: Pontosan úgy ahogy a JOBBIK bal! Tudod a MOSLÉKOS BÖDÖNBEN!
lemon tree
@Virág Árpád: Moslékos bödön, a Fidesz!
Egy nagy olvasztótégelyként egy vödörben van minden(ki) a Fideszben, a vérkommunistától a vérfasisztáig - elvtelenül (ha csak a pénzlenyúlás, a hatalom mindenáron való megtartása, a gyűlölködés nem számít elvnek).

Míg az ellenzék összefogott és koalícióra lépett az ország érdekében, de megtartotta a saját elveit. Vágod, imposztor?
kereső
@lemon tree: Köszi! Mondjuk én nem lettem volna ilyen "finom".
Nyírfa
@surdilloFUJT: 20.47

Ez tényleg román? Szegények örültek, hogy megszabadultak tőle, erre mi meg visszaküldjük?
Vissza. Az idióták pavilonja megtelt, újat nem építünk, kérjük román testvéreink szíves megértését.
Nyírfa
Mi lenne, ha a "balosok" mától nem járnának be dolgozni? Vagy: tömegesen lépnénk olajra, és itt hagynánk ezt a kócerájt? Nekünk könnyű lenne integrálódni az EU országaiban, mert mi európaiak vagyunk. Mihez kezdene nélkülünk ez az ország a primitív kis fasisztáival, a házmestereivel, a verekedő nagymutterjaival? Kitől lopnának a fideszesek? Egymástól? Na, ezt megnézném! :)
Szóval, kussoljál, oppálka, amíg magadtól kussolhatsz.
Virág Árpád
@lemon tree: Elveit??? Szélsőbal a szélsőjobbal??? Úúúúúúúúúúúú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.